Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

alekontas

Member
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην HDC)

Adriano είπε:
alekontas είπε:
Floskara είπε:
Μετα την κουβεντα που ειχα με τον N094 που συνεπεσε και με την αγορα καινουριου κινητου με καλυτερη καμερα(εχθες) τραβηξα μερικες κοντινες με πολυ καλη αναλυση για να δειτε και να τις στειλω και στην εταιρεια που ετσι και αλλιως ειχαν ζητησει στην τελευταια τηλ. επικοινωνια πριν κανα 2μηνο.Τα συμπερασματα δικα σας..

Φιλαράκι χίλια συγγνώμη που θα το πώ...αλλα το αποτέλεσμα σου δεν είναι και η καλύτερη διαφήμηση για την HDC...

Αλέκοντα για πες μας ρε φίλε ποιο είναι το ενδεδειγμένο "μαγαζί" για μαλλιά;;;

Προφανώς και παρεξηγήθηκε ο τρόπος μου...
Η μόνη γνώμη που με ενδιαφέρει εδώ είναι του φίλου floskara που επειδή και τα κεφάλια μας μοιάζουν πολύ περίμενα(ήλπιζα) πολύ καλύτερο αποτέλεσμα,πρώτα για τον ίδιο και έπειτα για τους υπόλοιπους και γιατί επίσης σκεφτόμουνα ακριβώς την ίδια επέμβαση...Αν ήξερα το ενδεδειγμένο μαγαζί θα το χα κάνει φίλε...
Δυστυχώς ακόμα το ψάχνω όπως πολλοί άλλοι εδω μέσα...
Τώρα για το σχόλιο του προηγούμενου...απλά περαστικά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Παιδιά ψυχραιμία ,όλοι εδώ μέσα είμαστε συμπασχοντες, μην το ξεχνάμε αυτό..οι τελευταίες φωτογραφίες Alekonta είναι κάτω από πολύ κακές συνθηκες.Εχω βάλει την κάμερα σε τέτοια γωνία και κάτω από έντονο φως του ήλιου ακριβώς για να φαίνονται οι προβληματικες περιοχές καλύτερα !Μην ξεχνάς 1ον πως έχω ανεβάσει παρα πολλές Φωτο με μακρύτερο μαλλί , φυσιολογικό καθημερινό φωτισμό και φαίνονται πολύ λίγα κενά,σε παραπεμπω στις προηγούμενες σελιδες του νηματος μου και 2ον πως οι μεταμοσχεύσεις δίνουν την αίσθηση της πυκνοτητας ,όχι πυκνότητα! Εγώ προσωπικά θεωρώ την HDC κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία και φυσικά οι οποίες ατέλειες της επέμβασης μου μπορεί όντως να υποδουλωνουν πως δεν είμαι και το καλύτερο αποτέλεσμα της εταιρείας αλλά απτή στιγμή που με έχουν διαβεβαιώσει πως θα με βελτιώσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση εγώ προσωπικά το εκτιμάω όχι μόνο στον χώρο των μ/μ αλλά για κάθε <<μαγαζι>> που εμπορεύεται υπηρεσίες και προϊόντα! Οπότε ας περιμένουμε την απάντηση για αυτές τις Φωτο που εχω στειλει και στην HDC και το τελικό αποτέλεσμα και κρίνουμε κατόπιν συνάδελφοι!!!

n094

Active Member

Bane είπε:
alekontas είπε:
Φιλαράκι χίλια συγγνώμη που θα το πώ...αλλα το αποτέλεσμα σου δεν είναι και η καλύτερη διαφήμηση για την HDC...

λυπαμαι πραγματικα γιατι 5 κομπλεξικοι-καριαγκιοζηδες-μικροτσουτσουνοι χαλάνε ολο το φορουμ, γιατι τετοια κακία;;;γιατι τετοιος φθόνος;;

Floskara γνωμη μου ειναι οτι εισαι σε πάρα πολυ καλο επιπεδο με αρκετα βελτιωμένη εικόνα σε σχεση με πριν

Ελπίζω και πιστεύω αυτό να μην αφορά και εμένα... γιατί πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό.... πάρα πολλές φορές έχω μιλήσει με καλά λόγια σε καλά αποτελέσματα οποιασδήποτε κλινικής-γιατρών, αλλά όταν κάτι είναι μέτριο, δεν μπορώ να μην το αναφέρω (επίσης σε όλους και για όλα)...

