Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε άλλα φόρουμ, μερικοί από αυτούς που δοκιμάζουν αυτή τη μέθοδο έχουν αναφέρει πως κατά την πίεση που ασκούν έχουν δει να βγαίνει κάποιο άσπρο υγρό. (εγώ δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα κάτι τέτοιο) Το ίδιο έχει αναφερθεί κάποιες φορές και κατά το ρολλερ.
Στην φότο φαίνεται η φλεγμονή που βρίσκεται στον άξονα του θύλακα και τον έχει μπλοκάρει καθώς και οι κυτοκίνες και τα μακροφάγα που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ίσως λογικά να έπρεπε, για παράδειγμα, στα πλάγια, πάνω από το αριστερό αυτί, έχει βγει ένα πολύ μεγάλο, ανάμεσα στα μαλλιά και δείχνει και φουσκωμένο το σημείο και πονάει απίστευτα.

Από την άλλη, αν τα αφήνουμε απλά πάλι να υποχωρούν, δεν κάνουμε τίποτα...

giannis25

Member
διαβαζα τα μηνυματα σας και την ερευνα.ελεγε η ερευνα οτι το sebum με το μασαζ αυτο εφευγε.απελευθερωνοταν ο θυλακας και τα μαλλια ξαναμεγαλωναν. δηλαδη 1ον οτι πρεπει να βγαλουμε το σμηγμα και 2ον) να μαλακωσει το δερμα. επιπλεον ελεγε οτι οι περιοχες που ειχαν τριχοπτωση ειχαν σχημα υπερηψημενο σκεφτομουν αν αυτο συνεβαινε λογω του σμηγματος στα τριχοθυλακια.το φουσκωμα ηταν το sebum.ειδα και την εικονα που βαλατε που εδειχνε οτι ο θυλακας κλεινει απ το σμηγμα. τα τσιμπηματα της ερευνας σκεφτομουν μηπως ειναι γι αθτο το λογο για να φυγει το σμηγμα.πως εχει καπιος blackheads στη μυτη και τα πιεζει να καθαρισεουν οι ποροι.οι ποροι ξερω ανοιγουν με ζεστο νερο λογω διαστολης.ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥς ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και κανοντας τις ιδιες κινησεις που κανει καπιος για να αφαιρεσει τα blackheads απο τη μυτη κανει τις ιδιες στο κεφαλι και χρησιμοποιωντας κανα εργαλειο πχ http://www.digas.gr/images/products/201307261405219911966371510.jpg
που αφαιρει την λιπαροτητα σκεφτομουν μηπως τα αποτελεσματα ειναι καλυτερα. ισως γι αυτο σε norwood 7 παιρνοντας προπεσια και μινοξιδιλη δεν λειτουργουν γιατι εχουν μπλοκαρει οι θυλακες τελειως απ το σμηγμα και οι ουσιες δεν φτανουν στο θυλακα.εγω το εκανα αυτο μεσα στο μπανιο με βρεγμεννα με ζεστο νερο μαλλια ακριβώς αμεσως μετα το σαμπουαν που ειχα ξεβγαλει και βγηκε παρα πολυ λαδι.

pithikas

Well-Known Member
GOMI είπε:
Σε άλλα φόρουμ, μερικοί από αυτούς που δοκιμάζουν αυτή τη μέθοδο έχουν αναφέρει πως κατά την πίεση που ασκούν έχουν δει να βγαίνει κάποιο άσπρο υγρό. (εγώ δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα κάτι τέτοιο) Το ίδιο έχει αναφερθεί κάποιες φορές και κατά το ρολλερ.
Στην φότο φαίνεται η φλεγμονή που βρίσκεται στον άξονα του θύλακα και τον έχει μπλοκάρει καθώς και οι κυτοκίνες και τα μακροφάγα που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.
Αν πλησιασεις την λαμπα με καλο φωτισμο και το κανεις με πολλη πιεση θα το δεις και εσυ φανταζομαι , ειναι ενα πραγμα σαν πυον αλλα σε μικρη ποσοτητα που ισα ισα φαινεται και βγαινει σε πολλα σημεια εκει που πατας

pithikas

Well-Known Member
Το ΣΤΑΜΑΤΑΩ, πλεον εδω και μια εβδομαδα εχει αρχισει τρελη υποχωρηση κριμα γιατι ηλπιζα να δουλευει...

