Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

aeratos28

Just aeratos
δίκιο έχεις stripar..πάντως είναι περίεργη φάση αν πρέπει να του το πεις.από τη στιγμή κιόλας που δεν ζητάει συμβουλές.την έχει κλείσει ήδη την επέμβαση..αν ρωταγε αν πρέπει ή όχι να κάνει εμφύτευση πιστεύω πολλοί εδώ θα του έλεγαν όχι..διότι υπάρχει αρκετό μαλλί..τώρα όμως είναι έτοιμος για το χειρουργείο..δεν ξέρω ,εγώ δυσκολευομαι, έχω ενδοιασμούς σε τέτοιες φάσεις αν πρέπει ή όχι.το παίρνει και αλλιώς ο καθένας..anyway έχεις δίκιο παντως
Σε αυτό που πρεπει να μείνεις αερατε είναι ότι η όλη κουβέντα γίνεται
ΌΧΙ για το άν έκανε καλά που αποφάσισε να πάει Βεκρή ή HDC

Αλλά για τό άν θα έπρεπε να κάνει ΚΑΝ μτχ τώρα...
Χωρίς να αξιολογήσει πρώτα την πηγή της τριχόπτωσής του , το pattern που πηγαίνει , την ηλικία του και άλλα πολλά!

Πριν 10-15 χρόνια πολλά μέλλη στην απελπισία τους έκαναν strip για 500-800 grafts σε γνωστά χασάπικα της Ελλάδας.
Μέχρι ένα βαθμό ήταν δικαιολογημένα γιατί δέν υπήρχε ενημέρωση - forum!.

Την σήμερα ημέρα όμως είναι λίγο αυτοκαταστροφικό!...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Στο ιδιο κυμα και εγω με τον John.... αν και πολυ νεο μελος στο φορουμ, σεβομαι ολες τις αποψεις , δεν με ενδιαφερει τί και εαν κρυβεται κατι πισω απο μια θεση-κριτικη-αποψη... αγαπω τη Δημοκρατια και δεχομαι τα παντα...αλλα και εγω σκεφτομαι σοβαρα αν θα ποσταρω την αποψη μου ξανα σε νεο νημα (σε θεματα οχι σχολιασμου αλλα επιλογων και προεγχειρητικων εκτιμησεων) με μ/μ είτε ελλαδα ειτε εξωτερικο (εγω δεν το διαχωριζω)...γιατι ? Οχι γιατι δεν δεχομαι κριτικη ή την αντιθετη αποψη (ουτε αλανθαστος ειναι κανενας ουτε κατεχει την απολυτη γνωση και ορθοτητα) απλα γιατι δεν εχω διαθεση να ΤΗΝ ακουω με ασχημο τροπο και υπονοουμενα, ποσον μαλλον οταν τα σχολια μου ειναι με κατευθυνση λογικης, οχι κατευθυνομενα προς μια κλινικη ή χωρα επιλογης για μ/μ. Δεν μπηκα στο φορουμ ουτε για να κανω φιλους ουτε εχθρους, παρα μονο να παρω εξτρα συμβουλες για την πορεια της μ/μ μου, να ακουσω θετικη-αρνητικη κριτικη απο τα μελη, και ισως αν μπορεσω να βαλω ενα λιθαρακι στην αναβαθμιση καποιων γνωσεων με βαση τα "λιγα" που ξερω γενικα πρωτα περι χειρουργικης και για μ/μ...

Stripar

Established Member
Ζητούσε συμβουλές @aeratos28 αλλά τον αγνοήσαμε...

Την περίοδο εκείνη του λέγαμε ότι θα πρέπει να διαβάσει το forum καλά και να μήν ρωτάει πράγματα που είναι χιλιογραμμένα στο forum
(κάτι που ορθώς ειπώθει , δεδομένου ότι ένα νέο μέλλος πρέπει να ξεκινάει απο διάβασμα-ενημέρωση πρίν αποφααίσει το οτιδήποτε).

Βέβαια δέν ξέραμε ότι το παληκάρι δέν είχε όρεξη να ασχοληθεί , και ήθελε να δώσει μια οριστική λύση στο προβλημά του.
Αν και η μτχ ΔΕΝ είναι οριστική λύση για το δικό του Pattern!.

Θα έπρεπε να είχε ανοίξει ένα νήμα πρίν και να ζητούσε γνώμες -απόψεις σχετικά με το πρόβλημά του.

Αλλά με το καλημέρα , το αποφάσισα μόνος μου να πάω για μτχ , και ανοίγω τώρα το νήμα για να μου ευχηθείτε καλή επιτυχία ?

Υ.Γ:Δυσκολεύτηκα και εγώ πολύ για το άν θα έπρεπε να γράψω όλη την αλήθεια.
Η αλήθεια πολλές φορές πονάει και είναι και δυσάρεστη.
Tο έκανα όμως , καθαρά για τα μελλοντικά νέα μέλη , έτσι ώστε να επιλέξουν πρώτα την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων , που αυτός είναι και ο σκοπός του forum!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνώ ρε john αλλά πλέον αν πεις την γνώμη σου ,εσύ ας πούμε ,θα του πεις για Κύπρο.και καλά θα κανεις γιατί πήρες άριστο αποτέλεσμα και όντως θες να βοηθησεις τον οποιοδηποτε..και θα πεταχτω εγώ ο βλάκας,να μην πω για άλλον και έχουμε βαβουρες,καταλαβες τι θέλω να πω,και θα πω ρε john πάλι για Κύπρο λες?? και εδώ αν είναι προσεκτικός,ξέρει τι θέλει,τι να προσέξει μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα..καταλάβες τι γίνετε??είναι πρόβλημα ρε συ.γι αυτό είπα ότι αφού είχε πάρει την απόφαση του εμείς θα του την χαλασουμε?

