Giorgos1988, fue, παπανικολάου, 1570 grafts, 27/01/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλή επιτυχία και απο εμένα φίλε Γίωργο.Εμένα παιδιά γιατι μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να δώσει μόνο 3000 grafts.,,.Έχω δει άλλες και άλλες περιπτώσεις που μέχρι 5000 τα δίνουν., Μπόρει κάποιος πιο έμπειρος μήπως να μας διαφωτίσει.;

Τι εννοείς ακριβώς?
 

andy.k

Active member
giorgos1988 είπε:
Φιλε andy.k η τιμη οπως σου ειπα ηταν σε προσφορα και οσον αφορα τις προσφορες η αναλογια τιμης ποσοτητας δεν ειναι η ιδια (δηλαδη μπορει να ηταν για τις πρωτες 3000 τριχες αυτη η τιμη και μετα οι υπολοιπες να τιμολογουνταν κανονικα ή δεν ξερω και γω πως), γιατι οντως αν ηταν να παιρνεις 1,20 το graft εφ'ορου ζωης θα ηταν πραγματικα εξευτελιστικη τιμη!Τωρα οσον αφορα τον γιατρο εγω ζητησα συγκεκριμενα αυτον και οντως με εβαλαν με αυτον!Απο κει και περα καλο θα ηταν να μην ξεφυγει περαιτερω η συζητηση για τις τιμες,αναλογιες κλπ και χαλασει το νημα ως προς την ουσια.



Φιλέ Γιώργο αναφερθηκα
στην τιμή , γτ πολλων το
πορτοφόλι αυτή την περίοδο
δεν είναι γεμάτο...Για τις
προσφορές αυτό που ειπες
ισχύει εν μέρει, αλλά δε
μιλάμε για διαφορετικές
χρονικές περιόδους... Δε σου
είπα εγώ να μου κρατήσουν
την ίδια τιμή αν κάνω μια μμ
του χρόνου... Για την επόμενη
μέρα μιλησα...Σα να βγαζει δλδ το σουπερ μαρκετ τα μακαρονια μισοτιμης, αλλα να σου λεει θα παρεις μονο ενα πακετο, το δευτερο
θα το πληρωσεις κανονικα...Αν το
κανανε καπως σαν τιμη γνωριμιας
τοτε οκ...αλλά και πάλι το
να μη μου κάνουν την ίδια τιμή με
την πρώτη φορά και μάλιστα να με χρεωσουν τα δίπλα την επόμενη που ίσως πάω,
εμένα μου βγαζει νοοτροπία
του στυλ " έλα να σε κανουμε
πελάτη, να μας
εμπιστευτείς(μακάρι να τους
εμπιστευτουν όσοι πήγαν εκεί
δια του αποτελέσματος) και
όταν ξαναέρθεις θα σε
ξεβρακωσουμε"- γιατί οκ με
1500 grts θα ξαναπας κατά
99%. Τεσπα αν μη τι άλλο εσύ
επέλεξες ίσως τον καλύτερο
γιατρό τους, οπότε όπως λες κ
εσύ ας μείνουμε στο ότι στην
έκανε τη δουλειά ο Παπ, και
ας μη μιλάμε για το
οικονομικο τοσο, παρόλο που
όπως σου είπα, πολύς κόσμος
(δυστυχως) περιορίζεται
πολύ από αυτό σε ότι αφορά
την επιλογή της κλινικής...
Καλή επιτυχία κ παλι εύχομαι να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
 

aeratos28

Just aeratos
ρε andy.k τώρα κολας σε ένα πράγμα και εσυ.! τι πιο απλό..δεν μπορώ να καταλάβω.πήρε μια προσφορά.μια συνέδρια μεγάλη γύρω στα 1500 grafts ή 3000 τρίχες ας το πει ο καθένας όπως θέλει και του έδωσαν μια παρα πολύ καλή προσφορά..για μια μέρα όμως ειναι η προσφορα..οχι και την επομενη, αν θες παραπανω grafts θα τα πληρωσεις κανονικα..δεν βλεπω κατι περιεργο.ο φίλος λογικά το είχε ψάξει και από εδώ από το φόρουμ ,είχε δει που το είχε αναφέρει ο corfu rider αυτό το πράγμα..τους το είπε στη d*i και λένε αυτοι οκ..στον piros που δεν το ανέφερε αν ειδες του είπαν 2800€ μια συνέδρια και όσα βγάλουμε..δηλαδή γύρω στα 1700 άντε 1800 grafts..δεν θα βγάλουν παραπάνω..αναπαραγουμε ώρες ώρες λίγο χαζα πράγματα..ίδιες τιμές πάνω κάτω έχει και ο βεκρης..εσύ έδωσες 3000€ για 2000grafts στον βεκρη ενώ αν πηγαινες dhi θα πληρωνες 3500€ για 2200grafts...ποια ή διάφορα?
 

