Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

mikipitri

Member
Gomi συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ με την άποψη ότι από το σκληρόδερμα χάνουμε τα μαλλιά μας!!!
Τα δυο τελευταία χρόνια που έχει αρχίσει η τρελή αραίωση έχω σταματήσει και να ιδρώνω, ενώ παλιά έσταζα ολόκληρος από το κεφάλι.
Και κάτι προσωπικό για συμβουλή (αν υπάρχει): Μετα το προηγούμενο post μου στις 20/11 ξύρισα όλο το κεφάλι.... είπα μπας και σώσω καμιά τρίχα. Αλλά 8 μέρες μετά ενώ στα πλάγια έχουν μεγαλώσει κανονικά οι τρίχες, στο πάνω μέρος του κεφαλιού έχουν φυτρώσει πολύ πιο αραιά από ότι ήταν και κάποιες άλλες μικρές μικρές (ίσα ίσα διακρίνονται) δεν μεγαλώνουν άλλο. Ήρθε το τέλος??? Όλες αυτές είναι με ΑΑ??? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω να μεγαλώσουν? Κάνα μαγικό? Αμπε μπα μπλομ??? Έχω ταράξει 3 μέρες τώρα το κεφάλι μου στο βούρτσισμα. Τώρα ναι μεν δεν πέφτουν (5-10 τρίχες το πολύ) αλλά δεν έχει μείνει και τίποτα να πέσει εξάλλου. Υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί τίποτα? Φίλε Gomi τι λές?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
μα αν ηταν σκληροδερμα που δεν θεραπευεται.... Η δερματολογος πως εσωσε τα μαλλια αυτων με αυτη την περιεργη μεθοδο (αν ειναι αληθεια)
Aλλα και ετσι να ειναι εγω ιδρωνω πολυ περισσοτερο τωρα στα 30 απο οταν ημουν 18 ειδικα στο κεφαλι

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
Gomi συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ με την άποψη ότι από το σκληρόδερμα χάνουμε τα μαλλιά μας!!!
Τα δυο τελευταία χρόνια που έχει αρχίσει η τρελή αραίωση έχω σταματήσει και να ιδρώνω, ενώ παλιά έσταζα ολόκληρος από το κεφάλι.
Και κάτι προσωπικό για συμβουλή (αν υπάρχει): Μετα το προηγούμενο post μου στις 20/11 ξύρισα όλο το κεφάλι.... είπα μπας και σώσω καμιά τρίχα. Αλλά 8 μέρες μετά ενώ στα πλάγια έχουν μεγαλώσει κανονικά οι τρίχες, στο πάνω μέρος του κεφαλιού έχουν φυτρώσει πολύ πιο αραιά από ότι ήταν και κάποιες άλλες μικρές μικρές (ίσα ίσα διακρίνονται) δεν μεγαλώνουν άλλο. Ήρθε το τέλος??? Όλες αυτές είναι με ΑΑ??? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω να μεγαλώσουν? Κάνα μαγικό? Αμπε μπα μπλομ??? Έχω ταράξει 3 μέρες τώρα το κεφάλι μου στο βούρτσισμα. Τώρα ναι μεν δεν πέφτουν (5-10 τρίχες το πολύ) αλλά δεν έχει μείνει και τίποτα να πέσει εξάλλου. Υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί τίποτα? Φίλε Gomi τι λές?

