Givrgos athina, fue+fut, 1577 grafts+1674 grafts,26-27/11/2013

KROTALIAS13

New Member
geeorgee είπε:
Φιλε για μενα καλυτερα χαλαρωσε και περιμενε να περασουν ενα δυο μηνες ακομα και υστερα κρινεις και αποφασιζεις για το πως θα κινηθεις στη συνεχεια.Παντως μην αγχωνεσαι ακομα και ετσι δεν εχεις σχεση με πριν εχεις μεγαλη βελτιωση.

+1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Παιδεια ας ηρεμησουμε και να περιμενουμε το 10-12μηνο...το 70%της μεταμοσχευσης μου το εβαλα στο crown και οπως ολοι ξερουμε θελει χρονο ...το καλο ειναι οτι εχει δειξει μια μικρη βελτιωση...το αν αξιζε να μπω σε ολη αυτη την διαδικασια των μεταμοσχευσεων πιστευω πως ναι..αν δενβτης ειχα κανει θα ημουν καμπριο norwood 5-6 ενω τωρα τουλαχιστον εχω καλλια εστω και αραια σε ολο το κεφαλι και με τοπικ φαινονται αρκετα καλα...και αν ειναι αληθεια αυτο οτι τα μεταμοσχευμενα δεν πεφτουν ποτε τοτε θα εχω μια διαφορετικη εικονα για ολη μου την ζωη...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μακαρι να μην πεφτουν και αυτο υποσχονται και οι γιατροι οτι ειναι για παντα.Αν μετα απο 5 χρονια πεσουν τοτε δεν αξιζει για μενα.
Αλλο τα μαμα μαλλια βεβαια.Και εγω θα σχηματισω καλυτερη αποψη μετα απο χρονια παντως.

danceworld_2001

Well-Known Member
Οτι και να του έλεγες του Γιώργου θα προχωρούσε, ειναι τρελαμένος και φαίνεται και δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Consultation έκανε το παιδί αλλά μέσω ιντερνετ. Πως μπορούσε εκεί να δει αν η δότρια σε στριπ θα δώσει μονότριχα? Τώρα που τον είδε δεύτερη φορά απο κοντά έγινε μια ακόμη καλύτερη αξιολόγηση για το μελλοντικό του επεμβατικό πλάνο. Φυσικά ο συλλογισμός σου έχει βάση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν εύκολο να γινει αυτό που λες.

tropheus είπε:
danceworld_2001 είπε:
...
Καταρχάς όταν βάζεις μονότριχα στο crown αμέσως προσδοκάς λιγότερο απο το 50% που θα έπαιρνες αν είχες 100% φύτρωση με πολύτριχα.
...

Για να γίνω όμως λίγο κακός να πω ότι για αυτό γίνεται το consultation με τον εκάστοτε γιατρό ΠΡΙΝ την επέμβαση.

Γιατί αν ο γιατρός έλεγε στον giwrgos athina ότι έχεις μόνο μονότριχα και το αποτέλεσμα σου θα είναι πολύ φτωχό, το παιδί μπορεί και να μην προχωρούσε στη μεταμόσχευση !!!

Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιώργος μπαίνει σε διαδικασία απολογίας. Καταρχάς τι κρίνουμε? Το τελικό του αποτέλεσμα? Ακουω να του λένε κάποιοι εμμέσως να μην περιμένει κάτι άλλο, πως ειναι μέτριο - φτωχό το αποτέλεσμα του, και διάφορα άλλα, ενώ αυτό δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ειναι πολύ καλο παιδί και μικρός και ευαίσθητος, γιαυτό καλό ειναι να ξέρουμε τι λέμε γιατί στεναχωρούμε ανθρώπους. Καταρχάς πρέπει να βάλετε στην εξίσωση όλες τις παραμέτρους, όπως:

Μικρή ηλικία με άκρως επιθετική τριχόπτωση
Έλλειψη δυνατής θεραπείας παλιά, πχ με φιναστερίδη
Μεγάλο nw
Κάκιστη δότρια
1 αποτυχημένη επέμβαση στο παλμαρέ του
Κάλυψη crown με μονότριχα λόγω αδυναμίας του στρίπ

