Costis, fut, 3660 grafts, 24/03/2009

costis

New Member
Απ: Φωτογραφιες απο την μεταμοσχεύση μου στην HDC

Ο τίτλος του θέματος λέει "Φωτογραφίες απο την μεταμόσχευση μου στην HDC" .
Οι συζητήσεις περί hasson δεν καταλαβαίνω που κολλάνε :chinscratch.

aleksandros είπε:
Costi μηπως στην δοτρια εχεις shockloss?

Αλέξανδρε δεν θυμάμαι / δεν έχω προσέξει κάποιο shockloss στην δότρια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

γιατι εκνευριζεσαι?... :mad:
μεσα στο θεμα ειμαστε.εκτος κι αν θελεις να λες μονο τα δικα σου φιλαρακο.

max_os

New Member

συνπάσχοντες και μη. Χαλαρά! Ημεμήστε ο Κωστής βρήκε την υγειά του και ο ΝLG είχε καθ όλα μια σεβαστή άποψη.
Μπορεί να μας εξηγήσει, ή οποιος άλλος ξέρει, τι σημαίνει sockloss στη δότρια και τι επακόλουθα εχει αυτό (τι δλδ συνεπάγεται).

Ισως πάμε εδώ να αλλάξουμε θέμα στο post (εδώ πανω εχει δικαιο ο Κωστής)
Ευχαριστώ. Μαχ_ΟΣ

costis

New Member

Καθόλου δεν εκνευρίστηκα, δεν υπάρχει λόγος αλώστε :)

Μαχ_ΟΣ συμφωνώ απολυτά μαζί σου ότι ο ΝLG είχε μια καθ όλα σεβαστή άποψη, άλλα πιστεύω είναι πιο σωστό να ανοιχτή ενα καινούριο Θέμα να με τίτλο hasson Vs hdc αν θέλει ο φίλος να συγκρίνει τον τρόπο που κάνουν της επεμβάσεις τους οι δυο κλινικές ;)

costis

New Member

max_os είπε:
Μπορεί να μας εξηγήσει, ή οποιος άλλος ξέρει, τι σημαίνει sockloss στη δότρια και τι επακόλουθα εχει αυτό (τι δλδ συνεπάγεται).

Σε αυτό το άρθρο εξηγεί αναλυτικά τι είναι το hair transplant shock loss
http://blog.americanhairloss.org/hair-loss/hair-transplant-shock-loss/

NGL

Member

costis είπε:
Καθόλου δεν εκνευρίστηκα, δεν υπάρχει λόγος αλώστε :)

Μαχ_ΟΣ συμφωνώ απολυτά μαζί σου ότι ο ΝLG είχε μια καθ όλα σεβαστή άποψη, άλλα πιστεύω είναι πιο σωστό να ανοιχτή ενα καινούριο Θέμα να με τίτλο hasson Vs hdc αν θέλει ο φίλος να συγκρίνει τον τρόπο που κάνουν της επεμβάσεις τους οι δυο κλινικές ;)

εγω εχω κανει την ερευνα μου φιλε και δεν υπαρχει λογος συγκρισεων.ειναι καλη κλινικη και η hdc απλα θεωρω καλυτερο τον hasson.αυτο ειναι ολο.εαν αυτο που ανεφερα για το ξυρισμα στην δοτρια ειναι λογος για να ανοιξει αλλο θεμα,τοτε δεν καταλαβαινω τι πρεπει να γραψουμε στο θεμα σου.το οτι ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα ,οκ ειναι!απο κει και περα ολα τα υπολοιπα φανταζομαι τα εχεις καλυψει (τιμες κτλ)
αυτο που ρωταει o ο max_os πχ μπορει ν απαντηθει εδω και δεν χρειαζεται να χανομαστε σε αμετρητα θεματα.
πηγαινε και δες τι εχει συζητηθει στο θεμα αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=721.0 και θα καταλαβεις....

max_os shockloss ειναι κατασταση που μπορει να σου πεσουν μαλλια στην περιοχη διπλα ακριβως απ την λωριδα που σου εχουν αφεραισει απ την δοτρια λογω του κοψιματος καποιων μικρων νευρων ή της μειωμενης αιματωσης κατα την διαρκεια της επεμβασης ή του αναισθητικου που παρεχεται στην περιοχη.ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Υπαρχει shockloss που μπορει να προκληθει και στην ληπτρια ομως.σχετικο και το θεμα που ανεφερα με το ξυρισμα πιο πανω που μπορει να προκαλεσει shockloss!εκει τα πραγματα ειναι διαφορετικα.οι τριχες που ηταν να πεσουν πιθανοτατα δεν θα ξαναβγουν.τριχες που δεν ειναι προγραμματισμενες να πεσουν και τριχες απο προηγουμενες μεταμοσχευσεις θα ξαναβγουν.
ελπιζω να σε βοηθησα. ;)

costis

New Member

hopefull είπε:
φιλε πως λεγετε ο γιατρος που σου κανε τη μεταμοσχευση στην HDC?

Τώρα είδα την ερώτηση σου hopefull.

Ο Δρ Γκαραγκούνης και για λίγο o Δρ Γεωργίου δούλεψε στο hairline.

aleksandros

New Member

Ο δρ Γεωργιου εχει κανει φοβερες δουλειες ο αλλος ειναι αγνωστος, στα φορουμς για τον Γεωργιου λενε.

costis

New Member

Αν θυμαμαι καλά ο Δρ Γεωργίου ασχολήθηκε με το hairline μου κανένα μισάωρο, την πιο πολύ ώρα κοντά μου ηταν ο Δρ Γκαραγκούνης.

