CG 210

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
petrospap είπε:
παιδια ποσο λεει τη μερα?? 1 ml?

απο το site του

Ποια είναι η ενδεδειγμένη δοσολογία ανά εφαρμογή;
Η μέση δοσολογία για ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής είναι 5-10 ψεκασμοί.
Κάθε φιάλη (80ml) αντιστοιχεί σε χρήση για 1 -2 μήνες.

αν κανεις τις πραξεις θες 1 ml σε καθε χρηση και περιπου 2 ml την ημερα

τωρα οσον αφορα το "ολοκληρο το τριχωτο" μαλλον εκει θα πρεπει να μιλησουμε με καποιον της εταιρειας να μας εξειγησει γιατι χρειαζεται αυτο..

weznem

Well-Known Member
to πρωτο μπουκαλακι τελειωσε σε 15 μερες σημερα παρελαβα το δευτερο,πρπεει να κανω κατι και να ριχνω λιγοτερες ψεκασιες δεν βγαινει ετσι θα μπω φυλακη..
μειωση τριχοπτωσης,δεν ξερω σε τι ποσοστα ομως απλα δεν φευγουν τριχες οπως πριν οποτε περναω το χερι μου.. για τα υπολοιπα υπομονη..
αρνητικα καθε μερα λουσιμο εχω βαρεθει πραγματικα..τα κανει μουν. τα μαλλια..λιπαρα πολυ..λουστηκα το μεσημερι στην δουλεια.. πριν κανα 2ωρο εβαλα cg το μαλλι ειναι γυαλιστερο,γενικα λιπαρο.. αυριο το πρωι για να παω για δουλεια επειτα και απο την δευτερη εφαρμογη, συν την μινοξιδιλη με την αιρολ θα θελω οπωςδηποτε λουσιμο...βρωμαει κρεμμυδι για κανα μισαωρο παρενεργειες τιποτα που να αντιληφθω... στην ουσια το προβλημα ειναι η λαδιλα.. νεες τριχες δεν εχω δει.. ουτε παχυσνη απλα μειωση τριχοπτωσης...

giwrgos athina

Active Member
και η μειωση της τριχοπτωσης ειναι κατι πολυ θετικο...μακαρι να παει καλα μπας και αντικαταστησουμε την φινα με αυτο και σωθουμε ολοι μας

Jimlykos

Member
weznem είπε:
to πρωτο μπουκαλακι τελειωσε σε 15 μερες σημερα παρελαβα το δευτερο,πρπεει να κανω κατι και να ριχνω λιγοτερες ψεκασιες δεν βγαινει ετσι θα μπω φυλακη..
μειωση τριχοπτωσης,δεν ξερω σε τι ποσοστα ομως απλα δεν φευγουν τριχες οπως πριν οποτε περναω το χερι μου.. για τα υπολοιπα υπομονη..
αρνητικα καθε μερα λουσιμο εχω βαρεθει πραγματικα..τα κανει μουν. τα μαλλια..λιπαρα πολυ..λουστηκα το μεσημερι στην δουλεια.. πριν κανα 2ωρο εβαλα cg το μαλλι ειναι γυαλιστερο,γενικα λιπαρο.. αυριο το πρωι για να παω για δουλεια επειτα και απο την δευτερη εφαρμογη, συν την μινοξιδιλη με την αιρολ θα θελω οπωςδηποτε λουσιμο...βρωμαει κρεμμυδι για κανα μισαωρο παρενεργειες τιποτα που να αντιληφθω... στην ουσια το προβλημα ειναι η λαδιλα.. νεες τριχες δεν εχω δει.. ουτε παχυσνη απλα μειωση τριχοπτωσης...

Μήπως λαδώνει τόσο πολύ το μαλλί σου επειδή το τελείωσες πάρα πολύ γρήγορα? Δοκίμασε να βάζεις την κανονική ποσότητα. 1,5 μήνα πρέπει να κρατάει κανονικά.

jimys

Member
weznem είπε:

15 ΜΕΡΕΕΕΣΣ!! οχιι ρε φιλεεε!! κανε λιγη οικονομια κανει και 30 ευρω :blush: ελπιζω να δεις και αλλα αποτελεσματα αργοτερα!!