mikipitri

Member
Δυστυχώς και εγώ βίωσα τρελή υποχώρηση και το σταμάτησα επίσης!!!
Λογικά θα έπρεπε να δουλεύει σε όλους αυτή η θεραπεία αφού θεωρητικά κάνει καλό αφαιρώντας το σμήγμα. Αυτό το διάστημα προσπαθώ να ηρεμήσω το τριχωτό και δεν χρησιμοποιώ ΤΙΠΟΤΑ γιατί το μόνο που κατάφερα με το μασάζ ήταν να κάνω να φαίνεται πιο έντονη η λιπαρότητα και γυαλίζει ολόκληρο το κεφάλι λες και έχω βάλει λάδι...

pithikas

Well-Known Member
mikipitri είπε:
Δυστυχώς και εγώ βίωσα τρελή υποχώρηση και το σταμάτησα επίσης!!!
Λογικά θα έπρεπε να δουλεύει σε όλους αυτή η θεραπεία αφού θεωρητικά κάνει καλό αφαιρώντας το σμήγμα. Αυτό το διάστημα προσπαθώ να ηρεμήσω το τριχωτό και δεν χρησιμοποιώ ΤΙΠΟΤΑ γιατί το μόνο που κατάφερα με το μασάζ ήταν να κάνω να φαίνεται πιο έντονη η λιπαρότητα και γυαλίζει ολόκληρο το κεφάλι λες και έχω βάλει λάδι...

Aντιμετωπισα και εγω λιπαροτητα, τελοσπαντων πληρης απογοητευση μινοξιδιλη δεν μπορω πλεον να χρησιμοποιησω γιατι ειμαι μαραθωνοδρομος και μου προκαλουσε αρρυθμιες, φιναστεριδη φοβαμαι και αρχιζω και καραφλιαζω επικινδυνα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Δεν έχει μείνει μεγάλο διάστημα για να δούμε αν γίνει κάτι από αυτό. Να δούμε τι θα πει και ο Komis που κάτι έβλεπε να κινείται....

Jimlykos

Member
Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε υποχώρηση; Είχατε δει αποτελέσματα και τώρα σταμάτησαν; Ξανάρχισε η τριχόπτωση δηλαδή ενώ είχε σταματήσει;

Komis

Active Member
Το μασαζ το σταματησα τελικα.
Ειναι κουραστικο να το κανεις καθε μερα.
Πριν μια βδομαδα μου ηρθε και η συσκευη,αυτη που μοιαζει με το κρανος του μαγκνετο αλλα δεν ειναι καθολου
σαν αυτο με τα δαχτυλα
Τα τριχακια που ανεφερα υπαρχουνε ακομα και προσπαθω τωρα με καποια τοπικα να τα κανω να μεγαλωσουνε..
Μακρυς ο δρομος με πολλες δοκιμες..

pazuzu

New Member
athenian είπε:
Θεωρητικά ναι. Αλλά και έτσι να είναι πως να κάνεις πιο λεπτή την επιδερμίδα? Και αν γίνει θα κάνει επανεκφυση? Ίσως αυτό το μασάζ να είναι η απάντηση.

Με κορτιζόνη.

GOMI είπε:
Αυτό που είναι ευαίσθητο στη dht είναι το δέρμα σε όλη την nw 6 περιοχή και όχι οι θύλακες.

