F.A.Q Revivogen

arxwar

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Καλήμερά παιδιά,

Εδώ και μια εβδομάδα έχω παραλάβει 3μηνη θεραπεια για revivo και rogain αφρο + Botaderm shampoo 2 φορες την εβδομάδα.

Το θέμα είναι ότι με την εφαρμογη του revivo κάθε βράδυ (συνύθως λούζομαι κάθε πρωί πριν την εφαρμογή του rogaine) τρελένομαι στο τζούκσιμο και στη φαγούρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ησυχάσω για κανα δίωρο.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο, έχετε γενικά καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???

:-\

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μπορεί να'ναι από την μινοξ.,μπορεί ο συνδυασμός,μπορεί...μπορεί...=>δοκίμασε τζελ αλόης ή tricomin 20-30' αφού βάλεις μινοξ.

alexXXX

Active Member

arxwar είπε:
Καλήμερά παιδιά,

Εδώ και μια εβδομάδα έχω παραλάβει 3μηνη θεραπεια για revivo και rogain αφρο + Botaderm shampoo 2 φορες την εβδομάδα.

Το θέμα είναι ότι με την εφαρμογη του revivo κάθε βράδυ (συνύθως λούζομαι κάθε πρωί πριν την εφαρμογή του rogaine) τρελένομαι στο τζούκσιμο και στη φαγούρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ησυχάσω για κανα δίωρο.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο, έχετε γενικά καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???

:-\
μεγαλε πεταξε το οπως ειναι και θα σε τρελλανει απο ερεθισμους και δεν κανει τιποτα απολυτως 9 μηνες τραβιομουνα με αυτην την μαλακια ...μακρυα!!!

cool11 είπε:
Παντως δεν εχω δει απο κανεναν ενθουσιωδη θετικη κριτικη για το revivogen.
Ολοι εχουμε διαβασει για τους αλλους οτι το βαζουν, οτι πρεπει να εχουμε υπομονη(ποση πια?), οτι δεν ειναι παντα εμφανη τα αποτελεσματα κλπ κλπ.
Στο τελος θα πιστεψω οτι 'πιστευουμε' οτι κανει δουλεια, διχως να εχουμε καμια αποδειξη.

Αντιθετως, για το ετερο αλλα συναφες θεμα του regrowth, ολοι εχουμε προσωπικη εμπειρια οτι η μινοξ κανει οντως δουλεια. Βλεπεις χοντραινει η τριχα, βλεπεις δυναμωνει, βλεπεις χνουδακι, τελωσπαντων βλεπεις με τα ματια σου αποτελεσμα! Δεν το φανταζεσαι, το βλεπεις!

Εδω με το revivogen, στο τελος το ριχνουμε οτι 'μαλλον πρεπει να κανει δουλεια' και οτι 'αχ τι θα παθαινα αν δεν το εβαζα'.

Δεν ειμαι ο ειδικος να το κρινω το προιον.
Κρινω το τι βλεπω εγω σε μενα απο προσωπικη χρηση, και οτι δεν ακουω διακριτές φωνες που να λενε ευθαρσως οτι ναι, το revivogen μου κανει σοβαρη δουλεια.

Δεν το κατηγορω το προιον, ολοι σε αναζητηση της καλυτερης λυσης για τα μαλλια μας ειμαστε.
Αλλα θελω εμφανη/ορατα αποτελεσματα.

Πειτε τις αποψεις σας γι' αυτο.

