Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στα άτομα που προορίζονται για NW5 και πάνω προσωπικά θεωρω ότι χωρίς Fina θα εχουν αρκετές απώλειες στα μεταμοσχευμένα μαλλιά με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβεις και από τις δότριες ανθρώπων NW5 και πάνω που δεν έχουν προβεί σε μμ και δεν παίρνουν φίνα, όπου στη συντριπτική πλειονότητα παρατηρείς με το περασμα των χρόνων εξασθένιση είτε σε μικρό είτε σε πολύ μεγάλο βαθμό και της δότριας περιοχής τους.

Kαι εγω ειμαι στα 10+ χρονια μαζι με dance σε εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο με καμια θεραπεια και καμια βιταμινη αλλα εχω κανει και strip. Τα μεταμοσχευμενα τα νιωθω ολα στην θεση τους αλλα εχει φθίνει απο τα λιγα μαμα που υπηρχαν χαθηκαν σιγουρα.
Πρεπει και εγω να κανω μια ενημερωση αλλα ολο βαριεμαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
και γιατί όχι ένα photo update just now... 12 χρόνια μετά με μια ΜΜ και την γνωστή θεραπεία δια βίου!!

Συνημμένα

• 5T_L9I02.jpg
    5T_L9I02.jpg
    339.8 KB · Προβολές: 220
  • ei5rS6Yp.jpg
    ei5rS6Yp.jpg
    511.9 KB · Προβολές: 211
  • vaWywwly.jpg
    vaWywwly.jpg
    347 KB · Προβολές: 212

vlafo

Well-Known Member
Γειά σου φίλε dance από τα παλιά.
Σε βλέπω είσαι σταθερός σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Τη θεραπεία μπορείς και να την τροποποιήσεις στο πιο χαλαρό πλέον δεν έχεις φόβο.
Από τα καλύτερα αποτελέσματα ever .

danceworld_2001

Well-Known Member
Γειά σου φίλε dance από τα παλιά.
Σε βλέπω είσαι σταθερός σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Τη θεραπεία μπορείς και να την τροποποιήσεις στο πιο χαλαρό πλέον δεν έχεις φόβο.
Από τα καλύτερα αποτελέσματα ever .
Καλησπέρα καλέ μου φίλε, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και ανταποδίδω τα μέγιστα!

Corona

Active Member
Και αλλο ενα πολυ καλό αποτέλεσμα από Γεωργίου πρόσφατο του 2023...πύκνωση ανάμεσα σε μαλλια προηγούμενης μεταμόσχευσης...hairline με υψηλή πυκνότητα και πολυ καλή φυσικότητα

1691146027320.jpg

1691146027298.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι μας λένε αυτές οι φώτο; Τίποτα. Ακόμα και αυτές που έχει στο νήμα του πριν την επέμβαση είναι με βρεγμένα μαλλιά. Με τέτοιο μαλλί που είχε πριν, μόνο βρεγμένα πριν μετά μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Έπρεπε να ποστάρει ακριβώς την ίδια που είχε πριν με βρεγμένο μαλλί.

danceworld_2001

Well-Known Member
Πολύ δυνατο το αποτέλεσμα σου @danceworld_2001 . Και μετά από 12 χρονια φαινεται να κρατάει....Φινα παίρνεις ακομα καθε μέρα;

Από παλιά πάντως ο Dr Γεωργίου εδινε πολυ καλά αποτελέσματα..!
καλησπέρα, κρατάμε γερά φυσικά με φίνα κάθε μέρα 1/3!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
15 χρόνια φίνα παίρνει ..λες να μην χρειάζεται αναπροσαρμογή στη δοσολογία ? Αν δεν έκανε τπτ το 1mg έπρεπε να ανεβάσει δοσολογία
Ωχ έτσι πάει; Γαμησε τα .. κ εγώ έλεγα όταν περάσουν χρόνια να πάω low dose …

Μπλουζα