Costis, fut, 3660 grafts, 24/03/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Φωτογραφιες απο την μεταμοσχεύση μου στην HDC

aleksandros είπε:
Δεν αξιζει τον κοπο για λιγα μοσχευματα να σου παρει strip γιατι στο μελλον θα χρειαστεις και 2 μεταμοσχευση ισως και 3.
Σαφως και η strip εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα δεν το συζητω.
Αλλα στην ηλικια που ειμαστε πιστευω οτι δεν ειναι η καταλληλη για μικρες βαθμιδες.

alex πιστεψε με το αποτελεσμα ειναι αυτο που εχει το περισσοτερο βαρρος και οχι η μεθοδος.....ολοι θελουμε να αποφυγουμε το στριπ αλλα δε γινεται αλλιως.....αν και εγω που εχω κανει στριπ ουτε καταλαβα τπτ απο θεμα πονου κτλ....
Πλεον ολοι μας πανω κατω 3ερουμε τι παιζει με τις μεταμοσχευσεις......και εφ οσον ξερουμε ειναι στο χερι μας το τι θα κανουμε.....εγω ας πουμε με τα σημερινα δεδομενα δε προκειται να κανω φυε για κανεναν λογο....προτων γιατι φοβαμαι το αποτελεσμα και δευτερον σε περιπτωση στραβης για να μη πεταω τσαμπα τα πολυτιμα αυτα τριχοθυλακια που εχω.....και προτιμω την στριπ και ας αφηνει μια μικρη ουλη.....Τελος συμφωνω οτι δεν αξιζει για λιγα γκραφτς να πας να κανεις στριπ.....για να κανεις στριπ πρεπει να χρειαζεσαι τουλαχιστον 2000 θυλακες και πανω αλλιως ειναι κουταμαρα να ανοιξεις το κεφαλι σου....οποτε αν καποιος χρειαζεται 1000 ως 1500 καλο θα ειναι να μην παει για φυε και να περιμενει να προχωρησει λιγο ακομα η αραιωση και να κανει στριπ για να κοιμαται ησυχος.....απλα αυτη ειναι η γνωμη μου....και αυτο θα εκανα εγω....δεν προτρεπω κανεναν για κατι.....απλα προσωπικα προτιμω τα πιο σιγουρα μονοπατια......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Πανο ο hasson ειναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης πανω σε strip, αλλα ο αριθμος των grafts που βαζει μου φαινετε λιγο υπερβολικος, ειχες παει για 2500 grafts και σου εβαλε 3600 το προβλημα σου ηταν μικρο δεν σου φαινετε λιγο παράλογος ο αριθμός?
Επαναλαμβανω οτι η ιλικια μας ειναι μικρη ακομα και δεν ξερει κανεις πως θα γινει μετα απο 5-10 χρονια.

NGL

Member

panos1982 είπε:
alex πιστεψε με το αποτελεσμα ειναι αυτο που εχει το περισσοτερο βαρρος και οχι η μεθοδος.....ολοι θελουμε να αποφυγουμε το στριπ αλλα δε γινεται αλλιως.....αν και εγω που εχω κανει στριπ ουτε καταλαβα τπτ απο θεμα πονου κτλ....
Πλεον ολοι μας πανω κατω 3ερουμε τι παιζει με τις μεταμοσχευσεις......και εφ οσον ξερουμε ειναι στο χερι μας το τι θα κανουμε.....εγω ας πουμε με τα σημερινα δεδομενα δε προκειται να κανω φυε για κανεναν λογο....προτων γιατι φοβαμαι το αποτελεσμα και δευτερον σε περιπτωση στραβης για να μη πεταω τσαμπα τα πολυτιμα αυτα τριχοθυλακια που εχω.....και προτιμω την στριπ και ας αφηνει μια μικρη ουλη.....Τελος συμφωνω οτι δεν αξιζει για λιγα γκραφτς να πας να κανεις στριπ.....για να κανεις στριπ πρεπει να χρειαζεσαι τουλαχιστον 2000 θυλακες και πανω αλλιως ειναι κουταμαρα να ανοιξεις το κεφαλι σου....οποτε αν καποιος χρειαζεται 1000 ως 1500 καλο θα ειναι να μην παει για φυε και να περιμενει να προχωρησει λιγο ακομα η αραιωση και να κανει στριπ για να κοιμαται ησυχος.....απλα αυτη ειναι η γνωμη μου....και αυτο θα εκανα εγω....δεν προτρεπω κανεναν για κατι.....απλα προσωπικα προτιμω τα πιο σιγουρα μονοπατια......

