και το βραδυ με το έλαιο Κολοκυθάς
lol . εσυ τι περίμενες δηλαδή να σου σταματήσει την τριχόπτωση η κολοκύθα; Κολοκύθια
και το βραδυ με το έλαιο Κολοκυθάς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ω3Καλησπέρα παιδιά ενα update θα ήθελα να κάνω για τον μηνα Νοέμβριο
Λοιπόν ο Νοέμβριος Δυστηχως μπήκε πολυ άσχημα με τρομερή τριχόπτωση τρίχες παντού στο λούσιμο στο χτένισμα, περνάω το χέρι μου και βλέπω τρίχες είχα πολλά χρονια να δω τέτοια τριχόπτωση κυρίως χρονια προ φινας απο τη τρομάρα μου αγοράσα palmogen χάπια και ξεκινηςα ενα κάθε πρωι το μεσημέρι συνεχίζω με σπιρουλινα και ιπποφαές και το βραδυ με το έλαιο Κολοκυθάς σύνολο δηλαδή 4 φυτικά χάπια την ημέρα και μινοξιδιλη το βραδυ
Απο αποτέλεσματα Δυστηχως θα σας απογοητεύσω αλλά η τριχόπτωση επιμένει τοςα χάπια και τίποτα το μαλλί Παει απο το κακο στο χειρότερο αραιώνει επικίνδυνα
παρενέργειες ψυχολογικά και θέματα ύπνου δόξα το θεό τα έχω ξεχάσει νοιωθω πολυ χαλαρός οπως ειμουν προ φινας μια μικρή ίσως πτώση της λίμπιντο απο το saw palmetto αλλά πολυ μικρή καμία σχέση με τις παρενέργειες της φιναστεριδης
Τωρα φτάνοντας στο σημερα επειδή οκ νοιωθω μια χαρά αλλά επειδή δε σκοπεύω να καραφλιασω και επειδή με τα φυτικά δε βλέπω κανένα αποτέλεσμα έφτιαξα τη τοπική φιναστεριδη και απο αρχές Δεκεμβρίου έχω αρχίσει και τη χρησιμοποιώ συν ολα τα προηγούμενα απο τα οποία μόλις τελειώσει το palmogen δε θα το ανανεώσω λοιπόν αν και ειναι ακόμα πολυ νωρίς νομίζω οτι η τοπική φίνα κατι κάνει δόξα το θεό και παρενεργια καμία αλλά οπως είπα ειναι πολυ νωρίς θέλει χρόνο
Συγνώμη ρε φιλε απο ολα αυτά που έγραψα αυτό εχεις να σχολιάσεις;;;lol . εσυ τι περίμενες δηλαδή να σου σταματήσει την τριχόπτωση η κολοκύθα; Κολοκύθια
Κάπα δηλ να τα κάνω 5 τα φυτικά να πάρω και ω3 και θα λυθεί το προβλημα;
Συγνώμη ρε φιλε απο ολα αυτά που έγραψα αυτό εχεις να σχολιάσεις;;;
εκτος απο την μινοξιδιλη υπαρχουν ακομα 3 growthΚάπα δηλ να τα κάνω 5 τα φυτικά να πάρω και ω3 και θα λυθεί το προβλημα;
η επομενη φορα που θα ξανα ειρωνευτεις θα φυγεις μια και καλη απο το φορουμκαι πολύ ήταν αυτό που σχολίασα
Φιλε κάπα εγω αυτή τη στιγμή θέλω κατι να μου σταματήσει τη τριχοπτωση και μετά άμα πλακώσω μινοξιδιλη πρωι βραδυ θα δω επανέκφυση το έχω ξανακάνει το θεμα ειναι να δουλέψει η formula finasteride chitosan η οποία δείχνει ενθαρρυντική γιατι αλλιώς θα πρέπει να ξαναξεκινησω το χάπι και να συμβιβαστώ με τις παρενέργειεςεκτος απο την μινοξιδιλη υπαρχουν ακομα 3 growth
http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
http://www.hairlossgr.com/threads/folligen.7634/
http://www.hairlossgr.com/threads/greensations-thermascalp-natural-scalp-repair.9159/
εγω εχω δει επανεκφυση με τα 3 απο τα 4 που υπαρχουν.