Το κεφάλι του ήταν άδειο και πλέον έχει βελτιωθεί δραματικά. Αν κάποιοι περίμεναν πως θα γινει με όλους αυτούς τους περιορισμούς σαν εμένα πχ, ε τότε κάνουν ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις απο μια μμ σύμφωνα με τους παραπάνω περιορισμούς και οχι μόνο. Επίσης καλό ειναι να περιμένουν όλοι να πάει ο άνθρωπος στος 9μηνο τουλάχιστον για να κριθεί στο 100% το αποτέλεσμα, έστω αν δώσει ακόμη ενα 20% μόνο. Και τότε θα χαράξει το νέο του επεμβατικό πλάνο που ήδη έχει σχεδιάσει.

Εμένα ποιό πολύ με θλίβει και αηδιάζω και νευριάζω με ορισμένα καιροσκόπα και κερδοσκόπα - κομπλεξικά - τυχοδιωκτικά άτομα που στέκονται στην γωνία και περιμένουν την αποτυχία του γιώργου ή άλλων ασθενών, διαφόρων κλινικών, για να πετύχουν δικές τους σκοπιμότητες. Δυστυχώς πολλά παιδιά εδώ μέσα χειραγωγήθηκαν και πριν την επέμβαση τους, και κατα την διάρκεια και μετά, όμως αρκετοί απο αυτούς ξύπνησαν, μακάρι και οι άλλοι.

athenian

Well-Known Member
Δεν συμβαινει εδω μεσα αυτο ντανς και σιγουρα οχι για τις κλινικες της Κυπρου στις οποιες εχουμε μεγαλη ανοχη γιατι ειναι επαγγελματιες και δεν μας παρουσιαζουν ψευτικα αποτελεσματα οπως αλλοι.Μην λεμε λοιπον οτι θελουμε.Στα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μαζι σου.Το προβλημα ειναι πως ο κοσμος νομιζει πως αν κανει μμ θα γινει οπως ηταν 18 χρονων αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτε και απο κανεναν οσα λεφτα και να δωσεις οσες μμ και να κανεις.Βελτιωση υπαρχει μονο και μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις μετρια.Τωρα αν καποιος πλακωθει στα αντιανδρογονα και στην μινοξ θα δειξει καλυτερα αλλα υπαρχουν πολλοι που προχωρανε σε μμ ακριβως για να μην παρουν τοσα φαρμακα.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Εμένα ποιό πολύ με θλίβει και αηδιάζω και νευριάζω με ορισμένα καιροσκόπα και κερδοσκόπα - κομπλεξικά - τυχοδιωκτικά άτομα που στέκονται στην γωνία και περιμένουν την αποτυχία του γιώργου ή άλλων ασθενών, διαφόρων κλινικών, για να πετύχουν δικές τους σκοπιμότητες. Δυστυχώς πολλά παιδιά εδώ μέσα χειραγωγήθηκαν και πριν την επέμβαση τους, και κατα την διάρκεια και μετά, όμως αρκετοί απο αυτούς ξύπνησαν, μακάρι και οι άλλοι.
+1
Συμφωνώ και εγώ. Ναι στην κριτική, όχι στο ισοπέδωμα των πάντων.

Πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Δικαιολογώ ότι ήταν δύσκολη περίπτωση και πως έκανε consultation μέσω internet αλλα γνωρίζοντας όλα αυτά ο γιατρός έπρεπε να εξετάσει από κοντά καλύτερα την περίπτωση του. Μονο σε αυτό το σημείο στέκομαι και στο άλλο που του έταξε. Θέλω να είμαι όσο γίνετε αντικειμενικός σε όλα.
Όσον αφορά εκείνους που πατώντας στο τωρινό του αποτέλεσμα ή τυχόν λάθη σε άλλους, ισοπεδώνοντας την κλινική και γενικά την λέξη Κύπρος το μυαλό μου πάει σε άσχημα πράγματα και μακάρι να μην είναι έτσι. Η Κύπρος είναι καλύτερη από την Ελλάδα και συμφωνούν όλοι. Φανταστείτε να είχα κάνει Ελλάδα με 45 grafts hairline και να τύχαινε τίποτα στραβό πως θα συμπεριφερόμουν εδώ μέσα και τι θα έγγραφα. Γιατί δεν υποστηρίζω τίποτα και κανέναν.
Εγώ συγχαίρω τον γιατρό για τις άμεσες λύσεις σε τυχόν λάθη ή και μη από μεριάς του. Kάποιοι θα πουν είναι το αυτονόητο, αλλα ξεχνάνε άτομα που έχουν σφαχτεί από Ελληνικές κλινικές οι οποιες ζητάνε 1002 για να αποδείξει ο άτυχος πελάτης το αυτονόητο. Στις μέρες μας έχει χαθεί το αυτονόητο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Μωρέ συμβαίνει άκουσε μου που το λέω, θα έχουμε και αποκαλύψεις σύντομα αν το συνεχίσουν με τρανταχτές αποδείξεις. Και για Κύπρο συμβαίνει πίστεψε με και για άλλους. Στα υπόλοιπα συμφωνώ και χαίρομαι που συμφωνείς και μαζί μου.

athenian είπε:
Δεν συμβαινει εδω μεσα αυτο ντανς και σιγουρα οχι για τις κλινικες της Κυπρου στις οποιες εχουμε μεγαλη ανοχη γιατι ειναι επαγγελματιες και δεν μας παρουσιαζουν ψευτικα αποτελεσματα οπως αλλοι.Μην λεμε λοιπον οτι θελουμε.Στα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μαζι σου.Το προβλημα ειναι πως ο κοσμος νομιζει πως αν κανει μμ θα γινει οπως ηταν 18 χρονων αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτε και απο κανεναν οσα λεφτα και να δωσεις οσες μμ και να κανεις.Βελτιωση υπαρχει μονο και μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις μετρια.Τωρα αν καποιος πλακωθει στα αντιανδρογονα και στην μινοξ θα δειξει καλυτερα αλλα υπαρχουν πολλοι που προχωρανε σε μμ ακριβως για να μην παρουν τοσα φαρμακα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
ΦιΛΕ danceworld 2001 γινε αν θελεις λιγο πιο σαφης.Για ποιον ειναι το συγκεκριμενο σχολιο?Κανεις δεν περιμενει την αποτυχια κανενος.Σιγουρα υπαρχει στεναχωρια σε ολες τις ασχημες μεταμοσχευσεις αλλα ο θεος εδωσε κ μυαλο.Το να δινεις χιλιαρικα ειτε στις Κυπριακες ειτε στις Ελληνικες ειτε στο εξωτερικο και με ενα μετριο αποτελεσμα να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα,εγω διαφωνω.Ευθυνεται κατα πολυ ο γιατρος γιατι ειδε οτι η δοτρια ηταν ακαταληλη λογο πυκνοτητας αλλα κ λογο τριχοθυλακιων.Απο εκει κ περα αν το ειπε στον Γιωργο κ συμφωνησαν αλλαζει.Σιγουρα ο Γιωργος εχει διαφορα απο πριν,δεν το συζηταμε αλλα ειναι ευχαριστημενος με τα λεφτα που δαπανησε κ με αλλα τοσα που θα χρειαστει?Ο Γιατρος ειπε οτι δεν θα φαινεται δερμα....ετσι δεν ειναι?Δεν το λες ποτε αυτο οσο σιγουρος κ να εισαι σε ενα μεγαλο norwood ειδικα σε περιπτωση οπως αυτη η οποια ειναι δυσκολη.