Δεν ισχύει αυτό, κι αυτός είναι ο λόγος που τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν.

gianniskritikos2

Active Member
μπηκα 6 μηνα μινοξ αρα λογικα οτι νεο βλεπω σε ρεγκ δεν ειναι απο μινοξ... εχουμε και λεμε.. ανχοθηκα πριν κατι μερες υπερβοληκα και μου εχουν φιγει 5-6 τριχες μαζεμενες σε ενα σημειο κοντα στην Hairline μισο εκατοστο ποιο μεσα.. γενικα πρεπει να ειναι γυροιδης αλοπεκια την ειχα παθει και το καλοκαιρι στα γενια ... στο σημειο αυτο βγαινουν τωρα χνουδακια μακαρι να γινουν δυνατες τριχες... τωρα για το μασαζ.. οι κροταφοι μινανε εκει δεν πανε αλλο αλλα δεν κανω μασαζ τοσο σε κροταφους γιατι δεν με πολυαπασχολουν ειναι οκ εκει που ειναι στο κεντρο της hairline δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ειναι το σημειο που ειχα αραιωση... για καποιο λογο αυτη τι βδομαδα αρα δεν οφηλετε στην μινοξ βγαζω τριχες μπροστα χνουδοτριχες δηλαδει οχι τελειως χνουδια.. (φενονται με το ματι) μιλαμε για περιπου 20 τριχες δεν ειναι λιγες... το προβλημα ειναι οτι διχνει να εχει ψιλοαραιωσει το σημειο αλλα ταυτοχρονα εχει περισσοτερες τριχες αλλα ποιο λεπτες επισεις κατεβηκαν τριχες μισο εκατοστο ποιο κατο εκει δεν υπηρχαν τριχες... αρα εκει που ειχα προβλημα δεν βγηκε τιποτα νεο μονο 5-6 χνουδακια που βλεπω και πρεπει να φυγε καμια χοντρη ελπιζω να ξαναβγη και κατεβηκε το κεντρικο σημειο της hairline μισο εκατοστο αυτο μου φενεται περιεργο εκει δεν ειχα τριχες 2-3 χρονια... το περιεργο ειναι οτι απο τη μια το κοιταω και λεω omg θα γεμισω μαλλια απο την αλλη λιγο ποιο πισω που ειμουν αραιως δεν γεμιζει δεν καταλαβεινω τι παιζει... δειτε στην φοτο για να εξηγησω το μαυρο πλεσειο ειναι η HaIRLINE μου επει 3 χρονια.. οπως βλεπεται στο κεντρο για καποιο λογο μπαινει προς τα μεσα... το πρασινο σημειο ειναι που ειναι αραιο γιαυτο και ξεκηνησα θεραποιες αλλα γενικα αραιωνα ομως σε ολο το κεφαλι μπροστα αλλα εκει συγκεκριμενα ειχα το μεγαλυτερο προβλημα , τα κοκκινα σημαδια ειναι οι νεες τριχουλες περιεργο να βγουνε τοσο χαμιλα... τρομερο ρεγκ αμα γινουν τριχες αλλα το πρασινο δεν πυκνωνει!![attachment=6011]

αποκλυω να ειναι απο μινοξ οι τριχουλες δεν μπορει 6 μηνες να μην εδειξε η μινοξ κανενα αποτελεσμα εκει και ξαφνηκα να αρχισει να διχνει ενω τωρα χανει δυναμη κανωνικα... καπου αλλου οφειλεται μασαζ? γαλακτοκομηκα που δεν πηνω καιρο τωρα και μηπως μειωσε την επιθτεικοτιτα και εδρασε η μινοξ παραπανω? η και το μασαζ? δεν ξερω ο χρονος παιδες θα δειξει μεσα σε αυτο το μηνα θα δω πολα πιστευω η προς τα κατω η προς τα πανω.Εχω περασει παραπολα σεντινκ και πιστευω λογο του μασαζ ελπιζω αφου βγηκαν αυτες οι τριχουλες η οποια αραιωση μικρησ την πρασινη περιοχη θα φερει νεες τριχες...