Γενικά δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από την επέμβαση αφού ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών και βρισκόμουν στον κόσμο μου :sleep:

aleksandros

New Member

Ποτε σου ειπαν οτι θα ολοκληρωθει το αποτελεσμα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

aleksandros είπε:
Ο δρ Γεωργιου εχει κανει φοβερες δουλειες ο αλλος ειναι αγνωστος, στα φορουμς για τον Γεωργιου λενε.

εχω διαβασει επισης πολυ καλα σχολια για τον γεωργιου. 8)

aleksandros

New Member

Ναι εχει καλο χερι, δουλευει παραπανω σε fue.
Αποψη μου ειναι οτι αν καποιος χρειαζεται μεχρι και 2500 δεν αξιζει να κανει strip δινει κατι παραπανω και κανει fue ωστε να μπορει να κανει οτι κουρεμα θελει.

NGL

Member

aleksandros είπε:
Αποψη μου ειναι οτι αν καποιος χρειαζεται μεχρι και 2500 δεν αξιζει να κανει strip δινει κατι παραπανω και κανει fue ωστε να μπορει να κανει οτι κουρεμα θελει.

στo fue αυξανεται κατα πολυ η πιθανοτητα να εχεις μειωμενη φυτρωση τριχοθυλακιων απ οτι με strip.ακομα και οι καλυτεροι γιατροι βασιζουν τ αποτελεσματα τους κυριως στην μεθοδο αφαιρεσης λωριδας.υπαρχει δηλ.πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα καταστροφης τριχοθυλακιων κατα την εξαγωγη τους απ την δοτρια.ανεξαρτητα απ τον αριθμο τους καλυτερα κανεις να μειωνει τα ρισκα και να μην περιοριζει αδικα την δοτρια.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:

πρωσοπικα για μενα ειναι πολυ λαθος η αποψη σου αλεξ.....μιας και ρωτησα τον χασσον για τα φυε και μου ειπε οτι με το φυε γινεται το εξης.....ακομα και οι καλυτεροι γιατροι εχουν τα εξης αποτελεσματα οταν κανουν φυε...το 10% θα βγει το αποτελεσμα πολυ καλο...ενα 30% θα βγει απλα καλο.....ενα 10-30% μετριο και τα υπολοιπα χαλια.....γιατι λεει οτι με το φυε δε μπορεις να δεις τον θυλακα....οποτε ειναι λες και κλεινεις τα ματια και παιζεις κορονα γραμματα με το αν θα τραυματιστει ο θυλακας η οχι.....για αυτο κ ο χασσον δε κανει φυε....γιατι δε θελει να χαλασει το ονομα του με κακα αποτελεσματα......τωρα ο καθενας εχει δικο του μυαλο και κρινει τη θελει να κανει βεβαια.....αλλα εγω φυε δε θα εκανα ποτε.....τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα......

orion

Member

panos1982 είπε:
[quote author=aleksandros link=topic=1181.msg20062#msg20062 date=1257495779]

πρωσοπικα για μενα ειναι πολυ λαθος η αποψη σου αλεξ.....μιας και ρωτησα τον χασσον για τα φυε και μου ειπε οτι με το φυε γινεται το εξης.....ακομα και οι καλυτεροι γιατροι εχουν τα εξης αποτελεσματα οταν κανουν φυε...το 10% θα βγει το αποτελεσμα πολυ καλο...ενα 30% θα βγει απλα καλο.....ενα 10-30% μετριο και τα υπολοιπα χαλια.....γιατι λεει οτι με το φυε δε μπορεις να δεις τον θυλακα....οποτε ειναι λες και κλεινεις τα ματια και παιζεις κορονα γραμματα με το αν θα τραυματιστει ο θυλακας η οχι.....για αυτο κ ο χασσον δε κανει φυε....γιατι δε θελει να χαλασει το ονομα του με κακα αποτελεσματα......τωρα ο καθενας εχει δικο του μυαλο και κρινει τη θελει να κανει βεβαια.....αλλα εγω φυε δε θα εκανα ποτε.....τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα......
[/quote]

http://hair-restoration-info.com/eve/forums/a/tpc/f/3466060861/m/116107393

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=1299

aleksandros

New Member

Δεν αξιζει τον κοπο για λιγα μοσχευματα να σου παρει strip γιατι στο μελλον θα χρειαστεις και 2 μεταμοσχευση ισως και 3.
Σαφως και η strip εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα δεν το συζητω.
Αλλα στην ηλικια που ειμαστε πιστευω οτι δεν ειναι η καταλληλη για μικρες βαθμιδες.

παιδια σορρυ που ειμαι οφφ αλλα εκανε ενας γνωστος μου μεναμοσχευση εδω στην ελλαδα με καλα αποτελεσματα με 2000 ευρο! τι λετε?

και παλι σορρυ για το οφφ costis

Joda

Member

dimitris1991 << ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ>>.πετυχαινει σε εναν και απο πισω ειναι αλλοι 50 απογοητευμενοι κ κατεστραμενοι απο τους χασαπηδες στην ελλαδα..

Μπλουζα