Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
petrospap είπε:παιδια ποσο λεει τη μερα?? 1 ml?
weznem είπε:to πρωτο μπουκαλακι τελειωσε σε 15 μερες σημερα παρελαβα το δευτερο,πρπεει να κανω κατι και να ριχνω λιγοτερες ψεκασιες δεν βγαινει ετσι θα μπω φυλακη..
μειωση τριχοπτωσης,δεν ξερω σε τι ποσοστα ομως απλα δεν φευγουν τριχες οπως πριν οποτε περναω το χερι μου.. για τα υπολοιπα υπομονη..
αρνητικα καθε μερα λουσιμο εχω βαρεθει πραγματικα..τα κανει μουν. τα μαλλια..λιπαρα πολυ..λουστηκα το μεσημερι στην δουλεια.. πριν κανα 2ωρο εβαλα cg το μαλλι ειναι γυαλιστερο,γενικα λιπαρο.. αυριο το πρωι για να παω για δουλεια επειτα και απο την δευτερη εφαρμογη, συν την μινοξιδιλη με την αιρολ θα θελω οπωςδηποτε λουσιμο...βρωμαει κρεμμυδι για κανα μισαωρο παρενεργειες τιποτα που να αντιληφθω... στην ουσια το προβλημα ειναι η λαδιλα.. νεες τριχες δεν εχω δει.. ουτε παχυσνη απλα μειωση τριχοπτωσης...
weznem είπε:to πρωτο μπουκαλακι τελειωσε σε 15 μερες σημερα παρελαβα το δευτερο,πρπεει να κανω κατι και να ριχνω λιγοτερες ψεκασιες δεν βγαινει ετσι θα μπω φυλακη..
μειωση τριχοπτωσης,δεν ξερω σε τι ποσοστα ομως απλα δεν φευγουν τριχες οπως πριν οποτε περναω το χερι μου.. για τα υπολοιπα υπομονη..
αρνητικα καθε μερα λουσιμο εχω βαρεθει πραγματικα..τα κανει μουν. τα μαλλια..λιπαρα πολυ..λουστηκα το μεσημερι στην δουλεια.. πριν κανα 2ωρο εβαλα cg το μαλλι ειναι γυαλιστερο,γενικα λιπαρο.. αυριο το πρωι για να παω για δουλεια επειτα και απο την δευτερη εφαρμογη, συν την μινοξιδιλη με την αιρολ θα θελω οπωςδηποτε λουσιμο...βρωμαει κρεμμυδι για κανα μισαωρο παρενεργειες τιποτα που να αντιληφθω... στην ουσια το προβλημα ειναι η λαδιλα.. νεες τριχες δεν εχω δει.. ουτε παχυσνη απλα μειωση τριχοπτωσης...
giwrgos athina είπε:και η μειωση της τριχοπτωσης ειναι κατι πολυ θετικο...μακαρι να παει καλα μπας και αντικαταστησουμε την φινα με αυτο και σωθουμε ολοι μας
Αν μοιράσεις 10 ψεκασμούς σε όλο το κεφάλι, δε φτάνει; Ίσως έχεις μακρύ μαλλί και το φαρμακο βρέχει το μαλλί αντί για το κρανίο.weznem είπε:το ξερω παιδια τελειωσε γρηγορα και το περιμενα..απλα προσπαθω να βρω την χρυση τομη..για να καλυψω ολο το κεφαλι επανω δεν με φθανουν 10 ψεκασιες το ψαχνω ακομα....35 για την ακριβεια.. για αρχικα νοργουντ θα ναι καλο πιστευω..για μεγαλα τσαμπα ο κοπος,εκει θελουμε πρωτίστως επανεκφυση.. μην περιμενετε ομως να αντικαταστησετε την μινο με αυτο,λειτουργουν διαφορετικα..δυστυχως η μινο υπαρχει ακομα στην ζωη μας...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1ον ξερει καποιος να απαντησει αν ειναι λογικο το cg να προκαλει σεντινγκ οπως η μινοχ για παραδειγμα πριν αρχισει να λειτουργει?(ειμαι 21 μερες με cg κι εχω σεντινγκ)
dk1984 είπε:weznem είπε:to πρωτο μπουκαλακι τελειωσε σε 15 μερες σημερα παρελαβα το δευτερο,πρπεει να κανω κατι και να ριχνω λιγοτερες ψεκασιες δεν βγαινει ετσι θα μπω φυλακη..
file weznem βαλε με dropper που εχει δοσομετρητη το μαλλι σου το εχω δει στις φωτο ειναι μακρυ και το περισσοτερο παει στο τριχα και οχι στο δερμα