Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έχει "μία" μυρωδιά.... :grandpa:Lab_hair είπε:Ρε παιδια.. Σε ολους μυριζει καπως το DA ή είναι περιεργη η αλοη μου? :![]()
μπορεις,αυτο εκανα και εγω.roukoun είπε:αντι για gel αλοης μπορω να αδειαζω σε ενα σφυνοποτηρο το περιεχομενο απο ενα χαπακι αβονταρτ να πεταο λιγο νερο να ανακατευω κ μετα να το βαζω στο κεφαλι μ?θα εχει αποτελεσμα αυτο?κ μετα απο ποσες ωρες να βαζω ριγκειν?
ειδες αποτελεσμα?kapamarou είπε:μπορεις,αυτο εκανα και εγω.
δεν εχει σημασια μετα απο ποση ωρα θα βαλεις ragaine
oχι,η σκετη μινοξιδιλη δεν ειχε να μου δωσει κατιειδες αποτελεσμα?
απο την ντουτα+νερο τοπικα ειδες τπτ?αποτελεσματα?παρενεργειες?kapamarou είπε:oχι,η σκετη μινοξιδιλη δεν ειχε να μου δωσει κατι
παρενεργειες αλλα αυτο δεν σημαινει κατι,εχω ευαισθησια στα φαρμακααπο την ντουτα+νερο τοπικα ειδες τπτ?αποτελεσματα?παρενεργειες?
η airol ειναι dht blocker επισης,ισαξιο της τοπικης ντουταςεμενα το shedding απο αιρολ+μινοξ εχει τελειωσει κ τωρα περιμενω!απλα ηθελα να βαλω κ ενα dht blocker που να δινει και λιγο regrowth
1,5 βδομαδα μου κρατησε αλλα ηταν ψιλοεντονη...τωρα δεν εχω ιδιαιτερη τριχοπτωση ευτυχως οποτε σκεφτομαι να βαλω απο δευτερα και ενα χαπι ντουτας δυαλλυμενο σε νερο μια φορα την μερα για κατι παραπανω...απλως δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος συνδυασμος αξιζει η να περιμενω να βρω λεφτα να για να παρω το τζελ αλοης...kakashi είπε:roukoun ποσο καιρο κρατησε το σεντινγκ απο μινοξ και ερολ?κ για ποσες τριχες μιλαμε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:Τελικα ρε παιδια, μετα απο σχεδον 4 χρονια απο την εναρξη αυτο του θεματος, που εχουμε καταληξει? Κανει δουλεια ή οχι?
Για πειτε οσοι δοκιμασατε, τι αποτελεσματα ειδατε.
Fenimore είπε:cool11 είπε:Τελικα ρε παιδια, μετα απο σχεδον 4 χρονια απο την εναρξη αυτο του θεματος, που εχουμε καταληξει? Κανει δουλεια ή οχι?
Για πειτε οσοι δοκιμασατε, τι αποτελεσματα ειδατε.
Απ όσο θυμάμε που το είχα διαβάσει παλιότερα κάνει δουλειά αλλά έχει και παρενέργειες γιατί αποροφάτε.