fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

NGL

Member
Απ: fungoral

vayero79 είπε:
Έχω παραγγείλει από dr.Lee το σαμπουάν (μαζί με xandrox #640 & spironolactone 5%) και θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη εμπειρία σας για ένα εναλλακτικό σαμπουάν τις υπόλοιπες μέρες. Σκέφτομαι για το nanogen / tricomin / frezyderm hairforce / revita / οποιοδήποτε άλλο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο δεδομένης της έντονης τριχόπτωσης και αραίωσης ξανά (μετά από 3 μεταμοσχεύσεις παρ' όλο που έδειχνε κάπως να βελτιώνετε αρχικά η μπροστινή γραμμή) αλλά και του έντονου ερεθισμού/φαγούρας. Ευχαριστώ

vayero σαμπουαν και τζελ αλοης !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

notis

New Member
FUNGORAL και αραιωση?

Εδω και 3 μηνες χρησιμοποιω Fungoral [2χ]k Frezyderm hairforce σαν σαμπουαν.Το προβλημα ειναι οτι στη κορυφη τα μαλλια τα βλεπω να ειναι πιο αραια το ιδιο κ στους κροταφους απο οτι πριν τη χρηση αυτων των σαμπουαν
Ξερει κανεις αν αυτο οφειλεται στο Fungoral ?

lalakos

Member
Απ: FUNGORAL και αραιωση?

Φίλε Νότη, μάλλον δεν φταίει το fungoral. Το ότι βλέπεις τα μαλλιά σου πιο αραιά επάνω και κροτάφους μετά από 3 μήνες είναι μάλλον ένδειξη ότι η ΑΑ σίγα σιγά κάνει τη δουλειά της. Μάλλον πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια πιο σοβαρή θεραπεία παρά με ένα (πολύ καλό) σαμπουάν μόνο. Δυστυχώς το fungoral από μόνο του δεν θα καταφέρει και πολλά.

Georgex6

Well-Known Member

καταρχην ποσο χρονων εισαι δεν μας ειπες και απο ποτε ξεκινησε το προβλημα σου

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ισως να εχεις μεγαλυτερο προβλημα
και πιο δυσκολο να βγαλεις μαλλια σε αυτην την ηλικια

διοτι οι θυλακες σου μειναν / ειναι ανενεργοι για πολλα χρονια

ωστοσο υπαρχουν αρκετοι στην ηλικια σου που καταφεραν να βγαλουν μαλλια

notis

New Member

ας το ελπισουμε.θα δοκιμασω και τα πεπτιδια χαλκου/folligen/μου φαινονται αρκετα καλα

Nikoς

Member

παιδια το fungoral to 2% για 2 φορες τη βδομαδα ποσο καιρο μπορουμε να το χρισιμοποιουμε?για παντα δηλαδη? :-\

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

για 1 χρόνο σίγουρα 3 φορές την εβδομάδα-μετά είτε το γυρνάς σε 1% ή πας σε 1-2 φορές

heyya

New Member

Σπύρος είπε:
καμία σχέση δεν έχει μία ουσία που μπαίνει (σαν χάπι) στον οργανισμό => στομάχι-αίμα-ήπαρ-νεφροί κ.α,με την ίδια που απορροφάται τοπικά και δεν περνά μέσω αίματος (μεγάλης κυκλοφορίας) και ήπατος

πάντα σύμφωνα με τις έρευνες/μελέτες 2-3 max φορές χρήση του fungoral την εβδομάδα μέρα παρά ημέρα,και ποσταρουμε τα προσωπικά αποτελέσματα

τις ενδιάμεσες ημέρες (έχει χιλιογραφτεί!),χρησιμοποιούμε άλλο/κοινό σαμπουάν και προσέχουμε μην έχει Zn για να μην αλληλεπιδράσει με την μινοξιδίλη

Σπύρο, δηλαδή κετοκοναζόλη - ψευδάργυρο (zinc/Zn) μόνο είναι οκ;

Έχουμε δηλαδή,
κετο - κορτικοειδή = sides
zinc - minox = sides

Κάτι άλλο άραγε που πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να μην συνδυάζονται άλλες ουσίες μεταξύ τους;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ώπα-κάτι λάθος κατάλαβες :chinscratch
ο συνδυασμός αυτών που λες δεν δίνει παρενέργειες-απλά αλληλπιδρούν και χάνουν οι δραστικές ουσίες 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member

