Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για μία ακόμη φορά για τον χρόνο που αφιερώνεται να μου απαντάτε. Στο ψητό...

Οι φωτογραφίες ειναι χθεσινές φρέσκες μετά απο λούσιμο και ιδιαίτερα κοντοκουρεμένος με άψογο φωτισμό και καλή κάμερα για ειμαι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Οι φωτογραφίες όμως σε σχέση με την πραγματικότητα παραπλανούν, αν και ο Τροφέας μου είπε πως απο κοντά δείχνω πιο καλός. Δείτε για παράδειγμα την φωτογραφία που κρατάω το κινητό, αυτή η γωνία και ο φωτισμός δείχνει μηδαμινό πρόβλημα σε σχέση με τις άλλες.

Για τα grafts, πιστέψτε με ποτέ δεν ειναι αρκετά αν κυνηγάς μια αξιοπρεπή πυκνότητα. Η επαγγελματική γνώμη του γιατρού πάντως που με είδε και απο κοντά ειναι πως 2500 σίγουρα θα χρειαστούν μπροστά γιατί θα εισχωρήσουμε και μέσα. Για το crown δεν έχω αποφασίσει, φοβόμασταν παλιά επειδή υπήρχε αρκετό μαλλί να μην προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό απο shock loss, επειδή προχώρησε απο τότε η αραίωση, ίσως μπορούν να μπούν μερικά, θα αποφασιστεί την μέρα της επέμβασης με τον Μιχάλη. Εννοείτε και εγώ θέλω να κάνω το crown τώρα, οπότε αν μπούν 2500 μπροστά και ειμαστε καλυμμένοι χωρίς υπερβολές στην πυκνότητα, τα 500 ίσως τα στριμώξουμε πίσω αρκεί να φτάνουν. Εγώ νομίζω οτι πίσω κανονικά θέλει 1000 αλλά και πάλι δεν ξέρω αν ειναι η σωστή ώρα να γίνει μια τέτοια πύκνωση σε μια πολύ δύσκολη περιοχή κατά την άποψη μου. Θα το αποφασίσουμε last minute.

Οι στόχοι τώρα... δείτε την ακόλουθη φωτογραφία. Με πορτοκαλί δείχνω την native hairline και με πράσινο εκεί που παίξουμε μπάλα, στο νεο receding point:

hg5g.jpg




Στην ακόλουθη φωτογραφία σκιαγραφώ χοντρικά που θα δουλέψουμε με πράσινο χρώμα. Με κόκκινο χρώμα δείχνω τις sos περιοχές στις οποίες θα μπει αρκετό μαλλί, αλλά μέσα στα πράσινα όρια θα μπούν ορισμένα grafts για να πυκνώσουμε σημεία που δεν φαίνονται εδώ καλά αλλά τα είδε ο γιατρός. Επίσης δείχνω την περιοχή του crown που θα ήθελε πύκνωση με μπλέ χρώμα, αλλά δεν ξέρω πόσα θέλει και αν ειναι επίφοβο λόγω shockloss:

5iae.jpg





Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε απο άλλη γωνία την περιοχή που θα δουλέψουμε, με πράσινο χρώμα την νέα οριοθέτηση της hairline και με πορτοκαλί την μαμά παλιά στο τέξας. Ακολουθεί και συγκριτική φωτό 2001 vs 2013 για να κλαίμε και να λέμε:

ciyo.jpg


csy3.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Πείτε μου επίσης, σε αυτή εδώ http://imageshack.us/a/img443/7051/ciyo.jpg την φωτογραφία, γιατί στην παλαιά hairline έχουμε επηζήσει αυτές οι 2 τρίχες δεξια πριν το αυτί? Τι ξεχωριστό έχουν και 10 χρόνια μετά την επίθεση, ακόμη ζουν και δεν λένε να πέσουν? Μήπως κρύβουν κάποιο μυστικό που μπορούσε να σώσει και τα άλλα?


Έχω μακρόστενο κεφάλι, με πορτοκαλί ειναι η γενετίσια hairline, με πράσινο αυτή που θα σχεδιάσουμε τώρα.

Flosk είπε:
Ειναι παρα πολυ χαμηλα η πορτοκαλι γραμμη..Νομιζω υπερβαλεις ρε παιδι μου.. Ποσα δαχτυλα πανω απο τα φρυδια σου θες να ξεκιναει η hairline ;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Λοιπόν παίδες απο 1/11 αρχίζω δόση 1/3 προσκάρ μιας και δεν με πιάνει όπως με έπιανε. Ο στόχος ειναι να βοηθήσω την κατάσταση στο μαλλί και να κρατήσω όσα περισσότερα μπορώ απο τα μαμά μαλλιά μην πάει η μεταμόσχευση στράφι και αραιώσω περισσότερο και θέλω νέα πολύ σύντομα. Αρκετοί λένε πως πρέπει να παίρνουμε φίνα για το shockloss. Οχι μόνο χρήστες φόρουμ αλλά και μεγάλοι γιατροί. Ο Γεωργίου συστήνει φίνα και θεωρεί τις παρενέργειες αναστρέψιμες, οχι όμως για το σοκ λοσ. Αυτός και ο Χάσον θεωρούν πως το shock loss έγκειτε μόνο σε λάθος κίνηση απο τον γιατρό που μπορεί να τραυματίσει υγιή τρυχοθυλάκια και οχι στην τοποθέτηση νέων γειτονικών. Θα μιλήσω σύντομα ξανά μαζί του και θα σας πω περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το ζήτημα.

