Givrgos athina, fue+fut, 1577 grafts+1674 grafts,26-27/11/2013

krhtikos21

Member
Άκης είπε:
danceworld_2001 είπε:
Οτι και να του έλεγες του Γιώργου θα προχωρούσε, ειναι τρελαμένος και φαίνεται και δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Consultation έκανε το παιδί αλλά μέσω ιντερνετ. Πως μπορούσε εκεί να δει αν η δότρια σε στριπ θα δώσει μονότριχα? Τώρα που τον είδε δεύτερη φορά απο κοντά έγινε μια ακόμη καλύτερη αξιολόγηση για το μελλοντικό του επεμβατικό πλάνο. Φυσικά ο συλλογισμός σου έχει βάση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν εύκολο να γινει αυτό που λες.

Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιώργος μπαίνει σε διαδικασία απολογίας. Καταρχάς τι κρίνουμε? Το τελικό του αποτέλεσμα? Ακουω να του λένε κάποιοι εμμέσως να μην περιμένει κάτι άλλο, πως ειναι μέτριο - φτωχό το αποτέλεσμα του, και διάφορα άλλα, ενώ αυτό δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ειναι πολύ καλο παιδί και μικρός και ευαίσθητος, γιαυτό καλό ειναι να ξέρουμε τι λέμε γιατί στεναχωρούμε ανθρώπους. Καταρχάς πρέπει να βάλετε στην εξίσωση όλες τις παραμέτρους, όπως:

Μικρή ηλικία με άκρως επιθετική τριχόπτωση
Έλλειψη δυνατής θεραπείας παλιά, πχ με φιναστερίδη
Μεγάλο nw
Κάκιστη δότρια
1 αποτυχημένη επέμβαση στο παλμαρέ του
Κάλυψη crown με μονότριχα λόγω αδυναμίας του στρίπ

Το κεφάλι του ήταν άδειο και πλέον έχει βελτιωθεί δραματικά. Αν κάποιοι περίμεναν πως θα γινει με όλους αυτούς τους περιορισμούς σαν εμένα πχ, ε τότε κάνουν ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις απο μια μμ σύμφωνα με τους παραπάνω περιορισμούς και οχι μόνο. Επίσης καλό ειναι να περιμένουν όλοι να πάει ο άνθρωπος στος 9μηνο τουλάχιστον για να κριθεί στο 100% το αποτέλεσμα, έστω αν δώσει ακόμη ενα 20% μόνο. Και τότε θα χαράξει το νέο του επεμβατικό πλάνο που ήδη έχει σχεδιάσει.

Εμένα ποιό πολύ με θλίβει και αηδιάζω και νευριάζω με ορισμένα καιροσκόπα και κερδοσκόπα - κομπλεξικά - τυχοδιωκτικά άτομα που στέκονται στην γωνία και περιμένουν την αποτυχία του γιώργου ή άλλων ασθενών, διαφόρων κλινικών, για να πετύχουν δικές τους σκοπιμότητες. Δυστυχώς πολλά παιδιά εδώ μέσα χειραγωγήθηκαν και πριν την επέμβαση τους, και κατα την διάρκεια και μετά, όμως αρκετοί απο αυτούς ξύπνησαν, μακάρι και οι άλλοι.

danceworld_2001 αρχίζεις να υπερασπίζεσαι/φανατίζεσαι (με ύποπτο τρόπο) για τον γιατρό (σου). Σου δίνω 3 ημέρες απαγόρευση για να το σκεφτείς καλύτερα και δεν σε μπλοκάρω μόνιμα αμέσως γιατί είσαι παλιό μέλος.
Να θυμίσω ότι σε θέματα προώθησης κάποιου γιατρού/κλινικής/εταιρίας ΔΕΝ προειδοποιώ κανέναν, σε σχέση με μια ανάρμοστη συμπεριφορά.
Αν μετά από 3 ημέρες επιμείνεις στον φανατισμό σου, ο λογαριασμός σου θα μπλοκαριστεί μόνιμα.

Άκη πέφτεις πολύ έξω με όλο το θάρρος.Αν δεις ήμουνα από αυτούς που αμφέβαλλαν για τον γιατρό μου, αλλά φίλε άμα δεις το αποτέλεσμα του dance θα τρελαθεις και έλα βρες μου το καλύτερο της dhi και θα δεις είναι κατά πολύ χειρότερο από του dance.μιλάμε για έργο τέχνης όπως και του γιωργου που το δα live έχει βελτιωθεί πάααρα πολύ.το παιδί ήταν νοργουντ 5 τι λέμε τώρα?Ο μόνος που δεν είναι βαλτός εδώ μέσα είναι ο γιώργος και ο dance. Αυτοί που είναι βαλτοί είναι υπεράνω υποψίας και παίζουν μπάλα παρασκηνιακά.Eίναι κάποιοι εδώ που τα τσεπώνουν και ανοίγουνε θεματάκια με κλινικές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
μωρέ εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω και αν σκεφτούν και οι μοντερείτορς ποιοι τους στέλνουν παροτρύνσεις κατά καιρους θα καταλάβουνε ποιους εννοώ.δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως γιωργος και dance είναι από αυτούς.

