Chlorine dioxide

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
GOMI είπε:
Μήπως υποσυνείδητα ο κόσμος έχει αγαπήσει τη φαλάκρα του και δεν θέλει να την αποχωριστεί? :p

Μπα, είναι πιο απλό, μόνο η minox και η fina δουλεύουν και τα άλλα τα βγάζουν τσαρλατάνοι για να μας τρώνε τα χρήματα. Α, και στο τέλος μεταμόσχευση που συμφέρει οικονομικά και έχει απίθανα αποτελέσματα.

Ειδικά οι μεταμοσχεύσεις....τζάμπα πράμα...


mimis giova είπε:
συμγερωντα παντου...με τον κινεζο μιλαει κανεις???τι λεει αυτος??

Τι να πει και αυτός. Τα αγγλικά του είναι χειρότερα και από τα κινέζικα μιας και χρησιμοποιεί μεταφραστή και δεν βγαίνει νόημα από τα όσα λέει. Ότι και να πει όμως, αυτό που θα μετρήσει στο τέλος θα είναι το αποτέλεσμα....ΑΝ αφήσουν το θέμα ανοιχτό ώστε να δούμε που θα καταλήξει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
ωραιος..ε το πιο τελευταιο π υπαρχει ειναι αυτο..ας το πριμενουμε λοιπον..τα αλλα ολα πανω κατω ειναι δοκιμασμενα..
 

cameo

New Member
Gomi, επειδή παρακολουθώ το θέμα στο αντίστοιχο φόρουμ (ο mod έχει φρικάρει, ποστάρει γύρω στα 20-30 μηνύματα την μέρα, χθες έλεγα δεν θα κοιμηθεί) έχασα λίγο την μπάλα με την επιστημονική τροπή που παίρνει η ιστορία, αν έχεις κάτι παραπάνω σχολίασε σχετικά.
Τελικά είναι τόσο επαναστατικό αυτό που ισχυρίζεται ο κινέζος (θα χάσει και αυτούς που τον υποστήριζαν) για δημιουργία θυλάκων και όχι επανεργοποίηση των ήδη υπαρχόντων?
 
Απ οτι καταλαβα δημιουργει καινουριους θύλακες που δεν υπήρχαν.
Με τα μαλλια τα μανισια που εχεις πριν ξεκινησεις να βαζεις cd τι γινεται?
Τα αφηνει αθικτα(τους θυλακες)?
Τα δυναμωνει?
Η τα καταστρέφει-καιει?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cameo είπε:
Gomi, επειδή παρακολουθώ το θέμα στο αντίστοιχο φόρουμ (ο mod έχει φρικάρει, ποστάρει γύρω στα 20-30 μηνύματα την μέρα, χθες έλεγα δεν θα κοιμηθεί) έχασα λίγο την μπάλα με την επιστημονική τροπή που παίρνει η ιστορία, αν έχεις κάτι παραπάνω σχολίασε σχετικά.
Τελικά είναι τόσο επαναστατικό αυτό που ισχυρίζεται ο κινέζος (θα χάσει και αυτούς που τον υποστήριζαν) για δημιουργία θυλάκων και όχι επανεργοποίηση των ήδη υπαρχόντων?

Προφανώς είναι θέμα χρόνου πότε το thread στο εκεί φόρουμ θα κλειδωθεί. Η κλασσική γνωστή συνταγή που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε παρόμοια θέματα. Αρχίζει μια διαμάχη, μπαίνουν και όλως περιέργως και κάποια παλιά μέλη στο σκηνικό που και καλά έχουν θιχτεί και στο τέλος ο mod "αναγκάζεται" να κλειδώσει το θέμα.

Σε αυτό που ρωτάς θα σε γελάσω. Ο πρώτος που έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό είναι μόλις 18 χρονών. Από κει ξεκίνησε και το όλο σκηνικό.

Επειδή όσο μεγαλώνουμε και η φαλάκρα αρχίζει και γράφει χρόνια είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, μάλλον, αν το μέλος αυτό λέει αλήθεια, η ηλικία και τα χρόνια τριχόπτωσης θα παίξουν το ρόλο τους.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν είναι σαφώς ευχαριστημένοι, γιατί έχασαν πολύ μαλλί το οποίο κατέληξε και πορτοκαλί. Σε κάποιους άλλους πάλι, δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Νομίζω πάντως πως μετά τον 3ο κύκλο θα μπορεί κάποιος να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.


fousekisss είπε:
Απ οτι καταλαβα δημιουργει καινουριους θύλακες που δεν υπήρχαν.

