Παίδες, απάντηση σχετικά με την έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ δεν πήρα. Η απάντηση του εκπρόσωπου της εταιρείας στηρίχτηκε στο αποτέλεσμα της επέμβασης σε συνδυασμό με τα χρήματα που δαπανήθηκαν.... δηλαδή value for money!
Το καταλαβαίνω απόλυτα από την στιγμή που ως ελεύθερος επαγγελματίας λειτουργώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Όταν κάνω μία επένδυση και ενώ γνωρίζω τι περίπου θα μου κοστίσει, δίνω περισσότερο βάρος στην δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης παρά στο κόστος. Θέλω να είμαι Κύριος και να με αντιμετωπίζουν αναλόγως. Έτσι έγινε με την HDC και μέχρι αυτή την στιγμή νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος το οποίο στην δική μου περίπτωση φαίνεται αρκετά καλό.
Πρέπει να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω:
1. Ποτέ δεν ανέφερα στον εκπρόσωπο της εταιρείας ότι είμαι ΕΝΕΡΓΟ μέλος του φόρουμ.
2. Δεν παζάρεψα την τιμή, δεν ζήτησα έκπτωση με την προϋπόθεση να μην γίνει και καμία έκπτωση κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης
