Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
boukla, το δοκίμασα με έλαια και δεν παλευόταν με τίποτα. Γλιστρούσαν τα δάχτυλα και τελικά πήγα και λούστηκα και το έκανα από την αρχή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
GOMI είπε:
boukla, το δοκίμασα με έλαια και δεν παλευόταν με τίποτα. Γλιστρούσαν τα δάχτυλα και τελικά πήγα και λούστηκα και το έκανα από την αρχή.
Έχεις δίκιο φίλε, τώρα που το σκέφτηκα έτσι είναι. Και με το καστορέλαιο πως διάολο το κάνουν, αυτό γίνετε σαν κόλα στα μαλλιά. Τες πα όπως και να έχει θα συνεχίσω σίγουρα τα 20 λεπτά λεπτά την ημέρα και με όποια αλλα λίγα λεπτά μπορέσω.

Rick

Member
Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο link με video που να δείχνει τον τρόπο που γίνεται το μασάζ ώστε να είναι σωστό και επομένως πιο αποτελεσματικό?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Rick είπε:
Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο link με video που να δείχνει τον τρόπο που γίνεται το μασάζ ώστε να είναι σωστό και επομένως πιο αποτελεσματικό?

Δυστυχώς όχι, αλλά θα ψήσουμε τον kapa να φτιάξει ένα demo...:angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Rick είπε:

Δυστυχώς όχι, αλλά θα ψήσουμε τον kapa να φτιάξει ένα demo...:angel:

θα γινει και αυτο :p

gianniskritikos2

Active Member
αυξησα τον χρονο μασαζ σε λιγο ποιο εντονο μασαζ και 20λεπτο και παρατιρω εδω και 3 μερες καθε μερα να αυξανεται η λιπαροτια:S επανηλθε η γυαλαδα ελπιζω να ειναι αυτο που συνεβαινε στην αρχη που οταν το αρχισα αυξηθηκε η λιπαροτιτα σαν να αποβαλει το λιπος και μετα το δερμα εγινε κανωνικο... τωρα παντως εχω λιπαροτιτα οσο πριν το μασαζ

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εμένα με κράτησε αρκετά η λιπαρότητα, περίπου 2 εβδομάδες. Πλέον δεν υπάρχει ούτε ίχνος από αυτή όσο δυνατά και να πιέζω. Επίσης μερικές φορές μετά το 20 λεπτο περνάω για κανένα 5λεπτο το κεφάλι μου με ένα λαστιχένιο ρολλερ. Το μόνο αρνητικό το δέρμα μου είναι συνεχώς ερεθισμένο.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τόσα και τόσα χρόνια, προσπαθούσα να μην είμαι απότομος με τις θεραπείες μου και όταν έβαζα μινοξ έκανα τόσο απαλό μασάζ να μην φύγουν τρίχες και πάντα έβλεπα το νιπτήρα γεμάτο.
Τα τελευταία 2 χρόνια με έμφαση τους 3-4 τελευταίους μήνες κακοποιώ απίστευτα το δέρμα μου καθημερινά (βούρτσισμα με φυσική τρίχα, βούρτσισμα με ξύλινα δόντια, dermaroller κάθε εβδομάδα με 0.75 και μια φορά το μήνα με 1.5mm, 40 λεπτά έντονο μασάζ + λαστιχένιο ρόλλερ) και δεν βλέπω ίχνος τρίχας πουθενά.
Θα φανεί περίεργο αλλά ένα μίνι shedding θα το ήθελα.

Bouklas

Well-Known Member
3 μέρα που κάνω μασαζ (2 δεκάλεπτα πρωί/βράδυ+ όσα μπορώ σε άλλο χρόνο) και παρατήρησα κάτι που με εξέπληξε. Εδώ και 2 μήνες όσες φορες και να έχω λουστεί βλέπω πάντα το λιγότερο 30-40 τρίχες κάτω. Τον τελευταίο καιρό 50 το λιγότερο. Πριν λίγο λούστικα και μέτρησα ακριβώς 6 τρίχες! 6 μαζί και με αυτές από το στέγνωμα της πετσέτας (2). Επίσης επειδή έχω λιπαρό δέρμα, η γυαλάδα στο μέτωπο είναι μειωμένη από χτες το απόγευμα. Λέω μπα σιγά απλά έτυχε, ξυπνάω σήμερα το πρωί αλλα και πάλι τίποτα, δεν πλένομαι μέχρι το μεσημέρι να δω τι θα γίνει, εμφάνισα πολύ λίγο, σε άλλες περιπτώσεις θα είχα γεμίσει λαδίλα.
Συνεχίζουμε, για να δούμε άλλο θα μας φέρει :D

edyuser1

Active Member
ναι ρε παιδια ενα βιντεακι θα μας βοηθουσε πολυ γιατι το δικο μου δερμα με μασαζ τσιμπιμα δεν πιανετε κατι κανω λαθος ειδα και τον τροπο αλλα μαλλον δεν καταλαβα καλα οποτε ευκαιρειτε καντε ενα βιντεακι

