gianniskritikos2
Active Member
ειχαν δει δηλαδει ρεγκ στο 4 μηνο???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:ειχαν δει δηλαδει ρεγκ στο 4 μηνο???
After receiving a daily massage of 150 days with finger press, their scalps have been transformed and belonged to Case 2. Their head skin was thinner (11 mm~17 mm) and softer (Durometer scale a reading: ~75). Some grease trapped in the hair follicle leaves the head. Some hair is found to regrow on these thinner and softer skin patch regions.
After receiving a daily massage of another 150 days with a heavier finger press (Case 3), their head skins have become much thinner (4 mm~10 mm) and softer (Durometer scale A reading: ~50). Almost all grease trapped in their hair follicle leaves the head. The percentage difference between the bald and normal scalp thickness is used as a measure for the reduction in grease. Their hair for all people is found to be regrown naturally.
From observation, over 90% hair recovery was also found to be regrown from the hair follicles for each bald person in this study. The hair density is observed to be the same as the non-bald region. The recovery time for hair regowth of each individual on alopecic areas is dependant on the time for the healing power rate (e.g. metabolism) of the scalp to obtain its original skin softness, hardness and radius of curvature after the massage approach. The above approach is regarded as a detunescence therapy of the human scalp for a gradual shrinking of the head scalp domeness.
GOMI είπε:Ενδιαφέρον προσέγγιση και επιχειρήματα...έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι...
http://immortalhair.forumandco.com/t10094-detumesance-therapy-and-scalp-ridge
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kontogiannidis είπε:Ξεκίνησα το μασάζ εδώ και 2-3 ημέρες. Κάνω 10 λεπτά το πρωί και 10 το βράδυ. Μετά το μασάζ το δέρμα είναι κόκκινο. Πρέπει να είναι δυνατό ή ήπιο; Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά στους θύλακες;
Όσοι έχετε 4 μήνες σε αυτή τη μορφή θεραπείας έχετε δει αποτέλεσμα;
Bouklas είπε:Φιλε Gomi φαίνεται πως αυτή η τεχνική δουλεύει, αλλα αν θυμάσαι στα πρώτα μηνύματα του θέματος λέγανε ότι δίνει πίσω το 95% των χαμένων τριχών! Καταπληκτικός αριθμός, εσύ τι πιστεύεις για αυτό? 1 στους 1000 μπορεί να πετύχει 95% και απλά ο μέσος ορος για ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα να κυμαίνεται πχ στο 10-15%?
Έτσι φιλε συμφωνώ και εγώ, το να καταφέρει κάποιος να έχει regrowth και πάχυνση τρίχας είναι το σπουδαιότερο, διότι όση τριχόπτωση και να έχεις δεν σε ενδιαφέρει αφού ότι πέφτει συνεχεια θα ξαναβγαίνει.GOMI είπε:Bouklas είπε:Φιλε Gomi φαίνεται πως αυτή η τεχνική δουλεύει, αλλα αν θυμάσαι στα πρώτα μηνύματα του θέματος λέγανε ότι δίνει πίσω το 95% των χαμένων τριχών! Καταπληκτικός αριθμός, εσύ τι πιστεύεις για αυτό? 1 στους 1000 μπορεί να πετύχει 95% και απλά ο μέσος ορος για ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα να κυμαίνεται πχ στο 10-15%?
Φίλε Boukla, τον τελευταίο καιρό για να είμαι ειλικρινής, αρχίζω και αναθεωρώ πολλά πράγματα για τα οποία ήμουν αισιόδοξος.
Για παράδειγμα το θέμα της φλεγμονής και γενικώς όλων εκείνων των φλεγμονώδη παραγόντων που αναλύσαμε από όλες τις πλευρές τόσο καιρό.
Δοκιμάζω κάποιο δικό μου τοπικό για πάνω από 4 μήνες το οποίο, κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, περιελάμβανε το σύνολο πολλών πραγμάτων που αφορούν την φλεγμονή και το κολλαγόνο.
