Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

Georgie

Well-Known Member
Λάθος επιλογή για αυτά τα μαλλιά.Αν το κάνει θα frizzαρουν περισσότερο.Η το παλεύεις με προϊόντα σαν και αυτό που προτείνει ή τολμάς θεραπεία κερατίνης.Για το πιστολάκι Dyson τι να πούμε;;; κορυφαίο αλλά και με ένα parlux στο 1/5 της τιμής του γίνεται δουλιτσα.
Εγω με μαλλι απο Lorenzo και πιστολάκι Dyson θα χτύπαγα και ηλικίες ανεμβολιαστες :p
Ωραίο το Parlux όντως κοιτάζω ενα online στα 107 € προσφορά Advance light ionic ceramic
Για δώσε τα φώτα σου
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδή CVIAL για κάποιον που πετυχαίνει ένα πυκνό λουκ με το κούρεμα της φωτο, είναι δεδομένο ότι και σε ένα λουκ Keanu reeves θα εχει φουλ πυκνοτητα ;

Προφανέστατα. Το layering (αλά Keanu) ξεκινάει από την χωρίστρα κατά μήκος του κεφαλιού (εκέι είναι το αδύνατο σημείο που δεν πολυφαίνεται όμως) και στα δεξιά αριστερά μπροστά το μαλλί συσωρεύεται βοηθούμενου και του μεγάλου μήκους. Η πυκνότητα της hairline δεν είναι ορατή, ουσιαστικά βλέπεις συσωρευμένο μαλλί από τις πιο πίσω μη ορατές ζώνες. Στις περιοχές που είναι ορατό βλέπεις το μαλλί που έχει συσσωρευτεί και όχι την μαμίσια της τοπικής περιοχής όπως στην hairline στην φώτο που πόσταρα.

lolbhvqrnyd51r.png
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πιστεύω ότι ο cvial πρέπει να πάει στα άκρα απλά να ηρεμήσει....η το αφήνει να μακρύνει εντελώς με αλογοουρά να βαρύνει το μαλλί και να κάθεται η λίγο μακρυτερο από πεζοναύτικο που πιστεύω θα του ταίριαζε και είναι μια χαρά για την δουλειά του ...μηχανή γύρω γύρω στα 2 εκατοστά πάνω και δεν ξανά ασχολείται....

Αλογοουρά Γιώργο? Το τερμάτισες :)
Το λίγο μακρύτερο από το πεζοναυτικό μου πηγαίνει αλλά είναι λίγο μονότονο. Είμαι της λογικής "καλύτερα να σου περισσεύει παρά να σου λείπει". Έχω στρογγυλό πρόσωπο και χρειάζομαι όγκο προς τα πάνω οπότε το μήκος είναι απαραίτητο για να τον χτίσω. Από εκεί ξεκινάνε όλα, το λουκ πρέπει να ταιρειάζει με το σχήμα του προσώπου. Toυ Keanu του πάει το μακρί μαλλί γιατί έχει μακρύ πρόσωπο και θέλει όγκο πλάγια και όχι πάνω, σε μένα είναι ακριβώς το αντίθετο θέλω όγκο πάνω και καθόλου πλάγια. Το χοντρό και σπαστό βοηθάει στον όγκο θέλει όμως μήκος και να ελέγξεις το φριζάρισμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H εύκολη λύση για στρώσιμο είναι πάλι η ίδια κρέμα χωρίς λούσιμο, χωρίς πιστολάκι, απλά χτένισμα προς την κατευθυνση που θες και πλέον έχεις wet look όλη την μέρα μέχρι το βράδυ. Αυτό είναι job acceptable. Μειονέκτημα ο μηδενικός όγκος. Το μαλλί φυσικά σπαστό αλλά καλύτερο από το να είναι ίσιο, αλλιώς θα ήταν mafia look.

IMG_1437r.jpg
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και ένα πολύ κοντινό από το wet look για να καταλάβουμε τι σημαίνει 65g στην hairline (σε 2 φυσικά μμ) αλλά με πολύ χαμηλό λόγο. Στα πρώτα 5μμ πρέπει να μην είναι πάνω από 1.5. Φυσικά θα ήταν προτιμότερο το 50g με λόγο 2.0 (για να γλυτώσεις την 2η μμ) αλλά και που αλλού να βάλεις τα τόσα μονότριχα. Στα συν η εξαιρετική φυσικότητα που σου δίνουν τα πολλά μονότριχα. Να λοιπόν γιατί χρειάζονται και αυτές οι πυκνότητες. Γιατί όλα τα κεφάλια δεν είναι τα ίδια.

IMG_1443r.jpg
 
Μπλουζα