F.A.Q Revivogen

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

Χριστίνα είπε:
:-\ Τί γίνεται στο φορουμ ? εισβολή;; :angel:

Mαλλιας μια ερώτηση θέλω να σου κάνω αν επιτρέπεται.. Πόσο χρονών είσαι; Αν δε θες να πεις ακριβώς, στο περιπου..

ANAR είπε:
Σιγα μην σου απάντησή Χριστινα ;D

Χριστίνα είπε:
Γιατί; Λες να ντρέπεται; :angel:

Μπα δεν νομιζω να ξαναμπει ( τουλαχιστον οχι με αυτο το nickname )
με τοσα που του σουρανε τα παιδια απο τα ποστ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oggy1004

New Member

Μπορεί να παρασκευασθεί από φαρμακοποιό το Revivogen? Ξέρει κάποιος τι συστατικά περιέχει? Που μπορούμε να μάθουμε?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν ειναι μανγκας και εξυπνος ο φαρμακοποιος μπορει να σου το φτιαξει
Αλλα και τα συστατικα του να σου πω ιδιο δεν μπορεις να το κανεις

καθως δεν ξερεις τις αναλογιες

για τα συστατικα του αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα τα βρεις
ψαξε λιγο

Teri

New Member

Revivogen χρησιμοποιώ ακριβώς ένα χρόνο. Είχα δει πολύ καλά αποτελέσματα στους πρώτους 4-5 μήνες. (Έίχα ποστάρει και φωτός, οι πιο παλιοί εδώ θα το θυμούνται) , απο κει και πέρα είμαι σε μία στάσιμη-σταθερή φάση με τις "καλές" και "κακές" στιγμές στα μαλλιά μου. Ναι, σκέφτομαι το ενδεχόμενο να το αλλάξω αλλα δεν θέλω να πάω σε χάπι λόγω ενός θέματος με το συκώτι-υψηλές τρανσαμινάσες που έχω. Σκέφτομαι για crinagen.Θα μπω και στο ανάλογο topic του να δω γιατί έχω καιρό να μπω.

Teri

New Member

Εννοείς να μείνει η θεραπεία μου ως έχει .. Και κατ επέκταση εννοείς ότι δεν θα δω κάτι παραπάνω στο Crinagen από Revivogen. Aν μπορείς επιβεβαίωσε τα γραφόμενά μου. Να είσαι καλά.

magic810

New Member

Λευτέρης είπε:
Εννοείς να μείνει η θεραπεία μου ως έχει .. Και κατ επέκταση εννοείς ότι δεν θα δω κάτι παραπάνω στο Crinagen από Revivogen. Aν μπορείς επιβεβαίωσε τα γραφόμενά μου. Να είσαι καλά.

Ναι επειδη εχω δοκιμασει και τα δυο μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα.....μονο που το crinagen δεν λαδωνει τοσο.....
Μια αλλη ενναλακτικη αφου δεν θελεις να προσθεσεις χαπι ειναι να σταματησεις το revivogen και να δυναμωσεις την μινοξιδιλη σου με προγεστερονη και οιστραδιολη και καποιο κορτιζουνοχο....Νομιζω οτι ειναι πιο αποτελεσματικα απο το revivogen......και θα δεις κατ'εμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα....
Aλλα αν τελικα το αποφασισεις ρωτα και τον γιατρο σου.....να σου πει.....

Teri

New Member

Σ'ευχαριστώ πολύ, με πρόλαβες απο βεβιασμένη κίνηση. Θα τελειώσω λοιπόν πρώτα το υπάρχον Revivogen - 2,5 μπουκαλάκια έμειναν- και μετά θα κοιτάξω αυτό που είπες.

Conan

Member

Παιδια καλησπερα! Πρωτα απ' ολα τι ειναι η προγεστερονη και η οιστραδιολη :chinscratch :chinscratch? Και για πιο κορτιζονουχο μιλας ρε συ Magic? Να τα προσθεσω και εγω λες ή να περιμενω κανα χρονο λογω ηλικιας?(Αν και βαζω ηδη μιγμα μινοξ).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Οκ τα τσεκαρα. Και αυτα δηλαδη μπορουν να ενισχυσουν τη μινοξ? :chinscratch Και τα κορτιζονουχα? Πως τα προσθετεις ολα αυτα?

magic810

New Member

conan χρησιμοποιεις ηδη στη λοσιον σου κορτιζονουχο(betnovate)......
Tα αλλα ναι μπορεις να τα προσθεσεις και συνηθως αυτα προτεινουν δερματολογοι για να δυναμωσουν την μινοξιδιλη.....

baybars

New Member

heyya είπε:
[quote author=Conan link=topic=139.msg27032#msg27032 date=1266769571]
Ρε παιδια- σορρυ ασχετο με το θεμα :p- για το Crinagen ( οσοι το χρησιμοποιητε) τι γνωμη εχετε?? :chinscratch

Καλύτερες γνώμες έχω δει σε σχέση με το revivo.
[/quote]

Το Crinagen είναι που χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια συστατικά με τη μελέτη του Σταματιάδη. Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί zinc acetate hydrate (όπως και στην μελέτη), και όχι zinc sulfate ,που έχει μέσα το Revivogen, και για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι πιθανώς να προκαλεί ερεθισμούς στο κεφάλι, ίσως και τριχόπτωση. Επίσης, είναι φθηνότερο και το κάθε μπουκάλι βγαίνει λίγο περισσότερο από όσο 2 μπουκαλάκια του Revivogen. Απλά, το Revivogen είναι πιό πολυδιαφημισμένο. Εγώ προσωπικά ψηφίζω Crinagen.

show_palmettos

New Member

η σπιρονολακτονη παντως εχει σιγουρα προγεστερονικη δραση και δεν ειναι δικο μου αυτο..το διαβασα σε ενα σαιτ αλλα δε βρισκω το λινκ τωρα!

Hairboost

Member

Πειρα τo revivogen και θελω να το προσθεσω στην θεραπεια μου. Βαζω regain 5% spray 2 φορες την μερα με 12 ωρες διαφορα.Πως θα ενταξω το revivo στην θεραπεια χωρις παρενεργειες? ευχαριστω

dim74

Member

μπορεις να βαζεις πρωι και μεσημερι regaine και το βραδυ revivogen...η πρωι βραδυ regaine και μεσημερι revivogen...παντως και μια φορα την μερα να βαζεις regaine(2ml) για μενα δεν θα εχει διαφορα...το σημαντικο ειναι να αφηνεις μεταξυ τους τουλαχιστον 3 ωρες...

Hairboost

Member

dim74 είπε:
μπορεις να βαζεις πρωι και μεσημερι regaine και το βραδυ revivogen...η πρωι βραδυ regaine και μεσημερι revivogen...παντως και μια φορα την μερα να βαζεις regaine(2ml) για μενα δεν θα εχει διαφορα...το σημαντικο ειναι να αφηνεις μεταξυ τους τουλαχιστον 3 ωρες...
Πρωι μεσημερι regaine δε μπορω γιατι θελει 12 ωρες μετα.
Μαλλον πρεπει αναγκαστικα να βαζω regaine μια φορα την μερα?

Μπλουζα