Ξεκινησα τις θεραπειες μαλλιων στα 18 μου(τωρα ειμαι 40) με το κλασικο regaine 2%,να φανταστεις τοτε το 5% δεν ειχε καν κυκλοφορησει!Οταν βγηκε λοιπον το 5% συνεχισα με αυτο για περιπου 15 χρονια συνεχους και αδιαλειπτης χρησης.
Απο ενα διαστημα και μετα το regaine δεν εκανε τιποτα,καθως ομως δεν υπηρχει κατι αλλο αξιολογο στην ελληνικη αγορα τουλαχιστον και επειδη αν σταματουσα φοβομουν μην μου φυγουν ολα τα μαλλια συνεχιζα...
Ωσπου γνωρισα πριν 6 χρονια περιπου το παρον σαιτ και αρχισα να πειραματιζομαι με διαφορες λοσιον(σταματοντας το regaine) απο το εξωτερικο(revivogen,crinagen,spectral,corvinex,hair genesis κτλ) χωρις αξιολογο αποτελεσμα απο κανενα.Ετσι εχοντας χασει αρκετα απο τα μαλλια μου καθως το regaine απλα καθυστερησε την τριχοπτωση μου αποφασισα να κανω μεταμοσχευση.
Εβαζα και στην πρωτη(2012) και στην δευτερη μεταμοσχευση μου,μονο μινοξιδιλη για τους πρωτους 8 μηνες,μετα την σταματουσα.Ετσι λοιπον εδω και μερικους μηνες δεν βαζω τιποτα,ουτε περνω κατι για την τριχοπτωση,απλα λουζομαι με σαμπουαν προσεχτικα επιλεγμενα,αυτη την στιγμη δοκιμαζω το avalon organics biotin b-complex therapy και το jason thin to thick extra volume shampoo.