Μινοξ δεν ξεκίνησα παρότι είδα απρόσμενη αραίωση στο crown, θέλω να δω πως θα κρατηθεί με φίνα μόνο ώστε να δω την πραγματική εικόνα στο χειρουργείο. Αν χειροτερεύσει και άλλο, θα ζητήσω απο τον γιατρό να δουλέψουμε λίγο και αυτή την περιοχή. Πιθανολογώ η κατανομή θα ειναι 2500 μπροστά και 500 πίσω εφόσον κρατάμε συντηρητική hairline χωρίς κατέβασμα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Παιδες καλημερα. Ειναι μια ανατριχιαστικη εμπειρια το ολο θεμα. Απο την υπερενταση δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. Τωρα ειμαι ταυλα και μου εξαγει μοσχευματα. Εφτασα εχθες στις 8 το βραδυ, απο το αεροδριο μας πηρε συνεργατης του Μιχαλη και πηγαμε στο ξενοδοχειο. Αριστος και ευενεστατος μας κατατοπισε στην πολη. Το ξενοδοχειο επισης αριστο με τελειο πρωινο και καλο wifi. Για ολα αυτα δεν πληρωσα τιποτα. Στις 7μιση το πρωι ειχαμε ραντεβου με την Αντρι που με πηρε απο το ξενοδοχειο προς την κλινικη. Ο
Χωρος αριστος πολυτελης πεντακαθαρος μεγαλος και επαγγελματικος. Βγαλαμε φωτογραφιες, υπογραψαμε καποια διαδικαστικα εντυπα και μετα ηρθε και ο Μιχαλης και προχωρησαμε σε σχεδιασμο της hairline. Αφου καταληξαμε, ακολουθησε ξυρισμα των πλαινων, συντομες εξετασεις πιεσης κτλ, αξιολογηση δοτριας και μετα χορηγηση τοπικης αναισθησιας. Τωρα βρισκομαι στην φαση εξαγωγης μοσχευματων και τα πρωτα δειγματα ειναι ενθαρυντικα μιας και βγαζουμε αρκετα πολυτριχα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Καλήσπερα παίδες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας. Με έχει καταβάλλει πλέον η κούραση όντας αϋπνία, όμως μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!!! Τώρα ολοκληρώνεται το άνοιγμα των τομών στην Α ζώνη και φυτευουμε. Για το θέμα prp & acellular o Μιχάλης ήταν κατηγορηματικός. Καταρχάς δεν υποστηρίζει κανένα από τα 2 και μου έδωσε 2 τιμές απαντήσεις. Για το μεν acell μου είπε πως δεν επιτρέπεται Ευρώπη αλλά μόνο Αμερική το κάνουν. Για το δε prp μου είπε πως το θεωρεί εύκολο τροπο να βγάλεις λεφτά. Σύμφωνα με τις εκτεταμένες του έρευνες δεν έχει πίστη σε αυτό.

Μόλις ενημερώθηκα για την τελική καταμέτρηση της σημερινής μέρας. Οργωθηκαν 2076 grafts. 1400 από πίσω και 676 από το πλάι δεξιά. Συνεχίζουμε με τοποθέτηση και αύριο τα υπόλοιπα μέχρι το 1500 που θα βγουν για πλάκα.


Φίλε μου flosk απλά το crown μου έχει αρκετό μαλλί ακόμη και ο κίνδυνος shock loss είναι μεγάλος. Εκτος αυτού η περιοχή αυτή είναι δύσκολη στην φύτρωση και αποδοχή των μόσχευματων με άλλους κύκλους, όμως το βασικό είναι το shock loss. Σε 1-2 χρόνια ίσως και παραπάνω θα επανεξεταστεί ανάλογα με το ποσοστό φύτρωσης και μελλοντικης αραιωσης.

Άσχετο, θα πρηστω γερά μου είπε ο γιατρός. Έχω φοβερό μεταβολισμό και ειμαι και 105 κιλά δεν με πιάνει η αν αισθησια με ποτίζουν λιδοκαινες με το κιλό διαρκώς. Στα ευχάριστα βγάλαμε 2076 σήμερα για πλάκα με πολλά πολύ τρίχα και δεν έχω αιμορραγίες ιδιαίτερες.


Live απο το χειρουργειο, σορι αν βγαινουν μερικα κακογραμμενα, γραφω απο iphone την μια και ipad την αλλη:

http://imageshack.com/a/img802/8027/ec97.jpg
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Παιδες θα σας απαντησω αυριο ειμαι νεκρος τωρα. Βαλαμε 2076 και αυριο αλλα 1000 για ολοκληρωση της Α ζωνης και 500 κορωνα. Φωτο θα βαλω οταν γυρισω γιατι ειμαι με
Ipad και τις τραβηξε ολες σχεδον η κλινικη με μηχανη της. Παντως οποιος ειπε οτι δεν εχει πονο ειναι ψευτης. Στην εξαγωγη δεν μασησα, ομως στην τοποθετηση εφευγε διαρκως η αναισθησια και καθε 20 λεπτα ετρωγα απο 10 ενεσουλες που αυτες τσουζαν καλα!!

