Figura Θεσσαλονίκη 2450grafts FUE Κολιάτος Παναγιώτης + 4 άτομα ομάδα

primax

Member
Υπήρχε περίπτωση σε τέτοια αραίωση με 2450 grafts να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα; Προσωπικά το αποτέλεσμα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό για τον αριθμό των μοσχευμάτων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Αξιοπρεπές μεν λίγο δε..πιστεύω θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ καλύτερη δουλειά στο θέμα πυκνότητα.
 

koumparos

Well-Known Member
Σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε το αποτέλεσμα του φίλου.Με άλλη μια μμ με στοχευμένη τοποθέτηση μοσχευμάτων θα γίνει κορυφαίο.
 

gerassis

Well-Known Member
Είναι ένα αποτέλεσμα που το πήρα στα τυφλά και χωρίς να έχω γραφτεί στο φόρουμ. Όλοι ξέρουμε ότι χρειαζόμουν 2 μμ. Παρόλα αυτά η αλλαγή στην εμφάνιση μου είναι τεράστια και δεδομένου της ηλικίας μου (42+) φαίνεται πολύ καλό. Ιδίως βλέποντας το αποτέλεσμα 2 συναδέλφων που δουλεύουμε στην ίδια μονάδα και προβηκαμε σε μμ με μικρή χρονική διαφορά και το οποίο δυστυχώς ήταν αποτυχημένο (φύτρωση 20%-40%) καθώς και κάποιων άλλων με παλαιότερη μμ (Strip) με φτωχή φύτρωση αισθάνομαι πολύ τυχερός. Φυσικά το μαλλί δείχνει αραιό μόνο σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Σε κλειστούς χώρους σε συνθήκες κανονικού φωτισμού η από σχετική απόσταση φαίνεται ομοιόμορφα πυκνό. Αυτή η φώτο είναι τραβηγμένη στους 9 μηνες πριν κουρευτω με μακρύτερο μαλλί και φως μπάνιου από πάνω.
 

Συνημμένα

  • IMG_20191015_193408.jpg
    IMG_20191015_193408.jpg
    329.2 KB · Προβολές: 783

geobald

Member
Εμένα πάντως, τηρουμένων των αναλογιών, το αποτέλεσμα μου φαίνεται κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικό και θα ένιωθα δικαιωμένος στην θέση σου φίλε gerassis
 

gerassis

Well-Known Member
Σχεδόν 11 μήνες μετά , πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα της 1ης προς το παρόν μμ. Τα μαλλια είναι άλουστα και έχει γίνει χρήση Μινοξ οπότε δεν τα βλεπετε σε πληρη όγκο. Μετά απο λούσιμο ειναι πολύ πιο εντυπωσιακή

Στα Θετικά:
  • Πολύ υψηλή φύτρωση.
  • Φυσικό αποτέλεσμα με πολύ όμορφη hair-line
  • Εξαιρετικό αποτέλσμα στο Crown
  • Δεν φαίνεται η επέμβαση απο τους γνωστούς μου. Δλδ οσες φορες συζητάμε για το θεμα μμ με ρωτάνε πώς και ξερω τόσα πολλά αφου δε "φύτευσα".
Στα Αρνητικά:
  • Η δότρια μπορουσε να ειναι σε καλύτερη κατάσταση ( Η και σε χειρότερη). Πιθανόν θα πρέπει να περιορίσουμε τα Mega grafts σε 1500τριχ. ανα επέμβαση. Επεμβάσεις 2000grafts+ απαιτουν ταχύτητα με λιγότερη φυσικά προσοχή απο τους γιατρούς. Η δική μου πρέπει να κράτησε κοντά στο 10ωρο.

Αποτίμηση :

Άξιζε μεχρι την τελευταια δεκάρα. Η αλλαγή στην εικόνα και στην ψυχολογία μου είναι εμφανης.

2450grafts ---- 2600€

ΥΓ

Η χρήση Saw Palmetto 320mg soft gel Standardized Product, μου μειωσε κατά πολυ την τριχόπτωση. Γιαυτό και θα επανέλθω με μεταγενέστερες φωτογραφιες μιας και θα έχω επιπλέον πύκνωση στο κεφάλι.
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    93.4 KB · Προβολές: 739
  • 2.jpg
    2.jpg
    111.7 KB · Προβολές: 674
  • 3.jpg
    3.jpg
    135.8 KB · Προβολές: 646
  • 4.jpg
    4.jpg
    129.7 KB · Προβολές: 631

spi

Well-Known Member
Στο κροουν έγινε ένα μικρό θαύμα απίστευτο αποτέλεσμα σχεδόν εκμηδενισες την φαλάκρα. Μπροστά ήθελε λίγο μεγαλύτερη πυκνότητα αλλά οκ 2000 έβαλες που να πύκνωσουν. Όντως το σχήμα είναι πάρα πολύ καλό. Για μένα είναι πολύ καλό και το αποτέλεσμα και η τιμή και σύν ότι πηγές κάπου στο άγνωστο. Μπράβο φιλε
 

