fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Απ: fungoral

Eνα χρονο σχεδον χρηση fungoral 1 φορα την βδομαδα στο vertex δεν κανει τιποτα. Μπορει να κανει καλο σε οσους εχουν πιτυριδα δεν ξερω αλλα στην περιπτωση μου τσαμπα το βαζα. Δεν βγαζεις μαλλια αν εχεις ΑΑ απτο fungoral !!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

καμια ουσια που βαζουμε στο κεφαλι και την ξεπλενουμε στα επομενα 5 λεπτα δεν μπορει να κανει κατι στην Α.Α :grandpa:

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
καμια ουσια που βαζουμε στο κεφαλι και την ξεπλενουμε στα επομενα 5 λεπτα δεν μπορει να κανει κατι στην Α.Α :grandpa:
Συμφωνω αλλα οταν ξεκινησα 1 χρονο πριν δεν ηξερα τιποτα για την τριχοπτωση. Αλλα βλεπω οτι μεσα στο φορουμ ολο λενε οτι η κετοναζολη ειναι φοβερη και τρομερη. ΟΧΙ δεν ειναι

kapa

Μέλος του προσωπικού

και οσο θα περναει ο καιρος θα μαθαινουμε με την ανταλλαγη εμπειριων. ;)
τα σαμπουαν ειναι καλα για μια καλη κατασταση κεφαλης αλλα απο κει και περα....

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
οσο θα περναει ο καιρος θα μαθαινουμε με την ανταλλαγη εμπειριων. ;)
τα σαμπουαν ειναι καλα για μια καλη κατασταση κεφαλης αλλα απο κει και περα....
Ναι οταν ενα προιον δεν κανει τιποτα να το λεμε. Και ακομα καλυτερα οταν ενα προιον δημιουργει παρενεργειες να το βροντοφωναζουμε. Για μενα δεν πρεπει να αναφερομαστε πλεον σε Big3 η κετοναζολη2% δεν βοηθαει στην επανεκφυση σε AA

kapa

Μέλος του προσωπικού

υδη ανακαλυψαμε οτι η κετοκοναζολη δεν ειναι Growth Stimulant.και ας λενε οι ερευνες οτι ειναι.
50 ατομα δοκιμασαμε την κρεμα και κανενας δεν ειδε επανεκφυση 8)

tsiou

New Member

ρε παιδιά για μισό λεπτό ...

εννοείται ότι ένα σαμπουάν που το αφήνεις 2-3 λεπτά στο κεφάλι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ... το να μην δούμε επανέκφυση δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό !!! σκέφτηκες πόση τριχόπτωση μπορεί να είχες αν δεν το έβαζες ? και το να μειωθεί η τριχόπτωση δεν είναι λίγο.

εγώ το χρησιμοποιώ 1+ χρόνο και πάνω απο 6 μήνες την κρέμα κετοκοναζόλης ... η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακόμη μία μικρή τάση για τριχόπτωση αλλά είναι ελάχιστη ... πριν απο 2-3 χρόνια που είχε ξεκινήσει η τριχόπτωση είχα πάθει σοκ απο την ποσότητα των τριχών που έπεφταν και κυρίως πως φαινόταν στο κεφάλι ... αν συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό δεν θα μου είχε μείνει τίποτα ... τώρα μετά απο 2-3 χρόνια υπάρχει μία αραίωση στους κροτάφους αλλά ελέγχεται ... και αν είμαι λουσμένος σχεδόν δεν φαίνεται ...

είμαι σίγουρος ότι αν δεν χρησιμοποιούσα δυναμωτικά σαμπουάν, βιταμίνες, κρέμα και regain (περίπου 2 χρόνια διάρκεια πιο παλιά) η αραίωση θα ήταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό

Υ.Γ. 1) στείλτε μου με πμ πως ανεβάζω φωτογραφίες ...
2) προσωπική άποψη είναι, εκτός απο τις άλλες θεραπείες που υιοθετεί ο καθένας, να χρησιμοποιεί ανά 3 ημέρες κενό σαμπουάν κετοκοναζόλη και ανά 6 ημέρες την κρέμα ... μετά ας βάζει οξυζενέ, superzix ή ότι άλλο έχουν προτείνει άλλα παιδιά απο εδώ ... σίγουρα θα δείτε μείωση τριχόπτωσης με την κετοκοναζόλη ... επανέκφυση το βλέπω δύσκολο και το αναφέρω !!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

στο θεμα dht πιστευω οτι κανει κατι (για την κρεμα λεω) ο λογος που την σταματησα τα λεει ολα

kapa

Μέλος του προσωπικού

:D βροντατσιδες και φουρτουνατσιδες :D
η κρεμα fungo ειναι dht blocker και το σαμπουαν για Σ.Δ.λεω εγω :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikoς

Member

Εγω βαζω 2 φορες τη βδομαδα το 2% 1μιση χρονο τωρα επανεκφυση δε ξερω αν εκανε αυτο γιατι εχω και μινοξ μαζι, στεγνο ειναι το κεφαλι μου μετα με μεγαλυτερο ογκο μαλλον, και γενικα ισως λιγο δυνατοτερα. Βεβαια το χαρτι που εχει μεσα λεει 2 φορες τη βδομαδα για 4 βδομαδες για παθησεις της κεφαλης.. και γω το κανω 1μιση χρονο χωρις να χω καμια παθηση και αλλα παιδια για πολυ περισσοτερο.. μη φαμε κανα χουνερι φοβαμαι και δεν αξιζει, να πω οτι εδεινε τα αποτελεσματα να πω χαλαλι αλλα τζαμπα και βερεσε θα παμε :D

ANAR

Well-Known Member

boost είπε:
Eνα χρονο σχεδον χρηση fungoral 1 φορα την βδομαδα στο vertex δεν κανει τιποτα. Μπορει να κανει καλο σε οσους εχουν πιτυριδα δεν ξερω αλλα στην περιπτωση μου τσαμπα το βαζα. Δεν βγαζεις μαλλια αν εχεις ΑΑ απτο fungoral !!!!

Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν δεν εβαζες καθολου fungoral για ενα χρονο δεν θα εισουν χειρότερα φιλε :chinscratch

Ενταξει το ξερουμε ολοι οτι τα σαμπουαν δεν κανουν θαυματα αλλα βοηθάνε στον καλο καθαρισμο.

cool11

Well-Known Member

kapamarou είπε:
υδη ανακαλυψαμε οτι η κετοκοναζολη δεν ειναι Growth Stimulant.και ας λενε οι ερευνες οτι ειναι.

Ναι, αλλα στο συναφες τοπικ για την κρεμα fungoral, ειπαμε οτι ναι μεν δεν ειναι growth stimulant, αλλα ειναι dht blocker. Σωστα?
Οποτε κανει δουλεια κατα της τριχοπτωσης. Καλα τα λεω?

kapa

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=121.msg45881#msg45881 date=1295548426]

Ναι, αλλα στο συναφες τοπικ για την κρεμα fungoral, ειπαμε οτι ναι μεν δεν ειναι growth stimulant, αλλα ειναι dht blocker. Σωστα?
[/quote]
εγω λεω οτι κανει αλλα οχι σε επανεκφυση (για την κρεμα μιλαμε παντα)αυτο που δεν βρηκαμε ειναι κατα ποσο ασφαλες ειναι η μακροχρονια χρηση της,μηπως κανει καπια ζημια στο δερμα ενοω σαν τα κορτικοστεροειδή

tsiou

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=cool11 link=topic=121.msg45942#msg45942 date=1295594549]
[quote author=kapamarou link=topic=121.msg45881#msg45881 date=1295548426]

[/quote]
εγω λεω οτι κανει αλλα οχι σε επανεκφυση (για την κρεμα μιλαμε παντα)αυτο που δεν βρηκαμε ειναι κατα ποσο ασφαλες ειναι η μακροχρονια χρηση της,μηπως κανει καπια ζημια στο δερμα ενοω σαν τα κορτικοστεροειδή
[/quote]

ε ρε παιδιά γι' αυτό λέμε όχι πάνω απο 1-2 φορές την εβδομάδα το σαμπουάν ... για να λένε και οι οδηγίες 2 φορές την εβδομάδα για μέχρι 4-6 εβδομάδες κάτι θα ξέρουν ... απλά λέει για διατήρηση 1 φορά κάθε 1-2 εβδομάδες ... ουσιαστικά για να κρατάς καθαρό το κεφάλι απο σμήγμα ... ε εκεί κάνουμε εμείς μία παρατυπία και λέμε μέχρι 2 φορές την εβδομάδα και στο κάθε μπουκάλι 1 μήνα στοπ ...

κότσαρε και την κρέμα 1 φορά την εβδομάδα και ενδιάμεσα συνέχισε με άλλες λύσεις ή απλά μείνει εκεί και όσο τα κρατήσεις ...

αφού η κρέμα έχει παραπλήσια σύσταση με του σαμπουάν και μένει και παραπάνω ώρα γιατί να μην βοηθάει το ίδιο ή περισσότερο ... απλά προτείνω όχι καταχρήσεις ότι μέθοδο και να διαλέξουμε

kapa

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
οι ερευνες ειμαστε εμεις τα 2500 ατομα που τα δοκιμαζουμε 8) ;D ;)

Hercules

New Member

Guys, δερματολόγος (που τον είχα βρει στο site) με συμβούλεψε το fungoral να μην το βάζω μόνο στα μαλλιά αλλά και στο σώμα, ειδικά σε μέρη που απορροφάται πιο εύκολα, π.χ. μασχάλες, ώστε να είναι σε μεγαλύτερη επιφάνεια και να κάνει την όποια δουλειά κάνει, ως ήπιο αντιανδρογόνο. Πώς σας ακούγεται αυτό?

crossfire

Well-Known Member

Hercules είπε:
Guys, δερματολόγος (που τον είχα βρει στο site) με συμβούλεψε το fungoral να μην το βάζω μόνο στα μαλλιά αλλά και στο σώμα, ειδικά σε μέρη που απορροφάται πιο εύκολα, π.χ. μασχάλες, ώστε να είναι σε μεγαλύτερη επιφάνεια και να κάνει την όποια δουλειά κάνει, ως ήπιο αντιανδρογόνο. Πώς σας ακούγεται αυτό?

Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Μιλας για το σαμπουαν η για την κρεμα?

Hercules

New Member

... για το σαμπουάν... η αιτιολογία ήταν ότι η επιφάνεια του κεφαλιού δεν είναι αρκετή για να απορροφηθεί σε ένα τρίλεπτο ενώ σε όλο το σώμα θα κάνει καλύτερη δουλειά... εκτός από μασχάλες συνέστησε γεννητικά όργανα και περιοχή πρωκτού ( ??? )ως σημεία μεγάλης απορροφητικότητας... ::)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα