CG 210

weznem

Well-Known Member
laplace είπε:
Γεια σας και απο μενα συγχαρητηρια για το φορουμ με βοηθησε πολυ !Το αγορασα προ χθες και βαζω μονο πανω !Οταν λεμε το απλωνουμε σε ολο το κεφαλι εννοει και στα πλαινα ? Δηλαδη δεν θα τρεξει αν το κανω αυτο ? Αν δεν κανω λαθος τα πλαινα και ο κροταφος ειναι ζωνη σταθερης τριχοφυιας που δεν επηρεαζεται απο φλεγμονες και την ινωση της περιοχης C που δημιουργειται στην ΑΑ.
μονο πανω εκτος και αν εχεις τριχοπτωση και στα πλαινα...συνηθως στο υψος των κροταφων με την ενωση των πλαιων κοντα στην φαβοριτα χανουμε και εκει λιγο αλλα δεν ειναι ευκολο αντιληπτο...

σημερα εγινε η πρωτη χρηση του πριν μιση ωρα... στην αρχη μυριζει εντονα κρεμυδιλας τωρα το οσμευομαι λιγοτερο.. καλη αρχη παιδες... :blush:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

laplace

Member
Σε ευχαριστω . Εγω που το δοκιμασα παντως δεν εχει δυσαρεστη οσμη παντως ! τωρα αν κανει δουλεια θα δειξει !

weznem

Well-Known Member
laplace είπε:
Σε ευχαριστω . Εγω που το δοκιμασα παντως δεν εχει δυσαρεστη οσμη παντως ! τωρα αν κανει δουλεια θα δειξει !

εχει ειναι σιγουρο αυτο αλλα εξαφανιζεται με την παροδο της ωρας..το πρωτο μισαωρο ειναι αρκετα εντονο.. οποιος καπνιζει μπορει να μην καταλαβαινει τιποτα βεβαια

giwrgos athina

Active Member
εγω σκεφτομαι να αντικατασυησω το regain με αυτο το cg210..εξαλου το μονο που μου προσφερει πλεον το regain ειναι να μ κανει το προσωπο να μοιαζει με 40αρι...αν δπυλευε δεν θα ειχα χασει τοσο μαλλι....επισεις σκεφτομαι να προσθεσω φινα 0,5 mg για αρχη θα βοηθησει και στην προγραματισμενη μεταμοσχευση ως προς την αποφυγη του shockloss....το αν θα την συνεχισω μετα θα δεικσει...κραταω kai to fungoral....και το ρεβιβογκεν να το βαζω καθε βραδυ....τι λετε?επισεις επειδη σκοπευω να το αγορασω αυριο και ολας απο που θα το παρω πουλιεται στα φαρμακεια?

jimys

Member
weznem είπε:
jhmmys είπε:
πόσο διάστημα κρατάει με φυσιολογική χρήση ;;

nomizo ισως λιγο παραπανω απο μηνα

ευχαριστω weznem :rolleyes:

ηθελα να ρωτησω και το εξης , υπαρχει αλλη πηγη εκτος απο αυτο το λινκ οπου κοστιζει 30 ευρω;; στα ιδια χρηματα αλλα με πληρωμη μεσω paypal;;

Αν και το έβρισκα 35€ από το ίντερνετ τ αγόρασα 32€ από το φαρμακείο της γειτονιάς.
Το χρησιμοποιώ σχεδόν μια βδομάδα οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά.
Για αρχή το μείον είναι ότι λαδώνει τα μαλλιά.Οπότε για να μην πηγαίνω στην δουλειά σαν το Δόγκανο έχω περιοριστεί στη μία δόση αντί για 2 που προτείνεται.
Ελπίζω να μην λειτουργήσει αρνητικά αυτό το γεγονός.

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Γεια σας παιδιά,

Είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ, αν και το παρακολουθώ τακτικά.

Είμαι 33 χρονών και ως μόνιμη θεραπεία τα τελευταία 7 χρόνια, χρησιμοποιώ μινοξιδίλη 2 φορές τη μέρα, καθώς από τα 26 μου διαπίστωσα ότι τα μαλλιά μου σ' όλο το πάνω μέρος της κεφαλής είχαν αρχίσει να αδυνατίζουν. Η μινοξιδίλη έκανε θαυμάσια δουλειά μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, οπότε άρχισα να βλέπω ραγδαία τριχόπτωση και κατά τόπους μεγάλη αραίωση, που σημαίνει ότι η δράση της είχε πλέον ατονήσει.