krhtikos21

Member
θα καταλάβουνε αυτοί εγώ εικάζω τα άτομα που τους ψηλοπαρείζουνε κάποιοι από αυτους υπεράνω υποψίας είναι βαλτοί.ας τους ψάξουνε οι ίδιοι από κει κ πέρα και να ενώσουνε το puzzle.εγω εικασίες κάνω αλλά τους εφιστώ την προσοχη σε αυτά τα άτομα.

Bouklas

Well-Known Member
Αν παίζεται τέτοιο παιχνίδι πρέπει να αποκαλυφθεί, όσοι ξέρουν καταστάσεις να μιλήσουν με ονόματα και όχι με γενικόλογα διότι έτσι μπερδεύονται τα πράγματα και ο καθένας νομίζει ότι θέλει. Όσοι ξέρετε πράγματα ενωθείτε και πείτε τα! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, σε καλό θα βγει για όλους.

krhtikos21

Member
ρε φιλε δεν ξέρω απλά έχω αυτήν την εντύπωση δεν είμαι σερλοκ χολμς. εγώ είμαι σίγους όμως οτί καποιοι κακολογούνε σε personal mails dance

elmajiko

Member
Το θεμα τελικα ειναι να "σπρωχνεις" καποια κλινικη ή εκει που θα πας να σου συμπεριφερθουν σαν ανθρωπινη οντότητα και να εχεις ενα πολυ αξιοπρεπες αποτέλεσμα?

Επειδη εχω πετυχει και εχω αποτυχει σε μμ, θεωρω οτι οταν βλεπεις βλέπεις το μαλλι να πηγαίνει καλά σε πιάνει μια λαχταρα να το βγαλεις προς τα εξω και να το χαρεις με τους ομοπαθουντες....

Αυτο ισως να παρεξηγηται.... Νομιζω και γω οτι το ban ειναι σαν τα πεναλτι του Ολυμπιακού.... Τραβηγμένο απο τα μαλλιά...

Flosk

Well-Known Member
Δεν εχει καμια λογικη αυτη η κουβεντα ρε παιδια, ο dance αυριο-μεθαυριο θα ειναι εδω, δεν πηγε εξορια.. Τωρα για το αν μπαναριστηκε αδικα ή οχι ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.. Και γω πιστευω πως ειναι πολυ μεγαλος θαυμαστης του Γεωργιου και ισως μερικες φορες να το παρακανε με την υποστηριξη του αλλα στην προκειμενη ΚΑΙ για μενα δεν εχει κανει φαουλ, θα ελεγα οτι ηταν αρκετα αντικειμενικος σε αυτα που ειπε για Γιωργο! Φυσικα το να ειναι καποιος υπερμετρα υποστηρικτης δεν σημαινει οτι ειναι κ´ βαλτος οπως φυσικα και το αντιθετο.. Ας κουλαρουμε λιγο και οποιον θεωρουμε οτι ειναι πλασιε ας τον απαξιωσουμε μη δινοντας του σημασια και ας αφησουμε τους moderators να ρυθμισουν τα πραγματα. Εγω εχω σταματησει να γραφω τους τελευταιους μηνες γιατι βλεπω πως εδω μεσα γινεται λιγο παραγκα αλλα ειναι και λιγο κολλημα η τηλεπαρεα :) χαχαχα

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
θα καταλάβουνε αυτοί εγώ εικάζω τα άτομα που τους ψηλοπαρείζουνε κάποιοι από αυτους υπεράνω υποψίας είναι βαλτοί.ας τους ψάξουνε οι ίδιοι από κει κ πέρα και να ενώσουνε το puzzle.εγω εικασίες κάνω αλλά τους εφιστώ την προσοχη σε αυτά τα άτομα.

