panagiotis
Member
ανοιγω αυτο το τοπικ για να μαθουμε ολοι ποια ειναι τα θετικα και αρνητικα του καθε τροπου 
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε:Η Μόνη διαφορά κατά την γνώμη μου είναι ότι η FUE είναι ποιο χρονοβόρα
ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε:πιστευω ότι η fue είναι μονο πιο αργή, σε όλα τα αλλα υπερτερει
Μάχος είπε:δλδ Πάνο για μενα που δεν εχω 3τριχα θυλακια να δωσω καταρέει το κυριοτερο πλεονέκτημα της fue εναντι της fut?
. .
Ρε παιδιά ρωτάω και πάλι.FUE είναι η διαδικασία με ένε-ένα θυλάκιο και strip η διαδικασία με αφαίρεση λωρίδας δέρματος; Εγώ πχ έχω μαλλιά απλώς είναι λίγο αραιά,με σχετικά καλή hairline.Θα ήθελα πύκνωση.Στην περίπτωση μου τι κάνουμε συνήθως; :chinscratchsakis9282 είπε:παιδιά με λίγα λόγια τι μεταμόσχευση είναι η fue και τι η strip;
Ρε παιδιά ρωτάω και πάλι.FUE είναι η διαδικασία με ένε-ένα θυλάκιο και strip η διαδικασία με αφαίρεση λωρίδας δέρματος; Εγώ πχ έχω μαλλιά απλώς είναι λίγο αραιά,με σχετικά καλή hairline.Θα ήθελα πύκνωση.Στην περίπτωση μου τι κάνουμε συνήθως; :chinscratchsakis9282 είπε:[quote author=sakis9282 link=topic=786.msg41951#msg41951 date=1289251940]
παιδιά με λίγα λόγια τι μεταμόσχευση είναι η fue και τι η strip;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν λέμε πιο ακριβή για τι ποσό στο περίπου μιλάμε πάνω-κάτω;Panos1982 είπε:
Όταν λέμε πιο ακριβή για τι ποσό στο περίπου μιλάμε πάνω-κάτω;sakis9282 είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=786.msg41963#msg41963 date=1289314047]
.
koskar είπε:αναφορές εμφανίζουν την FUE καλύτερη από την Strip τόσο στην ποιότητα των grafts
Panos1982 είπε:[quote author=koskar link=topic=786.msg42008#msg42008 date=1289472685]
αναφορές εμφανίζουν την FUE καλύτερη από την Strip τόσο στην ποιότητα των grafts
μην νομιζεις οτι και με την fue ειναι λιγοτερη η ταλαιπορεια, χειρουργειο ειναι και στα δυο η επεμβαση με τοπικη αναισθησια,ποιο πολυ πεδεμα ειναι η αναρωση μετα,προσοχη στον υπνο,προσοχη στον ηλιο..ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε:μα τι λεμε τωρα ειναι κοντα στη λογικη, η μια είναι κανονικο χειρουργειο(στριπ) με νυστερια και ραφες και η φυε μετα απο 10 μέρεσ δεν εχεις κανενα απολυτος σημαδι. Απλα ο γιατροσ προτειμα το στριπ για η δουλεια είναι 2-3 ωρεσ και τις υπολοιπες ειναι η νοσοκομα παρα το φυε που κανει 6-7 ώρες. μια μεγάλη εταιρια κανει με ενα γιατρό 3 στριπ την ημερα.