Φωτο άποψινη... http://imageshack.com/a/img24/5599/av0b.jpg
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Καλημερα παιδια, καλη εβδομαδα και καλη πρωτοχρονια να εχουμε. Πριν λιγο μου εκανε η γυναικα το πρωτο λουσιμο συμφωνα με τις οδηγιες τους. Επειδη πριν το κανω εριξα μια ματια στο φορουμ και πρωτα διαβασα αυτα, αμεσως μιλησα με την κλινικη. Τους μετεφερα αυρα περι Ραχαλ και ηταν κατηγορηματικοι και σιγουροι για την πρακτικη τους. Δεν πιστευω αλλωστε να μην ξερουν μετα 15 χρονια εκαστος θητεια και απειρα χειρουργια στην πλατη τους. Η επεμβαση ξεκινησε 27 και τελειωσε 28. Απο τις 27 ως και σημερα το πρωι ψεκαζομουν διαρκως με ορο με πολυ μικρη πιεση καθε μιση ωρα. 2 φορες την μερα εβαζα κρεμα φτιαχτη στην δοτρια απο αλοε βερα + βιταμινη Ε + φουσικορτ. Ευλαβια στον υπνο μην ακουμπησω πουθενα τα μοσχευματα, οχι σκυψιματα και βαρη, οχι γυμναστηριο 3 βδομαδες, προσοχη μην κοπανησω το κεφαλι, οχι ηλιο 4 μηνες, οχι βιταμινη c, κιτροειδη, αντιφλεγμονωδη, καφε αναψυκτικα μεχρι χτες. Κρεμα στην δοτρια ως αυριο. Σημερα τελος ορος μονο λουσιμο. Οταν λεμε λουσιμο... 2 φορες την ημερα, πρωι βραδυ. Βρεχω τα μαλλια απαλα με χλιαρο νερο με μια κανατα με χαμηλη ροη νερου ισα να βραχουν προς την φορα των μαλλιων. Κανω αφρο με ειδικο αντιβιωτικο σαμπουαν και τον αφρο απλα τον αποθετω πανω στα μοσχευματα χωρις πιεση. Αφηνω τον αφρο 2 λεπτα, μετα ξεβγαλμα με τον ιδιο τροπο που τα εβρεξα, στεγνωμα χωρις πετσετα απο μονα τους. Με τετοια προσεγγιση δεν υπαρχει ρισκο εκτος αν εισαι αναπηρος η ατζαμης. Μου τα κανει ολα η γυναικα που ειναι τρομερα προσεκτικη 200 φορες πιο πολυ απο μενα. Τα λουσιματα αυτα ως πεμπτη. Πλεον τα μοσχευματα εχουν ασφαλισει και θα ασκουμε απο παρασκευη και μετα ελαχιστη πιεση με το δακτυλο σε κυκλικη τροχια στην φορα των μπαχευματων. Πολλοι φοβουνται το λουσιμο μηπως κανουν κατι λαθος, ο γιατρος μου είπε πως αυτο ειναι λαθος γιατι πρέπει τα μοσχευματα να καθαρισουν απο αιμα πηγματα και λαδακια κτλ αλλιως θα μεινουν ουλες στο δερμα. Αυτες οι οδηγιες μου δωθηκαν. Για τομ Ραχαλ ισως φοβαται λαθη ασθενων και για αυτο ακολουθει πιο συντηρητικη προσεγγιση με το αναλογο κοστος ομως αλλου. Η κοινη λογικη λεει πως τις πληγες τις καθαριζουμε, τις αποστειρωνουμε και τις περίποιομαστε. 15 το κεφαλι ανεγγιχτο με τοσο αιμα και πηγμα πανω εμενα δεν μου φαινεται οτι καλυτερο.
 

