F.A.Q Revivogen

BLuEArMy

Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Πραγματικά δε βγαίνω έξω με τη παραμικρή λαδίλα ποτέ μου.. είμαι κι εγώ πολύ προσεκτικός σ'αυτό.. Πάντως επιμένω ότι δε λάδωσα καθόλου, ούτε έχουν μείνει κατάλοιπα πάνω μου 8 ώρες μετά... Σίγουρα κάτι έχουν αλλάξει γιατί όπως είπα και πριν το είπε και ο Λευτέρης που το χρησιμοποιεί καιρό..! Αυτό είναι ευχάριστο.. φτάνει να έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα! :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Φιλε bluearmy βλεπω οτι χρησιμοποιεις horsetail.... μπορεις να μου πεις απο που το προμηθευτηκες?

Επισης καλο θα ηταν αν υπαρχει καποιο παιδι με καλα αποτελεσματα απο revivogen ας κανει ενα θεματακι στις επιτυχημενες θεραπειες.......
Ακουω πολλα και ακομα δεν εχω δει τπτ.....
Με καλη διαθεση το λεω παντα.... ;D

BLuEArMy

Member

Το έχω πάρει (όπως και όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα) από το www.iherb.com ! Είναι πάμφθηνο και αξιόπιστο και σε κάθε παραγγελέια σου δίνει πολλά πολλά δωρεάν δείγματα όσο κι αν δώσεις για τις αγορές σου..! Έχει shipping πάντα μόνο $4. Επίσης με τη πρώτη σου παραγγελεία μπορείς να έχεις έκπτωση $5 με τον κωδικό COS098 όταν κάνεις checkout. Γίνεται και με άλλους κωδικούς απλά αυτός είναι ο δικός μου.

magic810

New Member

BLuEArMy είπε:
Το έχω πάρει (όπως και όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα) από το www.iherb.com ! Είναι πάμφθηνο και αξιόπιστο και σε κάθε παραγγελέια σου δίνει πολλά πολλά δωρεάν δείγματα όσο κι αν δώσεις για τις αγορές σου..! Έχει shipping πάντα μόνο $4. Επίσης με τη πρώτη σου παραγγελεία μπορείς να έχεις έκπτωση $5 με τον κωδικό COS098 όταν κάνεις checkout. Γίνεται και με άλλους κωδικούς απλά αυτός είναι ο δικός μου.

Ευχαριστω..... ;)

genesis

New Member

ναι θεικο φαινεται το iherb.com .... μολις το χρησιμοποιησα για να ρωτησω κατι το magic σε αλλο θεμα... ;D

BLuEArMy

Member

Σε ερώτηση αν έχουν αλλάξει κάτι στο Revivogen και δεν λαδώνει ή δεν αφήνει κατάλοιπα όπως παρατήρησα εγώ πήρα αυτή την απάντηση! Μήπως όσοι έχουν παράπονο για κατάλοιπα το αγοράσανε από κανένα Online φαρμακέιο που η ημερομηνία λήξης του δεν ήταν και τόσο μακριά; Γιατί με το καιρό αλλοιώνεται η σύσταση του αλλά όχι η αποτελεσματικότητα του όπως μου είπαν:

We have not changed anything with the Revivogen formula but we have upgraded our packaging.

Revivogen Scalp Therapy is made with natural ingredients without the addition of artificial color, including herbal products that have different colors during each season of the year, which is why there is a variance in color and density. Each batch is tested to assure the same concentrations of the active ingredients are in the final formula each time it is released. The different consistency and color is not a sign that there is anything wrong with the product. Nor does it mean the potency is lessened. It is just as potent, as it is the same standard product.

Also, with time the product darkens in color; all batches are light when they are first produced and darken as they age. The alcohol in the product acts as a binding agent and binds the water soluble and fat soluble ingredients. As the product ages the alcohol dissipates; this will cause the formula to separate. This is normal and does not affect the efficacy of the product. Please make sure that you close the open bottles tightly with the original cap to avoid leakage and evaporation of the alcohol.

Please reply to this email if you have any further questions. Thank you and have a pleasant day.

Best Regards,
Morrigan

dim74

Member

επιμενεις σε κατι που μονο εσυ παρατηρεις!δεν μας λεει κατι νεο...εγω μια φορα που το πηρα,το πηρα απο το ιδιο το σαιτ(εξαμηνη θεραπεια) και εχει ημερομηνια παραγωγης 04/09 και ληξης 04/12.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδυασμός revivogen & regain και shedding

εχουμε πει πως αν υπαρχει 3 ωρη τουλαχιστον διαφορα στην χρηση regain και revivogen δεν υπαρχει προβλημα