Flosk

Well-Known Member

Λοιπόν αυτή είναι η πιο αντιπροσωπευτική Φωτο που μπόρεσα να βγάλω ! Χωρίς ήλιο, χωρις έντονους φωτισμούς και από μια λογική απόσταση ! Νομίζω ειναι ξεκάθαρο αυτό που έλεγα από την αρχή, πως το μειονέκτημα εντοπίζεται στην ενωση middle - frontline και στο crown που μπήκε όμως περίπου το 20% των συνολικών μοσχευματων της επέμβασης! Οποίος θέλει να κάνει μ/μ να δει αποτελέσματα από κοντά! Εγώ έχω πολύ καλή ψυχολογία σε σχεση με πριν 1 χρόνο και όπως είχε πει κάποιος φίλος παλιά εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο! Αυτά και καλές γιορτές για όλους σας! Σε 5 ώρες θα είμαι Ισπανια!!! Buenas tardes..

n094

Active Member

Ετσι είναι Floskara όπως τα λες, επίσης να προσθέσω ότι ακόμα και τα πλαινά αν έβγαζε κάποιος με γυρισμένο το κεφάλι και με φλας, πάλι θα υπήρχε τελείως διαφορετική εικόνα από αυτό που βλέπει στην καθημερινότητα κάποιος. Τέλος αυτό που έχουμε πει παμπολλες φορές είναι ότι μμ=illusion.

tropheus

Well-Known Member

Αυτό που έχει σημασία μετά από μια επέμβαση αισθητικής, όπως είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, είναι να είσαι ΕΣΥ ευχαριστημένος. Γιατί αυτό μετράει. Να αισθάνεσαι καλά. Γι'αυτό άλλωστε κάνεις τη μεταμόσχευση. Αν αισθάνεσαι ωραία ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή σου. Ο κόσμος σου είναι πιο όμορφος.

Χαίρομαι πραγματικά για εσένα φίλε Floskara :)

nisga

New Member

Please Help
Παιδιά καλησπέρα σας..είμαι καινούριο μέλος σχετικά..αλλά χρείαζομαι επειγοντως τη βοήθεία σας σχετικά με τη μμ. Έχω μπει αρκετές φορές στο φόρουμ αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ μέχρι τώρα..είμαι 31 και γενικότερα ψάχνω μέχρι σήμερα κάποια αποτελεσμάτική μ΄ρθοδο σχετικά με την τριχόπτωση..κάποτε το έψαχνα πιο επισταμένα..αλλά δεν το σήκωνε πάντα η διάθεση μου..το μόνο που μπορώ να πω είναι έχω χρησιμοποίησει μινοξιδίλη και saw palmetto γνωστής Αμ. εταιρείας και προφανώς ό,τι έχετε πει σχετικά με αυτά ισχύουν.
Τώρα στο ψητο..είμαι σε επικοινωνία με την HDC από πέρσι και πολύ πρόσφατα ήρθαν στην Αθήνα για προσωπικές συναντήσεις. Τους συνάντησα και μου πρότειναν 2000-2200 grafts. Επειδη δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με την ορολογία..θα έλεγα ότι χρειάζομαι κυρίως στην vertex και frontline περιοχή..η όλη κατάσταση μοιάζει με του Floskara ίως λίγο καλύτερα...οι ίδιοι μου πρότειναν μόνο για τη vertex περιοχή γτι μου είπαν πως μεγαλώνοντας μπορεί να συνεχίζεται η τριχόπτωση και θα φαινόταν άσχημο αν με΄νουν μαλλιά στην frontline και υποχωρούν οι κροτάφοι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω προλάβει να το ψάξω σωστά και θέλω να προλάβω την προσφορά τους μέχρι τέλος Δεκεμβρίου όπου χρεώνουν το κάθε graft 3Ε για FUE. Οι ερωτήσεις μου είναι φυσικά τετριμμένες απλά θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας. Οποότε:
1. Σε γενικές γραμμές αξίζει γενικά? Δηλ. θα χρειάζεται μια ζωή να κάνω επανειλημμές επεμβάσεις ή θα πρέπει να αποδεχτώ την κατάστασή μου?
2. Είναι κάποιo συγκεκριμένο ιατρικό team που προτιμάτε/εμπιστεύεστε από τη συγκεκριμένη εταιρεία?
3. Πως υπολογίζουν τα τριχοθυλάκια που αποσπούν/τοποθετούν?
4. Υπάρχει κάποιος στα όρια της Αττικής που να μπορώ να δω τα αποτελέσματά του από κοντά?