πανο για πες μας,ποσα τριχοθυλακια εβαλες τελικα.πες μας καμια ιστορια ρε φιλε... ;)

Panos1982

Well-Known Member

3200 alex....μακαρι να μπορουσα να βαλω κι αλλα.....τεσπα....το προβλημα μου δεν ηταν κ τοσο μικρο τελικα.....εκανα πολυ πυκνωση στα υπαρχοντα μαλλια μου και δε το περιμενα.....τεσπα εδω ειναι αλλο αρθρο....θα κανω αλλο δικο μου....
ngl...τι ιστορια να πω??? lol....

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Πανο βαλε καμια φωτο ρεσυ
Γυρισες φανταζομε
γυρισα σημερα.....θα κανω αρθρο αλαλ δε μπορω να βαλω φοτο γιατι δε δουλευει καποιο αρχειο.....:/

lalakos

Member

panos1982 είπε:
3200 alex....μακαρι να μπορουσα να βαλω κι αλλα.....τεσπα....το προβλημα μου δεν ηταν κ τοσο μικρο τελικα.....εκανα πολυ πυκνωση στα υπαρχοντα μαλλια μου και δε το περιμενα.....τεσπα εδω ειναι αλλο αρθρο....θα κανω αλλο δικο μου....

τι εννοείς ότι το πρόβλημά σου τελικά δεν ήταν και τόσο μικρό. Να φανταστώ πως τα ξύρισες και πχ τα είδες λίγο πιο αραιά πιο πίσω??? :chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

lalakos είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=1181.msg20245#msg20245 date=1257863521]

τι εννοείς ότι το πρόβλημά σου τελικά δεν ήταν και τόσο μικρό. Να φανταστώ πως τα ξύρισες και πχ τα είδες λίγο πιο αραιά πιο πίσω??? :chinscratch
[/quote]

oxi λαλακος.....ενοω οτι τα μπροστινα μου μαλλια ηταν λιγο πιο αδυναμα απ οτι τα αλλα στο middle....και το ηξερα...αν τα εβλεπες με γυμνο ματι οπως εγω θα νομισες οτι εχω μια αραιωση πυκνοτητας 15-20% το πολυ....αλλα τελικα ηταν πολυ πιο μεγαλη απ οτι φανταζομουν....και χρειαστηκε να μπουν πολλα θυλακια για να τα επαναφερουν.....και εγω νομισα οτι για πυκνωση θα χρειαζομουν το πολυ 300-500 grafts....αλλα χρειαστηκα πολυ παραπανω......

comb

Member

Φίλε Κωστή συγχαρητήρια για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! Η hdc έχει δείξει καλά πράγματα τελευταία για όποιους προτιμούν να μείνουν Ευρώπη.

aleksandros

New Member

Costi μπορεις να βαλεις καμια φωτο απο την δοτρια με 1 cm μακρος μαλλιων?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairevival

New Member

πάναρε μη σε παίρνει από κάτω αυτό. Εμείς εδώ στο forum είμαστε φιλαράκια σου και
θα δεις πόσο θα σε ανεβάσουμε όταν δούμε τις photos σου. Μπράβο για το θάρρος και την τόλμη σου
να ταξιδέψεις μέχρι την άλλη άκρη της γης και να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου.

Οmar 25000 δολλάρια 'μωρί τρελή' ; (που λέει ο Ψινάκης ε ! ) χαχα!
καλά ρε φίλε από σένα περιμένουμε photos ε!!!

Οι δικές μου παρατηρήσεις:
1. Ο Hasson αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα σε 2 άτομα ? Δηλαδή τη μέρα έβγαλε πόσα λεφτά ρε φιλε;
2. Τι θα γίνει με τις άλλες μέρες που π.χ. θα χρειαστεί ένα λούσιμο κτλ; ο comb είχε μείνει καιρό εκεί.
3. Αν στο 1% δεν υπάρξει σωστό αποτέλεσμα, υπάρχει επιστροφή χρημάτων; κάποια εγγύηση βρε αδερφέ.
4. Θα υπάρχει συχνή επικοινωνία με τον hasson για την επίβλεψη της διαδικασίας ή πάει και τέλος;
5. H ουλή που έκανε ο hasson θα φύγει με το χρόνο ή θα μείνει εφ'όρου ζωής εκεί;

omar πότε θα ανεβάσεις photos ρε!

