Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις δίκιο φίλε, τώρα που το σκέφτηκα έτσι είναι. Και με το καστορέλαιο πως διάολο το κάνουν, αυτό γίνετε σαν κόλα στα μαλλιά. Τες πα όπως και να έχει θα συνεχίσω σίγουρα τα 20 λεπτά λεπτά την ημέρα και με όποια αλλα λίγα λεπτά μπορέσω.GOMI είπε:boukla, το δοκίμασα με έλαια και δεν παλευόταν με τίποτα. Γλιστρούσαν τα δάχτυλα και τελικά πήγα και λούστηκα και το έκανα από την αρχή.
Rick είπε:Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο link με video που να δείχνει τον τρόπο που γίνεται το μασάζ ώστε να είναι σωστό και επομένως πιο αποτελεσματικό?
GOMI είπε:Rick είπε:Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο link με video που να δείχνει τον τρόπο που γίνεται το μασάζ ώστε να είναι σωστό και επομένως πιο αποτελεσματικό?
Δυστυχώς όχι, αλλά θα ψήσουμε τον kapa να φτιάξει ένα demo...:angel:
Στην ερευνα λέει ότι όσοι την έκαναν πήραν όλα τα μαλλιά τους πίσω,ότι έχουν χάσει απο παντού. Εγώ μέχρι στιγμής από μηνύματα ανθρώπων σε ξένα forums λένε δυναμώνει την τρίχα, μειωμένη τριχόπτωση και regrowth.Komis είπε:Το μασαζ βοηθαει τους κροταφους ή μονο το πανω μερος?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ το κάνω έτσι μέχρι στίμης. Κολλάω-ζουμπάς δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω τα δάχτυλα μου σε οποιο μέρος του κεφαλιού και κάνω κυκλικές κινήσεις να κουνήσω το δέρμα, όχι να το τρίψω.Αυτό το κάνω σε όλο το κεφάλι. Επίσης και το άλλο που λέει στην ερευνα που προσπαθείς να κλήσεις με τα δάχτυλα σου μια περιοχή του δέρματος λες και θες να την φέρεις κοντά, σαν τσίμπημα δηλαδή. Αλλα αυτό πιο λίγο. Έτσι όπως στο εξήγησα έχει πολλά βιντεάκια στο youtube, αν βάλεις scalp massage θα δεις πως γίνετε.edyuser1 είπε:ναι ρε παιδια ενα βιντεακι θα μας βοηθουσε πολυ γιατι το δικο μου δερμα με μασαζ τσιμπιμα δεν πιανετε κατι κανω λαθος ειδα και τον τροπο αλλα μαλλον δεν καταλαβα καλα οποτε ευκαιρειτε καντε ενα βιντεακι
Επίσης και το άλλο που λέει στην ερευνα που προσπαθείς να κλήσεις με τα δάχτυλα σου μια περιοχή του δέρματος λες και θες να την φέρεις κοντά, σαν τσίμπημα δηλαδή
Ναι έτσι, αυτό είναι και πιο δύσκολο να το κανεις. Πάντως φιλε, 3η μέρα σήμερα που κάνω, μετά το λούσιμο έμεινα, 6 τρίχες κάτω! Εδώ και παρα πολλούς μήνες άσε ειδικά τους τελευταίους 3 που δεν κάνω τίποτα χάνω 50 την ημερα, πρώτη φορα σε λούσιμο είδα κάτω 6! Και η λιπαρότητα έχει μειωθεί.GOMI είπε:Αυτό νομίζω είναι το σωστό. Τσιμπάς το δέρμα και ταυτόχρονα πιέζεις. Ουσιαστικά φανταστείτε το κρανίο σαν ένα μεγάλο σπυρί που θέλουμε να το πιέσουμε να σπάσει. Έτσι το κάνω αλλά ο αριστερός μου αντίχειρας έχει βγει off. Πονάει και μέσα στην ημέρα δηλαδή σε άσχετες φάσεις.
Επίσης αν το κάνω μπροστά στον καθρέπτη με το ζόρι πιάνω δέρμα, οπότε το κάνω καθιστός και σκύβω το κεφάλι προς τα γόνατα και ακουμπώντας σε αυτά τους αγκώνες του δίνω και καταλαβαίνει.
pithikas είπε:Μια περιπου ιδιου τυπου τεχνικη ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εναλλακτικης ιατρικης πριν 5 χρονια οποτε ειπα τοτε να την ξεκινησω το εκανα σε σημειο που το δερμα πανω εγινε σαν ζελε απο το ζουληγμα, ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει στην τριχοπτωση αφου οταν το σταματαγα ειχα διαφορα στην τριχοπτωση για regrowth δεν νομιζω αλλα μακαρι σε καποιους να δουλεψει.
Κατι αλλο που μου κινησε την περιεργεια ηταν οτι μιλουσε και για οστεοφυτα κοινως αλατα στον αυχενα που προκαλουν τριχοπτωση.
GOMI είπε:Μακάρι παιδιά να μπορεί να βοηθήσει και μετά έχω βρει πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα να δείξει ότι δουλεύει και ότι όντως έχει μια σωστή λογική από πίσω του. Στον τομέα τριχόπτωσης δεν μπορώ να κρίνω γιατί την έχω ξεχάσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, αλλά σε όλα τα άλλα κάνει θαύματα. Αν συνεχίσει έτσι, ίσως δούμε και κανένα regrowth. (προσωπικά σε αυτό το τομέα τίποτα εγώ)
pithikas είπε:Μια περιπου ιδιου τυπου τεχνικη ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εναλλακτικης ιατρικης πριν 5 χρονια οποτε ειπα τοτε να την ξεκινησω το εκανα σε σημειο που το δερμα πανω εγινε σαν ζελε απο το ζουληγμα, ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει στην τριχοπτωση αφου οταν το σταματαγα ειχα διαφορα στην τριχοπτωση για regrowth δεν νομιζω αλλα μακαρι σε καποιους να δουλεψει.
Κατι αλλο που μου κινησε την περιεργεια ηταν οτι μιλουσε και για οστεοφυτα κοινως αλατα στον αυχενα που προκαλουν τριχοπτωση.
για πόσο καιρό το έκανες και για πόση ώρα?
GOMI είπε:4 χρόνια εννοείς έκανες αυτού του είδους το μασάζ? Αυτό βασικά είναι αποτρεπτικό, αλλά τα μόνο 5 λεπτά προφανώς και δεν θα ήταν αρκετά. Τώρα το κάνεις με τον τρόπο που αναφέρουμε εδώ?