Πάνω σε αυτό του την έπεσαν όλοι. Ότι είναι αδύνατον να δημιουργεί νέους θύλακες μιας και τόσα και τόσα εργαστήρια και χρόνιες έρευνες όπως της aderans πχ δεν είχαν αυτό το αποτέλεσμα.

Η εξήγηση του Κινέζου για το προιόν του είναι λίγο δυσνόητη λόγω των περιορισμένων αγγλικών γνώσεων που έχει.
Πάνω κάτω πιστεύει ότι ο άξονας της τρίχας (hair shaft) έχει συμπιεστεί από τη διόγκωση των σμηγματογόνων αδένων λόγω της αυξημένης dht. Δηλαδή το όλο σκηνικό της συρρίκνωσης της τρίχας είναι αποτέλεσμα μη διαθέσιμου χώρου επιβίωσης.

Επικαλείται τη θεωρία του wounding, όπως πάνω κάτω την εξήγησε ο Κωτσαρέλης.

Το προϊόν του φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιες μικροπληγές ενώ αποσυμφορίζει ταυτόχρονα τους διογκωμένους αδένες.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τα επιπρόσθετα που έχει μέσα εκτός του C.D. τα οποία λέει ότι μπορεί να κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά. Αυτά δεν τα ξέρουμε για να τα σχολιάσουμε. Τα κρατάει κρυφά.

Με τα μαλλια τα μανισια που εχεις πριν ξεκινησεις να βαζεις cd τι γινεται?
Τα αφηνει αθικτα(τους θυλακες)?
Τα δυναμωνει?
Η τα καταστρέφει-καιει?


Σε άλλους τα άφησε άθικτα και σε άλλους τους τα έριξε όλα. Προφανώς είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρει όποιος το δοκιμάσει.


dermatologist είπε:
Εγώ απορώ που δεν έχει κλειδωθεί ακόμα η συζήτηση...

Απ ότι θα έχεις παρατηρήσει, εδώ όλα τα μέλη είναι πολύ επιφυλακτικά και κανείς δεν έχει προτρέψει κανέναν να το δοκιμάσει. Ακόμα και εγώ που το έχω σπίτι μου ήδη, δεν μπήκα καν στον κόπο. Προφανώς υπάρχει η ωριμότητα ο καθένας να κρίνει μόνος του και ταυτόχρονα σωστά.

Από κει και πέρα, με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε να κλειδωθούν και οι μεταμοσχεύσεις λόγω των απαράδεκτων αποτελεσμάτων σε κάποιους φίλους. Δεν φτάνει ότι σου αδειάζουν τις τσέπες, αλλά σου καταστρέφουν και όλο το παρουσιαστικό σου, 100 φορές περισσότερο απ ότι η ίδια η φαλάκρα.

Επίσης να κλειδωθούν όλα τα θέματα των αντιανδρογόνων, λόγω των πολύ σημαντικών παρενεργειών που έχουν πάρα πολλά μέλη.
Το ίδιο και για την μινοξιδίλη.

Εκεί γιατί δεν έχεις προτείνει κάτι αντίστοιχο? Εδώ τουλάχιστον κινούμαστε υποθετικά. Σε αυτά που ανέφερα, έχουμε γεγονότα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cameo

New Member
Μια πρόσφατη έρευνα που ανάρτησε ένα μέλος στο hairosshelp σχετικά τους σμηγματογόνους αδένες
φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

RESULTS:

The ratios between the numbers of terminal and vellus hairs in the frontal and occipital regions in the AGA scalps were 0·2 : 1 and 3·5 : 1, respectively. Almost all of the hair follicles in the frontal region were vellus hair follicles.

The sebaceous gland and arrector pili muscle were larger in the frontal region than in the occipital region.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24446778

P.S Ο γιατρός είτε είναι troll (για μένα είναι) είτε όχι δεν έχει και μεγάλη διαφορά γιατί έτσι και αλλιώς η επιστήμη στο θέμα της mpb (πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων) μας troll-άρει εδώ και χρόνια.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστά cameo. Και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι αυτό που αφορά το πολυαναμενόμενο CB-03-01 το οποίο φαίνεται να έχει ένα κοινό στόχο δράσης με το C.D.