Hope

Active Member
Παραθέτω παρακάτω προσωπική εκτίμηση/αξιολόγηση από την 2η εμπειρία μου στην D*I (Για την 1η το 1996 δεν το συζητώ καν...)

Παιδιά η D*I δεν πουλάει με το graft (μέγα λάθος για τον πελάτη), ούτε καν με τρίχες πλέον (από ότι καταλαβαίνω το σταμάτησε γιατί έφαγε κράξιμο). Πουλάει με την εργατοώρα απασχόλησης του προσωπικού και χειρουργείου. Δηλαδή την 1η μέρα την κοστολογεί 1.850 ευρώ όσα grafts και να βγάλεις (σου κάνει απλά μια εκτίμηση). Σε κάποιους βγάζει 1.800 σε κάποιους 1.200 (ανάλογα το κεφάλι και φυσικά δεν τρελαίνονται φαντάζομαι στην εξαγωγή για να έχουν και για μετά ;)). Για να βάλουν το κλειδί στο χειρουργείο 2η μέρα θέλουν άλλα τόσα ή σαφώς λιγότερα (ανάλογα την έκπτωση που θα σου κάνουν και πως θα διαπραγματευτείς).
Από την άλλη βέβαια έχουν 2-3 χειρουργούς με πολύ καλό χέρι, κάνουν manual FUE με μικρά punches (σε εμένα χρησιμοποίησαν από 0,75 εως 0,9 στα περισσότερα και σε κάποια 4τριχα 1), χρησιμοποιούν pen για τοποθέτηση, έχουν αξιοπρεπείς συνθήκες και προδιαγραφές υγιεινής, πολύ καλές τιμές και καλό after sales support.
ΠΡΕΠΕΙ όμως να πας πολύ καλά διαβασμένος και με προσχεδιασμένο (ρεαλιστικό) master plan από την στιγμή που δεν έχεις τα λεφτά για να πας εξωτερικό.
 

leas

Well-Known Member
Τι εννοείς ακριβώς?
Απλά cvial βλέποντας την κατάσταση απο τις φωτογραφίες(αν και όπως αναφέρει δεν είναι χαρακτηριστικές) με παραξενεύει το γεγονός πως η δότρια του μπορεί να εκμεταλευθεί μόνο με 3000., Δεν είναι αρκετά μικρος αριθμός;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
σε εμένα χρησιμοποίησαν από 0,75 εως 0,9

Αυτό είναι καλό εύρος punch για να έχεις καλό αποτέλεσμα εξαγωγής και μικρή επιβάρυνση δότριας εφόσον βέβαια το προσωπικό είναι έμπειρο.

Παιδιά η D*I δεν πουλάει με το graft (μέγα λάθος για τον πελάτη), ούτε καν με τρίχες πλέον (από ότι καταλαβαίνω το σταμάτησε γιατί έφαγε κράξιμο). Πουλάει με την εργατοώρα απασχόλησης του προσωπικού και χειρουργείου.

Αυτό είναι εντελώς λάθος. Τι πάει να πει εργατοώρα, ας μας έδιναν και έναν εγγυημένο min ρυθμό εξαγωγής και εισαγωγής graft ανά ώρα για να ξέραμε τα χρήματα σε πόσα graft ή τρίχες αντιστοιχούν κατ' ελάχιστον. Αλλιώς και εμπορικά να το δεις είναι αστείο, απορώ ποιος είναι ο εμπορικός διευθυντής τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τιμή graft ή τρίχες. Μάλιστα αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι η αναφορά σε τρίχες δεν σου δίνει την δυνατότητα σύγκρισης με άλλους, το θεωρώ πιο τίμιο γιατί ο συνολικός αριθμός τριχών εμπεριέχει και τον λόγο και τελικά ο συνολικός αριθμός τριχών καθορίζει το αποτέλεσμα. Το καλύτερο θα ήταν τρίχες, λόγος (στο περίπου) και άρα μόνος σου υπολογίζεις τα graft ή και το αντίστροφο graft και λόγος, για να δεις τις συνολικές τρίχες. Αφού τα έχουμε γράψει και με τα graft γίνονται ταρζανίες (splitting, κλπ).
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απλά cvial βλέποντας την κατάσταση απο τις φωτογραφίες(αν και όπως αναφέρει δεν είναι χαρακτηριστικές) με παραξενεύει το γεγονός πως η δότρια του μπορεί να εκμεταλευθεί μόνο με 3000., Δεν είναι αρκετά μικρος αριθμός;