Stripar

Established Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

danceworld_2001 είπε:
Καλημερα παιδια, καλη εβδομαδα και καλη πρωτοχρονια να εχουμε. Πριν λιγο μου εκανε η γυναικα το πρωτο λουσιμο συμφωνα με τις οδηγιες τους. Επειδη πριν το κανω εριξα μια ματια στο φορουμ και πρωτα διαβασα αυτα, αμεσως μιλησα με την κλινικη. Τους μετεφερα αυρα περι Ραχαλ και ηταν κατηγορηματικοι και σιγουροι για την πρακτικη τους. Δεν πιστευω αλλωστε να μην ξερουν μετα 15 χρονια εκαστος θητεια και απειρα χειρουργια στην πλατη τους. Η επεμβαση ξεκινησε 27 και τελειωσε 28. Απο τις 27 ως και σημερα το πρωι ψεκαζομουν διαρκως με ορο με πολυ μικρη πιεση καθε μιση ωρα. 2 φορες την μερα εβαζα κρεμα φτιαχτη στην δοτρια απο αλοε βερα + βιταμινη Ε + φουσικορτ. Ευλαβια στον υπνο μην ακουμπησω πουθενα τα μοσχευματα, οχι σκυψιματα και βαρη, οχι γυμναστηριο 3 βδομαδες, προσοχη μην κοπανησω το κεφαλι, οχι ηλιο 4 μηνες, οχι βιταμινη c, κιτροειδη, αντιφλεγμονωδη, καφε αναψυκτικα μεχρι χτες. Κρεμα στην δοτρια ως αυριο. Σημερα τελος ορος μονο λουσιμο. Οταν λεμε λουσιμο... 2 φορες την ημερα, πρωι βραδυ. Βρεχω τα μαλλια απαλα με χλιαρο νερο με μια κανατα με χαμηλη ροη νερου ισα να βραχουν προς την φορα των μαλλιων. Κανω αφρο με ειδικο αντιβιωτικο σαμπουαν και τον αφρο απλα τον αποθετω πανω στα μοσχευματα χωρις πιεση. Αφηνω τον αφρο 2 λεπτα, μετα ξεβγαλμα με τον ιδιο τροπο που τα εβρεξα, στεγνωμα χωρις πετσετα απο μονα τους. Με τετοια προσεγγιση δεν υπαρχει ρισκο εκτος αν εισαι αναπηρος η ατζαμης. Μου τα κανει ολα η γυναικα που ειναι τρομερα προσεκτικη 200 φορες πιο πολυ απο μενα. Τα λουσιματα αυτα ως πεμπτη. Πλεον τα μοσχευματα εχουν ασφαλισει και θα ασκουμε απο παρασκευη και μετα ελαχιστη πιεση με το δακτυλο σε κυκλικη τροχια στην φορα των μπαχευματων. Πολλοι φοβουνται το λουσιμο μηπως κανουν κατι λαθος, ο γιατρος μου είπε πως αυτο ειναι λαθος γιατι πρέπει τα μοσχευματα να καθαρισουν απο αιμα πηγματα και λαδακια κτλ αλλιως θα μεινουν ουλες στο δερμα. Αυτες οι οδηγιες μου δωθηκαν. Για τομ Ραχαλ ισως φοβαται λαθη ασθενων και για αυτο ακολουθει πιο συντηρητικη προσεγγιση με το αναλογο κοστος ομως αλλου. Η κοινη λογικη λεει πως τις πληγες τις καθαριζουμε, τις αποστειρωνουμε και τις περίποιομαστε. 15 το κεφαλι ανεγγιχτο με τοσο αιμα και πηγμα πανω εμενα δεν μου φαινεται οτι καλυτερο.

Φίλε danceworld_2001 καλησπέρα...

Ο τρόπος λουσίματος που αναφέρεις παραπάνω σίγουρα είναι θεμιτός και σωστός μετά απο ένα χειρουργείο και έπειτα απο μια τέτοια επίπονη και επίμονη διαδικασία όπως της μεταμόσχευσης , βέβαια μόνο έπειτα απο τον σχολιασμό σου ήταν σαφές πιά είναι η προσέγκυση και ο ενδεδειγμένος τρόπος της κλινικής στο λούσιμο...χτές είχες αναφέρει τον όρο "ταμποναριστά" , έναν όρο που όταν χρησιμοποιείται έρχεται στο νού μας η χρήση μαλακής πετσέτας , γάζας , ή και κάποια μαλακά κομάτια υφάσματος που χρησιμοποιούναι οι γυναίκες για ντε-μακιγιάζ αλλά ακόμα και με την απλή έννοια του όρου να την χρησιμοποίησες δηλ εκφράζοντας τις κοφτές και απλές-απαλές κινήσεις του χεριού σου στην περιοχή χωρίς ίχνος υφάσματος ,γάζας σίγουρα δέν είναι το ίδιο με τον ασφαλή τρόπο απο απόσταση που περιγράφεις παραπάνω.
Ισώς να ήταν αδυναμία έκφρασης δικής σου ή να κατάλαβα λάθος εγώ για αυτό και η παρέμβασή μου , δεδομένου ότι το αίμα είναι η "φυσική κόλλα" στην ΜΜ που κρατάει στη θέση τους και στην φορά τους τα Grafts.
Aναλόγως την πηκτικότητα του ασθενή (Σε πολλές κλινικές γίνεται και εξέταση πυκτικότητας) το αίμα θέλει απο 48 εώς 74 ώρες για να πήξη να ασφαλίσει δηλ το graft στη θέση του η πιθανή χρήση γάζας-υφίσματος στην περιοχή φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να μάγκωνε μερικά grafts ακόμα και να τους άλλαζε την φορά...ΤΕΣΠΑ αφού το ξεκαθάρισες όλα καλά!.
Πάντως εγώ στη θέση σου αντί να ρίχνω το νερό με κανάτα θα πήγαινα να αγόραζα μερικα ψεκαστήρια-μπουκάλια απο κανένα macro-lidl σίγουρα η όλη χρήση θα ηρεμούσε και την γυναίκα σου , που ειπωθέτω θα τρέμει κάθε φορά που θα γυρνάει την κανάτα μήν της φύγει νερό με πίεση και χάσεις κανένα graft!!!!!:21m::21m:
Ξέρεις πολλές φορές δέν είναι ντροπή να υοθετούμε μερικές απλές πρακτικές του εξωτερικού , σαφέστατα οι άνθρωποι κάνουνε 10 και χρόνια την δουλεία τους όπως λές και εσύ , όμως στις λεπτομέρεις κρύβεται ο δίαβολος ή άν θές κάνουνε την διαφορά!...απο μιά καλή ΜΜ σε μιά άριστη.