weznem

Well-Known Member
το ξερω παιδια τελειωσε γρηγορα και το περιμενα..απλα προσπαθω να βρω την χρυση τομη..για να καλυψω ολο το κεφαλι επανω δεν με φθανουν 10 ψεκασιες το ψαχνω ακομα....35 για την ακριβεια.. για αρχικα νοργουντ θα ναι καλο πιστευω..για μεγαλα τσαμπα ο κοπος,εκει θελουμε πρωτίστως επανεκφυση.. μην περιμενετε ομως να αντικαταστησετε την μινο με αυτο,λειτουργουν διαφορετικα..δυστυχως η μινο υπαρχει ακομα στην ζωη μας...

giwrgos athina είπε:
και η μειωση της τριχοπτωσης ειναι κατι πολυ θετικο...μακαρι να παει καλα μπας και αντικαταστησουμε την φινα με αυτο και σωθουμε ολοι μας

den nΝομιζω οτι μπορει να συγκριθει ουτε κατα νου με την φινα ενα τοπικο με καποια φυτικα συστατικα μετριας αντιφλεγμονώδης δρασης..

mpimpos

Member
Για να καλυψω ολο το κεφαλι (πανω μερος) μου κραταει ενα μηνα με το ζορι.Στο 2ο μπουκαλακι αλλαξα τον ψεκαστηρα κ εβαλα το αλλο το μακρυ που εχει η συσκευασια γτ δεν εχω πολυ κοντο μαλλι.Μου φαινετε ετσι γλυτωνω μερικα ml.Δεν μου το λαδωνει το μαλλι,ισως σε μερικους εχουν ηδη λιπαρα μαλλια για αυτο τους το κανει ακομα πιο λαδερο το cg.
Επισης ειδα σε αραιωμενη περιοχη που εκει τα μαλλια μου ειναι αδυναμα κ πιο λεπτα, τον τρομερο αριθμο των 2!! τριχων να φυτρωνουν δυνατες οπως αυτες που εχουμε στα πλαγια,φαινετε αστειο αλλα ειχα να δω σε αραιωμενη περιοχη δυνατη καινουργια τριχα απο την εποχη των δεινοσαυρων.

Atermon

Member
weznem είπε:
το ξερω παιδια τελειωσε γρηγορα και το περιμενα..απλα προσπαθω να βρω την χρυση τομη..για να καλυψω ολο το κεφαλι επανω δεν με φθανουν 10 ψεκασιες το ψαχνω ακομα....35 για την ακριβεια.. για αρχικα νοργουντ θα ναι καλο πιστευω..για μεγαλα τσαμπα ο κοπος,εκει θελουμε πρωτίστως επανεκφυση.. μην περιμενετε ομως να αντικαταστησετε την μινο με αυτο,λειτουργουν διαφορετικα..δυστυχως η μινο υπαρχει ακομα στην ζωη μας...
Αν μοιράσεις 10 ψεκασμούς σε όλο το κεφάλι, δε φτάνει; Ίσως έχεις μακρύ μαλλί και το φαρμακο βρέχει το μαλλί αντί για το κρανίο.

guru_gr

Member
Νάτο πάλι με την λιπαρότητα... μήπως αν δοκιμάζετε με σταγονόμετρο "dropper" κατευθείαν στο τριχωτό και οχι στις τρίχες, ίσως ετσι κάνετε και οικονομία.
Ερε ταλκ που έχει να πέσει πάλι!!!
30 € (καθαρή τιμή) από που το αγοράζετε ρε παιδιά ?

μετέφρασαν το site τους σήμερα και στα Ελληνικά http://www.cg210.com/gr/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aetos

Member
καλησφέρα!!πρώτη φορά γράφω στο σάιτ .. είμαι νο 2 προς νο 3.Πέρυσι ξεκίνησα να βάζω regaine αλλά λόγω παρενεργειών σταμάτησα στους έξι μήνες.Οι παρενέργειες είχαν να κάνουν κυρίως με την λίμπιντο αν και στο σάιτ διάβασα ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ μόνο το cg με πολυ καλά αποτελέσματα.Μειώθηκε η τριχόπτωση στο μισό και παρατηρώ μία πύκνωση στο μαλλί μου.Μακάρι να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα και στα επόμενα χρόνια..Βέβαια με το regaine είχα δει πιο δυνατή επανεκφυση αλλά τι να το κάνεις αν σε μαμαει αλλού.Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα λόγια και θα ενημερώσω αν παρατηρήσω κάτι άλλο.