Για να μην διαβάζω όλο το νήμα που το λέει ότι έχει μόνο 3000? μπορείς να το κάνεις quote?
 

mikegad

Well-Known Member
Το σκεφτηκα και οπως ειπε και πιο πανω ο φιλος ο λογος 2.00 ειναι μια χαρα για Α ζωνη και λογικα ο γιατρος ετσι το ειχε στο μυαλο του (καθως τα grafts που μου εβαλε ηταν κατα κυριο λογο 1τριχα και 2τριχα, μερικα 3τριχα,ελαχιστα 4τριχα και δυο 5 τριχα), διοτι εβαλε ζωνη Α και μισή ζωνη Β. Απλως και στο consultation μού ειχε επισημανθει οτι η δοτρια μου ειναι μετρια και ειχα να δωσω 4,500 τριχες lifetime, με συντηρητικηη ομως προσεγγιση (πραγμα που το ειδα και εγω στην μικροκαμερα), αλλά και ο γιατρος οταν τελειωσε την εξαγωγη μού ειπε οτι τελικα πηγε καλυτερα απ΄οτι περιμεναν και εχω να δωσω άλλα τοσα (τωρα αν εννοουσε grafts ή τριχες δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το ρωτησα:confused:).Παρεπιπτοντως congrats για το νημα σου, εξαιρετικη προσεγγιση και ενημερωση για την περιπτωση σου και γενικα για το θεμα της μεταμοσχευσης!

Για να μην διαβάζω όλο το νήμα που το λέει ότι έχει μόνο 3000? μπορείς να το κάνεις quote?

Eδω το λεει CVIAL
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Thanks Mikegad. Νομίζω ότι μόνο το γεγονός ότι του είπαν 4500 τρίχες δότρια στην αρχή (έως και αδύνατον) και μετά άλλες τόσες 4500 δείχνει ότι μάλλον έγινε μια επιπόλαια συζήτηση ή ο φίλος κάτι δεν κατάλαβε καλά. Οπότε καλύτερα να μην το αξιολογήσουμε. Είναι προφανές ότι ακόμα και με αυτές τις φώτο το παιδί φαίνεται να έχει τα 4500+ graft (~9000 τρίχες) για πλάκα. Βέβαια πρέπει να βάλουμε σαν παράμετρο και το νεαρό της ηλικίας και το γεγονός της επιθετικής τριχόπτωσης. Όσο συντηρητικός όμως και να είσαι η πρώτη αξιολόγηση για 4500 τρίχες, αν δεν έχει γίνει λάθος, είναι μάλλον λάθος εκτός και αν οι πυκνότητες του είναι υπερβολικά χαμηλές (που δεν προκύπτει όμως από φώτο) . Φυσικά αν δεν γίνουν αναλύσεις πυκνότητας ανά περιοχή δεν μπορείς να εκφέρεις τεκμηριωμένη άποψη. Για αυτό και λέω σε όσους μας διαβάζουν αφού πάτε που πάτε για consultation γιατί δεν ζητάτε μια τριχομετρική ανάλυση της δότριας με πυκνότητες και εμβαδά (έστω στο περίπου) σε χαρτί για να έχετε τεκμηρίωση αυτού που σας λένε. Δεν είναι ντροπή και βοηθάτε και μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Όντως ή dhi δε χρεώνει ούτε με gts ούτε με τρίχες...χρεώνει με συνεδρίες...παίρνει 1800 τη μερα, απλα ειναι χαλαροι με το ρυθμο, για να εχεις να ξαναπας...εγω γι αυτο τελικα επελεξα βεκρη, μου φανηκε πιο τιμιο το 3000€ για min 2000gts...και φυσικα επειδη νομιζα οτι θα μου την κανει ο ΙΔΙΟΣ αποκλειστικα( μη τα συζηταμε παλι). Τώρα γτ στον
,piros είπαν 2800 δε ξέρω και αν θα καταφέρουν με manual να βγαλ...όσοι έχουν πάει
 

andy.k

Active member
Σορρυ κάτι πατήθηκε λάθος και έγινε το μήνυμα αχταρμας...εννοουσα ότι δε ξέρω γιατι του είπαν 2800€? Και αν θα καταφέρουν να βγάλουν σε μια μέρα τόσα όσα του είπαν δλδ 1800gts, δεδομένου ότι σε όσες περιπτώσεις έχω δει εδώ πάνω από 1400-1500 δεν έχουν βγει...δεδομένης και της manual εξαγωγής...μακάρι να του βάλουν τόσα ή και παραπάνω αν τα χρειάζεται. Δε ξέρω και ποια γιατρό επέλεξε ο άνθρωπος οκ
..Ειδωμεν, θα μας τα πει υποθέτω σε κανένα πενθήμερο...
 