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την τετριμμένη παρέμβαση/έκκληση

Bane

Member

n094 είπε:
Ελπίζω και πιστεύω αυτό να μην αφορά και εμένα...

οχι ρε συ αν ειναι δυνατον,μιλάω γενικα για ολο το φορουμ και οχι για το συγκεκριμένο θρεαντ.

Αν καποιο επικριτικό σχόλιο(πάνω σε ενα αποτέλεσμα)δεν περιέχει χλεύη,κακια και κακεντρέχεια,πιστευω ακομα και ιδιος που εκανε την επεμβαση δεν θα είχε προβλημα διαβάζωντάς το

α και φλοσκαρα καλο ταξιδι! καλα να περάσεις!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

εγω Floskara θα τα αφηνα πιο μακρια και θα αλλαζα χτενισμα στην περιπτωση σου,θα τα εκανα κατα πανω..Εξαλου αποτι βλεπω σε παλιοτερες φωτογραφιες σου σε παει και το πιο μακρυ μαλλι...

alekontas

Member

Bane είπε:
n094 είπε:
Ελπίζω και πιστεύω αυτό να μην αφορά και εμένα...

οχι ρε συ αν ειναι δυνατον,μιλάω γενικα για ολο το φορουμ και οχι για το συγκεκριμένο θρεαντ.

Αν καποιο επικριτικό σχόλιο(πάνω σε ενα αποτέλεσμα)δεν περιέχει χλεύη,κακια και κακεντρέχεια,πιστευω ακομα και ιδιος που εκανε την επεμβαση δεν θα είχε προβλημα διαβάζωντάς το

α και φλοσκαρα καλο ταξιδι! καλα να περάσεις!

Ενώ το δικο μου σχόλιο περιείχε χλεύη,κακεντρέχεια και κακία bane?
Αν είναι δυνατόν ε???? χαχαχααχ

giannis1991

Well-Known Member

Floskara είπε:
Παιδιά ψυχραιμία ,όλοι εδώ μέσα είμαστε συμπασχοντες, μην το ξεχνάμε αυτό..οι τελευταίες φωτογραφίες Alekonta είναι κάτω από πολύ κακές συνθηκες.Εχω βάλει την κάμερα σε τέτοια γωνία και κάτω από έντονο φως του ήλιου ακριβώς για να φαίνονται οι προβληματικες περιοχές καλύτερα !Μην ξεχνάς 1ον πως έχω ανεβάσει παρα πολλές Φωτο με μακρύτερο μαλλί , φυσιολογικό καθημερινό φωτισμό και φαίνονται πολύ λίγα κενά,σε παραπεμπω στις προηγούμενες σελιδες του νηματος μου και 2ον πως οι μεταμοσχεύσεις δίνουν την αίσθηση της πυκνοτητας ,όχι πυκνότητα! Εγώ προσωπικά θεωρώ την HDC κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία και φυσικά οι οποίες ατέλειες της επέμβασης μου μπορεί όντως να υποδουλωνουν πως δεν είμαι και το καλύτερο αποτέλεσμα της εταιρείας αλλά απτή στιγμή που με έχουν διαβεβαιώσει πως θα με βελτιώσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση εγώ προσωπικά το εκτιμάω όχι μόνο στον χώρο των μ/μ αλλά για κάθε <<μαγαζι>> που εμπορεύεται υπηρεσίες και προϊόντα! Οπότε ας περιμένουμε την απάντηση για αυτές τις Φωτο που εχω στειλει και στην HDC και το τελικό αποτέλεσμα και κρίνουμε κατόπιν συνάδελφοι!!!