Πριν από 1 μήνα λοιπόν άρχισα να βάζω CG210 παράλληλα με μινοξιδίλη (φοβάμαι να διακόψω τη μινοξιδίλη για τους γνωστούς λόγους, κι έπειτα, όπως λένε οι ειδικοί, δεν αποτελεί πρόβλημα η παράλληλη χρήση μινοξιδίλης και CG210).

Τον ένα μήνα που βάζω CG210 λοιπόν, έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα. Η τριχόπτωση έχει περιοριστεί σε απίστευτο βαθμό, και, ίσως είναι ιδέα μου, αλλά τα μαλλιά μου δείχνουν πιο πυκνά στα σημεία που είχα αραίωση.

Αν τους επόμενους μήνες δω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ίσως να κάνω το αποφασιστικό βήμα και να διακόψω τη μινοξιδίλη (δοκιμαστικά τουλάχιστον στην αρχή).

Θα ήθελα τέλος να ρωτήσω το εξής, κι όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: 4 ψεκασμοί την ημέρα (2 με μινοξιδίλη και 2 με CG210) καθιστούν αναγκαίο το καθημερινό λούσιμο, ώστε η δράση των επόμενων ψεκασμών να γίνεται σε "καθαρό" κεφάλι και να είναι πιο αποτελεσματική ή δεν παίζει ρόλο; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση, που όμως και να καθαρίζει τα μαλλιά από τα υπολείμματα των ξεραμένων υγρών των ψεκασμών όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά;

Reve

Active Member
4 ψεκασμοί την ημέρα (2 με μινοξιδίλη και 2 με CG210) καθιστούν αναγκαίο το καθημερινό λούσιμο, ώστε η δράση των επόμενων ψεκασμών να γίνεται σε "καθαρό" κεφάλι και να είναι πιο αποτελεσματική ή δεν παίζει ρόλο; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση, που όμως και να καθαρίζει τα μαλλιά από τα υπολείμματα των ξεραμένων υγρών των ψεκασμών όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά;

Γεια σου φίλε. Πως χώρεσες τόσους ψεκασμούς σε μία μέρα? Μιας και εγώ το σκέφτομαι αλλά δε μου βγαίνουν οι ώρες... Όταν το κεφάλι είναι καθαρό και οι πόροι ανοιχτοί η λογική λέει ότι θα απορροφούνται καλύτερα και τα τοπικά. Το fungoral είναι πολύ καλό αλλά μόνο για 2 φορές την εβδομάδα. Πχ. Δευτέρα και Πέμπτη. Επίσης δες το νήμα με το βούρτσισμα το οποίο καθαρίζει και αυτό το τριχωτό από νεκρά κύτταρα κτλ. Τώρα αν αλληλοεπιδράν τα τοπικά μεταξύ τους δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες (με επιφύλαξη αυτό) καλό θα είναι να υπάρχουν 3 ώρες διαφορά μεταξύ τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Reve είπε:
Παιδιά πως πάει η τριχόπτωση? Την μείωσε το Cg?

φιλε εγω εχω σταματησει την μινοξ εδω και 1,5 μηνα. απο 25 σεπτεμβρη ξεκινησα το cg προς το παρον δεν εχω δει καμια πυκνωση επανω στο κεφαλι αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει μειωσει πολυ την τριχοπτωση δλδ στο λουσιμο δεν βλεπω να φευγουν πολλες και το πρωι με βρεγμενα χερια οταν τριβω το κεφαλι μου βλεπω καμια 3 τριχες παλια εβλεπα πιο πολλες.

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Reve είπε:
Γεια σου φίλε. Πως χώρεσες τόσους ψεκασμούς σε μία μέρα? Μιας και εγώ το σκέφτομαι αλλά δε μου βγαίνουν οι ώρες...

Το πρωί που ξυπνάω βάζω CG210, το οποίο στεγνώνει σχετικά γρήγορα και μετά από κανένα δίωρο-τρίωρο τουλάχιστον βάζω τη μινοξιδίλη (regain). Με την ίδια σειρά τα ξαναβάζω και τα δύο το βράδυ (συνήθως μετά από λούσιμο), με το regain λίγο πριν πάω για ύπνο. Σ' αυτό, βέβαια, βοηθάει το γεγονός ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζομαι κυρίως στον προσωπικό μου χώρο.