τις πρωτες εβδομαδες ειναι πολυ πιθανον να υπαρχει shedding
εχει αναφερθει

αν το shedding σου συνεχιζει πανω απο 1μηνα και κατι
τοτε να αρχισεις να ανησυχεις

alexXXX

Active Member

παιδια καλησπερα και απο μενα.εγω το βαζω εδω και 9 μηνες μαζι με ριγκειν ακομα δεν βλεπω καποια διαφορα στην τριχοπτωση το κεφαλι συνεχιζει να αραιωνει αλλα αυτο που με φοβιζει ει ναι οτι οταν βαζω το ρεβινογκεν εχω πολλη φαγουρα μετα ενω με το ριγκειν οχι τοσο .σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι δεν νομιζω πως με βοηθα σε κατι !!ισως παρω καποιο αλλο μπλοκερ παλι τοπικο γιατι το κεφαλι μοθ με το ρεβινογκεν δεν το βλεπω καλα :'( :'( :'(

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οι μεχρι τωρα εμπειρια μου / μας / εδειξε(ς) οτι το revivogen ειναι ενα καλο προιον
αλλα κυριως για συντηρηση

για αποτελεσματα κοντα στο χρονο βλεπει καποιος και ελαχιστα

petrossss

New Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ REVOVOGEN ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΗΛΑ ΜΕΣΩ ΕΒΑΥ Κ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΕΒΑΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΒΑΥ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ:
1)ΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ REVIVOGEN SCALP EINAI ΚΟΚΚΙΝΟ
2)ΑΝ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΒΙΟ REVIVOGEN ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
3)ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΝ ΣΤΗΓΜΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤςΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ...
ΤΑ REVIVOGEN SCALP EINAI 6 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 2011
ΤΟ BIO SAMPOO ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΝΩ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrossss ναι κόκκινο είναι το scalp therapy. Το σαμπουάν ναι είναι παχύρευστο για ημ.λήξης αναποδογύρισε το σαμπουάν κάτι γράφει από κατω μάλλον αυτό θα είναι. Κάψιμο ένιωθα κι εγώ στην αρχή τώρα όχι όμως. Αυτά ;D

petrossss

New Member

Χριστινα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!Ειδηκα για την αμεση απαντηση σου...το ειχα αγχος γιατι το πηρα μεσω ebay κ μου το εστειλε ενας απο τουρκια...παντος σε ευχαριστω πολυ κ παλι κ ολα τα παιδια εδω γιαυτο το εξαιραιτικο σιτε!!!για μενα τα μαλλια σημαινουν πολλα ασε.....το νιοθω σαν αναπηρια ειλικρινα τεσπα......απο μικρο παιδι μαλλιας......περιαυτολογω!!!οπωσ κ ναχει χριστινα ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

petrossss

New Member

παναγιωτη ευχαριστω πολυ κ εσενα!!!!δεν τα παω καλα γενικως με τα φορουμ κ ιδιαιτερα με τα ελληνικα εχς μαθει greekenglish κακο αυτο βεβαια πρεπει να το αλλαξω....πηρα revivogen ημερομηνια παραγωγης 1-08 ληξης 1-11 συνηστω στα επομενα παιδια που θα αγορασουν να παρουν απο το ιδιο το σιτε της REVIVOGEN η απο εδω απο ελλαδα...εγω θα το βαλω κιας ειναι παλια παρτιδα τι να κανω οκ....

giannis1991

Well-Known Member

μια ερωτηση....λεμε οτι το revivogen ειναι απο τα καλυτερα τοπικα dht blocker...αν εγω θελω να το χρησιμοποιησω ειναι καλο να παρω ολη τη σειρα ή ουσιαστικα ολη την δουλεια την κανει η λοσιον(scalp therapy)?δηλαδη πρεπει να τα παρω ολα ή μονο τη λοσιον και να συνεχιζω να βαζω regaine και να λουζομαι π.χ με fungoral kai t-gel?

alexXXX

Active Member

παιδια εγω ειμαι στον ογδοο μηνα που το βαζω και δεν εκανε απολυτως τιποτα δυστυχως :(τωρα θα το σταματησω γιατι εχω και πολλη φαγουρα ισως και απο το ριγκειν και ισως παω σε 0.5 μλ φινα ως τελευταια προσπαθεια . θα στειλω ομως και στην εταιρια που το βγαζει ενα μειλ γτ σε μενα δεν εκανε τιποτα απο αυτα που γραφουν να δω τι θα απαντησουν . καλη τυχη στους υπολοιπους που το πιστευουν και το βαζουν στο κεφαλι τους .απο μενα παντως το προιον ειναι μαπα ουτε καν μια σταθεροποιηση τησ τριχοπτωσης για λιγο καιρο δεν ειδα εστω !!...τελος παντων το μονο θετικο ειναι πως δεν θα εχω και αυτην την κ...λαδιλα που αφινε στο κεφαλι

dim74

Member

κι εγω μια απο τα ιδια ειχα με το revivogen...περα απο το ανυπαρκτο αποτελεσμα εχει και τρομερη λαδιλα!τι χειροτερο!
παντως απο εδω μεσα περα απο τον ακη που κατι ειδε,ολοι οι αλλοι απο οτι εχω διαβασει δεν ειδαν δυστυχως κατι...

Μπλουζα