Georgie

Well-Known Member
Με βάση την αραιωση που είχες ,το αποτέλεσμα σου ειναι πολυ καλο κατα τη γνώμη μου .
Αν προσθέσω και το κόστος σε όλη τη διαδικασία πρεπει να εισαι παρα πολυ χαρούμενος .
Να εισαι καλα και να το χαίρεσαι το μαλλι φίλε .
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Καλα το κραουν εχει μεταμορφωθει τελειως..ειναι σαν να μην αραιωσες ποτε εκει..και μπροστα ικανοποιητικο το αποτελεσμα! Αλλη μια απαντηση σε οσους κατηγορουν τις ελληνικες κλινικες...και να συνοπολογισουμε οτι πηγες σε μια κλινικη αγνωστου ταυτοτητος για τα δεδομενα του φορουμ...βοηθησε στο αποτελεσμα και η αγωγη που λαμβανεις με επιμελεια....δειχνεις πιο νεος σε σχεση με το φαλακρο τυπα της 4ης φωτο σου(ο οποιος φυσικα εισαι εσυ)
 

traman

Member
Μάγκες για τα λεφτά που έδωσε καθως και με την εικονα που ειχε πριν, βαζοντας (συμφωνούμε ολοι) λιγότερα grafts απο οσα χρειάζονταν, έχει γίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταμόρφωση. Υπερτούμπανο αποτέλεσμα! και να μην κάνεις 2η μμ το μαλλι ειναι μια χαρά!

Το saw palmetto βοηθάει καθόλου και σε φίτρωση? Εχω μικρο θεμα στη hairline, αλλα δεν εχω ασχοληθεί να βάλω τίποτα αποταν το παρατήρησα.
 

gerassis

Well-Known Member
Αμέσως μετά τη μμ αυτό που βοηθάει πιο πολύ είναι το PRP. Ιδίως αμέσως μετά τη μμ γιατί είναι κυρίως μηχανισμός επούλωσης και αναπλασης. Το Saw palmetto μου περιόρισε πολύ την τριχόπτωση αλλά το δοκίμασα 9.5 μηνες μετά . Η Μινοξ βοηθάει στη γρηγορότερη φύτρωση μιας και προκαλεί υπεραιμια και δίνει γρηγορότερο αποτέλεσμα. Αλλά ότι είναι να βγει θα βγει. Δε θα πάρεις παραπάνω αποτελεσματα απλά θα τα πάρεις πιο γρήγορα. Όσον αφορά τα σαμπουάν δεν προσφέρουν τπτ παραπάνω από μια καλή υγειηνη στο τριχωτο (σμηγμα κτλ) ώστε να εισχωρήσουν οι Λοτιον πιο εύκολα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
ωραια αλλαγη στην εμφανιση σου @gerassis , τωρα πλεον εχεις παντου μαλλια, να τα χαιρεσαι!!!

Υ.Γ. οι μπροστινές ζώνες ισως χρειάζονται μια ακομα επεμβαση (λογικο αφου δεν εβαλες κ πολλα grafts), αλλα κ ετσι να μεινεις σιγουρα πολυ καλυτερα απο πριν!
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Αυτες οι προσφορες που δινει η κλινικη dr figura, πχ με 600 ευρω 400 τριχοθυλακια , αξιζουν φιλε gerassis? Βεβαια εσενα η επεμβαση εγινε στην Θεσσαλονικη ενω ο ιδιος μενω Αθηνα..ιδια κλινικη μεν (και λογικα ιδια νοοτροπια) , διαφορετικοι γιατροι και νοσηλευτικο προσωπικο δε...το ρωταω γιατι ειχα ξεκινησει(συμφωνησει με το γιατρο) να κανω 2 συνεδριες αλλα τελικα κατα τη διαρκεια της πρωτης συνεδριας ο γιατρος ειπε πως επειδη εχει εξαγει αρκετα τριχοθυλακια, δε χρειαζεται να ερθω δευτερη ημερα σερι...γνωριζεις αν λειτουργουν με την ιδια τακτικη και στην Αθηνα? Δηλαδη ενας ιατρος που να επιβλεπει την ολη διαδικασια και οι νοσηλευτριες να προβαινουν στην τοποθετηση των μοσχευματων...επειδη εκανες στη συγκεκριμενη κλινικη και ειχες πολυ καλο αποτελεσμα..για αυτο σε ρωταω!
 