Όσον αφορά το βούρτσισμα, εμένα μου πήρε περίπου 1 χρόνο και... για να αρχίσουν κάποιες να μεγαλώνουν ταυτόχρονα με τα πλάγια και πάλι κάποιες ακόμα αντιστέκονται. Έχω βρει πολλά πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν στο θέμα σκληρόδερμα, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς πρέπει να καταπολεμήσουμε...Το παλεύω

dk1984 είπε:
μα αν ηταν σκληροδερμα που δεν θεραπευεται.... Η δερματολογος πως εσωσε τα μαλλια αυτων με αυτη την περιεργη μεθοδο (αν ειναι αληθεια)
Aλλα και ετσι να ειναι εγω ιδρωνω πολυ περισσοτερο τωρα στα 30 απο οταν ημουν 18 ειδικα στο κεφαλι

Όσο έχουμε έστω και λίγες τρίχες ακόμα στο κεφάλι όλα γίνονται. Αρκεί να βρεθεί άκρη. Αναφερόμουν σε πλήρες nw6 που εκεί η όποια πάθηση έχει εδραιωθεί πλήρως.
Στο θέμα ιδρώτα και εγώ ιδρώνω πολύ στο κεφάλι, αλλά κυρίως στα πλάγια και στο κούτελο.
Πάνω στο κεφάλι και ανάμεσα στα μαλλιά πλήρη ξηρασία...
Εσύ ιδρώνεις και στη nw6 περιοχή?

mikipitri

Member
Gomi επειδή το ψάχνεις με φυσικές κυρίως μεθόδους για ρίξε καμιά πρόταση. Προσφέρομαι για πειραματόζωο πλέον! Τώρα έτσι όπως έφυγαν οι τρίχες δεν έχω να χάσω και πολλά... Δώσε ελπίδα στο λαό!!! ;)
Πάντως παλιά ίδρωνα σε nw6... κάτι σαν τον τύπο στο "Μια τρελή πτήση" :) :) , ενώ τώρα ιδρώνω μόνο στο πρόσωπο!

dk1984

Member
ειδικα μπροστα στο μετωπο και στη κορυφη του κεφαλιου γινεται χαμος βεβαια εχω κανει και αρκετες μεταμοσχευσεις και δε ξερω αν παιζει ρολο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως ακριβώς ότι και ο φίλος mikipitri, ανάμεσα στα μαλλιά δεν ιδρώνω, αλλά στο κούτελο γίνεται πανικός...θα μπορούσε η όλη θερμότητα που αναπτύσσεται στο κεφάλι να εκτονώνεται εκεί.

@mikipitri, αναφορές σε πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν έχω κάνει αρκετές, αλλά στο τι μπορούμε όντως να εφαρμόσουμε στο κεφάλι μας, το αναφέρω μόνο όταν το έχω δοκιμάσει και έχω σιγουρευτεί ότι δεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αυτό γιατί αφορά δική μου θεωρία και όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να είμαι η αιτία κάποιος να κατηφορίσει περισσότερο.
Ένα από αυτά που θα δοκιμάσω θα αυξάνει το κολλαγόνο και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά άλλη λύση δεν νομίζω ότι υπάρχει..Θα έχω μια εικόνα σε περίπου 2 μήνες...Επίσης αύξησα το ρολλερ ανά 3 ημέρες...

dk1984

Member
GOMI είπε:
Εγώ πάντως ακριβώς ότι και ο φίλος mikipitri, ανάμεσα στα μαλλιά δεν ιδρώνω, αλλά στο κούτελο γίνεται πανικός...θα μπορούσε η όλη θερμότητα που αναπτύσσεται στο κεφάλι να εκτονώνεται εκεί.

@mikipitri, αναφορές σε πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν έχω κάνει αρκετές, αλλά στο τι μπορούμε όντως να εφαρμόσουμε στο κεφάλι μας, το αναφέρω μόνο όταν το έχω δοκιμάσει και έχω σιγουρευτεί ότι δεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αυτό γιατί αφορά δική μου θεωρία και όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να είμαι η αιτία κάποιος να κατηφορίσει περισσότερο.
Ένα από αυτά που θα δοκιμάσω θα αυξάνει το κολλαγόνο και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά άλλη λύση δεν νομίζω ότι υπάρχει..Θα έχω μια εικόνα σε περίπου 2 μήνες...

τι θα βαλεις και θα αυξανει το κολλαγονο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βρήκα 2 ασιατικά φυτά που παρήγγειλα και τα χρησιμοποιούν στο σκληρόδερμα, αλλά δεν τα αναφέρω γιατί έχουν ένα παρόμοιο ρίσκο με τη τακρόλιμους που αναφέραμε πιο πίσω και θα χρησιμοποιώ τοπικά τοκοτριενόλες για να περιορίσω τις παρενέργειες όσο μπορώ. Γενικά είναι ρίσκο αλλά θα το κάνω και ότι βγει

Επίσης το μασάζ στον δεξιό κρόταφο μου έχει αφήσει σημάδι που φαίνεται κάτω από έντονο φως...κάτι σαν λακκάκι και έχω φρικάρει...

Atermon

Member
GOMI είπε:
Επίσης το μασάζ στον δεξιό κρόταφο μου έχει αφήσει σημάδι που φαίνεται κάτω από έντονο φως...κάτι σαν λακκάκι και έχω φρικάρει...

Μήπως είναι κάποιο βουβό σπυρί; Πλένε τα χέρια πριν κάνεις μασάζ,ακόμα κι αν είναι πεντακάθαρα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όχι είναι κατά μήκος, σαν γρατζουνιά και κάτω από έντονο φως φαίνεται σαν παχιά ρυτίδα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Atermon είπε:
GOMI είπε:
όχι είναι κατά μήκος, σαν γρατζουνιά και κάτω από έντονο φως φαίνεται σαν παχιά ρυτίδα

Έτσι όπως το λες μήπως με το μασάζ που κάνεις διπλώνει το δέρμα σε εκείνο το σημείο και έχει σπάσει;

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι είναι ρε γμτ...αυτό το σημείο δεν το ξανακάνω να δω μήπως ηρεμήσει..

gianniskritikos2

Active Member
Λοιπον οπως ξερεται ειμαι παλιος στο φορουμ και δεν ειμαι εδω να κοροιδεψω δεν ξερω αν οφοιλεται στο μασαζ η στην μινοξ δεν νομιζω απο μινοξ γιατι μιλαμε για πολυ ρεγκ σε σημειο που η μινοξ δεν ακουμπαει εκει και μαλιστα θα καταλαβαιτε ποσο χαμιλα απο οτι βαζω μινοξ στα σημεια που εχω το ρεγκ πιεζω παραπολυ δυνατα με το μασαζ... και στα σημεια που λεω οτι ηταν παλια η hairline των κροταφων ειναι αληθια λοιπον παραθετω φοτος με σημαδια απο χρωμα για να σας εξηγησω ακριβως τι παιζει.

η κιτρινη γραμμη ειναι το σημειο που ειχα παλια μαλλια ειναι το οριο που δεν ειχα ποιιο μπροστα τριχες αρα οτι υπαρχει μετα το κιτρινο ειναι καινουριο μινοξ βαζω μεχρι την ασπρη γραμμη το ασπρο χρωμα το μαλι που ειναι μεσα απο το κοκκινο πλαισιο ειναι τα δυνατα χνουδια που φενονται απο καμερα... μεσα σοτ μαυρο εχω αλλα η καμερα δεν τα διχνει και το πρασινο ειναι το φριδι απο οτι διχνει η πορια αμα μεχρι το μαυρο σημειο γινουν μαλλια τοτε εχω ολα τα μαλλια απο κροταφους πισω... δεν ξερω που θα φτασει και αν οφοιλετε στο μασαζ καθαρα.. παντως αυτα εχω δει μεσα σε 3 μηνες και τα ανφερω.[attachment=5773][attachment=5774]