Για τη μινοξιδίλη που πολλοί συμφωνείτε ότι είναι ορατά τα αποτελέσματα και ότι δουλεύει σε όλους...διαφωνώ! Εγώ ποτέ δε είδα με μινοξιδίλη τέτοια αποτελέσματα! Δε σημαίνει ότι επειδή ο οργανισμός μου δεν ανταποκριθήκε ότι είναι άχρηστη..Εμένα με το revivogen μου είχε μειώθει η τριχόπτωση και δεν είναι από το μυαλό μου. Και προβλήματα με ερεθισμούς είχα σπάνια.

giannis1991

Well-Known Member

αυτο εννοειται....υπαρχουν πολλα και διαφορετικα αποτελεσματα απο οργανισμο σε οργανισμο.....

cool11

Well-Known Member

Βαζετε revivogen σε περιοχη με αραιωσεις που ομως υπαρχουν τριχες/θυλακες, ή εχει νοημα να βαλω στους κροταφους σε σημειο που δεν υπαρχουν πια θυλακες/τριχες; Εκει αν ριχνω, ουσιαστικα μιλαμε για κεφαλι/κρανιο που καποτε ειχε τριχες, θα ξυπνησει η τριχοφυια;
Θελω εκτος απο το revivogen να μου πειτε και για το regain.

magic810 είπε:
Χριστινα τι θεραπεια ακολουθεις.....?
½ proscar, ½ flutamide, αντισυλληπτικά, revivogen, regaine, τοπική φλουταμίδη και θα προσθέσω τοπική φιναστερίδη. Το regaine θα το σταματούσα νομίζω άδικα το βάζω αλλά ο ενδοκρινολόγος μου έχει πει να συνεχίσω.

ANAR

Well-Known Member

Χριστίνα είπε:
[quote author=magic810 link=topic=139.msg30648#msg30648 date=1270307157]
½ proscar, ½ flutamide, αντισυλληπτικά, revivogen, regaine, τοπική φλουταμίδη και θα προσθέσω τοπική φιναστερίδη. Το regaine θα το σταματούσα νομίζω άδικα το βάζω αλλά ο ενδοκρινολόγος μου έχει πει να συνεχίσω.
[/quote]

Ελα ρε σου ενέκρινε ολα αυτα ο ενδοκρινολόγος;; ??? ???

magic810

New Member

Χριστινα...μηπως παραειναι πολλα....?

Πως μπορεις να εισαι σιγουρη οτι το reviviogen κανει την δουλεια που αναφερεις παραπανω.....οταν εμεις οι αντρες χρησιμοποιουμε μονο φιναστεριδη και λεμε για αποτελεσματα...εσυ οτι αποτελεσματικο υπαρχει εκει εξω το χρησιμοποεις.....και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο οτι στρεφομαι στα φυσικα προιοντα οταν εχεις αποφασισει να μετεγκαταστησεις το χημειο του κρατους στο κεφαλι σου και στον οργανισμο σου....(proscar,flutamide,minoxidil)......απλα νομιζω οτι στη περιπτωση σου το to revivogen ειναι απλα νερακι που μπαινει στο κεφαλι.... :)

Φιλικα....

Και αυτο που σε ρωτησε ο anar σου ενεκρινε ολα αυτα ο ενδοκρινολογος....?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

Χριστίνα είπε:
[quote author=magic810 link=topic=139.msg30648#msg30648 date=1270307157]
[/quote]

πωπωωωωωω....καλα δε βαριεσαι???και το μαλλι δεν λαδωνει με ολα αυτα????

Τη φιναστερίδη , φλουταμίδη και αντ/κα δε τα πήρα από μόνη μου. Καμία γυναίκα δε πιστεύω (εκτος από αντ/κα) ότι θα έπαιρνε τέτοια φάρμακα από μόνη της.

Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνετε; Γιατρός μου τα έδωσε και κάνω κάθε λίγο και λιγάκι εξετάσεις. Επειδή γενικά έχω κουραστεί να ασχολούμαι σε υπερβολικό βαθμό με τα μαλλιά…και επειδή κατάλαβα ότι τουλάχιστον σε εμένα το μαγικό φάρμακο ΔΕΝ υπάρχει…οπότε κάνω ότι κάνω χωρίς να το σκέφτομαι 24 ώρες το 24ωρο…