Bouklas

Well-Known Member
Komis είπε:
Το μασαζ βοηθαει τους κροταφους ή μονο το πανω μερος?
Στην ερευνα λέει ότι όσοι την έκαναν πήραν όλα τα μαλλιά τους πίσω,ότι έχουν χάσει απο παντού. Εγώ μέχρι στιγμής από μηνύματα ανθρώπων σε ξένα forums λένε δυναμώνει την τρίχα, μειωμένη τριχόπτωση και regrowth.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα εβαζα και αυριο βιντεο αλλα ακομα ειμαι σε πειραματικο σταδιο και δεν ξερω και αν το κανω σωστα.
εχω δοκιμασει 4-5 τροπους και απο οτι βλεπω με εναν ειχα φουλ αιματωση,το καταλαβα επιτοπου,δροσιστηκε το σημειο,ειναι τσιμπημα και περιστροφη ταυτοχρονα μονο κροταφους το εχω δοκιμασει

Bouklas

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
ναι ρε παιδια ενα βιντεακι θα μας βοηθουσε πολυ γιατι το δικο μου δερμα με μασαζ τσιμπιμα δεν πιανετε κατι κανω λαθος ειδα και τον τροπο αλλα μαλλον δεν καταλαβα καλα οποτε ευκαιρειτε καντε ενα βιντεακι
Εγώ το κάνω έτσι μέχρι στίμης. Κολλάω-ζουμπάς δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω τα δάχτυλα μου σε οποιο μέρος του κεφαλιού και κάνω κυκλικές κινήσεις να κουνήσω το δέρμα, όχι να το τρίψω.Αυτό το κάνω σε όλο το κεφάλι. Επίσης και το άλλο που λέει στην ερευνα που προσπαθείς να κλήσεις με τα δάχτυλα σου μια περιοχή του δέρματος λες και θες να την φέρεις κοντά, σαν τσίμπημα δηλαδή. Αλλα αυτό πιο λίγο. Έτσι όπως στο εξήγησα έχει πολλά βιντεάκια στο youtube, αν βάλεις scalp massage θα δεις πως γίνετε.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης και το άλλο που λέει στην ερευνα που προσπαθείς να κλήσεις με τα δάχτυλα σου μια περιοχή του δέρματος λες και θες να την φέρεις κοντά, σαν τσίμπημα δηλαδή

Αυτό νομίζω είναι το σωστό. Τσιμπάς το δέρμα και ταυτόχρονα πιέζεις. Ουσιαστικά φανταστείτε το κρανίο σαν ένα μεγάλο σπυρί που θέλουμε να το πιέσουμε να σπάσει. Έτσι το κάνω αλλά ο αριστερός μου αντίχειρας έχει βγει off. Πονάει και μέσα στην ημέρα δηλαδή σε άσχετες φάσεις.
Επίσης αν το κάνω μπροστά στον καθρέπτη με το ζόρι πιάνω δέρμα, οπότε το κάνω καθιστός και σκύβω το κεφάλι προς τα γόνατα και ακουμπώντας σε αυτά τους αγκώνες του δίνω και καταλαβαίνει.

Bouklas

Well-Known Member
GOMI είπε:
Αυτό νομίζω είναι το σωστό. Τσιμπάς το δέρμα και ταυτόχρονα πιέζεις. Ουσιαστικά φανταστείτε το κρανίο σαν ένα μεγάλο σπυρί που θέλουμε να το πιέσουμε να σπάσει. Έτσι το κάνω αλλά ο αριστερός μου αντίχειρας έχει βγει off. Πονάει και μέσα στην ημέρα δηλαδή σε άσχετες φάσεις.
Επίσης αν το κάνω μπροστά στον καθρέπτη με το ζόρι πιάνω δέρμα, οπότε το κάνω καθιστός και σκύβω το κεφάλι προς τα γόνατα και ακουμπώντας σε αυτά τους αγκώνες του δίνω και καταλαβαίνει.
Ναι έτσι, αυτό είναι και πιο δύσκολο να το κανεις. Πάντως φιλε, 3η μέρα σήμερα που κάνω, μετά το λούσιμο έμεινα, 6 τρίχες κάτω! Εδώ και παρα πολλούς μήνες άσε ειδικά τους τελευταίους 3 που δεν κάνω τίποτα χάνω 50 την ημερα, πρώτη φορα σε λούσιμο είδα κάτω 6! Και η λιπαρότητα έχει μειωθεί.