aeratos28

Just aeratos
ρε μην μπερδευεστε συνέχεια..δεν είπε ο άνθρωπος ότι θα του βάλουν 1800 grafts..εγώ το είπα αυτό με βάση αυτά που έχουμε δει εδώ..αν δείτε και τον Βαγγέλη ,έβαλε σε μια μέρα 1742 grafts και πλήρωσε 2500€..οπότε αφού του ζήτησαν 2800€ κάπου 1800grafts θα του βάλουν ίσως και κάτι παραπάνω..εγώ το είπα αυτό μιλώντας υποθετικά ξαναλεω..
 

giorgos1988

New Member
ρε andy.k τώρα κολας σε ένα πράγμα και εσυ.! τι πιο απλό..δεν μπορώ να καταλάβω.πήρε μια προσφορά.μια συνέδρια μεγάλη γύρω στα 1500 grafts ή 3000 τρίχες ας το πει ο καθένας όπως θέλει και του έδωσαν μια παρα πολύ καλή προσφορά..για μια μέρα όμως ειναι η προσφορα..οχι και την επομενη, αν θες παραπανω grafts θα τα πληρωσεις κανονικα..δεν βλεπω κατι περιεργο.ο φίλος λογικά το είχε ψάξει και από εδώ από το φόρουμ ,είχε δει που το είχε αναφέρει ο corfu rider αυτό το πράγμα..τους το είπε στη d*i και λένε αυτοι οκ..στον piros που δεν το ανέφερε αν ειδες του είπαν 2800€ μια συνέδρια και όσα βγάλουμε..δηλαδή γύρω στα 1700 άντε 1800 grafts..δεν θα βγάλουν παραπάνω..αναπαραγουμε ώρες ώρες λίγο χαζα πράγματα..ίδιες τιμές πάνω κάτω έχει και ο βεκρης..εσύ έδωσες 3000€ για 2000grafts στον βεκρη ενώ αν πηγαινες dhi θα πληρωνες 3500€ για 2200grafts...ποια ή διάφορα?

Ετσι οπως τα λες ειναι μονο που την εκπτωση δεν τη ζητησα εγω, ουτε και ανεφερα οτι την ειδα στο φορουμ.Αυτοι μού ειπανε στο colsultation οτι εκεινη την περιοδο υπαρχει και εκπτωση λογω των 45 χρονων D#i (και το mega session που θα κανω στην πρωτη συνεδρια θα κοστισει 1850ε για 3000 τριχες). Αυτο βεβαια (εκπτωση) το ειδα και στο site τους μετα που γυρισα σπιτι.

Thanks Mikegad. Νομίζω ότι μόνο το γεγονός ότι του είπαν 4500 τρίχες δότρια στην αρχή (έως και αδύνατον) και μετά άλλες τόσες 4500 δείχνει ότι μάλλον έγινε μια επιπόλαια συζήτηση ή ο φίλος κάτι δεν κατάλαβε καλά. Οπότε καλύτερα να μην το αξιολογήσουμε. Είναι προφανές ότι ακόμα και με αυτές τις φώτο το παιδί φαίνεται να έχει τα 4500+ graft (~9000 τρίχες) για πλάκα. Βέβαια πρέπει να βάλουμε σαν παράμετρο και το νεαρό της ηλικίας και το γεγονός της επιθετικής τριχόπτωσης. Όσο συντηρητικός όμως και να είσαι η πρώτη αξιολόγηση για 4500 τρίχες, αν δεν έχει γίνει λάθος, είναι μάλλον λάθος εκτός και αν οι πυκνότητες του είναι υπερβολικά χαμηλές (που δεν προκύπτει όμως από φώτο) . Φυσικά αν δεν γίνουν αναλύσεις πυκνότητας ανά περιοχή δεν μπορείς να εκφέρεις τεκμηριωμένη άποψη. Για αυτό και λέω σε όσους μας διαβάζουν αφού πάτε που πάτε για consultation γιατί δεν ζητάτε μια τριχομετρική ανάλυση της δότριας με πυκνότητες και εμβαδά (έστω στο περίπου) σε χαρτί για να έχετε τεκμηρίωση αυτού που σας λένε. Δεν είναι ντροπή και βοηθάτε και μας.

Απο Δευτερα θα τους τα ζητησω ολα (πυκνοτητες,φωτογραφιες κλπ) να μας λυθουν οι αποριες.
 

giorgos1988

New Member
Σημερα ξεκινησα λουσιμο τη ληπτρια. Ερωτηση, μετα την σκουπιζω απαλα με πετσετα ή την αφηνω να στεγνωσει μονη της?
 
Μπλουζα