athenian

Well-Known Member
Δεν νομίζω μικε να διαφωνεί κανένας στο ότι τα δύο πρόσφατα αποτελέσματα των παιδιών είναι μέτρια. Το θέμα είναι ο λόγος και το κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει. Το θετικό είναι ότι ο γιατρός είναι σοβαρός άνθρωπος και όχι κανένας που την άλλη μέρα κάνει τον κινεζο.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αν ο γιατρος παραδεχτει πχ το λαθος του κ δεχτει να γινει διορθωση με καποιον τροπο τοτε θα μιλαμε για επαγγελματια.Δεν νομιζω οτι θα χασει αν κανει κατι τετοιο.Και εννοειται οτι αν οντως γινει αυτο θα μιλαμε πανω απο ολα για Ανθρωπο και μετα για γιατρο.Καλο βεβαια ειναι να υπαρξει λιγη υπομονη ακομη αλλα εγω διαφωνω στο οτι πρεπει να περιμενει καποιος 10-12 μηνες για το τελικο,χωρια το το οτι το διαστημα αυτο θα χαθουν κ αρκετες μαμα τριχες.

giwrgos athina

Active Member
Παιδεια ο γιατρος ανελαβε τις ευθυνες του και συμφωνησαμε νεα επεμβαση για να καλυψομε τα οποια κενα....δεν το κανουν ολοι αυτο...εγω σαν επαγγελματια και σαν ανθρωπο τον παραδεχομαι και του βγαζω το καπελο...Αλλα για μενα οπως και για ολους το αποτελεσμα μετραει..Πιστευω οτι με 2000 grafts ακομα και αν εχω την γκαντεμια να βγουν ολα μονοτριχα θα βελτιωθει κατα πολυ το crown και πιθανον να κλεισρι και ολας....Οσο για το μελλον οτι θα χρειαστω ακομα μια ειναι το μονο σιγουρο...Το θεμα ειναι αν υπαρχει δοτρια..Πιστευω οτι θα βγαλω νγυρω στα 1000 grafts απο δοτρια κai me 1000 grafts απο μουσι θα καλυψω τα οποια κενα με μια αξιοπρεπει πυκνοτητα και να εχω μαλλια για παντα...Οσο για την τωρινη μου μμ πιστευω πως εχει φυτρωση αρκετα μεγαλο ποσοστο απλα δεν ειναι ικανα να καλυψουν λογο μονοτριχων τοσο μεγαλο κενο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
giwrgos athina είπε:
Παιδεια ο γιατρος ανελαβε τις ευθυνες του και συμφωνησαμε νεα επεμβαση για να καλυψομε τα οποια κενα....δεν το κανουν ολοι αυτο...εγω σαν επαγγελματια και σαν ανθρωπο τον παραδεχομαι και του βγαζω το καπελο...Αλλα για μενα οπως και για ολους το αποτελεσμα μετραει..Πιστευω οτι με 2000 grafts ακομα και αν εχω την γκαντεμια να βγουν ολα μονοτριχα θα βελτιωθει κατα πολυ το crown και πιθανον να κλεισρι και ολας....Οσο για το μελλον οτι θα χρειαστω ακομα μια ειναι το μονο σιγουρο...Το θεμα ειναι αν υπαρχει δοτρια..Πιστευω οτι θα βγαλω νγυρω στα 1000 grafts απο δοτρια κai me 1000 grafts απο μουσι θα καλυψω τα οποια κενα με μια αξιοπρεπει πυκνοτητα και να εχω μαλλια για παντα...Οσο για την τωρινη μου μμ πιστευω πως εχει φυτρωση αρκετα μεγαλο ποσοστο απλα δεν ειναι ικανα να καλυψουν λογο μονοτριχων τοσο μεγαλο κενο...

Γιώργο η αλήθεια ειναι οτι ήσουν μια δύσκολη περίπτωσή οντως και εγω έπεσα στην παγίδα οτι δεν είναι κανένα σουπερ αποτέλεσμα αλλα απο την στιγμη που ογιατρος σου έβαλε μόνο μονότριχα γιατι δεν έιχες άλλα μοσχεύματα συν το γεγονος οτι το πουστικο το crown ειναι περιεργο απο θεμα φύτρωσης και χρονου παω πάσο...και αναμένουμε για ακόμα καλύτερα αποτελεσματα φίλε μου

Άκης

Administrator
danceworld_2001 είπε:
Οτι και να του έλεγες του Γιώργου θα προχωρούσε, ειναι τρελαμένος και φαίνεται και δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Consultation έκανε το παιδί αλλά μέσω ιντερνετ. Πως μπορούσε εκεί να δει αν η δότρια σε στριπ θα δώσει μονότριχα? Τώρα που τον είδε δεύτερη φορά απο κοντά έγινε μια ακόμη καλύτερη αξιολόγηση για το μελλοντικό του επεμβατικό πλάνο. Φυσικά ο συλλογισμός σου έχει βάση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν εύκολο να γινει αυτό που λες.

Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιώργος μπαίνει σε διαδικασία απολογίας. Καταρχάς τι κρίνουμε? Το τελικό του αποτέλεσμα? Ακουω να του λένε κάποιοι εμμέσως να μην περιμένει κάτι άλλο, πως ειναι μέτριο - φτωχό το αποτέλεσμα του, και διάφορα άλλα, ενώ αυτό δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ειναι πολύ καλο παιδί και μικρός και ευαίσθητος, γιαυτό καλό ειναι να ξέρουμε τι λέμε γιατί στεναχωρούμε ανθρώπους. Καταρχάς πρέπει να βάλετε στην εξίσωση όλες τις παραμέτρους, όπως:

Μικρή ηλικία με άκρως επιθετική τριχόπτωση
Έλλειψη δυνατής θεραπείας παλιά, πχ με φιναστερίδη
Μεγάλο nw
Κάκιστη δότρια
1 αποτυχημένη επέμβαση στο παλμαρέ του
Κάλυψη crown με μονότριχα λόγω αδυναμίας του στρίπ

Το κεφάλι του ήταν άδειο και πλέον έχει βελτιωθεί δραματικά. Αν κάποιοι περίμεναν πως θα γινει με όλους αυτούς τους περιορισμούς σαν εμένα πχ, ε τότε κάνουν ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις απο μια μμ σύμφωνα με τους παραπάνω περιορισμούς και οχι μόνο. Επίσης καλό ειναι να περιμένουν όλοι να πάει ο άνθρωπος στος 9μηνο τουλάχιστον για να κριθεί στο 100% το αποτέλεσμα, έστω αν δώσει ακόμη ενα 20% μόνο. Και τότε θα χαράξει το νέο του επεμβατικό πλάνο που ήδη έχει σχεδιάσει.

danceworld_2001 αρχίζεις να υπερασπίζεσαι/φανατίζεσαι (με ύποπτο τρόπο) για τον γιατρό (σου). Σου δίνω 3 ημέρες απαγόρευση για να το σκεφτείς καλύτερα και δεν σε μπλοκάρω μόνιμα αμέσως γιατί είσαι παλιό μέλος.
Να θυμίσω ότι σε θέματα προώθησης κάποιου γιατρού/κλινικής/εταιρίας ΔΕΝ προειδοποιώ κανέναν, σε σχέση με μια ανάρμοστη συμπεριφορά.
Αν μετά από 3 ημέρες επιμείνεις στον φανατισμό σου, ο λογαριασμός σου θα μπλοκαριστεί μόνιμα.

gkast

Active Member
Πολύ ησυχία έπεσε ρε παιδιά απο έκει που γινόταν αναβρασμός δεν κουνιέτε φύλο.......???

geroksouras

Active Member
τωρα τελευταια πολλα παρατραγουδα συμβαινουν και καλο θα ητανε
εαν αυτο ειναι μη ανεστρεψιμο η συνεχιστει,που δεν το ευχεται βεβαια κανεις,και εφοσον
διερευνηθουν οι αιτιες,να ανοιξουν οι υπευθυνοι νημα με τυχον τετοιου ειδους συνεπειες
ωστε να ενημερωθουν οσοι σκοπευουν για μτχ
εγω για πχ δεν ειχα ιδεα τι ειναι η φλεγμονη και τι κινδυνους περιεχει
ευχομαι βεβαια οτι και αν εχει γινει να διορθωθει οπως και να χει, γιατι
περαν του οικονομικου που στις μερες μας ολοι ζοριζομαστε αρκετα και κανουμε θυσιες
προκειμενου να προχωρησουμε σε μτχ,ειναι και το ψυχολογικο και αυτο ειναι το χειροτερο

