CG 210

alexlink

New Member
καλησπέρα και πάλι. επειδή βλέπω πως αρκετοί ρωτάτε, με χρήση λίγο παραπάνω από το κανονικό (δηλαδή 2 ψεκασμοί τη μέρα αλλά περίπου 8 ψεκασμούς την κάθε φορά) το cg μου κρατάει κάπου κάτι παραπάνω από 1 μήνα.
από την άλλη όμως σχεδόν μετά από 5μηνο τρίχα σε μαξιλάρι και νιπτήρα δεν βλέπω.
όσον αφορά την εφαρμογή του σε βρεγμένο μαλλί ο doctor μου ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα. εγώ πάντως όπως έχω ξαναγράψει από συνήθεια το βάζω σε στεγνό.
βέβαια ελπίζω να έχει και ανάλογα αποτελέσματα και αργότερα, το γεγονός όμως ότι σε πολλούς πάει καλά με κάνει να αισιοδοξώ.
τα ίδια λέει και ένα φιλαράκι από το gym που ενώ το χρησιμοποιεί λίγο καιρό απ'όσο μου είπε έχει δει μείωση της τριχόπτωσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
to Θεμα ειναι οτι πρεπει να βρουμε κατι καλο για επανεκφυση διοτι πρεπει να φερουμε κατι πισω απο τους κροταφους..,ειπα να πω τον πονο μου και εγω :)

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
kall2 είπε:
να ρωτησω κατι,το сg210 πωλειται στα φαρμακεια,και αν ναι ξερουμε τιμουλα?

Ναι, συνήθως το παραγγέλνεις και σου το φέρνουν μετά από μία μέρα.

Κάνει 35 ευρώ το μπουκαλάκι (εμένα πάντως μου το αφήνει 30).

gianniskritikos2

Active Member
alexlink 5 μηνες το χρισιμοποιεις? τι nw εισαι? χρισιμοποιεις μονο αυτο 5 μηνες? αν ναι πριν απο αυτο εβαζες κατι που αρα το σταματησες για το cg και αν μπορεις γινε ποιο συγκεκριμενος στα αποτελεσματα που λεπεις

laplace

Member
Εγω παντως το χρησιμοποιω μια βδομαδα και η τριχοπτωση συνεχιζεται και μαλιστα αυξημενη και δεν ξερω γιατι υποτιθεται οτι δεν προκαλει τροχοπτωση στην αρχη .Συνεβη σε κανεναν αλλο αυτο ?

jimys

Member
laplace είπε:
Εγω παντως το χρησιμοποιω μια βδομαδα και η τριχοπτωση συνεχιζεται και μαλιστα αυξημενη και δεν ξερω γιατι υποτιθεται οτι δεν προκαλει τροχοπτωση στην αρχη .Συνεβη σε κανεναν αλλο αυτο ?

οταν χρησιμοποιεις κατι τοπικο και ειδικοτερα φυτικο μη περιμενεις να δεις αποτελεσματα μεσα σε μια εβδομαδα ουτε σε δυο (πιστευω) ,

θα το ξεκινησω αυτη την εβδομαδα κι εγω αλλα πιστευω οτι σαφη εικονα για το πως πηγε θα εχω μετα απο 1-2 μήνες

mpimpos

Member
laplace είπε:
Ακριβως το ιδιο κ σε μενα,10-15 μερες μου κρατησε.Ειχα τριχοπτωση που δν ειχα πριν τοσο εντονη.Οπως ειπα κ πιο πανω ομως,δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν φταιει το cg η εποχιακη.

laplace

Member
σε ευχαριστω για την απαντηση χρησιμοποιουσες κατι αλλο πριν ?Γιατι εγω χρησιμοποιουσα 3 μηνες palmogen και επειδη δεν ειδα να κατι αξιολογο δεν ξερω αν εκανε και κατι με το που το σταματησα ξεκινησα το cg και λιγες μερες μετα ειδα αυξηση της τριχοπτωσης σε 100-150 τριχες τη μερα πριν εχανα 70-100 .Εβαλα και μια βδομαδα μινοξχ1 φορα/μερα αλλα τη σταματησα λογω ερεθισμου !λες να ειναι απο εκει το shed ?

gianniskritikos2

Active Member
απο την μινοξ πρεπει να ειναι λογικα αλλα και που την εκοψες λογικα θα συνεχισει για λιγο ακομα γιατι εβαλες τους θυλακες σε διαδικασια τελογενους φασης ια να βγουνε νεες...

alexlink

New Member
όντως 5 μήνες το χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως έχω περιγράψει και σε άλλα post μου. πιο πριν χρησιμοποιούσα διάφορα σαμπουάν και συμπληρώματα διατροφής, χωρίς όμως αποτέλεσμα. προσωπικά 35 ευρώ το αγοράζω από φαρμακείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
alexlink σε ρωταμε συγκεκριμενα πραγματα και δεν μας βοηθας να καταλαβουμε.. μπορεις σε παρακαλω να μας απαντησεις σε αυτα που ρωτησα? τι nw εισαι και αν εχεις δει ρεγκ?

jimys

Member
χωρις παρεξηγηση axelink , αλλα ρε γμτ δεν μπορω να σε εμπιστευτω οπως τους chris kappa weznem :blush: σε καθοδηγηση η σε αξιοπιστια , μονο σαυτο το θεμα εχεις ποσταρει,.. για το cg 210 μπηκες στο φορουμ μονο για να μας πεις την εμπειρια σου και όχι να ψαξεις θεραπεια για σενα;; (παιζει να ειμαι υπερβολικα καχυποπτος ) μονο εγω εχω αυτη τη καχποψια;; :blush::blush: εγω οταν πρωτομπηκα εδω εφαγα πανω απο 2 βδομαδες διαβαζοντας μπας και βρω θεραπεια!!

