Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια χαρά είναι-απλά θέλει ένα λούσιμο καθημερινά ;Dcool11 είπε:Αναμεσα στην εφαρμογη regain και revivogen, αφηνω περιπου 5 ωρες. Ειναι καλα, ή χρειαζεται μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?
Το λεω γιατι το γραφει στις οδηγιεςdim74 είπε:αν θες 12 ωρες βαλτο πρωι βραδυ και μεσημερι revivogen!μην μπερδευεσαι ετσι!
cool11 είπε:Αναμεσα στην εφαρμογη regain και revivogen, αφηνω περιπου 5 ωρες. Ειναι καλα, ή χρειαζεται μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?
μια χαρά είναι-απλά θέλει ένα λούσιμο καθημερινά ;DΣπύρος είπε:[quote author=cool11 link=topic=139.msg29585#msg29585 date=1269010804]
Αναμεσα στην εφαρμογη regain και revivogen, αφηνω περιπου 5 ωρες. Ειναι καλα, ή χρειαζεται μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?
boost είπε:SOS αρχηγοπουλα μια απορια
Παρρηγειλα revivogen scalp therapy απο το ebay 27 ευρω
Αλλα δεν μπορω να δω πουθενα ημερομηνια ληξης
Κατω απο τα 3 μπουκαλακια εχει αριθμους στο πρωτο 1, στο δευτερο παλι 1 και στο τριτο 4
τι ειναι αυτα τα νουμερα?
Κατι αλλο, το χρωμα του υγρου ειναι κοκκινο και κανει πολυ λιγο αφρο?
Χρησιμοποιησα 1 ml και εχω αγχωθει!
Που εχεις αραιωση και ποια ειναι η θεραπεια που ακολουθεις και ποσο καιρο?alexXXX είπε:οπως εισαι πεταξε τα στα σκουπιδια ετσι κ αλλιως δεν κανει τιποτα θα γλιτωσεις κ την ταλαιπωρια!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
boost είπε:Εδωσα και 27 ευρω...
![]()
![]()
cool11 είπε:Παντως δεν εχω δει απο κανεναν ενθουσιωδη θετικη κριτικη για το revivogen.
Ολοι εχουμε διαβασει για τους αλλους οτι το βαζουν, οτι πρεπει να εχουμε υπομονη(ποση πια?), οτι δεν ειναι παντα εμφανη τα αποτελεσματα κλπ κλπ.
Στο τελος θα πιστεψω οτι 'πιστευουμε' οτι κανει δουλεια, διχως να εχουμε καμια αποδειξη.
Αντιθετως, για το ετερο αλλα συναφες θεμα του regrowth, ολοι εχουμε προσωπικη εμπειρια οτι η μινοξ κανει οντως δουλεια. Βλεπεις χοντραινει η τριχα, βλεπεις δυναμωνει, βλεπεις χνουδακι, τελωσπαντων βλεπεις με τα ματια σου αποτελεσμα! Δεν το φανταζεσαι, το βλεπεις!
Εδω με το revivogen, στο τελος το ριχνουμε οτι 'μαλλον πρεπει να κανει δουλεια' και οτι 'αχ τι θα παθαινα αν δεν το εβαζα'.
Δεν ειμαι ο ειδικος να το κρινω το προιον.
Κρινω το τι βλεπω εγω σε μενα απο προσωπικη χρηση, και οτι δεν ακουω διακριτές φωνες που να λενε ευθαρσως οτι ναι, το revivogen μου κανει σοβαρη δουλεια.
Δεν το κατηγορω το προιον, ολοι σε αναζητηση της καλυτερης λυσης για τα μαλλια μας ειμαστε.
Αλλα θελω εμφανη/ορατα αποτελεσματα.
Πειτε τις αποψεις σας γι' αυτο.
giannis13 είπε:ε κακα τα ψεμματα για δραστικο dht-blocker η φινα ειναι η καλυτερη και μετα καποιες ιδιοκατασκευες(τυπου σπιρο κτλπ)