φιλε Κρητικε γιατι δεν λες αυτο που σκεφτεσαι?Υπαρχουν καποιοι που ειναι βαλτοι?Απο ποιους?Καλο ειναι να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει.Ο Dance εχει εκπληκτικο αποτελεσμα αλλα δεν μπορει με βαση το δικο του να προσπαθει να δικαιολογησει την μετριοτητα καποιου αλλου γραφοντας ενα κατεβατο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
krhtikos21 είπε:
και έλα βρες μου το καλύτερο της D*I και θα δεις είναι κατά πολύ χειρότερο από του dance.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι απαντάς χωρίς να σκέφτεσαι; Με όλο το θάρρος επίσης. Είδες πουθενά να αναφέρω την DHI ή να του λέω να επαινεί την DHI και ΚΑΜΙΑ άλλη και το είπες αυτό;

danceworld_2001

Well-Known Member
Μια διευκρίνηση ξανά όπως και στο νήμα μου φίλε ΜΙΚΕ γιατί πριν μέρες δεν μπορούσα να σου απαντήσω ήμουν παραλία για μπανάκι. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. Το είπα και πριν και το λεω και τώρα.. ειναι μέτριο, θα ειναι μέτριο για λόγους που ανέλυσα. Τεχνική ανάλυση έκανα και τίποτα παραπάνω. Δεν τοποθετούμε περισσότερο όμως επι του θέματος γιατί είδατε τι έγινε. Ας τοποθετηθούν οι εμπειρότεροι και ας αποφασίσει να κάνει το παιδί οτι θέλει απο εδώ και πέρα.

ΜΙΚΕΣ είπε:
krhtikos21 είπε:

φιλε Κρητικε γιατι δεν λες αυτο που σκεφτεσαι?Υπαρχουν καποιοι που ειναι βαλτοι?Απο ποιους?Καλο ειναι να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει.Ο Dance εχει εκπληκτικο αποτελεσμα αλλα δεν μπορει με βαση το δικο του να προσπαθει να δικαιολογησει την μετριοτητα καποιου αλλου γραφοντας ενα κατεβατο.

giwrgos athina

Active Member
Για να μου πουν οι εμποιροι με την 3 επεμβαση που σκοπευω να κανω στο crown θα κλεισει πιστευετε η θα ειναι παλι μετριο το αποτελεσμα..Ο γιατρος μου ειπε 2000 grafts διτριχαωτα περισσοτερα καξ καποια τριτριχα..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Τελικα φιλε θα κανεις την διορθωση εκει δωρεαν?Νομιζω οτι θα ειναι αισθητη η διαφορα ειδικα αν ειναι 2τριχα κ πανω αυτα που θα βαλεις αλλα οχι κατι το πολυ εντυπωσιακο.Βεβαια εισαι οντως δυσκολη περιπτωση και οι πολυ μεγαλες προσδοκιες ειναι απαγορευτικες.Παντος θα βελτιωθει σιγουρα η ολη εικονα σου.Αποψη μου ειναι παντως να φτιαξεις καλα την hairline με μια οσο καλη πυκνωση γινεται και να βαλεις μελλοντικα μια body fue για γεμισματα.Περιμενω να ακουσω τι θα σου πουν κ οι πιο εμπειροι.

geroksouras

Active Member
ρε συ γιωργο,γιατι τετοια μανια με το crown?
μονο εγω βλεπω οτι θελεις οπωσδηποτε ,για να δειχνει ομοιομορφα,και β ζωνη?
εγω στην θεση σου θα εβαζα 3000 να ξεμπερδευα
1500 β ζωνη και 1500 crown
αν πας για 2000,τοτε 1000 και 1000
2000 μονο στο crown με αραιη β ζωνη ειναι ρισκο
1)γιατι το crown μαλλον θα εχει λιγοτερη φυτρωση
2)αν αργοτερα αραιωσεις στην β ζωνη και χρειαζεσαι πολλα grafts που δεν θα τα εχεις μαλλον,τι κανεις?
3)η β ζωνη ειναι πολυ πιο σημαντικη γιατι φαινεται απο μπροστα πλαι προφιλ
ενω το crown μονο απο πισω και ειναι φυσιολογικο για 35+

giwrgos athina

Active Member
Μικες ναι εκει θα κανω την διωρθοτικη...Δεν αλλαζω γιατρο απο την στιγμη που πιστευω οτι τα grafts που εβαλα φυτρωσαν σχεδον ολα απλα το αποτελεσμα βγηκε μετριο διοτι χρειαζομουν πολυτριχα τα οποια δεν εβγαλε το strip και επισεις χρειαζομουν περισσοτερα grafts....Στην hairline εχω βαλει grafts και στις δυο μμ και μπορω να πω πως παλευομαι το crown θελω να κλεισω για να εχω μια ομοιομορφη εικονα σε ολο το μαλλι..

