Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

bruno1989

Active Member
εχω καποιους ενδοιασμους για το σχεδιασμο της hairline στα πλαγια-οχι μπροστα & το σκοπο-αιτια του διασκορπισμου πισω των 500 γραφτς Μπρουνο.... σου ειχα πει παλαιοτερα την αποψη μου περι αυτου... μελετωντας 2-3 ιατρους μ/μ απο Τουρκια επεσε το ματι μου σε μια φωτο ..στην ποσταρω..ηταν ακριβως αυτο που φανταζομουν σε εσενα βλεποντας τις φωτο σου πριν κανεις το χειρουργειο (αυτες που ειχαμε συζητησει τις προαλλες)... τωρα κανεις υπομονη , εφαρμοζεις οτι σε εχουν πει απο κλινικη, προσεχεις ιδιως αυτες τις μερες απο κτυπηματα κλπ και μακαρι να σε δικαιωσει το αποτελεσμα σου και να αλλαξει η ψυχολογια σου φιλος.
ναι στην αρχη μου προτιναν αυτη τη hairline αλλα αρνηθηκα αμεσως γιατι προτιμουσα να εχω τα κυκλακια στους κροταφους και να στοχευσω σε πυκνωση και αν παει καλα θα το κοιταξω στη δευτερη μ.μ.
δεν ηθελα να κινηθω τοσο επιθετικα γιατι αν παρω μετριο αποτελεσμα με κατεβασμενα τοσο πολυ τα πλαγια θα ειναι αστα να πανε...
Σ ευχαριστω παντως!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
tasmania σε αυτη την φωτό ποσά τριχοθυλάκια μπηκαν.? βασικά από fue gallery την βρήκες?αν ναι βάλε και το τελικό αποτέλεσμα αν δεν σου κάνει κοπο

Stripar

Established Member
Είναι πολύ λίγοι οι γιατροί που μπορούν να δώσουν αυτήν την συμμετρία , ομοιογένεια και πυκνότητα!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Μιλάμε δέν του έχω φύγει χιλιοστό , graft απο πουθενά !!!

Tasmania

Active Member
tasmania σε αυτη την φωτό ποσά τριχοθυλάκια μπηκαν.? βασικά από fue gallery την βρήκες?αν ναι βάλε και το τελικό αποτέλεσμα αν δεν σου κάνει κοπο

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173880-dr-koray-erdogan-example-hairline-design.html

φιλε εδω την βρηκα ... μελετωντας σχεδιασμους hairline ανα περίπτωση κλπ.... δεν κοιταξα στο site του για τελικο αποτελεσμα να δουμε τι βγηκε... αυριο αν εχω ωρα θα το ψαξω....

aeratos28

Just aeratos
εγώ ξέρω,αλλά γιατί να μην την δει και κάποιος δίπλα δίπλα μαζί με αυτήν της ημέρας τοποθέτησης??

aeratos28

Just aeratos
πάντως ή hairline αυτή παραπέμπει σε γυναίκα παιδιά.μην γελιομαστε ένα ισιο σχεδόν πράγμα είναι..εμένα δεν μου αρέσει..αν ανοίξετε αυτο που έβαλε ο tasmania και δείτε εκεί που υπάρχει στον σχεδιασμό το laser μαζί με τα πλαϊνά είναι εντελώς γυναικείο..εμένα τουλάχιστον δεν μ αρεσει

Stripar

Established Member
Πάντως άμα δεί την παραπάνω φωτογραφία ο @akishellas3 , (δεδομένου την εκετενή αναφορά στο νήμα του για την Α-συμμετρία της δικιάς του)
Πρέπει να φρικάρει...

Εμένα μου τρέχουν τα σάλια :eek:

Υ.Γ:Aerate ούτε εμένα μου αρέσει ο σχεδιασμός , σάν σχεδιασμός hairline.
Η κατανομή όμως και η συμμετρία...απλά τα σπάει !!!

aeratos28

Just aeratos
αν ήταν πιο πάνω το σημείο στους κροτάφους εκεί που ενωνεται με τα temple points ώστε να είναι πιο οβάλ και εμένα θα μου αρεσε

Tasmania

Active Member
συμφωνω και με Stripar & με aeratos28 στις επισημανσεις τους..ο λογος που την εβαλα δεν ηταν να πω στο παιδι ακριβως ετσι επρεπε να ηταν και η δικη σου... απλα να καταδειξω οτι επρεπε να δουλευτουν με καποιο τροπο ΚΑΙ τα temple points ωστε να μην δειχνει τριγωνικη η hairline, και να δεσει η hairline πιο αρμονικα στο συγκλεισιακο σημειο με τους κροταφους (κατι που σημειωσε και ο αερατος πιο πανω αν δεν κανω λαθος ως προς την τριγωνικοτητα-στενη)....