Συνημμένα

• 600full-axl-rose.jpg
    600full-axl-rose.jpg
    20.5 KB · Προβολές: 115

pazuzu

New Member
GOMI είπε:
Παιδιά το πρόβλημα είναι τι κάνουμε αν τελικά βγουν μαλλιά? Ας φτάσουμε εκεί και μετά βλέπουμε. Εξάλλου, αν αυτό καταφέρει και διαλύσει το σκληρό στρώμα κολλαγόνου (ένας Καναδός γιατρός θυμάμαι το είχε περιγράψει ως λεπτή μεμβράνη στην επιφάνεια που βρίσκονται οι θύλακες) τότε τα πράγματα μετά είναι εύκολα και νομίζω ότι μπορώ να αποδείξω πως δημιουργείται αυτό. Το δύσκολο είναι να διαλυθεί εφόσον δημιουργηθεί και όχι τόσο να αποτραπεί η δημιουργία του.

Αν αυτό ευσταθεί τότε το φάρμακο που ψάχνεις είναι η κορτιζόνη. Η κορτιζόνη έχει τη δυνατότητα να σπάει το κολαγόνο και γι'αυτό λεπταίνει το δέρμα μετά από μακροχρόνια χρήση (όπως ανέφερα και πιο πάνω).

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
pazuzu είπε:
athenian είπε:
Θεωρητικά ναι. Αλλά και έτσι να είναι πως να κάνεις πιο λεπτή την επιδερμίδα? Και αν γίνει θα κάνει επανεκφυση? Ίσως αυτό το μασάζ να είναι η απάντηση.

Με κορτιζόνη.

GOMI είπε:
Αυτό που είναι ευαίσθητο στη dht είναι το δέρμα σε όλη την nw 6 περιοχή και όχι οι θύλακες.

Δεν ισχύει αυτό, κι αυτός είναι ο λόγος που τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν.

Γιατι οχι; Αν σκεφτουμε πως το δερμα εχει ιδιοτητες ανεξαρτητου ενδοκρινολογικου παραγοντα ως προς το να συνθετει τοπικα στεροειδη ορμονες, πιστευω οτι θα μπορουσε να ισχυει.

pazuzu είπε:
GOMI είπε:
Παιδιά το πρόβλημα είναι τι κάνουμε αν τελικά βγουν μαλλιά? Ας φτάσουμε εκεί και μετά βλέπουμε. Εξάλλου, αν αυτό καταφέρει και διαλύσει το σκληρό στρώμα κολλαγόνου (ένας Καναδός γιατρός θυμάμαι το είχε περιγράψει ως λεπτή μεμβράνη στην επιφάνεια που βρίσκονται οι θύλακες) τότε τα πράγματα μετά είναι εύκολα και νομίζω ότι μπορώ να αποδείξω πως δημιουργείται αυτό. Το δύσκολο είναι να διαλυθεί εφόσον δημιουργηθεί και όχι τόσο να αποτραπεί η δημιουργία του.

Αν αυτό ευσταθεί τότε το φάρμακο που ψάχνεις είναι η κορτιζόνη. Η κορτιζόνη έχει τη δυνατότητα να σπάει το κολαγόνο και γι'αυτό λεπταίνει το δέρμα μετά από μακροχρόνια χρήση (όπως ανέφερα και πιο πάνω).

Βαζω κατα διαστηματα γλυκολικο οξυ...

pazuzu

New Member
GOMI είπε:
Γιατι οχι; Αν σκεφτουμε πως το δερμα εχει ιδιοτητες ανεξαρτητου ενδοκρινολογικου παραγοντα ως προς το να συνθετει τοπικα στεροειδη ορμονες, πιστευω οτι θα μπορουσε να ισχυει.

