Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 δεν ειπα κατι διαφορετικο
Aυτο που παρατηρεις εσυ παρατηρω και εγω και αν δεις τα προηγουμενα post μου αυτο γραφω. Tο φορουμ ηταν φινα ολέ και τωρα δεν παιρνει κανεις.
Απο την αλλη δεν μπορω να μην εμπιστευτω τις ερευνες.
Kατι συμβαινει εδω.
Εάν δεν βγει τον ηπ......με!!!θα βγει τοτε κουμπαρε? θα αφησω τουλαχιστον 3-4 χρονια αφου βγει , να μαζευτουν στοιχεια πρωτα και μετα θα το παρω . Ας ελπισουμε πως θα εχει μεινει στο κεφαλι καμια τριχα μεχρι τοτε .
πανο αυτο που με ενοχλει με μελη οπως εσυ ειναι πως τρομαζετε διχως λογο, ατεκμηριωτα , παιδια με τριχοπτωση που ισως και να εχουν μια ευκαιρια με τα λιγοτερα δυνατα εξοδα να σωσουν το μαλλι τους . Και οχι , κανεις παλι λαθος , η φιναστεριδη και η ντουταστεριδη ειναι δυο ουσιες με διαφορετικη φαρμακοκινητικη , φαρμακοδυναμικη , οι παρενεργειες δεν ειναι παντα αναλογες της δοσολογιας , και η αληθεια ειναι πως δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το αν καποιος εχει παρενεργειες με ενα φαρμακο επειδη ειχε με καποιο αλλο παρεμφερες . Το ιδιο εξαλλου συμβαινει σε ολο το φασμα φαρμακων . Για παραδειγμα καποιος παιρνει ενα ανταγωνιστη ασβεστιου για την υπερταση , και εχει παρενεργειες , δοκιμαζει ενα διαφορετικο ανταγωνιστη ασβεστιου ο γιατρος του και κανει τη δουλεια του διχως παρενεργειες . Και μαλιστα ολα αυτα χωρις να υπαρχει σχεση δραστικοτητας με την πιθανοτητα για παρενεργειες . Μπορει μαλιστα το δευτερο φαρμακο για την υπερταση να ειναι πιο δυνατο , αλλα να κατσει στον ασθενη γαντι . Το ιδιο και με τα αντιβιωτικα . Παιρνεις το Α και γινεσαι χωμα , Παιρνεις το Β , δε καταλαβαινεις τιποτα . Και τα δυο καναν τη δουλεια τους παραυτα. Οποτε δεν μπορει να προβλεψει κανεις με ασφαλεια και ακριβεια αν θα εχει καποιος καποια παρενεργεια με την ντουταστεριδη , ειτε ειχε με τη φιναστεριδη ειτε οχι . Το μονο που μπορεις να προβλεψεις με σχετικη βεβαιοτητα ειναι πως το φαρμακο θα κανει αυτο που εχει μελετηθει πως κανει , θα χαμηλωσει δηλαδη τη dht .
Περιληπτικα
Η δραστικοτητα ενος φαρμακου δεν ειναι παντα ευθεως αναλογη της δοσης , πολλες φορες μεγαλυτερη δοση δεν προσφερει παραπανω αποτελεσματα
Η δραστικοτητα ενος φαρμακου δεν σημαινει πως εχει περισσοτερες η λιγοτερες παρενεργειες
Επειδη το φαρμακο Α πειραζει καποιον , δε σημαινει πως θα τον πειραξει και το φαρμακο Β ακομα και αν κανουν την ιδια δουλεια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@vag25
Απλα ετσι οπως διατυπωσες προχτες ηταν σαν να λες οτι εχω εμμονες η κατι τετοιο ξερω γω κατι που δεν ισχυει βεβαια.
Αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα.Υπομονη το 2020 που θα κυκλοφορήσει το setipiprant(αν πετύχει τελικά) και θα πλακωνομαστε για τις αϋπνίες που φέρνει.![]()
Ότι χειρότερο έχω ακούσει!Σε όλες της απάντησης σ!συγγνώμη κιόλας φιλε μ.αλλα θέλεις διάβασμαρε κουμπαρε τα ξαναπαμε , το ποσοστο που εμφανιζει παρενεργειες μπορει να ειναι οχι 50 αλλα και 100% των χρηστων του εκαστοτε φορουμ . Οι χρηστες στο ιντερνετ , και απο αυτους αυτοι που μπαινουν στο κοπο να γραψουν σε φορουμ δεν ειναι αντιπροσοπευτικο δειγμα .
Ότι χειρότερο έχω ακούσει!Σε όλες της απάντησης σ!συγγνώμη κιόλας φιλε μ.αλλα θέλεις διάβασμα
Το μονο που μπορεις να προβλεψεις με σχετικη βεβαιοτητα ειναι πως το φαρμακο θα κανει αυτο που εχει μελετηθει πως κανει , θα χαμηλωσει δηλαδη τη dht .