Θα σου φέρω ενα παράδειγμα:
Σε πολλά νήματα μεταμοσχεύσεων εδώ στο forum αναφέρονται μέλη που μετά την ΜΜ την πρώτη-δεύτερη μέρα είχαν ελαφρυ ώς βαρή πρήξιμο στο πρόσωπο...10 ημέρες είμουν στον Καναδά είδα πάνω απο 15 περιπτώσεις ΜΜ διαφορετικών NW , ηλικίας , Grafts , ουδείς μα ουδείς δέν πρήστικε...γιατί?.
Γιατί πολυ απλά την πρώτη βδομάδα κοιμούνται όλοι οι ασθενείς σε επικλινείς καρέκλες σε στάση 45 μοιρών έτσι ώστε να αποφεύγεται το πρήξιμο αλλά και να διαισφαλίζεται ότι δέν θα τραμαυτίσουν Grafts κατα την διάρκεια του ύπνου!...
Τώρα όσον αφορά για τα λουσίματα και την αποστείρωση-καθαρισμό των πληγών που αναφέρεις , για την ιστορία θα σου πώ ότι: η προσέγγιση των μεγάλων κλινικών του εξωτερικού είναι όλα τα πρωινά λουσίματα του ασθενή (Rahal:6-πλυσίματα) γίνονται στην κλινική όχι τόσο γιατί το λούσιμο αυτό καθε αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση , απλά για να γίνεται ένα Follow up του ασθενή μεταγχειριντικά για πιαθανά προβλήματα όπως πρηξίματα , αλλεργίες , ειδίματα , νεκρώσεις αλλά και για φυχολογική στήριξη και λύσιμο αποριών που δημιουργούνται μέρα με τη μερά...όσον αφορά τον καθαρισμό-απολύμανση των κακαδίων-κρουστών γίνεται στην τέταρτη-πέμπτη μέρα απο είδικόυς Patient-Care γιατρούς με χρήση ειδικών μικροσκοπικών-γυαλιών χειρουργίου και χειρουργικά εργαλεία ακριβείας κάτι που εσύ και εγώ στο σπίτι σου δέν έχουμε!
ΤΕΣΠΑ αυτά δέν τα λέω για να καταχραστώ τον χώρο του νήματός σου ούτε προς ασέβια προς την κλινική-γιατρό , ίσα-ίσα
(μπορεί να πέρασα cosultation απο ένα απο τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου αλλά πιστεύω ότι ο γιατρός που θα "παντρευτώ" θα είναι ο Γεωργίου) γιατί πιστεύω ότι έχουμε ικανούς γιατρούς στην Ελλάδα απλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα , κατι που ούτε σι άλλως μας έχουν ξαφνιάσει ευχάριστα τα τελευταία χρόνια!...

Καλή ανάρρωση...προσοχή τις πρώτες βδομάδες (είναι οι πιό καθοριστικές) Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σου εύχομαι με πολλά και υγειή Grafs!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3000 grafts 27-28/12/2013

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάμε το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι της κλινικής με δική τους επαγγελματική μηχανή σε υπερυψηλή ανάλυση με φλας κτλ, οχι απλά αποκαλύπτουν το πρόβλημα αλλά το υπερμεγενθύνουν κιόλας, ιδίως με βρεγμένο μαλλί!!!

Μάλλον έκαναν λάθος στην μηχανή στο σετάρισμα της ημερομηνίας, όπου λέει 26 ειναι 27 και όπου λέει 27 ειναι 28/12.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ - 27/12/2013 - ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΛΛΙ:
http://imageshack.us/a/img42/1317/pshp.jpg
http://imageshack.us/a/img593/1451/gjxr.jpg
http://imageshack.us/a/img853/8775/xaes.jpg
http://imageshack.us/a/img23/356/r6n5.jpg
http://imageshack.us/a/img31/3011/ukn2.jpg
http://imageshack.us/a/img819/8734/3vt7.jpg
http://imageshack.us/a/img197/8237/6uny.jpg


ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ - 27/12/2013 - ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ:
http://imageshack.us/a/img853/9920/d8t8.jpg
http://imageshack.us/a/img839/129/0yn1.jpg
http://imageshack.us/a/img836/1605/sz1a.jpg
http://imageshack.us/a/img20/7132/ak6s.jpg
http://imageshack.us/a/img802/6906/a6is.jpg
http://imageshack.us/a/img194/836/uy6n.jpg
http://imageshack.us/a/img27/8623/2ias.jpg


ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ - 27/12/2013 - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:
http://imageshack.us/a/img42/7302/70cq.jpg
http://imageshack.us/a/img850/882/ttea.jpg
http://imageshack.us/a/img9/1390/68bo.jpg
http://imageshack.us/a/img593/4866/8tdh.jpg
http://imageshack.us/a/img268/8836/uia9.jpg
http://imageshack.us/a/img837/374/aavr.jpg
http://imageshack.us/a/img600/2360/vh8x.jpg
http://imageshack.us/a/img585/787/2myn.jpg
http://imageshack.us/a/img706/1984/kf1u.jpg


ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ - 28/12/2013 - ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ:
http://imageshack.us/a/img822/6431/j8nj.jpg
http://imageshack.us/a/img34/9021/zeuc.jpg
http://imageshack.us/a/img23/8195/trxr.jpg
http://imageshack.us/a/img560/9844/ysto.jpg
http://imageshack.us/a/img824/457/tobg.jpg
http://imageshack.us/a/img823/7200/eqtq.jpg
http://imageshack.us/a/img7/9029/k8ny.jpg
http://imageshack.us/a/img89/5605/k3o5.jpg


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
http://imageshack.us/a/img713/7320/2qss.jpg
http://imageshack.us/a/img189/599/z39g.jpg
http://imageshack.us/a/img812/5322/b2wf.jpg
http://imageshack.us/a/img853/3927/jyxc.jpg
http://imageshack.us/a/img707/7619/p2yk.jpg
http://imageshack.us/a/img20/3631/ezmc.jpg
http://imageshack.us/a/img89/5028/wi5u.jpg
http://imageshack.us/a/img202/2294/vt1c.jpg
http://imageshack.us/a/img36/9756/nxuv.jpg
http://imageshack.us/a/img607/8793/8bhp.jpg
http://imageshack.us/a/img856/493/u1f2.jpg
http://imageshack.us/a/img22/9724/yiz4.jpg
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

danceworld_2001 είπε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ
ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ GRAFTS ΑΠΟ 3000 ΣΕ 3458.

Το έκανα dance ok ;)

Επειδή το thread είναι δικό σου στο πρώτο post (σελ.1) μπορείς και εσύ να κάνεις edit αυτό που ποσταρες κανονικά και να αλλάξεις τίτλο κλπ κλπ.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

4 cm κάτω φυσικά όχι, 1,5 με 2 cm ναι, σωστά μίλησες και στον weznem ανάλυσα την στρατηγική μου που θα πρέπει να ειμαι μονόδρομος για περιστατικά σαν εμένα. Δεν σκοπεύω να πέσω θύμα της απληστίας μαλλιών.

athenian είπε:
Δεν νομίζω πάντως να είχε τόσο χαμηλά την hairline ποτέ. Αν έβαζε τόσα μοσχεύματα θα ήταν αφύσικο το αποτέλεσμα.


Σε ευχαριστώ φίλε μου!!! Ήταν προσεγμένη και τον πίεσα να ειναι διαρκώς κοντά μου!!! Υπομονή τώρα γιατί ειναι πακέτο η όλη φάση περισσότερο απο όσο περίμενα.

prowler3 είπε:
Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!
Φαίνεται πολύ προσεγμένη δουλειά που θα αποδόσει τα μέγιστα!
Καλή ανάρρωση και καλή υπομονή τώρα.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ) ΣΕ THUMBS ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ HIGH QUALITY LINKS:










 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ***ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

Καλησπέρα σε όλους του καλούς φίλους του φόρουμ. Μετά απο μερικές μέρες ανάπαυλας λόγω εορτών και ξεκούρασης, επανέρχομαι για το review μου και το συνεχές feedback που υποσχέθηκα να δίνω. Επίσης να μην ξεχάσω να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά με Υγεία και Περισσότερα Μαλλιά.

Εχθές το πρωί ήταν η τελευταία μέρα που έβαλα το ειδικό μείγμα στη δότρια για την επούλωση της. Συνεχίζουμε τα ευλαβικά λουσίματα που μου κάνει η "νοσοκόμα" μου με κανάτα με χλιαρό νερό και χαμηλότατη ροή πρωί βράδυ με το ειδικό αντισηπτικό σαμπουάν χωρίς μασάζ ακόμη απλά με απόθεση αφρού και ξέπλυμα. Ουσιαστικά θα μπορούσα και σήμερα, όμως επέλεξα Σάββατο να κάνω το πρώτο πλύσιμο με ελαφρύ κυκλικό μασάζ όπως μου είπαν για να καθαρίσει η περιοχή απο τα πήγματα. Κινούμε άκρως συντηρητικά. Στέλνω καθημερινά φωτογραφίες στην κλινική και μου είπαν πως η δότρια έχει φοβερή επούλωση, απο το 1 μέτρο δεν βλέπεις τίποτα, και η λήπτρια ειναι σε εξίσου καλή κατάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΤΡΙΑ - ΛΗΠΤΡΙΑ ΒΡΑΔΥ 01/01/2014 ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ:









Θα μου δώσετε λίγο χρόνο ακόμη πριν συντάξω το αναλυτικό μου review για την περιγραφή της εμπειρίας, απλά να παραθέσω ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες για τους ανυπόμονους.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ GRAFTS:
Μέρα 1 = 756 μονότριχα / 916 δίτριχα / 404 τρίτριχα - τετράτριχα / ΣΥΝΟΛΟ 2076
Μέρα 2 = 178 μονότριχα / 885 δίτριχα / 319 τρίτριχα - τετράτριχα / ΣΥΝΟΛΟ 1382

Συνολικά λοιπόν εξάχθηκαν και τοποθετήθηκαν 3458 μοσχεύματα, τα 500 περίπου στο crown σε επιλεγμένα σημεία, και τα υπόλοιπα σε όλη την Α ζώνη. Δεν κατεβάσαμε την Hairline στο native point, δουλέψαμε το νεο receding point με ευθυγράμμιση και πύκνωση του εσωτερικού της Α ζώνης, σε πυκνότητες που άγγιξαν τα 70 μοσχεύματα / cm2. Το crown δεν θα γεμίσει με 500, ήθελε 1000 και παραπάνω όμως η τοποθέτηση περισσότερων τώρα θα ήταν μεγάλο ρίσκο, ανάλογα τον βαθμό αραίωσης θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ:
Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρείας, μια τέτοια επέμβαση θα κόστιζε 4 ευρώ ανα graft για τα πρώτα 1000 και στην συνέχεια 3 ευρώ έκαστο για τα υπόλοιπα. Φυσικά μιλάμε για τιμές FUE. Αν κάνουμε τις πράξεις θα δούμε:
1000 x 4 € = 4000 €
2458 x 3 € = 7374 €
ΣΥΝΟΛΟ = 11374 €

Οι παραπάνω τιμές ειναι αρχικές, εφάμιλλες με τις αρχικές τιμές άλλης κλινική στην Κύπρο που αρχικά σκεφτόμουν να κάνω, και χαμηλότερες σε σχέση με κλινικές του Βελγίου, Αμερικής και Καναδά που εδρεύουν οι πλέον ξακουστοί γιατροί.

Ο γιατρός λόγω κρίσης, ανταγωνισμού αλλά και ανθρωπιάς ειναι άκρως συζητήσιμος αναφορικά με τις τιμές και με αρκετή πίεση μπορείς να πετύχεις πολλά. Μου είχε δώσει τελική τιμή 7800 με όλα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής πληρωμένα, για 3000 grafts. Με αυτούς τους όρους κλείσαμε. Η μεταφορά και διαμονή ειναι πάντα για τον ασθενή.

Τελειώνοντας το χειρουργείο, μια εμπειρία απίστευτη για μένα με 110% επαγγελματισμό παντού, χρειάστηκε να βάλουμε περισσότερα grafts απο όσα συμφωνήσαμε. Του λέω, δεν κάνουμε και το πόσο στρογγυλό, γελώντας... και γέλασε και αυτός και είπε οκ... 8000 (αστειευόμενος φυσικά!!!).

Τελικά κλείσαμε στα 7500 και με περισσότερα grafts. Μου είχε υποσχεθεί οτι δεν θα φύγω απο το τραπέζι αν δεν καλύψουμε το πρόβλημα όσο καλύτερα γίνεται, όσα grafts και να χρειαστούν!!!

ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 7500 ΓΙΑ 3458 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ

Μαζί μου ήρθε και η αρραβωνιαστικιά μου εκτελώντας χρέη νοσοκόμας!!! Δεν δέχθηκε να του πληρώσω το εισιτήριο της. Στο παραπάνω κόστος λοιπόν μας κάλυψε:

Αεροπορικά εισιτήρια απο Ελλάδα στην Κύπρο με επιστροφή σε καλές ώρες, οχι ξημερώματα ή μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για 2 άτομα (κανείς δεν το κάνει αυτό).

Μεταφορά με ιδιωτικό ΙΧ απο το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, και όταν ήρθαμε και όταν φύγαμε (απόσταση 50 χλμ η κάθε διαδρομή που τα ταξί την χρεώνουν 50 ευρώ χαλαρά).

Μεταφορά απο το ξενοδοχείο κάθε μέρα στην κλινική και επιστροφή με δικά τους μέσα, ακόμη και για την γυναίκα μου που χρειάστηκε περισσότερες φορές μέσα στην μέρα να πάει και αν έρθει για ξεκούραση κτλ, δεν μας επέτρεψαν να χαλάσουμε μισό ευρώ ή να πάρουμε μόνοι μας ταξί.

Διαμονή δωρεάν και για τους 2 μας σε αρκετά καλό ξενοδοχείο, το EUROPA PLAZA στην Λευκωσία, σε δίκλινο δωμάτιο με tft tv με άριστο πρωινό, free wifi κτλ κτλ.

Κατα την παραμονή στην κλινική, κερασμένο δεκατιανό και μεσημεριανό για εμένα και την γυναίκα μου, και οτι άλλο θελήσαμε σε σνακ - χυμό κτλ.

Εγώ προσωπικά τα μόνα λεφτά που χάλασα στην Κύπρο ήταν για βραδυνό, τρώγαμε στο ξενοδοχείο μας τα έφερναν στο δωμάτιο, με 10 ευρώ το πιάτο άριστο φαί και μεγάλες μερίδες, και οτι χαλάσαμε για δωράκια στα duty free!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

Καλημέρα σε όλους. 12 μέρες απο την μεταμόσχευση σήμερα (χωρίς να μετράω την τελευταία μέρα της επέμβασης). Πλέον απο τις 7 του μήνα λούζομαι 1 φορά το βράδυ μόνο απαλά με το αντισηπτικό μέχρι να τελειώσει και απο αύριο δευτερο χέρι το frezyderm hair implant shampoo μέχρι και αυτό να τελειώσει. Την άλλη Παρασκευή, 20 μέρες μετά την μεταμόσχευση εκκινώ regain 2% μόνο βράδυ για να δώσω έξτρα ώθηση και μετά θα πάω σε 5% όταν το επιτρέψει ο γιατρός με συστηματική χρήση 4-5 φορές την εβδομάδα βράδυα μόνο. Παράλληλα λαμβάνω proscar 1/3 χωρίς παρενέργειες όπως πάντα, για 6 μήνες με 1 χρόνο σίγουρα ώστε να θωρακίσω περισσότερο το αποτέλεσμα. Αυτή θα ειναι η στρατηγική μου εφεξής. Δεν σηκώνω βάρη και και θα απέχω απο το γυμναστήριο συνολικά 22 μέρες (3 βδομάδες). Θα ξεκινήσω την τέταρτη βδομάδα με χαλαρά βάρη και την 5η κανονικά.

Τρίμαρα λίγο την δότρια το καπελάκι ώστε να δέσει με τα άλλα πλαινά και κανείς δεν πήρε πρέφα τίποτα, η δότρια δείχνει 101% άψογη. Η λήπτρια επίσης παντακάθαρη απο πήγματα και χωρίς κοκκινίλες, με αρκετά τριχάκια ακόμη, αρχίζουν όμως τα πρώτα κενά απο εχθές, νομίζω σιγά σιγά πέφτουν τα μεταμοσχευμένα, αργά όμως. Παραθέτω φωτογραφίες απο εχθές το βράδυ 8/1/14 πριν το λούσιμο, 11 μέρες μετά την επέμβαση:






 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΟΤΡΙΑΣ - ΛΗΠΤΡΙΑΣ 18.01.2014








Καλημέρα σε όλους. Όλα βαδίζουν καλώς, μερικές φορές νοιώθω μυρμηγκιές όπως με είχαν ενημερώσει στην λήπτρια, πλέον η δότρια δεν νοιώθει το παραμικρό, 22 μέρες μετά την μεταμόσχευση. Μην φανταστείτε πως ειναι οδυνηρές οι μυρμηγκιές, απλά λίγο περίεργη αίσθηση αλλά νομίζω ελλατώνονται. Εχθές ξεκίνησα πρώτη μέρα regain 2% χωρίς καμία ενόχληση ή ερεθισμό. Παρατήρησα ελάχιστες τρίχες στον νιπτήρα εχθές κατα την εφαρμογή που για μένα ήταν πάντα κριτήριο τριχόπτωσης, μάλλον με το προσκαρ στο 1/3 έχουν αλλάξει τα δεδομένα της τριχόπτωσης, ας ελπίσουμε και της αραίωσης.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

Και όμως έχουν αραιώσει Γιαννάρα, εγώ που τα ξέρω και τα βλέπω απο την πρώτη μέρα όταν έφυγαν τα πήγματα, είχαν την διπλή πυκνότητα, δεν έγιναν ανομοιόμορφα κενά, όμως σίγουρα έχουν πέσει 40%.

Δεν βλέπεις διαφορά σε αυτές? Πάνω η πρόσφατη κάτω 9 ημέρες πριν


 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ. Επανέρχομαι στην καθιερωμένη μου ενημέρωση η οποία πλέον θα ειναι πιο αραιη και θα ειναι σε μηνιαία βάση αναφορικά με τις φωτογραφίες ώστε να βλέπουμε πως πάει η μμ σε όλα τα στάδια. Κλείσαμε 1 μήνα απο την μμ μου, έχουν πέσει αρκετά απο τα μμ μαλλιά, τριχόπτωση - αραίωση στα υπόλοιπα μαλλιά δεν δείχνω να έχω προφανώς λόγω ισχυροποιήσης της θεραπείας με φιναστερίδη 1,67 mg, ωστόσο φοβάμαι στο 2μηνο τι θα γίνει μιας και εδώ και 2 βδομάδες εφαρμόζω regain 2% μετά απο 8μηνη αποχή, οπότε προσδοκώ shedding απο αυτό + οτι shockloss απο την μμ που μπορεί να υπάρξει και όλα αυτά θα φανούν στο 2μηνο πάνω.

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 28.01.2014









και τα ίδια Link στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα για περισσότερο zoom:
http://imageshack.com/a/img823/494/4sq2.jpg
http://imageshack.com/a/img819/3764/tfr9.jpg
http://imageshack.com/a/img198/6107/zxvz.JPG
http://imageshack.com/a/img839/770/0my6.jpg
http://imageshack.com/a/img713/4973/pq5r.jpg
http://imageshack.com/a/img547/827/drff.jpg
http://imageshack.com/a/img545/4880/ix9n.jpg
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

PHOTO UPDATE 10/02/2014












http://imageshack.com/a/img844/8444/23g5.jpg
http://imageshack.com/a/img208/7444/1hty.jpg
http://imageshack.com/a/img199/6360/u8of.jpg
http://imageshack.com/a/img600/4998/54wk.jpg
http://imageshack.com/a/img854/9584/e69b.jpg
http://imageshack.com/a/img835/4931/irv5.jpg
http://imageshack.com/a/img545/4164/svky.jpg
http://imageshack.com/a/img541/3554/by4q.jpg
http://imageshack.com/a/img839/5127/3r0c.jpg
http://imageshack.com/a/img401/9020/kegi.jpg
 

vayero

Member
MH*C Μιχά**ς Γεωρ**ου - FUE 3458 grafts 27-28/12/2013

Υπομονή και σε σένα και μένα και όλους όσους κάναμε πρόσφατα μμ. Κοιτώ κι εγώ πως είμαι τώρα, άδειασε τελείως, είναι όντως δύσκολη φάση, ελπίζω να περάσει και να έρθει το καλύτερο!
 
Μπλουζα