pithikas

Well-Known Member
Μια περιπου ιδιου τυπου τεχνικη ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εναλλακτικης ιατρικης πριν 5 χρονια οποτε ειπα τοτε να την ξεκινησω το εκανα σε σημειο που το δερμα πανω εγινε σαν ζελε απο το ζουληγμα, ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει στην τριχοπτωση αφου οταν το σταματαγα ειχα διαφορα στην τριχοπτωση για regrowth δεν νομιζω αλλα μακαρι σε καποιους να δουλεψει.
Κατι αλλο που μου κινησε την περιεργεια ηταν οτι μιλουσε και για οστεοφυτα κοινως αλατα στον αυχενα που προκαλουν τριχοπτωση.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μακάρι παιδιά να μπορεί να βοηθήσει και μετά έχω βρει πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα να δείξει ότι δουλεύει και ότι όντως έχει μια σωστή λογική από πίσω του. Στον τομέα τριχόπτωσης δεν μπορώ να κρίνω γιατί την έχω ξεχάσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, αλλά σε όλα τα άλλα κάνει θαύματα. Αν συνεχίσει έτσι, ίσως δούμε και κανένα regrowth. (προσωπικά σε αυτό το τομέα τίποτα εγώ)

pithikas είπε:
Μια περιπου ιδιου τυπου τεχνικη ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εναλλακτικης ιατρικης πριν 5 χρονια οποτε ειπα τοτε να την ξεκινησω το εκανα σε σημειο που το δερμα πανω εγινε σαν ζελε απο το ζουληγμα, ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει στην τριχοπτωση αφου οταν το σταματαγα ειχα διαφορα στην τριχοπτωση για regrowth δεν νομιζω αλλα μακαρι σε καποιους να δουλεψει.
Κατι αλλο που μου κινησε την περιεργεια ηταν οτι μιλουσε και για οστεοφυτα κοινως αλατα στον αυχενα που προκαλουν τριχοπτωση.

για πόσο καιρό το έκανες και για πόση ώρα?

pithikas

Well-Known Member
GOMI είπε:
Μακάρι παιδιά να μπορεί να βοηθήσει και μετά έχω βρει πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα να δείξει ότι δουλεύει και ότι όντως έχει μια σωστή λογική από πίσω του. Στον τομέα τριχόπτωσης δεν μπορώ να κρίνω γιατί την έχω ξεχάσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, αλλά σε όλα τα άλλα κάνει θαύματα. Αν συνεχίσει έτσι, ίσως δούμε και κανένα regrowth. (προσωπικά σε αυτό το τομέα τίποτα εγώ)

pithikas είπε:

για πόσο καιρό το έκανες και για πόση ώρα?

4 χρονια εχω ,περιπου εναν που σταματησα και το ξεκινησα παλι εδω και ενα μηνα, κοιτα σκοπος μου ηταν να μαλακωσω το δερμα του κρανιου δεν ειχα κατι στανταρ αλλα ενας μεσος ορος ηταν καθημερινα για 5 λεπτα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
4 χρόνια εννοείς έκανες αυτού του είδους το μασάζ? Αυτό βασικά είναι αποτρεπτικό, αλλά τα μόνο 5 λεπτά προφανώς και δεν θα ήταν αρκετά. Τώρα το κάνεις με τον τρόπο που αναφέρουμε εδώ?

pithikas

Well-Known Member
GOMI είπε:
4 χρόνια εννοείς έκανες αυτού του είδους το μασάζ? Αυτό βασικά είναι αποτρεπτικό, αλλά τα μόνο 5 λεπτά προφανώς και δεν θα ήταν αρκετά. Τώρα το κάνεις με τον τρόπο που αναφέρουμε εδώ?

Ναι 4 χρονια το εκανα. Αποτρεπτικο γιατι?Το προφανως δεν το καταλαβαινω.Γνωμη μου ειναι χωρις να θελω να το παιξω ειδικος οτι δεν ειναι η μονο η αιματωση αλλα η δομη του δερματος που αλλαζει τεσπα.Τωρα το κανω με τον τροπο που αναφερεται εδω.

Μπλουζα