CG 210

Reve

Active Member
weznem πόσες τρίχες έχανες πριν cg και πόσες τώρα? Απ ότι έχω καταλάβει τους πρώτους 2-3 μήνες έχει στους περισσότερους θετικά αποτελέσματα όσο αφορά την τριχόπτωση. Μετά περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος κανέναν μήνα και μέτα την ξανα μειώνει αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή? Σωστά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

laplace

Member
Γεια σας , ας κανω και εδω την ενημερωση μ ! .
Λοιπον χρησιμοποιω το cg 4 μηνο παρα κατι μερες

Η τριχοπτωση μειωμενη αρκετα περιπου 50%

τα μαλλια πιο χροντρα πιο ζωντανα και απο επανεκφυση
λιγα πραγματα θα ελεγα .Παρολα αυτα τα τελευταια 2 χρονια αραιωνω αλλα τωρα φαινεται καλυτερα το μαλλι μ σαν να δυναμωσε-συντηρηθηκε .
Οπως ειπα και σε αλλο θεμα σε λιγο ξεκιναω μινοξ για επανεκφυση .Μιας και ειμαι νεος στις θεραπεις ΔΕΝ πιστευω το προιον να δινει αξιολογη επανεκφυση αλλα για συντηρηση ισως κανει δουλεια τουλαχιστον εγω σε εμενα αυτο βλεπω .

weznem

Well-Known Member
Reve είπε:
weznem πόσες τρίχες έχανες πριν cg και πόσες τώρα? Απ ότι έχω καταλάβει τους πρώτους 2-3 μήνες έχει στους περισσότερους θετικά αποτελέσματα όσο αφορά την τριχόπτωση. Μετά περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος κανέναν μήνα και μέτα την ξανα μειώνει αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή? Σωστά?

100 τριχες μεσο ορο.. τωρα 40 τριχες το πολυ.. μια περιοδο με αυξημενη τριχοπτωσ περασα γαι λιγο αλλα επανηλθα γρηγορα κανα 2-3 βδομαδες στα γνωστα.. το ευτυχες ειναι οτι σκανε τριχακια που μεγαλωνουν στους κροταφους και οχι μονο!

laplace

Member
weznem με ποση ωρα διαφορα χρησιμοποιεις μινοξ και cg γιατι σκεφτομαι να προσθεσω και εγω μινοξ και με τι σειρα τα βαζεις ! Επειδη βλεπω οτι χρησιμοποιεις kirkland foam πιστευεις οτι ειναι καλυτερος απο ρογκειν ή δεν εχει διαφορα ?

weznem

Well-Known Member
το βραδυ εχω μια ωρα διαφορα..δεν χρησιμοποιω αφρο..
συνηθως τελευταιο βαζω την μινο, αλλα δεν δινω τοσο σημασια στο τι θα μπει πρωτα..

kolias

Active Member
αλλαγη πορειας
μετα απο 10ημερο παυση πηγα για κουρεμα ο κομμωτης μου ειπε οτι τα φυτρακια μεγαλωσανε
ξαναξεκιναω
τις ημερες παυσης αλλαγη μηδεν
ο κομμωτης δηλωσε ρητα πως πριν 6 μηνες το μαλλι μου ηταν αρκετα πιο αριαο και ατονο
τα κουρεματα ηδη ειναι στο τριπλασιο μηκος απο πριν

mimis giova

Active Member
Παντως το 80% λεει καλα σχολεια..για να κανουμε υπομονη κανα 2μηνο ακομα..κ ας μιλισουν οι παλαιοτεροι..αν μπορουν..πως πατε ρε παιδια;;

Atermon

Member
kolias πιο πολύ εντύπωση μου κάνει ότι χρησιμοποιείς μινοξιδίλη πάνω από 20 χρόνια! Είναι offtopic, αλλά σου έχει αφήσει κανένα κουσούρι η χρήση της;

aetos

Member
εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος παντως...εχουν εμφανιστει τριχες σε κροταφους...λιγες ,μικρες και ατονες βεβαια...μακαρι να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα στο μελλον...το υπολοιπο μαλλι εχει βελτιωθει αρκετα...τεσσεραμιση μηνες χρησης....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

laplace

Member
Χαιρομαι με αυτα που ακουω αν και προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον ψυχραιμος για να μην απογοητευτω στο τελος (Το μαλλι ζωντανεψε αλλα 8000 τριχες δεν ειδα..)
Να τονισω σε αυτο το σημειο για αυτους που θελουν να το χρησιμοποιησουν να ειναι συγκραντημενοι με τη δοση ας πουμε εγω επι 3 μηνες εβαζα 10 ψεκασμους πρωι και βραδυ ΚΑΙ αρκετο παει στα μαλλια .Με 8 πιστεω μπορεις να πετυχεις την ιδια καλυψη και το μπουκαλακι να κρατησει κοντα 45 μερες .Αυτο το γραφω γιατι ειναι που ειναι ακριβο τουλαχιστον να σωσουμε κανενα ευρω!
Τωρα μπαινω στο 5ο μηνα χρησης θα ενημερωσω σε 1 μηνα για τυχον εξελιξη!!
Καλη συνεχεια :)

mimis giova

Active Member
Εγω βαζω με τον μετρητη της μινοχιδιλις.τησ κρικλαντ..κ βρηκα την υγεια μ..παει ολο στην κακυκαλα κ πολυ λιγοτερο στο μαλλι..το ψεκαστηρι τ ειναι αβολο.με βγαζει 40 μερες..μπροστα τπτ εγω..στο πισω μερος σαν να βλεπω πιο καλα τα πραγματα..