Σπύρος είπε:
ώπα-κάτι λάθος κατάλαβες :chinscratch
ο συνδυασμός αυτών που λες δεν δίνει παρενέργειες-απλά αλληλπιδρούν και χάνουν οι δραστικές ουσίες 8)

Ώπα, ναι αυτό εννοούσα...όχι sides, totally άκυρο 8)

Τελικά μόνο με zinc - keto είναι ok;

Hopefull

New Member

notis είπε:
ας το ελπισουμε.θα δοκιμασω και τα πεπτιδια χαλκου/folligen/μου φαινονται αρκετα καλα

νοτη πως παει με το fungoral.το χρησιμοποιω και εγω αλλα και οχι πανω απο δυο φορες την εβδομαδα.Γενικα εγω ειμαι ευχαριστημενος μου κανει την τριχα πιο δυνατη και πιο χοντρη και βοηθαει πολυ...οχι τοσο λιγο οσο λενε αλλοι (τουλαχιστον στη περιπτωση μου). Εσυ δεν εχεις παρατηρησει αλλαγες στη τριχα?Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις και regaine μαζι με το fungoral. Γενικα παντως μη το παρακανεις ε το fungoral και μη το αφηνεις πολυ ωρα πριν το ξεβγαλεις γιατι μπορει να σου δημιουργησει ερεθισμους στο δερμα...και δερμα ερεθισμενο ειναι το χειροτερο για να δεις καποια θετικη αλλαγη. Εγω χρησιμοποιω το 1%

romario

Member
γεια χαρα συναδελφοι....χρησιμοποιω fungoral μερα παρα μερα εδω κ 4 μηνες στην θεραπεια μου...σημερα παρατηρησα κατι...εχω χρονια οισοφαγειτιδα και παιρνω ορισμενες φορες το zandac για την γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση...δεν ξερω εαν εχει καποιος το ιδιο.τελος παντων αυτο που παρατηρησα διαβασα στις οδηγειες του zandac(δισκια) στις αντεδειξεις πως δεν αποροφαται ευκολα εαν χρησιμοποιειται η κετοκοναζολη...και σπανια μπορει να προκαλεσει κ τριχοπτωση...και οντως οσες φορες παιρνω zandac κ λουζομαι με fungoral παρατηρω πως τα μαλια μου ειναι αδυναμα κ φευγουν αρκετες τριχες...οσες φορες δεν παιρνω zandac κ λουζομαι με κετοκοναζολη τα μαλια μου ειναι δυνατα κ χοντρες οι τριχες....τι μου προτεινετε να κανω? και αν οπως λεει δυσκολα αποροφαται τοσο καιρο που χρησιμοποιω fungoral τσαμπα το βαζω???

geofish

New Member

Γαστρό-οισοφαγική παλινδρόμηση έχω καιρό και στον παρελθόν έπαιρνα το zandac (ρανιτιδίνη) το οποίο μου προκαλούσε τριχόπτωση. Τώρα την έχω αντικαταστήσει με την ομεπραζόλη. Όλα αυτά τα κολοφάρμακα που σχετίζονται με το στομάχι είτε αντι-όξινα ειτε H2-ανταγωνιστές είτε αναστολείς αντλίας πρωτονίων μέσα στις παρενέργειες τους δυστυχώς είναι και η τριχόπτωση.
Η αλληλεπίδραση που λες με την κετοκοναζόλη αναφέρεται όταν κάνεις χρήση χαπιών, με το σαμπουάν το βλέπω πολύ δύσκολο να επηρεάζει, όποτε η τριχόπτωση σου οφείλετε κατ εμέ μονό στο zandac.
Τώρα υπάρχει και το εξής από όλες τις ουσίες η σιμετιδίνη (tagament) που ανήκει στην κατηγορία των H2-ανταγωνιστών (όπως το zandac) είναι η μοναδική που παρουσιάζει και αντί-ανδρογόνο δράση και χρησιμοποιείτε στην θεραπεία της τριχόπτωσης στις γυναίκες.
Για τους άντρες δεν είμαι σίγουρος αν συνιστάτε λογού των ανεπιθύμητων παρενεργειών όπως γυναικομαστία με υπερπρολακτιναιμία.
Την επόμενη φορά που θα πας στο γιατρό συζητάτο και πες αν κάνεις να πάρεις σιμετιδίνη (tagament).