Tι εννοεις θα σε βελτιωσουν χωρις οικονομικη επιβαρυνση???
παντως φιλε οντως ειναι πολλα τα μοσχευματα και παρολο που εχεις καλη ποιοτητα τριχας νομιζω δεν ειχε μεγαλη επιτυχια...
προσφατα κοιταζα του panos1982 το θεμα και με 3200 εκανε full density πραγματικα....δεν ξερω...μπορει να ετυχε,να φταιει η κλινικη,να μην ειχες τοσο καλη τριχα....δεν ξερω τι να πω...με εχει μπερδεψει πολυ το θεμα των μεταμοσχευσεων..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

giannis1991 είπε:
προσφατα κοιταζα του panos1982 το θεμα και με 3200 εκανε full density πραγματικα....δεν ξερω...με εχει μπερδεψει πολυ το θεμα των μεταμοσχευσεων..

Γιάννη, στην περίπτωση του Πάνου το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για τον πολύ απλό λόγο ότι ο Πάνος ήδη είχε αρκετά μαλλάκια και η νέα hairline του δεν ξέφυγε μακριά από την προγενέστερη.
Τα νέα μαλλάκια υποστηρίζονται από τα προγενέστερα τα οποία ήδη ήταν αρκετά.
Είναι πάααααρα πολύ βασικό αυτό το σημείο !!!

giannis1991

Well-Known Member

ναι εβαλε και σε κροταφους λιγα(κενους τελειως)αλλα και η hairline μπροστα ηταν γυμνη..την πηγε παραπερα δηλαδη και απο οτι βλεπω ειναι σαν ατομου που δεν εχει τριχοπτωση...απλα εβαλε και πιο πισω σε καποια εξασθενημενα υπαρχοντα....τι να πω...

Flosk

Well-Known Member

Καλημέρα και χρόνια πολλα σε όλους! Giannis1991 νομίζω ο Πάνος έβαλε περισσότερα μοσχεύματα σε αρκετά μικρότερη περιοχή! Επίσης από πίσω απτή hairline δεν είχε κανένα πρόβλημα ενώ εγώ έχω και εκεί μια μικρή αραιωση που θα εξελιλιχθει και άλλο στο μέλλον και αρα το τελικο αποτελεσμα ξεγελαει γιατι δεν εχει αδυναμα σημεια στο κεφαλι του! Σιγουρα θα μετράει και το γεγονος ότι εγώ δεν περνω και κανένα φάρμακο τύπου finasteride ή airol ή ακόμα και minox..
Τώρα όσον αφορά την διορθωτική όσες φορές ήρθα σε επικοινωνία με την κλινική για το αποτελεσμα μου, μου τόνισαν επανειλημμένως πως ότι δεν εξελίχθηκε σωστά για οποιοδήποτε λόγω θα το διορθωσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση για εμένα και πως δεν θα πρέπει να ανησυχώ καθόλου για αυτο! Μέσα στις γιορτές με πήραν και ένα τηλέφωνο για να συζητησουμε για τις τελευταίες Φωτο που τους είχα στειλει και το μόνο που εμεινε ανοικτό ειναι το ποτε θα πάω γιατί μου ειναι δύσκολο να λειψω απο την εργασία μου τόσες μερες (ίσως Πάσχα ή Καλοκαίρι)
Αρα ας ελπίσουμε πως του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω μαλλακια εκεί που δεν φύτρωσαν από την 1η προσπάθεια..