gus210

Member
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα είναι το κατάλληλο για να γράψω το μήνυμα μου.
Σταμάτησα το CG210 αρχές Ιανουαρίου.
Το ίδιο διάστημα σταμάτησα και το rogain foam λόγω του ότι είχε τελειώσει και δεν είχα παραγγείλει. Οπότε περίμενα κανά μήνα (έως τις αρχές Φλεβάρη) για να παραλάβω την παραγγελία. Ξεκίνησα και πάλι την μινοξιδίλη 1η Φλεβάρη.

Εδώ και ένα μήνα έχω σχεδόν μηδενική τριχόπτωση. Και σαν να μην έφτανε αυτό έχω και επανέκφυση. Πρώτη φορά μετά από τρία περίπου χρόνια (Ιανουάριος του 11) αφότου ξεκίνησα εντελώς ξαφνικά μια επιθετική τριχόπτωση.

Προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε σειρά για να δω τι συνέβαλε σε όλο αυτό.

Τι ξεκίνησα ενώ είχα σταμτήσει όλα αυτά; Το σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας (όλα αυτά τα χρόνια είχα πολύ σμήγμα) που πρότεινε ο Kapa (Head and Shoulders). Η ξηροδερμία εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Βοήθησε το cg210; Βοήθησε το σαμπουάν;

Επίσης εδώ και ένα χρόνο περίπου παίρνω βιταμίνες για το γαστρεντερολογικό αλλά και βιταμίνες B.

Το άγχος δεν έχει ξεπεραστεί. Έχω το ίδιο όπως εδώ και τρία χρόνια.

??????

jimys

Member
gus210 είπε:
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα είναι το κατάλληλο για να γράψω το μήνυμα μου.
Σταμάτησα το CG210 αρχές Ιανουαρίου.
Το ίδιο διάστημα σταμάτησα και το rogain foam λόγω του ότι είχε τελειώσει και δεν είχα παραγγείλει. Οπότε περίμενα κανά μήνα (έως τις αρχές Φλεβάρη) για να παραλάβω την παραγγελία. Ξεκίνησα και πάλι την μινοξιδίλη 1η Φλεβάρη.

Εδώ και ένα μήνα έχω σχεδόν μηδενική τριχόπτωση. Και σαν να μην έφτανε αυτό έχω και επανέκφυση. Πρώτη φορά μετά από τρία περίπου χρόνια (Ιανουάριος του 11) αφότου ξεκίνησα εντελώς ξαφνικά μια επιθετική τριχόπτωση.

Προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε σειρά για να δω τι συνέβαλε σε όλο αυτό.

Τι ξεκίνησα ενώ είχα σταμτήσει όλα αυτά; Το σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας (όλα αυτά τα χρόνια είχα πολύ σμήγμα) που πρότεινε ο Kapa (Head and Shoulders). Η ξηροδερμία εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Βοήθησε το cg210; Βοήθησε το σαμπουάν;

Επίσης εδώ και ένα χρόνο περίπου παίρνω βιταμίνες για το γαστρεντερολογικό αλλά και βιταμίνες B.

Το άγχος δεν έχει ξεπεραστεί. Έχω το ίδιο όπως εδώ και τρία χρόνια.

??????

εγω εχω κοψει εδω και ενα μηνα ++ το cg εχω μειωσει τη δωσει της μινοξ σε μια φορα την ημερα και εχω δει υποχωρηση στη hairline.. τελικα το ατιμο το cg πρεπει να εκανε δουλεια.. με βλεπω να το ξεκιναω παλι...