aeratos28

Just aeratos
σωστά tasmania,εγώ νομίζω κάτι ανάμεσα στου bruno και σε αυτή τη φωτό που ανέβασες θα ήταν το τέλειο..αυτό βασικά είναι και το προσωπικό μου γούστο στο πως πρέπει να είναι μια hairline..το ενδιάμεσο όπως είπα των 2 σχεδιασμων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Καπου εκει συγκλινω και εγω αερατε... βεβαια το παιδι ειπε οτι του προταθηκε κατι παρομοιο και το αρνηθηκε (κακως αποψη μου). Βεβαια, επρεπε να τον πιεσουν λιγο απο κλινικη, να του εξηγησουν το γιατι αυτο και οχι το αλλο...τωρα αν το εκαναν (πιθανον) και συνεχισε να εχει αντιρρησεις ο Μπρουνο ... εεεε...ερχεται η στιγμη που λες "ο πελατης εχει παντα δικαιο"....

aeratos28

Just aeratos
ναι ρε tasmania,συμφωνω.αλλά αν έφτιαχναν έτσι hairline θα έφτανε τα τριχοθυλακια? και αν έφταναν,πίσω θα του εβαζαν που ήθελε να βάλει??αν δεν έφταναν έπρεπε να μπει και 2η μέρα..μπορούσε από οικονομικής πλευράς να μπει και 2η μέρα??πολλά τα ερωτήματα.!!:cool: ας τραβηξω μια τζουρα από το ηλεκτρονικό τσιγαρο μου τώρα.!:confused::eek::D

Tasmania

Active Member
οταν τοποθετεις τα πολλα ΑΝ πανω απο το οποιο τελικο αποτελεσμα σιγουρα θα γερνει η πλαστιγκα προς το ΑΝ...απο δοτρια εισαι πολυ ΟΚ για να επερναν οσα επρεπε για να εξυπηρετηθουν οι σκοποι της μ/μ σου, απο οικονομικα αν αυτο ηταν το θεμα περιμενες ακομη λιγο και μετα να την κανεις..... τα βηματα ειναι απλα αδερφε... σχεδιασμος-εκτιμηση, πανω-κατω χρειαζομαι πχ Χ αριθμο γραφτς για το Α σχεδιασμο, Ψ αριθμο γραφτς για το Β σχεδιασμο... συνηθως ειναι 2 εναλλακτικες προτασεις κοντα σχετικα σε σχεδιασμο.... μετα λες στοιχιζει τοσα... τα εχω ? αν ναι τρεχω...αν οχι περιμενω και μετα....

aeratos28

Just aeratos
αυτά πρέπει να του πουν όμως και στην κλινική..εκεί του προτάθηκε αυτός ο σχεδιασμός στην αρχη,είπε όχι ο άνθρωπος και καλά έκανε κατά την γνώμη μου..γιατί με αυτά τα 2500 έβαλε και σε κάποια σημεία πίσω όπου ήθελε να βάλει.τώρα αν θα έχει διαφορά,άλλο θέμα.λίγα τα όσα έβαλε πίσω,πιθανά το (ψυχολογικό) περισσότερο να του καλύψει ..οπότε αν τα έβαζε όλα μπροστά ,πίσω που ήθελε δεν θα έβαζε..και βασικά υπάρχει και το άλλο..να μην ήθελε καν να κάνει αυτό το σχέδιο,οπότε δεν υπάρχει λόγος να λέμε κάτι άλλο..το είπε νομίζω πιο πάνω..ότι δεν το ήθελε από την αρχή..ήθελε να δει πως θα πάει και το βλέπει μετά αν κάνει άλλη μια συνεδρια

bruno1989

Active Member
Χαχαχαχαχαχαχα το
Καπου εκει συγκλινω και εγω αερατε... βεβαια το παιδι ειπε οτι του προταθηκε κατι παρομοιο και το αρνηθηκε (κακως αποψη μου). Βεβαια, επρεπε να τον πιεσουν λιγο απο κλινικη, να του εξηγησουν το γιατι αυτο και οχι το αλλο...τωρα αν το εκαναν (πιθανον) και συνεχισε να εχει αντιρρησεις ο Μπρουνο ... εεεε...ερχεται η στιγμη που λες "ο πελατης εχει παντα δικαιο"....
Κοίτα βασικά και όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν ήταν έτσι τι κεφάλι μου πάντα είχα ανοιχτά κυκλικά. .αλλά πήγα συντηρητικά γιατί όπως έχουμε πει δεν έχει αξιολογηθεί ακόμα ο βεκρης οπότε αν τα κάνει πατάτα να μην τρέχω να τα μαζεύω αν επεκταθεί πολύ.
Αν τα πάει καλά που το εύχομαι τότε στη δεύτερη επεμβαση θα επεκταθώ και εκεί .. :)

bruno1989

Active Member
Χαχαχαχαχαχαχα το
Κοίτα βασικά και όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν ήταν έτσι τι κεφάλι μου πάντα είχα ανοιχτά κυκλικά. .αλλά πήγα συντηρητικά γιατί όπως έχουμε πει δεν έχει αξιολογηθεί ακόμα ο βεκρης οπότε αν τα κάνει πατάτα να μην τρέχω να τα μαζεύω αν επεκταθεί πολύ.
Αν τα πάει καλά που το εύχομαι τότε στη δεύτερη επεμβαση θα επεκταθώ και εκεί .. :)

Μπλουζα