Giannis1991, Dr. Jose Lorenzo, fue, 2801 grafts, 10/3/2022

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα καλέ μου φίλε! Ανταποδίδω τα καλά σου λόγια!

Στο μισό δεν πήγα δεν χρειάστηκε έχω παγιώσει το 1/3 και είμαι οκ με κρατάει. Στο 1/3 που πήγα οχι απλά πήρα πίσω το χαμένο έδαφος πρέπει να είχα και καλύτερη κάλυψη crown.

Regain γνήσιο 5% υγρό 1 φορά την ημέρα όταν το θυμηθώ ή προλάβω, 2-4 φορές την εβδομάδα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Βουνό με βουνό και όμως σμίγει... Γιάνναρε μετά από τόσο χρόνια και ενώ σε μελετούσα και τα είπαμε και εδώ... να σε συναντήσω τυχαία στον δρόμο... ούτε τζόκερ!

Μια χαρά σε είδα και το μαλλί πραγματικά εξαιρετικό επειδή σε θυμάμαι πριν και η δότρια καλή!!! Αποτέλεσμα μπομπα! Εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαστε σε επαφή οτι χρειαστείς!
 

giannis1991

Well-Known Member
Πώς τα φέρε η τύχη και βρεθήκαμε τυχαία και από κοντά μετά από τόσο καιρο!Χάρηκα πολύ φίλε και θα μιλήσουμε όταν βρω χρόνο !
Ήταν βράδυ και τα concealer ξέρεις πως είναι !Δεν είμαι τραγικά αλλά καμιά σχέση ,έχω υποχωρήσει δυστυχώς.Δεν είναι φυσιολογικό η φίνα μετά από 5 χρόνια να μην με κρατάει σταθερο.
Δεν έχω βρει χρόνο και για κάνα Σάββατο να περάσω από τον cvial να δουμε με την κάμερα τι γίνεται.Τελος πάντων ότι είναι θα ενημερώσω.
 
Μπλουζα