Θεωρούσα πως αν η φλεγμονή ήταν ο βασικός παράγοντας της τριχόπτωσης, θα τη μηδένιζα εντελώς και έτσι ίσως έβλεπα θεαματικά αποτελέσματα.
Αυτό όμως που είδα αυτούς τους μήνες, δεν ξεφεύγει από τα όσα έχουμε συνηθίσει. Για παράδειγμα 3-4 φορές είχα ενθουσιαστεί τόσο που ήθελα να ξεκινήσω αποκλειστικό θέμα, αλλά την επόμενη ημέρα το ξανασκεφτόμουν γιατί υπήρχε πισωγύρισμα.
Αυτό συνεχίζεται και τώρα, αλλά το θέμα είναι πως τίποτα δεν δείχνει να αντιστρέφεται η Α.Α.
Η μείωση της τριχόπτωσης δεν είναι το βασικό μου μέλημα και ούτε με ενδιαφέρει, αυτό που θέλω, είναι να δω πλήρη πάχυνση των μαλλιών και regrowth, ακόμα και αν χάνω 300 τρίχες την ημέρα. Αυτό για μένα σημαίνει αντιστροφή του μηχανισμού της Α.Α. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Νομίζω ότι φλεγμονές pgd2 tgf, IL κλπ κλπ κλπ, ακόμα και η ινσουλινοαντίσταση, είναι καθαρά επακόλουθα μιας γονιδιακής αιτίας που δεν επιτρέπει να συμβεί το σωστό singaling για τη δημιουργία τρίχας.
Τα ανδρογόνα, όταν είναι στα φόρτε τους, αυτό που κάνουν είναι να υποκινούν την τριχοφυία, σε όλο το σώμα, όπως και στο κεφάλι.
Σε εμάς απλά κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το μηχανισμό και δουλεύει αντίστροφα. Δεν νομίζω ότι η μείωση των ανδρογόνων είναι η λύση που ψάχνουν, αλλά η σωστή τους συνεργασία (singaling) με γειτονικά κύτταρα και ιστούς.
Όλα τα υπόλοιπα που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε, φαίνονται ως απόνερα αυτής της αιτίας.
Τώρα, όσον αφορά αυτό το μασάζ, δεν υπάρχει κάποια κατοχυρωμένη άποψη για το τι ακριβώς κάνει. Ακόμα και αυτό που λέει η έρευνα, δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει όπως ακριβώς το αναφέρει.
Για παράδειγμα, θεωρούν αυτό το "βουναλάκι" που έχουν οι φαλακροί στην κορυφή ως αιτία - απόδειξη της συσσώρευσης όλης της "βρωμιάς" που εγκλωβίζεται στους θύλακες και τους στερούν αιμάτωση και αυξητικούς παράγοντες.
Εδώ όμως ο matt damon φαίνεται ότι έχει το ίδιο πράγμα αλλά από μαλλί είναι μια χαρά. Ένα μέλος από το immortal βέβαια, επιμένει ότι για 7 μήνες κάνει έντονο pressing σε αυτή τη κορυφογραμμή και την έχει συμπιέσει. Ως αποτέλεσμα αναφέρει αύξηση του λιπώδη ιστού που για μένα είναι βασικό μιας και στα σημεία αραίωσης, με αυτό το μασαζ καταλαβαίνεις ότι η περιοχή είναι αλλοιωμένη.
![]()
Αν τυχόν συνεχίσουν να βλέπουν regrowth, το στοίχημα θα παιχτεί στο αν οι τρίχες σιγά σιγά πάρουν το κανονικό τους χρώμα. Αν γίνει αυτό, τότε ναι, πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει μεγάλος αριθμός τριχών πίσω μιας και αυτό προϋποθέτει σωστό singaling της πρωτείνης wnt. Φαίνεται όμως μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία που θα χρειαστεί πάρα πάρα πολύ καιρό να δείξει κάτι ουσιαστικό.
