capillogain

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
είχα επικοινωνήσει μαζί τους πριν κανά μήνα για το αν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν φόρμουλα χωρίς Triaminodil στο μέλλον και μου απάντησαν ότι θα γίνει μέσα στο 2013. Στα υπόλοιπα είναι αρκετά καλό
 

dimos18

Member
Στα φόρουμ του εξωτερικού και σε πριβέ γίνεται ''καλός θόρυβος'' γύρω από το συγκεκριμένο προιόν .Φαίνεται να δημιουργεί regrowth στις περισσότερες περιπτώσεις(και σε κάποιες πολύ δύσκολες μάλιστα) και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή (γύρω στα 30 δολάρια το μπουκάλι).

Εδώ τα συστατικά του και οι έρευνες που έχουν γίνει για αυτά πάνω στην τριχόπτωση http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=2720&sid=7b155f5e2645941c8734137d45e020a8
 

weznem

Well-Known Member
εδνιαφερον διαβασα 2-3 λινκ εχουν γινει ερευνες σε ανθρωπο διοτι μονο για ποντικια πηρε το ματι μου??
σκανε μυτη συνεχεια τουλαχιστον σε επιπεδο ερευνας αρκετα πραγμτα πλεον θα ελεγα..
 

dimos18

Member
Το έχουν δοκιμάσει πάρα πολλά άτομα σε άλλα φόρουμ και κάποια πολύ αξιόπιστα, που έχουν δει αποτελέσματα.Όλα του τα συστατικά έχουν έρευνες από πίσω τους για την επίδραση τους στην τριχόπτωση.
 

panoslydios

New Member
somari είπε:
Tα πάντα δουλεύουν σε ποντίκια, ελάχιστα στον άνθρωπο

μοιραζομαστε πολυ κοινο DNA με τα ποντικια...
και επισης οταν κατι καλο φθανει στις mainstream κοινοτητες
κατα της τριχοπτωσης,υποβαθμιζεται απο εκεινους που δεν το δοκιμαζουν
σωστα.
 

dimos18

Member
Το capillogain κατά τη γνώμη μου είναι legit και σχετικά δοκιμασμένο.Έχει συστατικά με επιστημονική βάση και δεν είναι φιδέλαιο. Εγώ το αναφέρω σαν πρόταση για ενίσχυση θεραπείας ή και μόνο του για όποια μέλη ενδιαφέρονται για κάτι καινούριο το οποίο έχει δώσει αποτελέσματα.
 

kwpous

Member
διλαδη μπορει να μ δοσει regrowth?υπαρχει στα φαρμακεια?αλλιως παρακαλω δωστε καποιο link
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member
Από αυτά που γράφονται γι'αυτό μπορεί. Ρίξε καμιά ματιά και στα συστατικά του ,περιέχει και triaminodil που είναι ανάλογο μινοξιδίλης.
Αν βρω χρόνο αργότερα μπορεί να ψάξω να ανεβάσω και φωτογραφίες από άλλους χρήστες.

Στα φαρμακεία δεν υπάρχει.
Ενδεικτικά http://www.amazon.com/Capillogain%C2%AE-Anti-Hairloss-System-women-Germany/dp/B009GG22ZU

Εννοείται ότι αυτό αποτελεί απλά μια πρόταση μου και δεν φέρω καμία ευθυνη για την αποτελεσματικότητα ή τις επιδράσεις του προιόντος ,η ευθύνη βαραίνει αυτόν που επιθυμεί να το δοκιμάσει.Εγώ το αναφέρω σαν νέο προιόν με καλές κριτικές από άλλους χρήστες.
 

Serifis

Active Member
Παιδιά, αυτό νομίζω δεν το είχε προτείνει και ο Καπα σε ένα thread; Ουσιαστικά είναι και blocker και για gtowth; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με minoxidil; Διορθώστε με εάν κάπου κάνω λάθος. Ξέρουμε τίποτα για μεταφορικά κλπ;
 

weznem

Well-Known Member
Serifis είπε:
Παιδιά, αυτό νομίζω δεν το είχε προτείνει και ο Καπα σε ένα thread; Ουσιαστικά είναι και blocker και για gtowth; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με minoxidil; Διορθώστε με εάν κάπου κάνω λάθος. Ξέρουμε τίποτα για μεταφορικά κλπ;

κοιτα στο αμαζον γραφει πριν την παραγγελια ποσο μεταφορικα κοστιζει.. ειναι ενα πολυ καλο συμπληρωμα θεραπειας θα σου δωσει το κατι παραπανω αν το παιρνεις μονο του μην περιμενεις θαυματα.


κοσατιζει 44 δολλαρια το δινουν 30 δολλαρια σε προσφορα και γραφει οτι με παραγγελια πανω απο 25 δολλαρια ειναι τσαμπα τα μεταφορικα και ερχεται σε 5-μερες.. 30 δολαρια=22,80 ευρω 120 μλ..δεν ειναι και ακριβο,προσιτη τιμη ειναι καποτε ειχε η μινο τοσα και ακριβοτερα για 60μλ...........τωρα πεθαναν οι λαλακες..
 

Serifis

Active Member
Λέω να το παραγγείλω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η βασική λειτουργία του, blocker η growth, η μήπως λίγο all around; Επίσης σε sites εξωτερικού έχουν ενδοιασμούς για το αν μπορούνε να βάζουν και minoxidil...
 

dimos18

Member
Blocker και growth.Κάποιοι είδαν και μόνο με αυτό αποτελέσματα.Άλλοι το συνδιάζουν και με μίνοξ πχ πρωί μίνοξ ,βράδυ capillogain.
 

Serifis

Active Member
Απ΄ότι βλέπω σε forums έξω έκανε πολύ καλή δουλειά, μέχρι τέλος του μήνα θα το έχω στα χέρια μου, φεύγει παραγγελία 3 μπουκάλια για αρχή, η τιμή καλή πιστεύω...Για shedding ξέρουμε κάτι; Κλασσικά όπως minoxidil?
 

weznem

Well-Known Member
θα δεις στην πραξη στο σεντινγκ πεφτουν αδυναμες τριχες οχι χοντρες....επισης δεν εχουν ολοι σεντ...εγω θεωρω οτι ειναι ενα καλο μπλοκερ προσταγλανινδων απο τα συστατικα του εχει και κατι σαν την μινοξιδηλ αλλα ειναι αδυναμο μπροστα στην μινο οποτε αν συνδυαστει με 2φορες την μερα αυτο και 1 η 2 φορες μινοξιδηλ παιρνεις τα μεγιστα..αν παει καλα και ο ψευδαργυρος μπλοκερ προσθετεις και αυτο...ειδωμεν...
 

Serifis

Active Member
Εν ολίγοις φεύγει παραγγελία άμεσα γιατί μου φαίνεται πολύ καλό σκεύασμα, θα το ξεκινήσω και με minoxidil(1 φορά και τα 2 τη μέρα). Καλά, άμα πιάσει και η πατέντα του Kapa γίναμε... Αρκεί να μην μπλέκει με mino.
 

dimos18

Member
Εγώ το χρησιμοποιώ κανά μήνα κοντά ,νομίζω έχει μειώσει κάπως την τριχόπτωση.Sedding δεν είχα.Όμως θα το σταματήσω σύντομα γιατί έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο να δοκιμάσω.
 
Μπλουζα