Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Παιδιά να ρωτήσω κάτι ?είμαι στην 3 η μέρα πάω για 4 η τελείωσα τα χάπια κορτιζόνηΣ.
Στο φαγητό πρέπει να προσέχω κάτι ? Να αποφεύγω ζάχαρη η αλάτι ή γενικά κάτι άλλο? Επηρεάζει κάτι από τα παραπάνω αρνητικά τη φύτρωση?
Ευχαριστώ

aeratos28

Just aeratos
ρε bruno αν φας αλάτι ή ζάχαρη λες να μην φυτρώσουν??έχεις φρικαρει εντελώς έτσι??χαχα αυτά λιγες μέρες μην τα τρως λόγω κορτιζόνης για να μην έχεις πρηξιματα..μην τρελενεσαι ρε.

bruno1989

Active Member
ρε bruno αν φας αλάτι ή ζάχαρη λες να μην φυτρώσουν??έχεις φρικαρει εντελώς έτσι??χαχα αυτά λιγες μέρες μην τα τρως λόγω κορτιζόνης για να μην έχεις πρηξιματα..μην τρελενεσαι ρε.
Ρε φίλε ρωτάω γιατί ξέρετε κάτι παραπάνω από μένα σίγουρα. ..και θέλω να κάνω ότι μπορώ από μεριά μου μα έχω ένα καλό αποτέλεσμα. ..

akishellas3

Well-Known Member
επισης καπου ειχα διαβασει οτι κορτιζονει δινουν οταν βαζουν μοσχευματα να κολησουν πιο καλυτερα...

aeratos28

Just aeratos
ρε παιδιά για το πρήξιμο δίνεται ή κορτιζόνη,πως θα (κολησει) τα τριχοθυλακια πρώτη φορά το ακούω αυτο

bruno1989

Active Member
επισης καπου ειχα διαβασει οτι κορτιζονει δινουν οταν βαζουν μοσχευματα να κολησουν πιο καλυτερα...
Νομίζω για τα πριξιματα είνα η κορτιζόνη αλλά μπορεί να κάνει και καλό και εκεί. . Θα πας για prp τον μήνα που έρχεται?

bruno1989

Active Member
90dde2ce-bcf4-442a-bcd0-41ac1592a004.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Οι φωτορφαφίς είναι μια σταλιά & δέν μπορούμε να ζουμάρουμε

Κάνε Edit τα μηνύματά σου και ξαναβάλτες (χωρίς να κόψεις ανάλυση) , απλά πάτα στην επιλογή "Full image"

aeratos28

Just aeratos
ρε συ bruno δεν θα σου άρεσε ή hairline να ήταν πιο οβάλ,σαν του akishellas??μου φαίνεται αρκετά στενή.ψιλοτριγωνικη..

bruno1989

Active Member
εμενα μαρεσει η hairline...νεανικη..αμα εχει υψηλη φυτρωση θα γινει norwood 0
σ ευχαριστω φιλε δεν ηθελα να την κατεβασω μην χρειαζεται να μπαλωνω μελοντικα στοχευσα πιο πολυ σε πυνωση παρα σε επεκταση.. τωρα ο καιρος θα δειξει...

Tasmania

Active Member
Μπρουνο καπως ετσι να ειναι σε μεγεθος αλλιως δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα ...

Συνημμένα

• 20160310_122531.jpg
    20160310_122531.jpg
    534 KB · Προβολές: 357
Μπλουζα