Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελπίζω φιλε να είναι κάποιος αρχικός κύκλος που στην την πορεία θα βγει ακόμα καλύτερα η τρίχα. Γιατί μέχρι στιγμής είναι λίγο κατσαρές.Physio40 είπε:Καλη επιτυχία και από μένα Dim. Καλά φαίνεται πως πας!
Νομίζω ότι οι τρίχες από πίσω είναι πιο άγριες ναι κι εγω το παρατηρλω Boukla. Αυτη την εντολή DNA παίρνουν προφανώς και μαλλον δεν αλλάζει αυτό..
Bouklas είπε:Ελπίζω φιλε να είναι κάποιος αρχικός κύκλος που στην την πορεία θα βγει ακόμα καλύτερα η τρίχα. Γιατί μέχρι στιγμής είναι λίγο κατσαρές.Physio40 είπε:Καλη επιτυχία και από μένα Dim. Καλά φαίνεται πως πας!
Νομίζω ότι οι τρίχες από πίσω είναι πιο άγριες ναι κι εγω το παρατηρλω Boukla. Αυτη την εντολή DNA παίρνουν προφανώς και μαλλον δεν αλλάζει αυτό..
Σε ευχαριστώ ρε φίλε, με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό και λέω τι γίνετε?Physio40 είπε:Να ρωτήσεις τον γιατρό σου ... νομίζω πως θα στρώσει στο χρόνο πάνω... πολύ
το έχουν πάθει ρώτα τον john john ή το φλοσκ .. Μην ανγχώνεσαι δεν είναι τίποτα
John_John1 είπε:Nαι ,οταν ημουν στο εξαμηνο δε μπορουσα να στρωσω το μαλλι.Μετα το 10μηνο εστρωσαν τα πραματα ως προς την φορα και την ποιοτητα τις τριχας.
Θα δω αν εχω καμια φωτο στο 6μηνο που δεν εχω βαλει στο νημα μου για να δεις πως ηταν τοτε.
Flosk είπε:Σίγουρα μετά το 10μηνο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dim74 είπε:Μερικες ακομα.
επειδη οι αρχικες φωτογραφιες μου μπορει να εχουν χαθει ,δειχνω μερικες πως ημουν πριν...