The study results show that CB-03-01, applied to the scalp through iontophoresis, was more effective than cyproterone-acetate and 17alpha-estradiol in the improvement of the follicular density, the hair shaft diameter, the pull test, and in reducing sebaceous gland size and, as a consequence, sebum production.

http://www.cosmopharmaceuticals.com/news/press/pr2010/2010-10-06.aspx

Η λογική του Κινέζου "πατάει" ακριβώς πάνω σε παρόμοιο μηχανισμό, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το κάνει εξαλείφοντας την επίδραση της dht ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
 

arhs

Member
Σε μεγαλη ποσοτητα ολα τα φαρμακα ειναι επικινδυνα .... Αυτο το σκευασμα καθαριζει το δερμα και τους θυλακες με Το ποσοστο τοξικοτητας που πρεπει να εχει. Ισος ειναι πολυ ελαχιστο στο να γινει τοσο επικινδυνο Και το μονο που κανουμε ειναι να κατηγορουμε τα παντα χωρεις να εχουμε ψαξει τπτ. Και Να γινετε αυτο που γινεται στα ξενα forum να τσακωνομαστε μεταξυ μας χωρις λογο . Ε στο κατω κατω σε οποιον δεν αρεσει δεν το βαζει στο κεφαλι του ......
.................... !!!
 

Ntoon91

Member
Ο κινεζος το πιστευει τοσο πολυ.. Ξοδεψε λεφτα γι αυτο ξερουμε την φατσα του και βγαζει μια σιγουρια σε αυτα π γραφει οσο κουλα και αν ακουγονται, αν δεν ειναι βαρεμενος, μπορουνε να περιμενουμε ενα μικρο θαυμα ισως..
 

mimis giova

Active Member
την ευθηνη την αναλαμβανει ο χρηστης..κανεις δεν λεει βαλτε το στο κεφαλι σας..απλα συζηταμε το θεμα κ την λογικη του κινεζου..αυτος π περνει φινα κ εχει ολες της παρενεργειες κ εχω κ πρωσοπικη ιστορια φιλου π για να της ξεπερασει πηγε μεχρι κ σε ψυχολογο..ευθηνομαστε εμεις..η του την βαλαμε στο στομα με ρο ζορι????
 

poseidonas77

Well-Known Member
παιδια εαν καποιος εχει επικοινωνια με τον κωστα και εχει ενημερωση για την θεραπεια του κινεζου ας μας πληροφορησει και εμας εστω και με π.μ.
ευχαριστω...
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
PS.Θα προτεινα το θεμα να μεταφερθει στο Δοκιμαστικές/Πειραματικές θεραπείες.Μεχρι να γινει αυτο θεωρητικα θα εχει δικιο ο pazuru, γιατι ειναι στις γενικες θεραπειες αυτη τη στιγμη.

εγινε
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους "τρωγόμαστε" είναι από τα πιο ισχυρά shedding που έχω δει ποτέ από τοπικό...

34zd3eq.jpg
e5r5uo.jpg


Πάντως είναι απορίας άξιο το γιατί τα υπόλοιπα μαλλιά που δεν έχουν χτυπηθεί από την ΑΓΑ παραμένουν άθικτα, ακόμα και στην nw6 περιοχή. Είναι επειδή είναι πιο δυνατά? Ίσως να φανεί στους επόμενους κύκλους όπου θα πρέπει να επηρεαστούν και τα υπόλοιπα


Ο Κινέζος παραμένει πρωτοπόρος πάντως σε θέματα έξυπνου marketing...

HI, if you are using a sample, please updated with pictures in the forums?

Thank you.

I think it's not going to spend too much of your time. In addition, I guarantee that if you are able to update photograph, I will provide products free of charge to you until your hair is completely restored.
 

mimis giova

Active Member
αντε ρε gomi... ελπιζω να πανε ολα καλα!!με τρομαζει λιγο ολο αυτο..αλλα εισαι αρκετα εξυπνος κ δεν σε φοβαμαι..ποτε το χρησιμοποιησες????
 
Μπλουζα