1ον ξερει καποιος να απαντησει αν ειναι λογικο το cg να προκαλει σεντινγκ οπως η μινοχ για παραδειγμα πριν αρχισει να λειτουργει?(ειμαι 21 μερες με cg κι εχω σεντινγκ)
2ον Αναφερω μια παρενεργεια ...Αυπνια λογω τησ καφεινης καθως το βαζω πριν κοιμηθω...το χω παρατηρησει εδω και λιγες μερες...Αλλα επειδη γενικα δεν πινω καφε με πιανει.... οποτε σε οσους πινουν ειναι λογικο να μην κανει κατι.

Reve

Active Member
1ον ξερει καποιος να απαντησει αν ειναι λογικο το cg να προκαλει σεντινγκ οπως η μινοχ για παραδειγμα πριν αρχισει να λειτουργει?(ειμαι 21 μερες με cg κι εχω σεντινγκ)

shedding?? Παρών. 14 μέρες και συνεχίζει, παρενέργεια καμία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

akol

Member
αυτο με την αυπνία το είχα πάθει και εγώ σε έντονο βαθμό μάλιστα.ταυτόχρονα προκάλεσε και εφίδρωση..οπότε το σταμάτησα και ησύχασα..

dk1984

Member
weznem είπε:

file weznem βαλε με dropper που εχει δοσομετρητη το μαλλι σου το εχω δει στις φωτο ειναι μακρυ και το περισσοτερο παει στο τριχα και οχι στο δερμα

Κάποιοι που δοκίμασαν το cg210 δεν ανέφεραν shedding. Μήπως σε κάθε άτομο αντιδρά διαφορετικά; Σήμερα που έβαλα για πρώτη φορά είδα ότι δεν λαδώνει τα μαλλιά και ότι βρωμάει λίγο κρεμμυδίλα ελπίζω να μην κρατάει πολύ αυτή η μυρωδιά.

Jimlykos

Member
Αυτό πάντως που λέτε για sheding μπορεί και να μην ισχύει. Παίζει πολύ η εποχιακή τριχόπτωση αυτό το μήνα. Πιστεύω γενικά ότι τώρα είναι η περίοδός της (και όχι Σεπτέμβρη) γιατί τώρα αλλάζει ο καιρός.
Τα άλλα προϊόντα για να δουλέψουν πρέπει να δημιουργήσουν sheding για να πέσουν οι τρίχες που είναι στην απόπτωση και να βγουν νέες πιο δυνατές. Αυτό γράφει ότι λειτουργεί διαφορετικά, ότι τις τρίχες που είναι στην απόπτωση τις επαναφέρει στην δυνατή τους φάση ,γι αυτό και παχαίνουν. (αυτό κατάλαβα εγώ στο περίπου)

Να αναφέρω ότι κι εγώ το ξεκίνησα χθες. Άντε να δούμε...

Λοιπον οι φασεις ειναι 3
Αναγένεση (5-7 έτη)
Φάση ανάπτυξης των μαλλιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης τα μαλλιά μακραίνουν, αποκτούν χρώμα, ενώ η διάμετρός τους αυξάνεται.
<Περισσότερο από το 80% του συνόλου των μαλλιών>
Καταγένεση (1-2 εβδομάδες)
Τα κύτταρα του τριχοθυλακίου που συνδέουν την τρίχα με τη βάση της [δερμική θηλή] περνούν στη διαδικασία απόπτωσης
(προδιαγεγραμμένος κυτταρικός θάνατος). Η τρίχα αποχωρίζεται σταδιακά από τη βάση της.
<Περίπου το 1% του συνόλου των μαλλιών>
Τελογένεση (5-6 εβδομάδες)
Όσες τρίχες αποχωρίζονται από τη δερμική θηλή πέφτουν.
<Λιγότερο από το 20% του συνόλου των μαλλιών>

Αυτο π σκεφτομαι ειναι οτι οι τελογενεισ τριχες πεφτουν πιο γρηγορα επειδη εχει αρχισει να βγενει απο κατω νεα τριχα λογω χρησης του cg,,,εξου και το σεντινγκ

weznem

Well-Known Member
dk1984 είπε:
weznem είπε:

file weznem βαλε με dropper που εχει δοσομετρητη το μαλλι σου το εχω δει στις φωτο ειναι μακρυ και το περισσοτερο παει στο τριχα και οχι στο δερμα

se ευχαριστω φιλε,αυτο σκεφτομουν και εγω διοτι κατω απ 12-13 ψεκασιες ειναι ανεφικτο να επιτύχω..το βραδυ θα βαλω με ντροπερ..:blush:

Μπλουζα