Panos1982

Well-Known Member

hairevival είπε:
πάναρε μη σε παίρνει από κάτω αυτό. Εμείς εδώ στο forum είμαστε φιλαράκια σου και
θα δεις πόσο θα σε ανεβάσουμε όταν δούμε τις photos σου. Μπράβο για το θάρρος και την τόλμη σου
να ταξιδέψεις μέχρι την άλλη άκρη της γης και να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου.

Οmar 25000 δολλάρια 'μωρί τρελή' ; (που λέει ο Ψινάκης ε ! ) χαχα!
καλά ρε φίλε από σένα περιμένουμε photos ε!!!

Οι δικές μου παρατηρήσεις:
1. Ο Hasson αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα σε 2 άτομα ? Δηλαδή τη μέρα έβγαλε πόσα λεφτά ρε φιλε;
2. Τι θα γίνει με τις άλλες μέρες που π.χ. θα χρειαστεί ένα λούσιμο κτλ; ο comb είχε μείνει καιρό εκεί.
3. Αν στο 1% δεν υπάρξει σωστό αποτέλεσμα, υπάρχει επιστροφή χρημάτων; κάποια εγγύηση βρε αδερφέ.
4. Θα υπάρχει συχνή επικοινωνία με τον hasson για την επίβλεψη της διαδικασίας ή πάει και τέλος;
5. H ουλή που έκανε ο hasson θα φύγει με το χρόνο ή θα μείνει εφ'όρου ζωής εκεί;

omar πότε θα ανεβάσεις photos ρε!

1) αλλη μερα ειχα χειρουργειο εγω και αλλη ο ομαρ.......αλλα οντως ο χασσον καθε μερα κανει 2 χειρουργια.....το ποσα λεφτα εβγαλε δε το γνωριζω....μιας και εξαρταται απ τα θυλακια.....σκεψου οτι εχει και πολυ προσωπικο να πληρωσει ομως....αλλα μη λεμε μαλακιες βγαζει πολλα λεφτα....πραγμα βεβαια που δε με απασχολει.....εμενα αλλο με νοιαζει... :)
2)οσο εισαι εκει σε λουζουν αυτοι....οταν φυγεις.....χερακια εχεις....το κανεις μονος σου...αργα και απαλα.....
3)ο χασσον δεν εγγυατε για το αποτελεσμα μιας και διαφερουν....εγγυαται οτι αν δε βγουν οσα θυλακια σου εβαλε κανει διορθωτικη επεμβαση δωρεαν.....
4)αυτο δε το ξερω.....αλλα σιγουρα μπορεις εσυ να επικοινωνησεις μαζι τους και να τους ρωτησεις το οτιδηποτε σχετικα με την πορεια σου......δε θα στο κελισουν στα μουτρα μη φοβασαι.... :D
5)η ουλη δε φευγει.....που να παει???στο σβερκο?? μενει εκει....παρων....ειναι παρασημο...για να θυμασαι τι εχεις περασει....

costis

New Member

Παιδιά έχει περάσει κιόλας ένας χρόνος από την μεταμόσχευση :) :), πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα?

Οι φώτο προστέθηκαν και στο αρχικό ποστ μαζί με τις άλλες.

Georgex6

Well-Known Member

πολυ καλο το βλεπω εγω
το σημαντικο ειναι ομως να μας πεις εσυ πως νοιωθεις οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη κι αν εχει αλλαξει η ψυχολογια σου

Hopefull

New Member

Εισαι κουκλος φιλε συγχαρητηρια για το πολυ καλο σου αποτελεσμα :)

Μεσα στην ατυχια της τριχοπτωσης εισαι και πολυ τυχερος...εχεις απλα τα ΤΕΛΕΙΑ χαρακτηριστικα για μεταμοσχευση, απλο recession και οχι diffuse thinning, χοντρη τριχα, curly hair. Eιμαι σιγουρος οτι εισαι πολυ happy ε? Σα να σε βλεπω να χαμογελας απο ικανοποιηση καθως θα διαβαζεις τα comments που θα σου ρχονται τωρα ενα ενα :) :) :)

costis

New Member

Υπέρ ευχαριστημένος,
δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα ;)

max_os

New Member

Ευγε Costi. πολύ καλός. Φαίνεται να πήγαν όλα σωστά. Συγχαρητήρια .

comb

Member

Φίλε Κωστή, συγχαρητήρια, εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Μπλουζα