εχω δοκιμασει παρα πολλα συμπληρωματα αλλα τα Ω3 μονο εδειξαν αξιολογα πραγματα στο μαλλι
θα δεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα με μια φορα μινοξ και μια φορα shen min την ημερα.Φιλε κάπα εγω αυτή τη στιγμή θέλω κατι να μου σταματήσει τη τριχοπτωση και μετά άμα πλακώσω μινοξιδιλη πρωι βραδυ θα δω επανέκφυση το έχω ξανακάνει το θεμα ειναι να δουλέψει η formula finasteride chitosan η οποία δείχνει ενθαρρυντική γιατι αλλιώς θα πρέπει να ξαναξεκινησω το χάπι και να συμβιβαστώ με τις παρενέργειες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
την τοπικη φιναστεριδη με την μινοξ απο που την παιρνεις; απο fagron;Καλησπέρα παιδιά τυχαία έπεσα πάνω σαυτο το νήμα και ειπα να κάνω ένα update.
Αν μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου ειδικά τα νέα παιδιά με χαρα μ να απαντήσω και σε ερωτήσεις.
Στο update μας λοιπόν 2020 στα 37 μ πλέον η φιναστεριδη με εχεθ κρατήσει στο nw 2/2,5,αλλά έχω περάσει παρά πολύ δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια με όλες αυτές τις παρενεργιες.
Τελευταία φορά πήρα χάπι προσκαρ το Φλεβάρη και από τότε και εν μέσω κορωνοιου το έχω σταματήσει, 3 μήνες δηλαδή μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ μόνο τοπική ντουταστεριδη 0,25%το πρωί και τοπική φιναστεριδη0,25%με μινοξιδιλη το βράδυ (αφρός) από παρενεργιες έχουν σταματήσει όλες μετά το σταμάτημα του χαπιού ποιότητα ύπνου σεξ διάθεση όλα πολύ καλά παρόλο που περνάμε αυτή την κατάσταση με την καραντίνα όλα καλά
Στο μαλλί τώρα, βλέπω μια διαφορά προς το χειρότερο, αν και άμα τινάξω το κεφάλι μ δεν πέφτουν τρίχες δυστυχωσ υπάρχει μια χειροτέρευση.
Τον τελευταίο μήνα και θέλοντας να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες να μην ξαναπάρω χάπι έχω προσθέσει στην θεραπεία μ Derma roller 0,5mm μέρα παρά μέρα και καπάκι την τοπική ντουτα και μια φορά την εβδομάδα 1mm με παράλληλη χρήση του αφρού φιναστεριδης και μινοξιδιλης
Επίσης θέλω να πω ότι πήγα μετά από χρόνια σε δερματολόγο και μου είπε ότι την φιναστεριδη πλέον δεν την προτείνει στους πελάτες της και έχουμε κλείσει να δώσω σάλιο για να μου κάνουν το test dna της fagron
![]()
TRICHOTEST™ | Fagron Hellas
gr.fagron.com
Εχω κλείσει να δώσω σάλιο για να μου κάνουν το test dna της fagron
![]()
TRICHOTEST™ | Fagron Hellas
gr.fagron.com
Φίλε έχω περάσει πραγματικά παρά πολλά με αυτό το φάρμακο και δεν ξέρω γιατί το βάζω στο στόμα μουΓιωργο οπως σου ειπε και ο Πανος ενημρωσε μας φιλε να δουμε τι λεει αυτο το τεστ...
Εγω θα σου πω οτι την ιστορια σου την θυμαμαι σαν ναναι χθες και γνωμη μου μην παιρνεις φινα φιλε κοψτην τελειως...Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου και ειδικα ετσι οπως το κανεις που μια παιρνεις μια την κοβεις...
Αλλωστε 37 πηγες και ισως να μην πας και σε τοσο μεγαλο nw οποτε κατσε να δεις μηπως κανεις καμια μμ...