κανωνικα φενεται πολι περισσοτερο αλλα απο τετοια καμερα τι παραπανω να δειξω

ο αλλος κροταφος... εδω νομιζω φενεται καλυτερα προς τα που οδευει να γεμισει... βλεπετε οτι μυαζει σαν να παει να κλισει τελειος ο κροταφος και επισεις να πω οτι αν και δεν φενετιαι στο μαυρο κομματι εχω χνουδια αλλα δεν φενονται και μαλιστα με τετοια αποσταση απιθανο να φανουν... η κιτρινη γραμμη ειναι εκει που εφταναν οι τριχες πριν το μασαζ.. δειτε ποσο κοντα στο φριδι παει να φτασει ο κροταφος[attachment=5775][attachment=5776]

Συνημμένα

• IMG_3351 - Αντίγραφο.JPG
    IMG_3351 - Αντίγραφο.JPG
    999.5 KB · Προβολές: 204
  • IMG_3351.JPG
    IMG_3351.JPG
    924.1 KB · Προβολές: 183
  • IMG_3354 - Αντίγραφο.JPG
    IMG_3354 - Αντίγραφο.JPG
    966.1 KB · Προβολές: 170
  • IMG_3354.JPG
    IMG_3354.JPG
    875.1 KB · Προβολές: 146

gianniskritikos2

Active Member
Βρηκα φοτο! ειναι ο ιδιος κροταφος και ειναι περιπου 7 μηνες πριν απο σημαιρα βαζω διπλα διπλα τις φοτο οπως βλεπετε ο κροταφος ειναι πισο απο τιν φαβοριτα στην πρωτη φοτο στην δευτερη αντιθετος εχει προχωρισει κατα πολι μπροστα... [attachment=5782][attachment=5783] πριν ειχα βαλει και μια αλλη φοτο η οποια ηταν 6-7 μηνες πριν... αλλα δεν εσβηνε και εκανα ολοκληρη τροποποιηση

Συνημμένα

• IMG_2468.JPG
    IMG_2468.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 141
  • IMG_3354 - Αντίγραφο.JPG
    IMG_3354 - Αντίγραφο.JPG
    966.1 KB · Προβολές: 68

Komis

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
Βρηκα φοτο! ειναι ο ιδιος κροταφος και ειναι περιπου 7 μηνες πριν απο σημαιρα βαζω διπλα διπλα τις φοτο οπως βλεπετε ο κροταφος ειναι πισο απο τιν φαβοριτα στην πρωτη φοτο στην δευτερη αντιθετος εχει προχωρισει κατα πολι μπροστα...

Oι πρωτες φωτογραφιες μπερδευουνε λιγακι..
Στις τελευταιες ομως φαινεται οτι εχουν βγει καινουργιες τριχες και τα χνουδακια μεγαλωσαν αρκετα.
Για να φανει ομως πρεπει να δεις τη νοητη γραμμη της φαβοριτας με τον κροταφο

mikipitri

Member
Μπράβο ρε φίλε!!! Φαίνεται ότι σε εσένα δουλεύει άψογα ο συνδυασμός μίνοξ - μασάζ!!!
Σίγουρα βέβαια παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν έχεις και μεγάλο πρόβλημα (μακάρι να είχα το μαλλί σου :) ) και φυσικά το πρόλαβες στην αρχή!!!

gianniskritikos2

Active Member
αυτο κομι η νοητη γραμμη της φαβοριτας με τον κροταφο στην τελευταια φοτο φενεται οτι ο κροταφος εχει ερθει ποιο μπροστα απο οτι η φαβοριτα ενω στην πρωτη φοτο ειναι ευθια γραμμη απο κροταφο με φαβοριτα καθετη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπράβο Γιάννη και για την όρεξη και για το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έχουν δει άλλα μέλη από τη μίνοξ, αλλά εγώ όσα χρόνια τη χρησιμοποιούσα, στους κροτάφους στο σημείο που δείχνεις εσύ, δεν έβγαλα ποτέ κανονική τρίχα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάλι σπυράκια σήμερα στον ένα κρόταφο 2 ώρες μετά το μασάζ...
Μια εικόνα που ίσως δείχνει την εξήγηση...

nihms-396299-f0002.jpg

Μπλουζα