μ φαινεται δυσκολο με απλη μειωση της μινοξ μεσα σε τοσο λιγο διαστημα να ειδα τετοια υποχωρηση,,,

Bouklas

Well-Known Member
Έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα για το CG210 μετά από διαπίστωση ότι υπάρχουν μέλοι που όλα τους τα μηνύματα είναι μονο και μονο για το CG210. Ολόκληρο forum, τόσα θέματα, κοινό πρόβλημα για όλους και όμως τίποτα παραπέρα από το CG210.
Ευτυχώς για μένα που γραφουν και μέλοι όπως οι jimys, mimis giova, weznem, Reve, Yul Brynner και έχω μια πιο ξεκάθαρη άποψη.
Ξέρω ότι καθένας μπορεί να γράψει όπου θέλει, ίσως φταίει που είμαι υπερβολικά καχύποπτος.

jimys

Member
Bouklas είπε:
Έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα για το CG210 μετά από διαπίστωση ότι υπάρχουν μέλοι που όλα τους τα μηνύματα είναι μονο και μονο για το CG210. Ολόκληρο forum, τόσα θέματα, κοινό πρόβλημα για όλους και όμως τίποτα παραπέρα από το CG210.
Ευτυχώς για μένα που γραφουν και μέλοι όπως οι jimys, mimis giova, weznem, Reve, Yul Brynner και έχω μια πιο ξεκάθαρη άποψη.
Ξέρω ότι καθένας μπορεί να γράψει όπου θέλει, ίσως φταίει που είμαι υπερβολικά καχύποπτος.

αν κοιταξεις καμια δεκαρια 10αρια σελιδες πισω θα δεις περιπου το ιδιο ποστ απο μενα.. κ εγω ειμαι αρκετα καχυποπτος με το cg γι αυτο και το σταματησα... σιγουρα δεν δινει επανεκφυση σιγουρα ουτ 1000 τριχες , τι παιζει ομως με το σταματημα της τριχοπτωσης;πως το καταφερνει; γιατι στο ξενο φορουμ κοπηκε η συζητηση μαχαιρι; γτ να πιανονται ατομα με ψευτικα προφιλ .. ενα προιον που οντως δουλευει . περα απο το αρχικο μαρκετινγκ δεν χρειαζεται περεταιρω,... πολλα υποπτα ....

καλα κανεις και εισαι καχυποπτος κ εγω το ιδιο.. αλλα εχω δει οτι εδω αρκετοι το ξεκινησαν με μινοξ .. και δεν λαμβανω υποψιν καθολου ατα θετικα συμπερασματα.. αλλα οπως ο weznem και αλλοι (κ εμενα ) η τριχοπτωση κοπηκε μαχαιρι... (50%)

gus210

Member
Και εγώ έχω μπερδευτεί. Τις αλλαγές τις είδα ένα μήνα και, αφότου διέκοψα τη χρήση. Κατέθεσα τις αληθινές μου σκέψεις μπας και καταλήξω στο τι βοήθησε τελικά και σταμάτησε η τριχόπτωση.

laplace

Member
Εγω το ξεκινησα για να βγαλω τριχες και το μονο που ειδα ειναι σταθεροποιηση της τριχοπτωσης .Η βλακεια ειναι επειδη ειμαι νεος στην τριχοπτωση που δεν εβαλα απο νωρις τη μινοξιδιλη στο προγραμμα φοβουμενος τις πιθανες παρενεργειες και ολο αυτο το 4μηνο γαμιεμαι ψυχολογικα για το αν εβγαλα τριχες. Δεν καταλαβαινω γιατι η διαφημηση του προιοντος δε σταματα στο σταματημα της τριχοπτωσης και μιλανε για επανεκφυση ?? Κατι που αν καταλαβα απο εμενα και απο αλλα παιδια εδω δεν ειναι ουτε 100 τριχες !
Το μονο καλο ειναι οτι τωρα πια δε μετραω τριχες ...
Χαρις το φορουμ καταλαβα οτι η μινοξ ειναι απαραιτητη σε καθε θεραπεια και να μην περιμενουμε θαυματα απο φυτικα σκευασματα!

aetos

Member
φιλε Bouklas και jimmis σκέφτεστε πολύ ορθα κατα εμένα,όπως φανταζομαι και άλλοι..Η καχυποψια είναι αναπόσπαστο κόμματι της ανταγωνιστικής και επιχειρηματικής κοινωνίας που ζούμε. Πιστεψε με τα πιο σταθερα βηματα σε οποιονδήποτε τομέα γίνονται μεσα από την αμφησβήτηση-παρατηρηση.. Εγώ λόγω βαρυτατων επαγγελματικών υποχρεωσεων μετα βίας προλαβαινω και γραφω στη σελίδα του cg210 αλλα παρακολουθω αννελειπώς και τις αλλες σελίδες..δεν εχω χρόνο για αλλες θεραπειες αυτην την περιοδο μεχρι τουλαχιστον να παρω την κατιουσα με το cg210 που για να είμαι ρεαλιστης δεν πιστευω οτι μακροπροθεσμα θα κανει δουλεια...καποια στιγμη θα χασει σε δυναμη και τοτε θα ψαχνομαι με αλλες θεραπειες και θα γραφω και σε αλλες σελίδες ψαχνοντας την ιδανική λυση. Εχω παρατηρήσει και εγω ατομα που πιστευω οτι είναι βαλτα απο την εταιρεία να γραφουν στο φορουμ..σιγουρα αυτο δεν τιμαει την εταιρεία που παραγει το εν λογω προιον..

Μπλουζα