Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

Tasmania

Active Member
http://postimage.org/ πας σε αυτο το site , πατας select files to upload (και διαλεγεις τις φωτο της κλινικης ολες μαζι)...ακολουθως περιμενεις το uploading και θα σε βγαλει επιλογες απο κατω ...διαλεγεις το link for forums , το κανεις copy και paste εδω ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
bruno μια χαρα το βλεπω.. στα πλαινα μπηκαν και πιο πολλα γιατι μεση ειχες και δικα σου. τηρησε την μινοξιδιλη 2 φορες την ημερα και πιστευω θα εκπλαγεις.. θυμησου το μετα απο 6 μηνες.
καλη συνεχεια.. ;)

bruno1989

Active Member
bruno μια χαρα το βλεπω.. στα πλαινα μπηκαν και πιο πολλα γιατι μεση ειχες και δικα σου. τηρησε την μινοξιδιλη 2 φορες την ημερα και πιστευω θα εκπλαγεις.. θυμησου το μετα απο 6 μηνες.
καλη συνεχεια.. ;)
μακαρι να πανε ολα καλα φιλε ναι περιμενω να την αρχισω..παραγγειλα απο τον Βεκρή και θα μου στείλουν με αντικαταβολη.. σημερα μετα το πρωτο λουσιμο με εχει πεθανει στη φαγουρα. δυνατο σαμπουαν αυτο. σε ρωτησα και σε π.μ. 1 η 2 φορες την ημερα λουσιμο?

poseidonas77

Well-Known Member
να ψαχτεις και στο φορουμ μπας και μπορεσεις και την φερεις αργοτερα απο εξωτερικο..θα σου κοστιζει πολυ φθηνα
@ο πρωτος ειναι dogo argentino?

bruno1989

Active Member
να ψαχτεις και στο φορουμ μπας και μπορεσεις και την φερεις αργοτερα απο εξωτερικο..θα σου κοστιζει πολυ φθηνα
@ο πρωτος ειναι dogo argentino?
ψαχνω στο φορουμ για κανα λινκ αν εχεις καποιο προχειρο στειλε μου.. ναι ντογκο ειναι ο ενας και η θυλικια πιτμπουλινα..

Tasmania

Active Member
εχω καποιους ενδοιασμους για το σχεδιασμο της hairline στα πλαγια-οχι μπροστα & το σκοπο-αιτια του διασκορπισμου πισω των 500 γραφτς Μπρουνο.... σου ειχα πει παλαιοτερα την αποψη μου περι αυτου... μελετωντας 2-3 ιατρους μ/μ απο Τουρκια επεσε το ματι μου σε μια φωτο ..στην ποσταρω..ηταν ακριβως αυτο που φανταζομουν σε εσενα βλεποντας τις φωτο σου πριν κανεις το χειρουργειο (αυτες που ειχαμε συζητησει τις προαλλες)... τωρα κανεις υπομονη , εφαρμοζεις οτι σε εχουν πει απο κλινικη, προσεχεις ιδιως αυτες τις μερες απο κτυπηματα κλπ και μακαρι να σε δικαιωσει το αποτελεσμα σου και να αλλαξει η ψυχολογια σου φιλος.

Συνημμένα

• 5ff71e85.jpg
    5ff71e85.jpg
    143.3 KB · Προβολές: 331
Μπλουζα