Απ: Φωτογραφιες απο την μεταμοσχεύση μου στην HDC
costis είπε:
Καθόλου δεν εκνευρίστηκα, δεν υπάρχει λόγος αλώστε
Μαχ_ΟΣ συμφωνώ απολυτά μαζί σου ότι ο ΝLG είχε μια καθ όλα σεβαστή άποψη, άλλα πιστεύω είναι πιο σωστό να ανοιχτή ενα καινούριο Θέμα να με τίτλο hasson Vs hdc αν θέλει ο φίλος να συγκρίνει τον τρόπο που κάνουν της επεμβάσεις τους οι δυο κλινικές
εγω εχω κανει την ερευνα μου φιλε και δεν υπαρχει λογος συγκρισεων.ειναι καλη κλινικη και η hdc απλα θεωρω καλυτερο τον hasson.αυτο ειναι ολο.εαν αυτο που ανεφερα για το ξυρισμα στην δοτρια ειναι λογος για να ανοιξει αλλο θεμα,τοτε δεν καταλαβαινω τι πρεπει να γραψουμε στο θεμα σου.το οτι ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα ,οκ ειναι!απο κει και περα ολα τα υπολοιπα φανταζομαι τα εχεις καλυψει (τιμες κτλ)
αυτο που ρωταει o ο max_os πχ μπορει ν απαντηθει εδω και δεν χρειαζεται να χανομαστε σε αμετρητα θεματα.
πηγαινε και δες τι εχει συζητηθει στο θεμα αυτο
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=721.0 και θα καταλαβεις....
max_os shockloss ειναι κατασταση που μπορει να σου πεσουν μαλλια στην περιοχη διπλα ακριβως απ την λωριδα που σου εχουν αφεραισει απ την δοτρια λογω του κοψιματος καποιων μικρων νευρων ή της μειωμενης αιματωσης κατα την διαρκεια της επεμβασης ή του αναισθητικου που παρεχεται στην περιοχη.ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Υπαρχει shockloss που μπορει να προκληθει και στην ληπτρια ομως.σχετικο και το θεμα που ανεφερα με το ξυρισμα πιο πανω που μπορει να προκαλεσει shockloss!εκει τα πραγματα ειναι διαφορετικα.οι τριχες που ηταν να πεσουν πιθανοτατα δεν θα ξαναβγουν.τριχες που δεν ειναι προγραμματισμενες να πεσουν και τριχες απο προηγουμενες μεταμοσχευσεις θα ξαναβγουν.
ελπιζω να σε βοηθησα.