Το τι θα συμβεί με όσους είναι χρόνια φαλακροί, παραμένει ερωτηματικό αν και κάποιος ανέφερε ότι έχει χάσει τα μαλλιά του πάνω από 10 χρόνια και βλέπει terminal hair.
Μικρό καλάθι εννοείται, αλλά δεν βλέπω να κινείται και τίποτα άλλο....
GOMI είπε:hairz, όταν έχεις χρόνο ξανα ανέφερε κάποια στιγμή αν θες όσο πιο περιληπτικά μπορείς πως το κάνεις, συχνότητα και χρόνο.
Αυτό το υγρό που αναφέρουν όπως και εσύ ότι βγαίνει, όσο και αν πιέσω, μπορεί να σπάσω τα δάχτυλα, αλλά δεν βγαίνει τίποτα...
hairz είπε:GOMI είπε:hairz, όταν έχεις χρόνο ξανα ανέφερε κάποια στιγμή αν θες όσο πιο περιληπτικά μπορείς πως το κάνεις, συχνότητα και χρόνο.
Αυτό το υγρό που αναφέρουν όπως και εσύ ότι βγαίνει, όσο και αν πιέσω, μπορεί να σπάσω τα δάχτυλα, αλλά δεν βγαίνει τίποτα...
Μου ζηταs να δωσω απο τη σοφια μου>
Οκ ελευθερα τη δινω στα παιδια των ανθρωπων>
Γιατι ο χρονοs εδειξε οτι αξιζει να μαθειs την αληθεια>
Ο ανοητοs θα διαβασει τι παρακατω λεξειs και θα τη θεωρησει ψευδειs και μη αξιεs προσοχηs>
O γνωστικοs θα τιs ερευνησει και σαν κερδοs θα εχει το κλειδει για μια νεα ζωη>
Γιατι ο ανοητοs θεωρει τα επωφελη για αυτον ωs επιβλαβη>
Να η μεθοδos για ενα κρανιο με ολεs τιs τριχεs του ομοιωs με το υπολοιπο σωμα>
Με τον αντιχειρα και το δεικτη _ πιεζειs το δερμα στην καραφλη περιοχη σαν να το σηκωνειs λιγο και κατευθυνειs τα δαχτυλα το ενα πανω στο αλλο>σαν να διπλωνειs και να ζουλαs το δερμα>
Ομωs μετα δεν σηκωνειs τα δαχτυλα οπωs κανουν οι αλλοι για αυτο και δεν βλεπουν γρηγορο αποτελεσμα >
Μετα τα ξαναγλιστραs προs την αντιθετη κατευθυνση>
Απομακρυνονταs το ενα απο το αλλο>Και το κανειs ξανα και ξανα μεχρι να υγροποιηθει το ανοργανο ασβεστιο και να απομακρυνθει το παγιδευμενο σμηγμα>
Μπορειs να το συνεχισειs να το κανειs χωριs καν να σηκωσειs τα δαχτυλα απο το κρανιο>
Ο γνωστικοσ θα μελετησει την παραπανω παραγραφο μεχρι να βρει την τεχνικη>Μια τεχνικη που θα δωσει πισω του αυτο που τοσο καιρο νομιζε οτι εχει χασει> Θα δωσει πισω οχι μονο τα μαλλια του αλλα και μια ευκαιρια να ειναι παλι ο πραγματικο του ευατοs>Aν και εκ των υστερων μαθαινει οτι δεν πρεπει να βαζει προυποθεσειs στην ευτυχια του>Γιατι τα πιο ομκορφα συναισθηματα ερχονται στην απουσια προυποθεσεων>
Ο ανοητοs θα αποφυγει αυτο το ποστ>Και θα συνεχισει στο φαυλο κυκλο των επιστημονικων ερευνων>των φρουδων ελπιδων>του φαυλου κυκλου καταθλιψηs
Δικο σου ειναι το κλειδι τωρα>Παρτο και παιξε μαζι του >Βελτιωσε το
και δωσε σε μαs πισω τη δικη σου σοφια>
John 8:32
And you shall know the truth, and the truth shall make you free.”