romario

Member

το losec geofish? το ξερεις? και αυτο προκαλει τριχοπτωση?γιατι κ αυτο μου ειχε γραψει ο γιατρος...αν οχι ξερεις κανα αλλο για το στομαχι παλινδρομηση που να μην προκαλει τριχοπτωση?θα το εκτιμουσα....το tagamet μπορω να το παρω?ειναι για την παλινδρωμηση?

geofish

New Member

Το Losec το είχα πάρει παλιά, έχει την δραστική ουσία ομεπραζόλη τώρα παίρνω το Penzarol όταν έχω πρόβλημα, που είναι και αυτό ομεπραζόλη. Και η ομεπραζόλη δηλ. το Losec προκαλεί τριχόπτωση. Εμένα όταν το παίρνω μου μαμαει τα μαλλιά.
Φάρμακο για αυτού του είδους παθήσεις στομάχου από όσα έχω πάρει όλα γράφαν ότι προκαλούν τριχόπτωση, για αυτό δεν ξέρω να σου πω κάποιο που να μην προκαλεί.
Με κάνει εντύπωση πάντως που ο γιατρός (εκτός αν το πηρές από μόνος σου) σου δίνει το Zandac (που είναι δεύτερης γενιάς φάρμακο) και όχι το Losec που είναι τρίτης γενιάς φάρμακο.
Το tagamet (σιμετιδίνη) ανήκει στην κατηγορία δεύτερης γενιάς φάρμακο, δεν το έχω πάρει αλλά στο net διαβάσω ότι συστήνεται για την Γαστρό-οισοφαγική παλινδρόμηση. Για αυτό το λόγο ρωτά πρώτα τον γιατρό σου ή ένα γαστρε-εντερολόγο αν κάνει να πάρεις και τις τυχόν παρενέργειες του.

καλησπερα παιδια!χρησιμοποιω fungoral εδω κ μολις ενα μηνα 3 φορες την βδομαδα!εχω παρατηρησει ασπρες νυφαδες απο τοτε που το χρησιμοποιησα!!να το σταματησω?!εντωμεταξυ εδω και μηνες για καθημερινη χρηση χρησιμοποιω το ducray extra-doux!το ξερει κανεις?ειναι καλο??εγω ειμαι ευχαριστημενος!εχει να προτεινει κανεις καποιο αλλο καλυτερο για καθημερινη χρηση??υπενθυμιζω οτι γνωριζω πως τα σαμπουαν δεν σταματουν την τριχοπτωση!απλα θελω καμια προταση για καλη κατασταση τησ κεφαλης(κανω θεραπεια με λοσιον minoxidil).παλια εβαζα αλλο ενα σαμπουαν επισης καλο κατα την γνωμη μου το deligerm plus με εκχυλισματα βρωμης της froika(ακριβο!!)αλλεσ προτασεισ για σαμπουαν????

heyya

New Member

haircloningnow είπε:
παλια εβαζα αλλο ενα σαμπουαν επισης καλο κατα την γνωμη μου το deligerm plus με εκχυλισματα βρωμης της froika(ακριβο!!)αλλεσ προτασεισ για σαμπουαν????
??? αυτό πραγματικά πρέπει να μάμαγε!!
Όσο για τα επικρατέστερα σαμπουάν που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, t/gel, hair force, revivogen, epicrin, tricomin... και βιολογικά με βάση την αλόη, oil, jojoba, tea tree κ.τ.λ!

oggy1004

New Member
Καλησπερά παιδιά...ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί για πόσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται η χρήση του Fungoral, καθώς στις οδηγίες που υπάρχουν με το προϊόν, αναγράφει για 4-6 εβδομάδες. Μπορώ να χρησιμοποιώ το Fungoral για όσο διάστημα κάνω μια αγωγή?
Συγκεκριμένα, σκέφτομαι να ξεκινήσω αγωγή με Revivogen, Fungoral και Tricomin...
υποθετικά, αν κάνω την αγωγή αυτή για 4 μήνες θα μπορώ να χρησιμοποιώ το Fungoral μέχρι τότε? Θα έχει κάποιες παρενέργειες?
Ευχαρίστώ πολύ!!!Κάθε άποψη δεκτή :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα