Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Cvial στην μέτρηση της δότριας είχαν συμφωνία οι 2 γιατροί;Lorenzo κ Erdogan;
Θυμάμαι είχες πει ότι κ ο Τούρκος σου είχε μετρήσει τη δοτρια στα consulations
Κριμα παντως να μην παρουσιαζουν την μμ τους παιδια που εκαναν στον τουρκο.Θεωρειται σπουδαιος γιατρος και προσιτος οικονομικα.Κριμα και παλι κριμα.
Ενα παραπονο εχω μονο,αν μπορεις να το πεις τετοιο.Θα συμφωνήσω ότι έχει δρόμο ακόμα. Στην 1η μμ από τον 6ο στον 9ο μήνα είχα δει δραματική βελτίωση. Αυτό που μου αρέσει μέχρι στιγμής είναι η φυσικότητα, το δέσιμο με τα πλάγια και τα temples όπως επίσης και το ότι στέκεται με μεγάλη αξιοπρέπεια στο φως της ημέρας από πλευράς πυκνότητας χωρίς styling και κόλπα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχει δρόμο ακομα,στους 6+ μήνες είναι..ένα καλό αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής..απίστευτο δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση..νομίζω υπερβολή είναι αυτή η κουβέντα
Υπερβολη στο απιστευτο οχι και τοσο. Το λες και απιστευτοΑλλα καταλαβαινω τι εννοεις σε σχεση με αλλα αποτελεσματα 30ρηδων που εχεις δει στο νετ.
Οταν το βλεπει καποιος που εχει ακριβως τα μισα χρονια του cvial και κανει κολπα να κρυψει κενα με μαλλια που εχουν λεπτυνει απο πισω στις καραφλες περιοχες μπροστα και υπολογιζει στο τι θα γινει στα κοντινα χρονια του cvial το λες εκπληκτικο αποτελεσμα ενω εχει αρχισει απο νεαρος να εχει το pattern με το ανοιχτο μπιφτεκι και χωρις μαλλια στους κροταφους
Αληθεια ποσοι εχουν το μαλλι μιας τετοιας δουλειας, σε αυτη την ηλικια και ειναι χτυπημενοι απο την αα σε μεγαλο norwood;
Μην ξεχναμε και το βασικο δεν εχει κανει καμια θεραπεια σε σχεση με αλλα αποτελεσματα που βλεπουμε στο youtube που τους εχει δωσει ενα μεγαλο boost σε οτι ειχε απομεινει σε μεσαια ζωνη και τσουλουφι (αν ειχαν) η χημικη υποστηριξη φαρμακων. Ποσοι ειναι ετσι λοιπον χωρις φαρμακα;
Tα κακα στην περιπτωση του cvial ειναι οτι
-ειχε σχετικα μετρια δοτρια,λιγοτερο απο 6000g
-κακο λογο
-μεγαλη υποχωρηση στα πλαινα,εκει μονο χαλασε 700-800 g,μεγαλο νουμερο
βεβαια ειχε κ πολλα καλα ετσι
-χοντρη τριχα
-σγουρη τριχα
-ασπρομαυρη τριχα
Αν δεν εριχνε τοσα πολλα στα temple points,και ειχε 1000 g ακομα στη δοτρια να διαχειριστει,το αποτελεσμα θα ηταν πραγματικα απιστευτο,δεδομενου των καλων χαρακτηριστικων του μαλλιου του