Givrgos athina, fue+fut, 1577 grafts+1674 grafts,26-27/11/2013

giwrgos athina

Active Member
Εγω gkast ειμαι 23 και ειμαι norwood 5 απο τα 20 με την ιδια ακριβως δοτρια (αραιη)...Εχω παρει ομως ηδη και 5000 grafts περιπου....Το ιδανικο πιστευω για την περιπτωση μου θα ηταν να εβαζα 2500grafts (1500 απο δοτρια και 1000 απο μουσι για πυκνωση)αλλα θα ξεφυγουμε αρκετα στην τιμη..και Τα 1500 αν καταφερουμε να τα βγαλουμε κατι θα κανουν τουλαχιστον θα κλρισει αυτο το κενο αναμεσα σε δοτρια και στα μεταμοσχευμενα μαλλια που με εννοχλει πολυ

Ταgrafts απο σωμα και μουσια εχω σκοπο να τα χρησιμοποιησω οταν δεν θα μπορω να βγαλω αλλα grafts απο δοτρια και να τα βαλω αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια για πυκνωση σε αραιες περιοχες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
giwrgos athina είπε:
Εγω gkast ειμαι 23 και ειμαι norwood 5 απο τα 20 με την ιδια ακριβως δοτρια (αραιη)...Εχω παρει ομως ηδη και 5000 grafts περιπου....Το ιδανικο πιστευω για την περιπτωση μου θα ηταν να εβαζα 2500grafts (1500 απο δοτρια και 1000 απο μουσι για πυκνωση)αλλα θα ξεφυγουμε αρκετα στην τιμη..και Τα 1500 αν καταφερουμε να τα βγαλουμε κατι θα κανουν τουλαχιστον θα κλρισει αυτο το κενο αναμεσα σε δοτρια και στα μεταμοσχευμενα μαλλια που με εννοχλει πολυ

Επειδή έισαι μικρός κράτα τα εναπομειναντα μοσχέυματα για το μέλλον ...
Είσαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο με λίγο τοπίκ θα έισαι σουπερ...
Εξάλλου δεν έχεις κλέισει χρόνο απο την μετα/ση σου.

giwrgos athina

Active Member
Με λιγο τοπικ στο crawn οντως γινομαι super δεν καταλαβαινει κανεις οτι εχω αα.Αλλα εμενα με τρωει παρα πολυ αυτο το σημειο ρε φιλε...Νομιζω οτι με τα 1500 θα καταφερω καποια στιγμη να απαλλαγω απο το τοπικ..οσο για το μελλον θα εχω το μουσι που ειναι πολυ καλο απειρες τριχες σε στηθος και στην αναγκη ενα 3 στριπ.

geroksouras

Active Member
δεν ηξερα οτι εισαι 23
καλυτερα να το αφησεις τοτε
να δεις πως θα παει η τριχοπτωση τουλαχιστον μεχρι τα 30
παιζει,δεν το ευχομαι,να χασεις και απο safe zone οποτε αν τα μεταφερεις
δωρο αδωρο
κανονικα επρεπε να περιμενεις,οσο και δυσκολο αν ειναι να φτασεις 30
για να μπλεξεις με μτχσεις
εγω την 1η την εκανα στην ηλικια σου κ το εχω σκυλομετανιωσει

giwrgos athina

Active Member
Geroksoura εγω 20 χρονων ημουν norwood 5 ομως οποτε να περιμενω μεχρι τα 30 για ποιο λογο???ναι μεν μπορει να χασω ενα ποσοστο απο safe zone που για μενα σιγουρα θα γινει αλλα αυτο δεν ξερεις ποτε ποτε θα γινει μπορει να γινει και στην ηλικια των 40 χρονων οποτε τι να κανω να κατσω τα καλυτερα χρονια καραφλος?προυιμω να ρισκαρω τωρα και να εχω μαλλια εστω και αν τα χασω σε μεγαλυτερη ηληκια και αν γινει αυτο καποια στιγμη που το περιμενω θα προχωρησω σε πυκνωση απο γενια και τριχες απο σωμα...Αν και παλι δεν εχω ικανοποιητικη για μενα πυκνωση τοτε τοπικ για μια ζωη...Παντος ετσι με αυτο το σκεπτικο θα εχω μαλλια για αρκετα χρονια απο τωρα..Τι λετε και εσεις?

athenian

Well-Known Member
να περιμενει μεχρι τα 30 να κανει τι?να ειναι καραφλος στην πιο ωραια ηλικια και να εχει καποιο μαλλι μετα?

giwrgos athina

Active Member
Εβγαλα τωρα καποιες φωτογραφιες στο φως του ηλιου απο το κινητο μου για να αξιολογησετε την δοτρια μου και την εκταση της ληπτριας περιοχης στο crown

Συνημμένα

• DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 425
  • DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 399
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 401
  • DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 421
  • DSC_0039.jpg
    DSC_0039.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 413

Nick_1986

Member
giwrgo κι εγώ συμφωνώ να βάλεις τα 1.500 τώρα...Θα καλυφθεί αρκετά το κενό που έχεις...Αν αργότερα προχωρήσει η κατάσταση, βάζεις γένια...