geroksoura δεν ειμαι 35 χρονων ωστε να το θεωρησω φυσιολογικο ειμαι 23 μην κοιτας που εγεινα τοσο νωρις καραφλος οποτε δεν ειναι λογικο να αφησω το crown..Στην β ζωνη ειχα βαλει grafts στην πρωτη μου μμ πριν 3 χρονια αλλα εχασα και αλλα οποτε εμειναν τα μεταμοσχευμενα...σιγουρα θα χρειαστει και εκει πυκνωση.. αλλα εμενα το πλανο μου ειναι να κλεισω με 2000 grafts οσο γινεται καλυτερα το crown ωστε να ειναι ομοιομορφα καλυμενο το κεφαλι μου το παλευω με θεραπειες και μετα απο χρονια να βγαλω οτι grafts απομεινε στην δοτρια μαζι με μουσι και στηθος αν χρειαστει για πυκνωση σε ολα τα σημεια....Σιγουρα μαλλιας δεν θα γινω ποτε αλλα ελπιζω και προσδοκω σε μια αξιοπρεπει εικονα..

thmanou

Member
Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις. Θα σου συνιστουσα να γεμισεις την μπροστα ζωνη και μακραινωντας τα να καλυψεις τα πισω κενα. http://www.hairsite.com/hair-loss/forum_entry-id-126209.html Ή να χρησιμοποιησεις λιγοτερα grafts πισω και κρατησεις backup για μπροστα που ισως να σου χρειαστουν στο μελλον.

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιώργο ας πάμε μια μέρα καφεδάκι μαζί με το σοφό τροφέα να συζητήσουμε εκτενέστερα την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις γιατί δεν ειναι τόσο απλό. Απο την μια μεριά έχουν δίκιο τα παιδιά για ομοιόμορφη κάλυψη αλλά απο την άλλη τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται εκεί. Στις μεταμοσχεύσεις δεν πρέπει να απλώνεις τα μοσχεύματα γιατί συμβιβάζεσαι με εικόνα μετριότητας, νομίζω καλύτερο να στοχεύσεις σε μια περιοχή και να δίνεις την μέγιστη πυκνότητα εκεί και μετά απο εύλογο χρόνο να επισκέπτεσαι την επόμενη περιοχή σε επόμενο session. Την ίδια στρατηγική ακολούθησα εγώ πού τα έριξα όλα στην Α ζώνη με συντηρητική hairline και 500 δειγματοληπτικά πίσω να δω αν φυτρώνουν και τα άτιμα φύτρωσαν. Στην παρούσα φάση τα 500 αυτά μαζί με την θεραπεία έκαναν την διαφορά αλλά με κρατάνε και οι θεραπείες. Επόμενος στόχος όταν ο καιρός θα το υποδείξει (και η αραίωση) η ζώνη Γ μόνη της σε ενα ξεχωριστό session, που μακάρι να μην χρειαστεί. Ας τοποθετηθούν για την περίπτωση σου ωστόσο και οι εμπειρότεροι. Μην ξεχνάς ωστόσο οτι μετά απο κάθε μεταμόσχευση το κεφάλι σκληραίνει, η φυτρωτικότητα μειώνεται και ο κίνδυνος σοκ λος πάντα παραμονεύει.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Γιώργο ας πάμε μια μέρα καφεδάκι μαζί με το σοφό τροφέα να συζητήσουμε εκτενέστερα την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις γιατί δεν ειναι τόσο απλό. Απο την μια μεριά έχουν δίκιο τα παιδιά για ομοιόμορφη κάλυψη αλλά απο την άλλη τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται εκεί. Στις μεταμοσχεύσεις δεν πρέπει να απλώνεις τα μοσχεύματα γιατί συμβιβάζεσαι με εικόνα μετριότητας, νομίζω καλύτερο να στοχεύσεις σε μια περιοχή και να δίνεις την μέγιστη πυκνότητα εκεί και μετά απο εύλογο χρόνο να επισκέπτεσαι την επόμενη περιοχή σε επόμενο session. Την ίδια στρατηγική ακολούθησα εγώ πού τα έριξα όλα στην Α ζώνη με συντηρητική hairline και 500 δειγματοληπτικά πίσω να δω αν φυτρώνουν και τα άτιμα φύτρωσαν. Στην παρούσα φάση τα 500 αυτά μαζί με την θεραπεία έκαναν την διαφορά αλλά με κρατάνε και οι θεραπείες. Επόμενος στόχος όταν ο καιρός θα το υποδείξει (και η αραίωση) η ζώνη Γ μόνη της σε ενα ξεχωριστό session, που μακάρι να μην χρειαστεί. Ας τοποθετηθούν για την περίπτωση σου ωστόσο και οι εμπειρότεροι. Μην ξεχνάς ωστόσο οτι μετά απο κάθε μεταμόσχευση το κεφάλι σκληραίνει, η φυτρωτικότητα μειώνεται και ο κίνδυνος σοκ λος πάντα παραμονεύει.
συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες αν και το να τουμπανιασεις μια περιοχη εχει ρισκο.Για τις θεραπειες συμφωνω απολυτα.Αυτο το οποιο λες για σκληροτητα του δερματος ισχυει και για strip κ για fue?

Μπλουζα