Flosk

Well-Known Member
Αυτο με το 1 στο εκατομμυριο που ανεφερε παντως ο Dance απο που προκυπτει? ΑΝ ισχυει, τοτε οντως δεν εχει οντως νοημα να κανει κανεις εξεταση γιατι και μια στις 100 ειναι να μαλακιστουμε και μεις μονοι μας στο λουσιμο ή να χτυπησουμε καπου το κεφαλι μας ή οτιδηποτε.. Το θεμα ειναι ομως απο που προερχεται αυτο το στατιστικο και δυστυχως ο φιλος Dance θα μπορει να μας απαντησει σε μερικες μερες..

giwrgos athina

Active Member
Εγω πιστευω πως αδικα εγεινε ban στο dance..To παιδι δεν υπερασπιστηκε το γιατρο απλα ειπε πως δεν γινεται ολες η μμ να ειναι τοσο εντυπωσισκεςκαι ειδικα σε μια δυσκολη περιπτωση σαν την δηκια μου που πολλοι βιαζονται να την χαρακτηρισουν αποτυχημενη...το αποτελεσμα ειναι ακομα μεχρι το 12 μηνο σε εξελιξει..Εδω μεσα καθως διαβαζω ενα χρονο τα νημστα εχω μαθει πως το crown δειχνει αποτελεσμα απο τον 7 εως 12 μηνα..Ακομα ειμαι στους 5μηση μηνες...ΑΝ ειχα πολυτριχα grafts στην δοτρια πιστευω τωρα θα ειχε καλυφτει τεραστιο ποσοστο στο crown αλλα δυστηχως δεν εχω οποτε για αυτο θα κανω συμπληρωματικη..Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προσδοκιες εγω προσωπικα ειμαι ποιο προσγειωμενος...Αν καλυφτει το crown εστω και με μικρη πυκνοτητα θα ειμαι ευχαριστημενος που εχω μαλλια γιατι αν δεν ειχα κανει της μμ πιθανον τωρα να ημουν norwood 6..

Physio40

Member
Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα φίλε μου.Έχεις πολύ χρόνο ακόμη. Συμφωνώ μαζί σου!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Εγω πιστευω πως αδικα εγεινε ban στο dance..To παιδι δεν υπερασπιστηκε το γιατρο απλα ειπε πως δεν γινεται ολες η μμ να ειναι τοσο εντυπωσισκεςκαι ειδικα σε μια δυσκολη περιπτωση σαν την δηκια μου που πολλοι βιαζονται να την χαρακτηρισουν αποτυχημενη...το αποτελεσμα ειναι ακομα μεχρι το 12 μηνο σε εξελιξει..Εδω μεσα καθως διαβαζω ενα χρονο τα νημστα εχω μαθει πως το crown δειχνει αποτελεσμα απο τον 7 εως 12 μηνα..Ακομα ειμαι στους 5μηση μηνες...ΑΝ ειχα πολυτριχα grafts στην δοτρια πιστευω τωρα θα ειχε καλυφτει τεραστιο ποσοστο στο crown αλλα δυστηχως δεν εχω οποτε για αυτο θα κανω συμπληρωματικη..Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προσδοκιες εγω προσωπικα ειμαι ποιο προσγειωμενος...Αν καλυφτει το crown εστω και με μικρη πυκνοτητα θα ειμαι ευχαριστημενος που εχω μαλλια γιατι αν δεν ειχα κανει της μμ πιθανον τωρα να ημουν norwood 6..

Επειδη ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι στο 6μηνο εχει κατα 80-90% φανει το τελικο αποτελεσμα περιμενω φιλε τους επομενους μηνες να μας πεις αν οντως εχεις δει κατι παραπανω κ ποσο.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω αυτο πιστευω αλλα δεν ξερω τι γινεται στο crown.
Αν κανω στο μελλον θα σιγουρευτω.

Μπλουζα