Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sakis9282 είπε:Παιδιά το Revivogen περιέχει και φιναστερίδη για την καταπολέμιση του dht;
Λευτέρης είπε:1,5 χρόνο που κάνω όλα αυτά τα πράγματα πάντα 1 φορά ημερισίως βάζω μινόξ. Ακόμα και όταν ξεκίνησα την όλη θεραπεία τότε που στο κεφάλι μου πραγματικά είχε χτυπήσει "συναγερμός" ολικής απωλειας μαλλιών , πάλι με μία φορά ξεκίνησα. Οπότε άφοβα, 1 φορά υπέραρκεί.
δεν κραταμε τα μαλλια μας πεταμε τα λεφτα μας!!!!χαχααχαχαχsakis9282 είπε:Τουλάχιστον ρε παιδιά με το revivogen και με minox.κρατάμε τα μαλλιά μας; Το σκέφτομαι πολύ μιας που φοβάμαι τη χρήση χαπιών.Και να μη φυτρώσουν άλλα ευχαριστημένος θα είμαι αρκεί να παραμείνουν τα υπάρχοντα μαλλιά.
δεν κραταμε τα μαλλια μας πεταμε τα λεφτα μας!!!!χαχααχαχαχalexXXX είπε:[quote author=sakis9282 link=topic=139.msg39938#msg39938 date=1285081793]
Τουλάχιστον ρε παιδιά με το revivogen και με minox.κρατάμε τα μαλλιά μας; Το σκέφτομαι πολύ μιας που φοβάμαι τη χρήση χαπιών.Και να μη φυτρώσουν άλλα ευχαριστημένος θα είμαι αρκεί να παραμείνουν τα υπάρχοντα μαλλιά.
sakis9282 είπε:To σαμπουάν revivogen είναι για καθημερινή χρήση; Δεν είναι σαν το fugural σωστά; Διότι λόγω ενασχόλησης με το κολύμπι λούζομαι 2 φορές τη μέρα.Προς το παρών χρησιμοποιώ propoline.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εχει zinc,πρεπει να το χρησιμοποιεις μακρια χρονικα με την μινιξιδιληsakis9282 είπε:Το σαμπουάν revivogen έχει μήπως κάποια σύσταση που μειώνει τη δράση της μινοξ; Δηλ.όπως τη scalp therapy;
μπορεις να λουζεσαι πρωι και το βραδυ regain η και το αντιθετο,δεν ειναι απαραιτητο να αλαξεις σαμπουαν αν εισαι ευχαρηστιμενος απο αυτο ;Dsakis9282 είπε:Άρα το πρωί να λούζομαι με άλλο σαμπουάν και μετά να βάζω regain έτσι;
Κι εγώ φίλε aquilani το ίδιο σκεπτικό μ' εσένα έχω και ξεκίνησα εδώ και 12 μέρες revivogen και regain.Ο δερματολόγος που πήγα μου είπε να πάρω propecia αλλά προς το παρών δεν το έχω πάρει.Το revivogen δεν το γνώριζε προφανώς γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα.aquilani είπε:Δεν βρηκα καποιο συγκεκριμένο τοπικ, και γι αυτο το γραφω εδω
Εχω κενούς κροτάφους και μικρη αραιωση σε ολο το υπολοιπο μαλλι...
Επειδή φοβάμαι γενικά τις παρενέργειες, απο οσο μπορεσα να διαβασω τα συνολικα τοπικ, κατεληξα στο να χρησιμοποιήσω revivogen sculp therapy ( οι μηδενικές παρενεργειες αφορούν αυτό η το σαμπουαν?) και regain. Απ οτι κατάλαβα πρεπει χρονικά οι χρήσεις των δυο προιοντων να απεχουν. Πιστευετε πως ειναι ο ιδανικός συνδυασμός του καλυτερου αποτελέσματος με τις λιγότερες πιθανές παρενέργειες;
Γενικα ειμαι της αποψης να μην ρισκάρω την υγεια μου για τριχες γι αυτο σας ρωταω...
Για καλο και για κακο σκεφτομαι και την επισκεψη σε καποιο δερματολογο.