Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

crossfire

Well-Known Member
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην HDC)

ρε floskara,βαλε και καμμια αρχικη γιατι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Οριστε crossfire! Αν και δεν ανεβαίνουν εύκολα ,δεν ξέρω τι συμβαίνει..

Και άλλη μια σημερα..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    789.1 KB · Προβολές: 761
  • image.jpg
    image.jpg
    190.7 KB · Προβολές: 779

Flosk

Well-Known Member

Aνεβαζω αλλες 3. Μια πριν τη μμ ,μια κατα την τοποθετηση και μια σημερινη

Συνημμένα

• iphone 005.jpg
    iphone 005.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 670
  • post op 3100 Strip grafts.jpg
    post op 3100 Strip grafts.jpg
    260.5 KB · Προβολές: 646
  • image.jpg
    image.jpg
    202.9 KB · Προβολές: 631

Adriano

Well-Known Member

Και με την διορθωτική νομίζω ότι θα πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Flosk

Well-Known Member

Ευχαριστώ ρε παίδες! Τα καλύτερα εύχομαι και σε σας..

Flosk

Well-Known Member

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω..Τη minox πρεπει να την βαζουμε 2 φορες την ημερα απο 1ml ή 2 φορες απο 0.5ml ? Αποφασισα να δοκιμασω αυτην που μου ειχαν δωσει απο την εταιρεια οταν ειχα κανει κανει την μεταμοσχευση εστω και καθυστερημενα (για μερικους μηνες ομως και να την κοψω ισως μετα) αλλα το 1 ml καθε φορα μου φαινεται πολυ για κατσει στο κεφαλι μου και αρχιζει να χυνεται οποτε βαζω απο 0.5 ή 0.7 αυτες τις 10 μερες που το χρησιμοποιω για να μην πεφτει (αλλα και αυτο δυσκολο υποθεση ειναι εν τελει). Περιμενω συμβουλες και προτασεις . Ευχαριστω..

crossfire

Well-Known Member

ολοι προτεινουν 2 φορες την ημερα απο 1 ml.....εγω πιστευω οτι και με μια φορα την ημερα με 1 ml,θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.
σε καθε ψεκασμα,θα ''καπακωνεις'' αμεσως με τα δαχτυλα το σημειο που ψεκασες και χωρις να τριβεις τα δαχτυλα στο τριχωτο,θα ''κουνας'' το δερμα με κυκλικες κινησεις.....και το κεφαλι ελαχιστα γυρτο προς τα πισω

Flosk

Well-Known Member

Crossfire ήσουν πολυ ξεκάθαρος..Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες . Να βάζω 1 φορά από 1 ml ή 2 από 0.5 ml λες καλύτερα;

Conan

Member

ισχύει, μπροστά είσαι κομπλέ, αν κάνεις και πίσω είσ' ωραίος :grinning-smiley

crossfire

Well-Known Member

Floskara είπε:
Crossfire ήσουν πολυ ξεκάθαρος..Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες . Να βάζω 1 φορά από 1 ml ή 2 από 0.5 ml λες καλύτερα;

το 1 ml θα το βαζεις με τη μια.....μονο αν βγαλεις παρενεργειες θα το ελλατωσεις ή θα το σπασεις οπως λες.
δεν νομιζω ομως οτι το 0.5 ml ειναι αρκετο για επιφανεια norwood 5

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κοντά στο 1ml (τώρα αν είναι και 0.8 δεν χάθηκε ο κόσμος) 2 φορές τη μέρα με τον τρόπο εφαρμογής που σου προτείνει ο crossfire. Εγώ από την πλευρά μου ψεκάζω ή στάζω κάποια ποσότητα στη μπροστά περιοχή, κάνω μασαζ και επανέρχομαι με το υπόλοιπο στην πίσω περιοχή.

Flosk

Well-Known Member

Η τιμή σε φαρμακείο ποια ειναι περίπου για το regaine ρε παιδιά;ξέρει κανείς;

n094

Active Member

ξέχασε το Flosk αν και έχει πέσει η τιμή δεν συμφέρει και πάλι όταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις 3πλασια και βάλε ποσότητα από το νετ. Αν δεν κάνω λάθος η τιμή είναι κοντά στο 25άρι τώρα...
Πάρε από εδώ: http://www.minoxidildirect.com εγώ έχω πάρει και πήγαν όλα καλά τόσο σε χρόνους παράδοσης όσο και με το προιον...

Flosk

Well-Known Member

Ααα οκ, ευχαριστώ πολυ! Δεν μου λες επίσης : όταν κανείς το μασάζ , το κανείς με γυμνά χέρια χέρια ή φοράς γάντια; Γιατι διάβασα τωρα πως δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με αλλα μέρη του σώματος..Επίσης νοιώθω σαν να ανεβαίνει λιγο η πίεση μου και να έχω κάτι σαν ταραχή για λιγη ωρα μόλις την βάζω. Ειναι φυσιολογικό και θα περάσει με τον καιρο όσο βάζω ή λες καλύτερα να την διακοψω τελείως;

Billy_tramp

Member

η τιμή του regain 2% είναι γυρω στα 15ευρω, ενώ για το 5% είναι 19! Οσο για την εφαρμογή του δεν νομιζω να χρεάζεται μασαζ, απλος ψεκασμος και καθόλου επαφη με χέρια!

Flosk

Well-Known Member

Ευχαριστώ πολυ Bill, εσένα τι σου είπαν απο την εταιρεία για οταν τελειώσει το μπουκαλακι που σου είχαν δώσει;

Billy_tramp

Member

εννοεις για τα σαμπουαν ή τη μινοξ? Για τα σαμπουαν μόλις τελειώσουν αυτα που μου εδωσαν, να συνεχίσω με το προηγούμενο. Για την μινοξ 2% , 1ml δυο φορες τη μερα και μετα το 6μηνο θα παρω 5%..

Μπλουζα