Για τον ίδιο λόγο που άμα εξάγεις μία τρίχα από το σβέρκο σου και μία τρίχα από την κορυφή μαζί με τον θύλακα και τις βάλεις σε ένα περιβάλλον με DHT στο εργαστήριο, αυτή που είναι βγαλμένη από πάνω θα συρικνωθεί και θα μαραζώσει, ενώ η άλλη θα παραμείνει ανέπαφη. Αυτού του είδους τα πειράματα γίνονται από αυτούς που με ευκολία κάποιοι αποκαλούν άχρηστους για να γλιτώνουμε χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια και να μην στρέφουμε την προσοχή μας σε αδιέξοδες και αστήριχτες λύσεις ή να μην εμπιστευόμαστε τον μάγο του χωριού ή να μην πέφτουμε σε κακοτοπιές που φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν αθώες, αλλά από πίσω παίζονται άλλα.

GOMI είπε:
Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις για απάτη, εγώ το πόσταρα εδώ ώστε να έχουμε και τα υπερ και τα κατά και ο καθένας να αποφασίζει τι θέλει να πιστεύει και τι όχι, καθώς και τι να δοκιμάζει.
Το ότι είναι δωρεάν και χωρίς παρενέργειες, το καθιστά πολύ ελκυστικό, το μόνο που μπορεί κάποιος να χάσει, είναι το χρόνο του.

Τέλος, το site αυτό, δημοσιεύει μελέτες είτε απλών ανθρώπων, είτε ερευνητών είτε και ακόμα επιστημόνων.
Η απάτη κρύβεται στο ότι τους τάζει πως η μελέτη τους θα συζητηθεί σε αποκλειστικό συνέδριο που θα έχει είτε ως θέμα μόνο την εν λόγω μελέτη ή θα την συμπεριλάβει μαζί με άλλες έρευνες - μελέτες. Με αυτό τον τρόπο τους αποσπά χρήματα.

Οπότε, δεν σημαίνει πως η έρευνα αυτή είναι fake, το site που τις δημοσιεύει είναι το λαμόγιο, αλλά σίγουρα δεν μοιάζει να έχει γίνει από επιστήμονες, λόγω του φτωχού οπτικού και πειραματικού υλικού. Προφανώς πρόκειται για ερασιτέχνες ερευνητές που ίσως ανακάλυψαν κάτι, ή απλά ήθελαν να σπάσουν πλάκα.
Και κάτι άλλο για τον φίλο salonicam...οι γιατροί δεν βγάζουν στη φόρα τίποτα που να είναι δωρεάν.

Μόνος σου το λες: το συγκεκριμένο site, ή εταιρία ή ό,τι είναι τέλος πάντων, αποσπά χρηματικά ποσά από κόσμο που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καν σχέση με το αντικείμενο που μελετά, και στην ουσία δημοσιεύει έρευνες-σκουπίδια του κάθε καημένου για να του τρώει χρήματα. Το ότι η συγκεκριμένη έρευνα δεν αναφέρεται σε κάποια ουσία/προϊόν την κάνει αξιόπιστη;

Παιδιά θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι υπάρχει και κάτι που λέγεται προσωπική ευθύνη. Αν μετά από 7000 αποτυχημένες απόπειρες με θεραπείες που έχετε διαβάσει δεξιά κι αριστερά ακόμα νομίζετε ότι η επόμενη θεραπεία-ιερό δισκοπότηρο είναι ένα κλικ μακριά, σας υπενθυμίζω ότι η ιατρική κοινότητα επισήμως αναγνωρίζει ως θεραπείες κατά της τριχόπτωσης τα μόνα σκευάσματα που αποδεδειγμένα έχουν αποτελέσματα: τη μινοξιδίλη και τη φιναστερίδη. Συνιστώ, λοιπόν, περισσότερη ψυχραιμία ως προς το ποιοι παίζουν με τον πόνο μας με έρευνες σκουπίδια και ποιοι είναι συνεπείς με βάση την πραγματικότητα.

Μπλουζα