fue vs strip

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: fue vs strip

Συγγνώμη ΜΑΧΟ με όλο το σεβασμό ... επειδή λόγο αυξημένων υποχρεώσεων δε διαβάζω όλα τα post ... δουλεύεις στην HDC ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

φίλτατε trofeus οχι.
Ισως να φαίνεται έντονος ο διάλογος αλλά ειλικρινά δεν έχω καμια σχεση. (ουτε προθεση)
Σόρρυ αν άφησα να καταλαβεται κατι τετοιο - απλα προσπαθησα να "πεισω" τον Πανο ότι ΣΤΗΝ ουσια δεν διαφωνουμε.
Μ-
^^ ουτε και εγω πολυ ποσταρω αλλά σημερα ήμουν στο φόρουμ από το πρωί και "πιάστηκα" μετο θεμα μια και είχα αμεση εμπλοκή ;)

mindtrapper

Member

Εντάξει, ας σταματήσουμε εδώ γιατί δεν έχει νόημα μια κόντρα Hasson - HDC.

Πιστεύω δεχόμαστε όλοι ότι αν αύριο γινόταν μια αλλαγή προσωπικού και ερχόταν νέοι γιατροί σε οποιαδήποτε κλινική και χειρουργούσαν θα θέλαμε να δούμε δείγματα της δουλειάς τους πριν τους εμπιστευτούμε. Λογικό πιστεύω. Επίσης μπορούμε να δεχθούμε ότι από τη στιγμή που δεν άλλαζε κάτι και το strip το έκανε ο Δρ. Κωνσταντινίδης και το FUE ο Δρ. Γεωργίου στην HDC μπορούμε να κρίνουμε εκ των αποτελεσμάτων ακόμα και αν η κλινική δεν λέγεται Κωνσταντινίδης&Γεωργίου.

max_os

New Member

Ok. Δεν τίθεται θέμα κόντρας! Μερικές φορές θες να δώσεις έμφαση σε κάτι και ενώ αν έχεις τον συνομιλητή σου απέναντι με ποτό και τσιγάρο …… σε βλέπει τον βλέπεις και δεν τίθεται θέμα…… γιατί καταλαβαίνει το ύφος και τη διάθεσή σου
Σε γραπτά μηνύματα δεν ισχύει το ίδιο ίσως ίσως γιατί δεν χειριζόμαστε όσο θα έπρεπε σωστά τον γραπτό λόγο εκατέρωθεν
Καλό βράδυ
Maxos

Panos1982

Well-Known Member

σωστα...δε τιθεται θεμα κοντρας.....
με τον συντροφο Μαχο ανταλασουμε τις αποψεις μας..... ;D

arisk

New Member

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω εγώ γενικά απο την κουβέντα σύγκρισης Hasson & HDC είναι οτι αφού φτάσαμε να κάνουμε αυτή τη σύγκριση (έστω και κουβέντα) παίζουνε και οι δυο πρώτη εθνική και μάλλον είναι οι κορυφαίες ομάδες του ομίλου.
Τύχαιο δεν νομίζω!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

arisk είπε:
Πάντως αυτό που καταλαβαίνω εγώ γενικά απο την κουβέντα σύγκρισης Hasson & HDC είναι οτι αφού φτάσαμε να κάνουμε αυτή τη σύγκριση (έστω και κουβέντα) παίζουνε και οι δυο πρώτη εθνική και μάλλον είναι οι κορυφαίες ομάδες του ομίλου.
Τύχαιο δεν νομίζω!!!
καθολου τυχαιο,ειναι πρωτη εθνικη και οι δυο,και πραγματικα μου ερεσαν τα αποτελεσματα και απο τις δυο ;D

koskar

Member

Πάντως είναι γεγονός ότι οι τιμές στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι μάλλον οι πιο ακριβές στον τομέα της εμφάνισης.
Λόγου χάριν για ρινοπλαστική ή για διόρθωση όρασης (μυωπία) το ποσό δεν ξεπερνά των 3.000-4.000 € και πολλά γράφω. Πρόσφατα φίλος μου έκανα με laser αποκατάσταση της μυωπίας και πλήρωσε συνολικά 2.000€ και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο και εγγυημένο. Το ίδιο ισχύει και σε αρκετές επεμβάσεις στο γυνακείο φύλλο, όπου ενδεικτικά σε μια συζήτηση που είχα ακούσει για αύξηση στήθους είναι περίπου 4.000€ όπου εδώ μιλάμε για κανονικό χειρουργείο.
Αντίθετα στις μεταμοσχέυσεις μαλλιών το αντίστοιχο κόστος για μια μέση περίπτωση (που θα απαιτεί 2.000 grafts) είναι περίπου 7.000 - 9.000€ (ανάλογα και με την μέθοδο strip - fue), δηλαδή διπλάσιες τιμές όπου το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό με άλλες πλαστικές επεμβάσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=Curious V link=topic=786.msg42046#msg42046 date=1289560160]
πολύ καλοί είναι κ δρ. Γεωργίου της HDC και ο δρ. Bisanga όσον αφορά τη μέθοδο FUE...

τον γεωργιου δε τον γνωριζω........ο bisanga......δεν ειναι κ τοσο καλος οσο νομιζεις......
εχω δει αρκετα αποτελεσματα του πολυ μετρια.....και εχω δει και 3-4 σκετη απογοητευση....
[/quote]

Μιας που το ειχαμε συζητησει.....ειδα σημερα ενα φρεσκο του bisanga που το θεωρω απογοητευση....
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=1238&forum_id=3&page=1

Ειναι 3 σελιδες δειτε και τις 3 δειχνει την προοδο......
Βασικα οχι οτι ο μπισανγκα δεν ειναι καλος γιατρος......θεωρειται απ τους καλους γιατους....
και εχει φερει αρκετα καλα αποτελεσματα.....
απλα μερικες φορες βλεπω και κατι τετοια και σκιαζομαι....σκιαζομαι και με τον μπιζανγκα...
αλλα και με την φυε σαν τεχνικη γενικοτερα.....εχω ξαναπει αλλωστε πολλες φορες οτι δεν την εμπιστευομαι ακομα.....ποσο μαλλον για να την χρησιμοποιησω και για την χερλαιν......

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα