Chs
Μέλος του προσωπικού
filippos26 είπε:ωραια για greeklish το δεχομαι...μεσα στον γραπτο λογο απο που καταλαβε την ειρωνια και ποιο υφακι?o george ειναι φιλος μου και αυτα που του ειπα καταλαβε τι ενοουσα...δν υπαρχει ουτε ειρωνια ουτε υφος...περισσοτερο χαβαλε για να του φτιαξω την διαθεση...Chs είπε:filippos26 είπε:to ban gia poio logo?poia einai h brisia dld?filippos1988 είπε:einai poio pykno re mprosta afoy sto eipa xthes...ftaei h ksanthia mallon.se ka.....nei kai bgainoyn trixes....
Μπαναρίστηκες από τον Kapa και η αιτία είναι η ειρωνεία σου και ο τρόπος που απάντησες. Επίσης είναι κανόνας του forum να γράφουμε μόνο Ελληνικά και όχι greeklish. Είναι μέσα στους κανόνες όπου αποδέχτηκες όταν γράφτηκες στην κοινότητα HairlossGR. Το υφάκι σου προς τους άλλους δεν είναι καθόλου ωραίο όπως δείχνει..
εσυ λογικο ειναι να θες να τον υπερασπιστεις αλλα ητανε ακυρο το ban...δν προσεβαλα κανεναν και ουτε ειχα σκοπο...ας το ληξουμε εδω το θεμα...μην χαλαμε το post του george...
1ον υπερασπίζομαι τους κανόνες του forum, όχι τον Kapa.
2ον που να ξέρω εγώ η άλλοι mod ότι είναι φίλος σου ο george; Φάνηκε κάπως το post σου και ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί. Και εσύ να ήσουν στην θέση του Kapa η τη δική μου και έπρεπε να κάνεις αυτό που αρμόζει, το ίδιο θα έκανες
Καλή συνέχεια και καλώς όρισες λοιπόν