Και δεν μου τα έδωσε όλα αυτά τα χάπια χωρίς λόγο.. Για τη φιναστερίδη δε χρειάζεται να πω κάτι, μου την έδωσε γιατί όπως ξέρετε και εσείς καλύτερα από μένα έχουν γίνει κάποιες underground έρευνες ότι μπορεί να βοηθήσει και εμάς τις γυναίκες. Επίσης η τεστορενόνη κάποιες φορές μπορεί να είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια αλλά να θεωρείται υψηλή..έτσι τουλάχιστον μου είχε πει ο γιατρός..και έπρεπε να την κατεβάσω. Και τα αντ/κα τα πήρα γιατι το τελευταίο υπερηχογράφημα έδειξε πολλυκυστικές ωοθήκες και όπως έχω ξαναγράψει είχα ανωμαλία κύκλου. Εμείς οι γυναίκες έχουμε κι άλλα προβλήματα…

Σε εμένα δε πιστεύω ότι κάνει πια και τίποτα το σπουδαίο το regaine..αλλά δε βάζω πια κάθε μέρα γιατί δε πιστεύω ότι μου προσφέρει πολλά πράγματα. Όσο για το revivogen όταν προσπάθησα να το σταματήσω είδα πάλι τριχόπτωση… ότι και αν μου λέτε εσείς, εγώ βλέπω ότι το revivogen με βοηθάει. Φιναστερίδη δεν έχω βάλει ακόμη τοπικά. Αλλά θα βάλω.

Φυσικά και πολλές φορές βαριέμαι..και κάποιες φορές δεν είμαι και τόσο τυπική στο πρόγραμμα. Αλλά το έχω συνηθίσει γιατί αυτό το «βάζω μονίμως κάτι στο κεφάλι μου» δεν είναι κάτι καινούριο για μένα. Το revivogen το αφήνω μόνο 3 ώρες και μετά λούζομαι. Τα υπόλοιπα το βράδυ…..κοιμάμαι δεν με νοιάζει αν είναι λαδωμένο το μαλλί. 2 φορές την ημέρα λούζομαι. Μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά για μένα είναι τρόπος ζωής πια..δε μου φαίνεται τίποτα τραγικό.

Magic τι εννοείς ότι εσεις που παίρνετε μόνο φιναστερίδη και βλέπετε αποτέλεσματα; Να σου θυμίσω ότι στις έρευνες που έγιναν στις γυναίκες με ΑΑ με φιναστεριδή ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά όσο στους άντρες; Επισής ότι υπάρχει και ένα ποσοστό ότι δε βλέπει αποτελέσματα με μινοξιδίλη;

magic810

New Member

ok χριστινα παω πασο......
αλλωστε εσυ ξερεις τι κανει δουλεια και τι οχι σε εσενα...... :)

roukoun

Member

παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο οτι καταλαβα αυτο πωλειται μονο μεσω ιντερνετ η κ απο τα φαρμακεια?? ??? ??? ???

PapaNick

New Member

Υπαρχει και σε ελληνικη εταιρια mallia.gr το παραγγελνεις και ερχεται στο σπιτι σου. Βεβαια ειναι πιο ακριβο από ότι αν το από το revivogen.com

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καποι που προσπαθησαν να παραγγειλουν απο το μαλλια γρ
τους πηραν τηλ και ειπαν κατι δικαιολογιες
πολλα προιοντα που εχουν δεν τα πουλαν

τεσπα

Παναγιωτης είπε:
καποι που προσπαθησαν να παραγγειλουν απο το μαλλια γρ
τους πηραν τηλ και ειπαν κατι δικαιολογιες
πολλα προιοντα που εχουν δεν τα πουλαν

τεσπα

Ειναι όπως τα λέει ο Παναγιώτης. Τους τηλεφωνείς για κάποιο από τα προιόντα που έχουν στο site τους και σου λένε ότι θα το φέρουν στο μέλλον.

PapaNick

New Member

Ίσως είναι θέμα στοκ.. (αποθήκης) .. :chinscratch

Παιδια δυο φορές έχω παραγγείλει και τις δύο ήρθαν το θέμα είναι ότι είναι πιο ακρίβο γιατί οι τύποι εδώ σαν exclusive distributors βάζουν και το κέρδος τους...

Μπλουζα