Flosk

Well-Known Member
Οντως το χειροτερο οπτικα δεν ειναι η πυκνωση οσο το κενο που υπαρχει αναμεσα στα μμ και στη Safe zone οπως λες. Και γω με αυτα θα ξεκιναγα αλλα τι θα γινει ρε γμτ αν βαλεις εκει και μετα κατεβει και αλλο η safe σου; Προσεχε γιατι αυτες οι αποφασεις θα σου κοστιζουν μια ζωη Γιωργο. Παρε τη γνωμη του γιατρου σου αλλα για μενα ρωτα και αλλους, δεν ειναι κακο..

giwrgos athina

Active Member
Α μπραβο ρε flosk καταλαβες τι θελω να πω τοσο καιρο..Δεν με πειραζει η πυκνωση εξαλου το crown δεν γινεται ποτε τελειο..αυτο κενο ει αι που με κανει οπτικα να φαινομαι καραφλος...Ας το καλυψω εστω και με μικρη πυκνοτητα..Με το γιατρο που το συζητησαμε μου ειπε οτι οντως αυτο το κομματι σκαει πολυ ασχημα και συμφωνησαμε να καλυψουμε αυτο το κομματι επειγωντος και οτι περισεψει να το ριξουμε στο crown για πυκνωση..Τωρα στο μελλον ενδεχεται να καταιβει λιγο το crown περιπου 2 δαχτυλα μου ειπε ο γιατρος και οταν γινει αυτο θα παρουμε οτι μπορεσουμε απο την δοτρια πιθανον και ενα 3 στριπ και απο μουσι και σωμα grafts για να συμπληρωσουμε των απαιτουμενο αριθμο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Το κενό μήπως μεγάλωσε ρε Γιώργο σε σχέση με 8 μήνες πριν, ειδικά μιας και δεν παίρνεις φίνα? Μήπως υπάρχει μια μεγάλη δυναμική στην εν εξελίσει τριχόπτωση σου?

tropheus

Well-Known Member
Φίλε Γιώργο, πραγματικά κάθισα και "μελέτησα" πολύ την περίπτωσή σου.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα :

1. Πρώτα από όλα η φύτρωση στο crown σου ήταν πολύ μικρή. Τοποθετήθηκαν 2074 grafts από τα οποία αμφιβάλω αν φύτρωσαν τα μισά.

2. Μια περιοχή "στεφάνης" αφέθηκε χωρίς να τοποθετηθεί κανένα graft ( γιατί άραγε; ) δημιουργώντας αυτό το κενό που τώρα (απολύτως λογικά) σε ενοχλεί. Φαντάσου ότι αν φύτρωναν όλα τα μοσχεύματα το κενό αυτό θα φαίνονταν πιο έντονα.

3. Η δότρια σου είναι πολύ φτωχή πλέον και με δεδομένη την ηλικία σου θα πρέπει να γίνει μια πολύ προσεκτική διαχείρισή της.

Στην επισυναπτόμενη εικόνα έχω σχεδιάσει την περιοχή που πρέπει να καλυφθεί τώρα (κόκκινο χρώμα), την περιοχή που σε λίγα χρόνια φαίνεται ότι θα ανοίξει πιο γρήγορα (πράσινο χρώμα) και την περιοχή που θα ακολουθήσει αμέσως μετά (μπλέ χρώμα).
Συνολικά είναι μια μεγάλη περιοχή. Τα μοσχεύματά σου σίγουρα για όλη αυτή την περιοχή δε φτάνουν. Στο μέλλον θα χρειαστείς όπως + δήποτε μοσχεύματα από σώμα (γένια, εφηβαίο, στήθος) τα οποία θα πρέπει να αναμειχθούν και με μαλλάκια από το κεφάλι γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ άσχημο.

Προσωπικά θεωρώ ότι πολλοί γιατροί δε θα σε αναλάμβαναν γιατί αυτό επιτάσει η λογική.

Τώρα οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες. Ξεκινάς να καλύψεις την κόκκινη ζώνη με την ελπίδα να έχεις υψηλότερα ποσοστά φύτρωσης και στο μέλλον έχει ο Θεός...
Το πόσα μοσχεύματα θα βγούν (1000; 1500; ) είναι ένα μεγάλο ερώτημα (και ακόμα μεγαλύτερο το πόσα θα φυτρώσουν).

Κάνε το σταυρό σου προχώρα και εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

Τέλος, έλεγξε λίγο τι είναι αυτές οι κοκκινίλες που φαίνονται (στο προηγούμενο σετ φωτογραφιών που ανέβασες) να υπάρχουν στο crown σου.

