Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ!!!Καλή επιτυχία φίλε!!!
Αυτή είναι μία καλή παρατήρηση. Να μας δείξει ο φίλος τη δότρια να δούμε αν πήρε μοσχεύματα από αυτό το σημείο.
30 ΗΜΕΡΕΣ
Εχουν φύγει σχεδόν όλες οι νέες τρίχες απ την μμ και ειμαι με οτι είχα πριν (δυστυχώς-πολύ περίεργη εικόνα).
Μια ανησυχία έχω για την δότρια αλλά μου είπαν απο την κλινική οτι θέλει 6 μήνες να έρθει στα ίσια της.Το καλό είναι ότι το strip έχει αρχίσει να κρυβεται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θεμα λογω τραυματισμου τριχων περιμετρικα αυτης που εξηχθη εννοεις; Η κατι αλλο;Τόσο είναι το διάστημα που πρέπει να περιμένεις μετά την μμ αν σου είχε δημιουργηθεί θέμα για να επανέλθει..
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Φίλε Delay, καλή φύτρωση καταρχήν!
Είναι πολύ νωρίς ακόμη προκειμένου να βγουν ασφαλή αποτελέσματα. Με το μάτι πάντως, όλα φαίνονται φυσιολογικά. Τα μικρά λευκά μπορεί να είναι και τα δυο : δικές σου λευκές τρίχες αν θυμάσαι πως τις είχες εκεί που ξαναβγαίνουν είτε μετά από shock loss ή τον φυσικό τους κύκλο, ή οι πρώτες μεταμοσχευμένες, που πάντα βγαίνουν πρώτα μικρές και λευκές, πέφτουν και ξαναβγαίνουν μαύρες και πιο χοντρές. Είναι βασανιστική η αναμονή και ο πειρασμός μεγάλος να κοιτάς τις τρίχες να φυτρώνουν μέρα με τη μέρα, αλλά το καλύτερο για την ψυχολογία είναι σκουφί και όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι/κοιτάς πριν το εξάμηνο.
Σ ευχαριστώ πολυ!!!Καλή επιτυχία εύχομαι .
Είσαι ήδη ποιο πυκνός από πριν την μεταμόσχευση98 ΗΜΕΡΕΣ
Φωτο στο μπαλκόνι στο φως της ημέρας.
Νομίζω ακόμα είναι νωρίς,αν και βλέπω κάποια μικρά τριχάκια σε σημείο που δεν ειχα τίποτα.