συνεπως θα ζητήσω απο τους υπόλοιπους να μου πουν τη μεχρι τωρα εμπειρία τους απο το cg 210 ..

Υπαρχει καποιος αλλος που να το χρησιμοποιει περισσότερο απο 1-2 μηνες;;

mpimpos

Member
jhmmys είπε:
χωρις παρεξηγηση axelink , αλλα ρε γμτ δεν μπορω να σε εμπιστευτω οπως τους chris kappa weznem :blush: σε καθοδηγηση η σε αξιοπιστια , μονο σαυτο το θεμα εχεις ποσταρει,.. για το cg 210 μπηκες στο φορουμ μονο για να μας πεις την εμπειρια σου και όχι να ψαξεις θεραπεια για σενα;; (παιζει να ειμαι υπερβολικα καχυποπτος ) μονο εγω εχω αυτη τη καχποψια;; :blush::blush: εγω οταν πρωτομπηκα εδω εφαγα πανω απο 2 βδομαδες διαβαζοντας μπας και βρω θεραπεια!!

συνεπως θα ζητήσω απο τους υπόλοιπους να μου πουν τη μεχρι τωρα εμπειρία τους απο το cg 210 ..

και εγω φιλε μονο σε αυτο το θεμα εχω ποσταρει,αν κ εχω διαβασει πανω κατω τι παιζει απο θεραπειες εδω στο forum.Σου λεω κ εγω λοιπον οτι στον μηνα μου σταματησε την τριχοπτωση κ μου εδωσε ζωντανια στο μαλλι.Νεες τριχες δεν εχω βγαλει.Προς τελος του χρονου θα εχω ολοκληρωμενη αποψη το τι μπορει να κανει.Το χρησιμοποιω 1 μηνα μαζι με μινοξ.

gianniskritikos2

Active Member
mpimpo ποσο καιρο βαζεις μινοξ? και ο αλεξλινκ δεν ξερω αν ειναι βαλτος αλλα δεν νομιζω γιατι δεν απανταει με μεγαλη χαρα και μαλιστα ναπει γαμαει ουαου δεν λει καν αν ειδε ρεγκ για να μας εντυπωσιασει απλα απανταει με ενα παιδια ειμαι λιγο καλυτερα τελος.. δεν λεει Nw δεν λεει τιποτα δεν λεει τι εδωσε τι οχι.. τι να πω.

jimys

Member
mpimpos είπε:
jhmmys είπε:

και εγω φιλε μονο σε αυτο το θεμα εχω ποσταρει,αν κ εχω διαβασει πανω κατω τι παιζει απο θεραπειες εδω στο forum.Σου λεω κ εγω λοιπον οτι στον μηνα μου σταματησε την τριχοπτωση κ μου εδωσε ζωντανια στο μαλλι.Νεες τριχες δεν εχω βγαλει.Προς τελος του χρονου θα εχω ολοκληρωμενη αποψη το τι μπορει να κανει.Το χρησιμοποιω 1 μηνα μαζι με μινοξ.

gianniskritikos2 είπε:
mpimpo ποσο καιρο βαζεις μινοξ? και ο αλεξλινκ δεν ξερω αν ειναι βαλτος αλλα δεν νομιζω γιατι δεν απανταει με μεγαλη χαρα και μαλιστα ναπει γαμαει ουαου δεν λει καν αν ειδε ρεγκ για να μας εντυπωσιασει απλα απανταει με ενα παιδια ειμαι λιγο καλυτερα τελος.. δεν λεει Nw δεν λεει τιποτα δεν λεει τι εδωσε τι οχι.. τι να πω.
- για τον axelink απλα δεν μπορω να τον ακολουθησω πιστα οπως θα εκανα με αλλους εδω , (χωις παρεξειγηση φιλε axelink)
-αυριο θα το ξεκινησω κ εγω και ελπιζω να συμβαδισει με μινοξ !
-το ρολλερ με αυτο λετε να κολλαει;;

jimmy τουλαχιστον 2 ατομα εκτοσ απ τον alexlink ανεφεραν καλα αποτελεσματα και μαλιστα πανω στο μηνα οποτε κατι κανει...
το βαζω κι εγω 10 μερες τωρα (δεν εχω δει ακομα τιποτα αλλα ειναι νωρις).

weznem

Well-Known Member
mia παρατηρηση παιδια, τελικα λαδωνει αρκετα..
για να δωσω μια εικονα αν λουστω σημερα υπο συνθηκες διχως καποια λοσιον στην κεφαλα μου, τριτη πρωι με δευτερα βραδυ θα ειχα λαδωμενο μαλλι.. στην ουσια μια μερα διχως λουσιμο.. με το cg210 αν λουστω σημερα.. και βαλω πρωι-βραδυ την λοσιον για να βγω στον κοσμο αυριο θα πρεπει να κανω λουσιμο ξανα..

jimys

Member
fousekisss είπε:
jimmy τουλαχιστον 2 ατομα εκτοσ απ τον alexlink ανεφεραν καλα αποτελεσματα και μαλιστα πανω στο μηνα οποτε κατι κανει...
το βαζω κι εγω 10 μερες τωρα (δεν εχω δει ακομα τιποτα αλλα ειναι νωρις).

μακαρι! πραγματικα!!! :s

Μπλουζα