Panos1982

Well-Known Member

γιαννη εγω ειμαι οντως σαν ατομο που δεν εχει τριχοπτωση.....αλλα αυτο οφειλεται σε πολλους παραγοντες....
περα απ την φυσιολογια του καθενος....τα χαρακτηριστικα του το πως δενουν μεταξυ τους κτλπ....οφειλεται και σε αυτο που λεει ο τροφεας...
Θα το εξηγησω λιγο αυτο το σκηνικο ολο.....
μπορει 2 ατομα να βαλουν ακριβως στον ιδιο χωρο ακριβως τις ιδιες τριχες...
και ο ενας να δειχνει μια χαρα...ενω ο αλλος να δειχνει ψιλοαδειος....αυτο οφειλεται σε μια σειρα πραγματων....
πρωτον ποσο χοντη η ψιλη τριχα εχει ο καθενας...τη ογκο θα του δωσει...τι χρωμα ειναι η τριχα...τι χρωμα ειναι το δερμα...πως δειχνει η τριχα σε συνδιασμο με το δερμα κτλπ.... γιατι μπορει το πρακτικο αποτελεσμα να ειναι ιδιο..δηλαδη να εχουν και οι δυο στον ιδιο χωρο τις ιδιες τριχες...αλλα το οπτικο αποτελεσμα που μας ενδιαφερει...μπορει να ειναι εντελως διαφορετικο....ολοι αυτοι οι παραγοντες απο πανω..επηρεαζουν αμεσα το οπτικο αποτελεσμα...και μπορουν ειτε να το boostaroun αν συνδιαζονται ωραια τα πιο πανω χαρακτηριστικα...ειτε να το χαλασουν αν δεν συνδιαζονται ωραια...!!!
Περα απ αυτο τωρα το οποιο θεωρω οτι ειναι κ το σημαντικοτερο κριτηριο.....ερχετε κι αυτο που λεει ο τροφεας....οτι δηλαδη πηγε να καλυψει εναν χωρο εντελως καραφλο....και τα φυσικα του ηταν αρκετα πιο πισω....σιγουρα η πυκνοτητα του φυσικου ειναι ανωτερη απο τα μπροστινα που ειναι μεταμοσχευμενα.....το θεμα ειναι αυτη η διαφορα να μην γινεται αισθητη στο οπτικο μας αποτελεσμα..γιατι αυτο μας νοιαζει....!!
μπορει στον τροφεα να φαινεται και σε καποιον αλλο με αλλα χαρακτιρηστικα που θα τον βοηθουσαν να μην φαινοταν παρ ολο που θα υπηρχε....
επισης το οτι βγηκε τοσο μακρυα απ τα φυσικα....παιζει το ρολο του (αρνητικο δυστηχως)...γιατι τα φυσικα δινουν ογκο και μια σκια στα μπροστινα (τα οποιο πιθανως υστερουν)...και δημιουργουν ενα boost effect το οποιο τα κανει να δειχνουν ιδια με τα πισω...κι ας μην ειναι....ε αυτο το πλεονεκτημα χανεται στην περιπτωση του τροφεα....γιατι εχει φυγει πολυ μακρυα απ τα φυσικα του κ δεν μπορουν να μεταφερουν τον ογκο την σκια κ την καλυψη τους τοσο μακρυα στους 3-4 ποντους πιο εξω....

Flosk

Well-Known Member

Παιδιά έχω να αναφέρω με μεγάλη μου χαρά πως αυτά τα μικρά τριχακια που είχαν σταματήσει να αναπτύσσονται εδώ και μήνες ξεκολλησαν και τα βλέπω σε διπλάσιο μηκος πλέον αλλα όχι και πάχος ή αλλαγή στο χρώμα αφού ειναι ακόμα διάφανα και πολύ λεπτά ..Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό στους 16 μήνες κάτι τέτοιο αλλα ειναι αλήθεια!Δεν ξέρω τι και αν μπορώ να περιμένω κάτι καλύτερο στο αποτέλεσμα μου στους επόμενους 2-3 μήνες αλλα σίγουρα ειναι ενθαρρυντικό και μου έχει φτιάξει πολυ τη διάθεση!!! Ειδωμεν..

Flosk

Well-Known Member

Μερικές φωτο που τράβηξα σημερα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    257.6 KB · Προβολές: 446

Flosk

Well-Known Member

Δεν μπορώ να ανεβασω άλλες..από μεταμόσχευση rocknrolla

Μπλουζα