Συνημμένα

• DSC.jpg
    DSC.jpg
    387.9 KB · Προβολές: 414

giwrgos athina

Active Member
Dance δεν νομιζω να αραιωσα..Απλα οι φωτο ειναι τραβηγμενες στο φως τπυ ηλιου και εντεινουν το προβλημα...Αυτα που ειπε ο τροφεας με προβληματισαν πολυ...Μηπως τροφεα πρεπει να προσθεσω απο τωρα καποια grafts απο μουσι???Να βαλω 1500 απο δοτρια και 1000 απο μουσι...

tropheus

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Μηπως τροφεα πρεπει να προσθεσω απο τωρα καποια grafts απο μουσι???Να βαλω 1500 απο δοτρια και 1000 απο μουσι...

Σίγουρα αυτή θα είναι μια πολύ καλή κίνηση. Και δεν εξαντλείς τη δότρια σου και ταυτόχρονα κρατάς και κάποια μοσχεύματα για το μέλλον.

Συζήτησέ το με το γιατρό. Πιστεύω ότι δε θα σε χρεώσει...

giwrgos athina

Active Member
Και εγω πιστευω πως δεν θα με χρεωσει αλλα δεν εχω δει καμοια δουλεια του συγκεκριμενου γιατρου που να τοποθετει grafts απο μουσι....αυτο μου δινει λιγο την αισθηση πως κανω το πειραματοζωο

Και ενα ακομα μ2γαλο ερωτημα που με απασχολει ειναι οτι υχα τοσες μεγαλες απωλειες στο θεμα φυτρωσης οπως λεει ο τροφεας η δειχνουν τοσο αραια επειδη τοποθετηθηκαν μονοτριχα??

gkast

Active Member
giwrgos athina είπε:
Και εγω πιστευω πως δεν θα με χρεωσει αλλα δεν εχω δει καμοια δουλεια του συγκεκριμενου γιατρου που να τοποθετει grafts απο μουσι....αυτο μου δινει λιγο την αισθηση πως κανω το πειραματοζωο

Και ενα ακομα μ2γαλο ερωτημα που με απασχολει ειναι οτι υχα τοσες μεγαλες απωλειες στο θεμα φυτρωσης οπως λεει ο τροφεας η δειχνουν τοσο αραια επειδη τοποθετηθηκαν μονοτριχα??

Και μεταμόσχευση να κάνεις γιώργο πάλι το τοπικ το θέλεις
Τα λεφτά που θα δώσεις για μεταμόσχευση δεν αντιστοιχεί στο αποτέλεσμα που θα πάρεις ...
Ψάξε ποιός κάνει για body και να είναι κορυφή στο κομάτι αυτό μην πειραματίζεσαι
Δεν έχεις περιθώρια λάθους

giwrgos athina

Active Member
Παντος πολυ καλη δουλεια σε fue+bht κανει και η H* C ?....Aν κρινω και απο την δουλεια που εγεινε στο geroksoura ο οποιος ειχε μεγαλο ποσοστο φυτρωσης...Αλλα αντε να βρεις γυρω στα 8000e που θα μου ζητησουν για 2500grafts..

gkast

Active Member
giwrgos athina είπε:
Παντος πολυ καλη δουλεια σε fue+bht κανει και η H* C ?....Aν κρινω και απο την δουλεια που εγεινε στο geroksoura ο οποιος ειχε μεγαλο ποσοστο φυτρωσης...Αλλα αντε να βρεις γυρω στα 8000e που θα μου ζητησουν για 2500grafts..

Μην βιαζεσαι γιώργαρε ...είσαι μια χαρά κουλάρησε και βλέπεις απο του χρόνου
:5m:

geroksouras

Active Member
κοιτα ξεκαθαρα στην θεση σου και με δεδομενα την ηλικια και την αραιη δοτρια
εγω θα επαιρνα 1000 απο κεφαλι και 1000 απο γενια
ετσι οπως ειπε και ο τροφεας διατηρεις την δοτρια καπως
και ενδεχομενος εχεις και καποια καβατζα απο κει για μελλοντικα
και ταυτοχρονα δοκιμαζεις και τα γενια να δεις πως θα παει
και αν μεινεις ικανοποιημενος εχεις και 2ρη καβατζα και απο κει
για στηθος δεν μπορω να ξερω ακομα να σου απαντησω
αλλα με αυτη την λυση,βαζεις 2000,καλυπτεις το κενο που υπαρχει και ενισχυεις καπως
και α ζωνη.η διαφορα πλεον στα χρηματα για γενια ειναι μικρη.αξιζει τον κοπο
περιμενεις καποια χρονια και αν χρειαστει ισως μπορεις να παρεις κανα 500αρι απο κεφαλι
ακομα και ΣΙΓΟΥΡΑ αλλα 1500 απο γενια για τα οποια μερεμετια.
απο γενια πως πας?

Μπλουζα