gerassis

Well-Known Member
Όχι φίλε δε γνωρίζω τπτ απο τις διαδικασίες. Και γω πελάτης είμαι σαν εσενα. Οι προσφορά αξίζει γιατι σαν τιμη ειναι καλή αλλά με 400 τριχοθυλάκια δε κάνεις τπτ. Το αποτέλεσμα το ειχα στη κλινική της Θεσ/νικης με συγκεκριμενο γιατρο και την ομάδα του. Η κλινικη ειναι απλά ενα κτίριο. Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά.
Η διαδικασία που ακολουθησαν σε μενα ειναι η κλασσική. Δλδ ο Γιατρος εκανε την αναισθησία εξήγαγε τα grafts σχεδιάσε τη Hairline και ανοιξε τις οπές. Οι κοπελες ξεχωρίσαν τα τριχοθυλάκια και τα τοποθετησαν με λαβίδες. Δουλέυαν ανα 2 εναλλάσοντας πλευρες και υπάρχαν και 2 ακόμη σε αναμονη και τις αλλάζαν τακτικα. Στη δική μου περίπτωση ο γιατρος έρχοταν κάθε 15' λεπτα και επέβλεπε τις κοπελιες και ηταν και αυστηρός μαζί τους. Η διαδικασία κρατησε αρκετες ώρες.
θα τους ξαναεπισκευτώ γιατι σκεφτομαι να τοποθετήσω 1000 grafts στη Hairline για επιπλέον πύκνωση. Απλά περιμένω να δώ πως θα εξελιχθει η τριχόπτωση μου στο άμεσο μέλλον (κανα 6μηνο ακομα - να δω τι θα δώσει το Saw palmetto & η μίνοξ με κλπομπεταζόλη) ωστε να αποφασίσω πιο θα ειναι το πλάνο της νεας μμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

theoxaris

Member
φοβερό αποτέλεσμα συγχαρητήρια για την επιλογή σου, βαρέθηκα να ακούω σε αυτό το forum για ιατρούς απο τουρκιες και ισπανιες και Κύπρο λες και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καλοί ιατροί και δίνουν και ένα σωρό λεφτά 2.5 euroτο grfts και 4 euro - περί ορέξεως βέβαια πάντως και πάλυ μπράβο σου πολύ κάλο αποτέλεσμα.
 

theoxaris

Member
στον τουρκο θα πληρωνες 6000 με το ιδιο αποτελεσμα στην κυπρο μια απο τα ιδια αντε κανενα 1000 κατω για ισπανια δεν το συζητώ
 

tasos33

Well-Known Member
στον τουρκο θα πληρωνες 6000 με το ιδιο αποτελεσμα στην κυπρο μια απο τα ιδια αντε κανενα 1000 κατω για ισπανια δεν το συζητώ
Στις δυο κλινικες που αναφερεις σιγουρα θα εδινε περισσοτερα χρηματα αλλα θα επαιρνε πιο πυκνο αποτελεσμα, τωρα εχει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα, vfm στην κυριολεξια, αλλα με το χτενισμα που κανει και υποφωτισμενες φωτογραφιες δειχνει πολυ καλυτερο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
 

theoxaris

Member
Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν όλοι να μπούνε στο αεροπλάνο και να δώσουν ένα σωρό λεφτά για να έχουν λίγο καλύτερο αποτέλεσμα μερικοί και εγώ λόγο δουλειάς εινια πολύ δύσκολο να φύγουν από Ελλάδα και να δώσουν 5000+ για καλύτερη πυκνότητα απλά είδα σε πολλές παρουσιάσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα τους πρώτους 4 μήνες παίζει τρελλο κράξιμο και μετά όταν υπάρχει καλό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα δεν μιλάει κανένας.
 

kardinalios

Well-Known Member
Δεν είναι πάντως ακριβώς έτσι τα πράγματα . Έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το κεφάλι του , το μέγεθος του προβλήματος κλπ . Ο φίλος στην παρουσίαση αυτή υπήρξε τυχερός καθώς με πολύ λίγα graft ( για το πρόβλημα του ) κατάφερε ένα αραιό μεν ικανοποιητικό δε αποτέλεσμα . Δεν είναι πλέον καραφλος και μπορεί να το διαχειριστει πλέον όλο το θέμα με την ησυχία του . Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι έγιναν σοβαρά λάθη στο πλάνο της μεταμόσχευσης που έκανε τα οποία κατά πάσα πιθανότητα σε μια κορυφαία κλινική θα είχαν αποφευχθεί . Ο θυμόσοφος λαός έχει πει ο ς ο,τι πληρώσεις παίρνεις και αυτό ισχύει στην περίπτωση μας 100% . Ο φίλος ήταν από τους τυχερούς . Υπάρχουν και άλλοι που δεν ήταν τόσο τυχεροί σαν αυτόν ..
 
Μπλουζα