Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:ειχα ασχοληθει στο παρελθον οπως γραφω και πιο πανω και αποτι καταλαβα θα βγει σαν συστατικο μεσα σε σαμπουαν-λοσιον εχεις καποια αλλη πληροφορια?
kos1987 είπε:Υπαρχουν νεοτερα γι αυτο το προϊον, συμφωνα με αυτο http://www.prnewswire.com/news-releases/hair-loss-treatment-offering-samples-of-hair-demand-138890709.html
Ψαχνουν για 10 υποψηφιους που γραφουν σε blogs κλπ για να δοκιμασουν και να γραψουν την προοδο που θα εχουν με αυτο το προϊον.
Απο οτι βλεπω στο site ειναι λιγο χμμ πως να το πω ευγενικα, πιασοκωλε :-X ...
http://www.capixylforyourhair.com/
MANKAR είπε:αυτο το προ'ι'ον τι προσφερει ουσιαστικα???επανεκφυση , μειωση τριχοπτωσης???ειναι σαν την μινοξιδιλη???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
MANKAR είπε:υπαρχει ομως μελετη που αποδειχτηκαν αυτα ???το εχει χρισημοποιησει κανεις???δλδ εγω που ειμαι nw 2 αν το χρισημοποιησω θα λυσω το προβλημα μου θεωρητικα!!!!!!!οταν λες τσιμπιμενες τιμες ποσο δλδ??
kapamarou είπε:εγω στην θεση τους θα ντρεπομουν να παρουσιασω ενα τετοιο προιον με αυτην την τιμη.
ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα,πιο αδυναμο και απο την μινοξιδιλη,αλλα με δεκαπλασια τιμη,ενα snake oil με τα ολα του.
μακρια γιατι δαγκωνει ???
kapamarou είπε:εγω στην θεση τους θα ντρεπομουν να παρουσιασω ενα τετοιο προιον με αυτην την τιμη.
ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα,πιο αδυναμο και απο την μινοξιδιλη,αλλα με δεκαπλασια τιμη,ενα snake oil με τα ολα του.
μακρια γιατι δαγκωνει ???
αν μου το δωσουν δωρεαν ευχαριστως γινομαι εθελοντης 8)kos1987 είπε:συμφωνω, εκτος και αν αποδειχτει το αντιθετο.Σκεφτειτε αν ειναι φιδελαιο γιατι ψαχνουν για χρηστες σε blogs καλη ωρα να το δοκιμασουν δωρεαν με την απαιτηση να τραβανε βιντεο και φωτος καθε λιγο? :chinscratch
kapamarou είπε:αν μου το δωσουν δωρεαν ευχαριστως γινομαι εθελοντης 8)
πως θα βγει το μεροκαματο 8)kos1987 είπε:Ειναι γνωστο πλεον στο φορουμ οτι προωθεις προϊοντα :m02:
kapamarou είπε:πως θα βγει το μεροκαματο 8)
υπαρχουν πολλα αποτελεσματικα φαρμακα για την καραφλα αλλα μερικα η τιμη τους ειναι να σου φευγουν ολα τα μαλλια.
για το συγκεκριμενο πρεπει να πουλησεις σπιτι,οικοπεδο και δεξι πνευμονα για να ακολουθησεις την θεραπεια :down
τι λες γι αυτο :22m: το φαρμακο?με 20.000 ευρω τον χρονο θα τα κανεις ρασταMANKAR είπε:αυτοι που βγαζουν αυτα τα προ'ι'οντα με αυτην την τιμη πρεπει να εχουν ΜΕΛΠΑ!!!!!!!![]()
![]()