Reve είπε:
Όταν το κεφάλι είναι καθαρό και οι πόροι ανοιχτοί η λογική λέει ότι θα απορροφούνται καλύτερα και τα τοπικά. Το fungoral είναι πολύ καλό αλλά μόνο για 2 φορές την εβδομάδα. Πχ. Δευτέρα και Πέμπτη. Επίσης δες το νήμα με το βούρτσισμα το οποίο καθαρίζει και αυτό το τριχωτό από νεκρά κύτταρα κτλ. Τώρα αν αλληλοεπιδράν τα τοπικά μεταξύ τους δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες (με επιφύλαξη αυτό) καλό θα είναι να υπάρχουν 3 ώρες διαφορά μεταξύ τους.

ΟΚ, ευχαριστώ πολύ. Θα τα τσεκάρω.

weznem

Well-Known Member
Reve είπε:
Παιδιά πως πάει η τριχόπτωση? Την μείωσε το Cg?

κοιταξε το βαζω 3 μερες οποτε ακομα επιφυλασσομαι για τα αποτελεσματα του..
αυτο που θα πω ειναι οτι μειωθηκε η τριχοπτωση εχαν γυρω στις 100 τωρα χανω γυρω στις 60..αυτα εχω δει,συνηθως δεν εχω σεντινγκ απο τις θεραπειες οποτε αλλοι μπορει να δουν δραματικη τριχοπτωση στην αρχη.. για επανεκφυση ουτε λογως ακομα αλλα δεν νομιζω οτι θα δω και αργοτερα.. θεωρω επιτυχια να μειωσει την τριχοπτωση στις 20 τριχες την μερα με μακροπροθεσμο αποτελσμα ομως!! αν δωσει και μια παχυνση στην τριχα.. καινουργιες ομως δεν νομιζω οτι εχει την δυναμη να βγαλει..θα δειξει εινα νωρις... στο μισαωρο στεγνωνει σε εμενα.. λαδωνει λιγο προς μετρια μερια το μαλλι.. αυτα προς το παρων

παρενεργεια δεν εχω αντιληφθεί καμια

Reve

Active Member
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Λέω να το ξεκινήσω και εγώ γιατί με το ρεβιβογκέν δεν βλέπω χαϊρι..

mpimpos

Member
ειμαι σε 1 μηνα με το cg αυριο ξεκιναω το 2ο μπουκαλακι,τριχοπτωση κυριολεκτικα μηδεν!!!ουτε νιπτηρα μετα το λουσιμο ,ουτε στην χτενα,ουτε μαξιλαρι τπτ,στο λουσιμο 1-2 τριχες βλεπω το πολυ.Καινουργιες τριχες δν εχω δει,αλλα εχει αλλαξει την εικονα των ηδη που εχω,φαινοντε πιο ζωντανες πιο παχιες.Θα δειξει παιδια ακομα ειναι νωρις.

** Τις πρωτες 10-15 μερες με πεθανε..!τριχες παντου,δεν ξερω αν εφταιγε το cg η εποχιακη τριχοπτωση.

mpimpos είπε:
ειμαι σε 1 μηνα με το cg αυριο ξεκιναω το 2ο μπουκαλακι,τριχοπτωση κυριολεκτικα μηδεν!!!ουτε νιπτηρα μετα το λουσιμο ,ουτε στην χτενα,ουτε μαξιλαρι τπτ,στο λουσιμο 1-2 τριχες βλεπω το πολυ.Καινουργιες τριχες δν εχω δει,αλλα εχει αλλαξει την εικονα των ηδη που εχω,φαινοντε πιο ζωντανες πιο παχιες.Θα δειξει παιδια ακομα ειναι νωρις.

** Τις πρωτες 10-15 μερες με πεθανε..!τριχες παντου,δεν ξερω αν εφταιγε το cg η εποχιακη τριχοπτωση.

πριν το ξεκινησεις εχανες πολυ μαλλι?ποσες τριχες στο περιπου?

mpimpos

Member
fousekisss είπε:
mpimpos είπε:

πριν το ξεκινησεις εχανες πολυ μαλλι?ποσες τριχες στο περιπου?

χμμμ δεν ξερω ακριβως φιλε,αλλα παντα εβλεπα τριχες κ μαξιλαρι κτλ...να υπολογισω περιπου 30-50 εκει νομιζω.

Μπλουζα