Για την κυπρο μπορει να ελεγα αλλα εαν εκανα στον Γεωργιου και εβλεπα μετα τι γινοταν και εκει θα εκανα τουμπεκι.....πιστευω να καταλαβενεις τι λεω...

aeratos28

Just aeratos
α δεν το θυμομουν ότι είχε ρωτήσει..αλλά και πάλι έπρεπε να κάνει αυτό ,να ανοίξει νήμα αν ήταν αποφασισμένος..

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα ρε john ..και καταλαβαίνω πάντα πως το λες για Κύπρο και τι εννοεις..δυνατοί είναι εκει,όχι όλοι ομως.!απλά όταν σου λέω πάλι για Κύπρο λες να ξέρεις το λέω χαλαρά χωρίς τίποτα πονηρό από πίσω..για πείραγμα και έτσι..!;)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
anyway...εγω σας αφηνω απο αυτο το νημα........
Πιστευω πλεον το φορουμ εχει αρκετα πραματα στο να βοηθηθει καποιο μελος εφοσον εχει μερακι να διαβασει με φωτος και λεπτομερειες.
Δεν μπορω να κανω αλλο τον Ιπποτη βαρεθηκα και κουραστηκα.

Tasmania

Active Member
κατι τελευταιο πριν αποχωρησω και εγω πισω απο τον John, υπαρχει και ζητημα με το feedback για τις κλινικες (ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο) ως προς το τί θα προταθεί με αμεσο ή εμμεσο τροπο απο μελη στα νεα μελη που ενδιαφερονται για μ/μ... δλδ μια κλινικη (που οντως μπορει να κανει αρκετα καλη δουλεια) χρειαζεται ενα ευλογο χρονικο διαστημα αξιολογισης με καποια περιστατικα τελειωμενα, με καλες παρουσιασεις και αν ειναι δυνατο και face to face feedback απο 2-3 μελη, και μετα να μπορει να υπαρχει θετικη,αρνητικη ή καποια ενδιαμεση αποψη... οποιαδηποτε αλλη παραινεση προς μια κλινικη με ελαχιστο ή μηδενικο feedback (ελληνικη ή ξενη) εμπεριεχει ρισκο αποτυχιας για τον ενδιαφερομενο και να εκτεθει ο παρακεινων. Καλη επιτυχια στο Μπρουνο απο καρδιας μακαρι να εχει το αποτελεσμα που επιθυμει το παιδι και ας ηταν "μ@λ@κιες" αυτα που του λεγαμε...

bruno1989

Active Member
Παιδιά τελείωσε η εξαγωγή γίνεται διάλειμμα και σε λίγο η εισαγωγή. Πολύ ευχαριστώ περιβάλλον και ο βεκρης και η κοπέλα από την ομάδα του πολύ καλή ομάδα. Έβγαλα φώτο με μαλλιά και γουλι όταν τελειώσει η εισαγωγή θα τις ζητήσω. Και θα τις ανεβάσω για όσους ενδιαφέροντα.
2800 grafts βγήκαμε λεπτομέρειες για το πόσα μονότριχα δυτριχα κτλ λογικά αύριο η στο τέλος σήμερα. .

mikegad

Well-Known Member
Απο αποτελέσματα δεν ξέρω πως τα πάει αφού έχουμε μόνο ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη κλινική ,αλλά από τιμή τα σπάει.
2.400€ για 2800 grafts δηλαδή 0.85€/graft

Από κει και πέρα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οπότε καλή τύχη στην επιλογή σου

dimitris50423

Well-Known Member
παιζει να σου εκατσε και το καλυτερο deal απο αποψη χρηματων ανα μοσχευμα.. καλη φυτρωση απο εδω και περα. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Παιδια (για όσους ενδιαφέρονται) τελειωσα πριν 10 λεπτά με είχαν 10 ώρες με το ρολόι στο κρεβάτι γιατρός και προσωπικό άψογοι. Μακάρι να υπάρχει η ανάλογη φύτρωση. αυριο πρωι παω για λούσιμο και πέρνω φωτογραφιες. Ευχαριστώ όλους

bruno1989

Active Member
καλημερα ανεβάζω φωτο δικές μου μιας και συνήλθα απο το 10ωρο χθές και σε λιγο θα παω να παρω τις επαγγελματικές απο την κλινική και θα κανω το πρώτο λούσιμο.
Επίσης θα παρω το σχεδιαγραμμα που τοποθετήθηκε καθε τριχοθυλάκιο και ποσα 1τριχα,,2τριχα,..5τριχα χρησιμοποιήθηκαν.

bruno1989

Active Member
κατι τελευταιο πριν αποχωρησω και εγω πισω απο τον John, υπαρχει και ζητημα με το feedback για τις κλινικες (ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο) ως προς το τί θα προταθεί με αμεσο ή εμμεσο τροπο απο μελη στα νεα μελη που ενδιαφερονται για μ/μ... δλδ μια κλινικη (που οντως μπορει να κανει αρκετα καλη δουλεια) χρειαζεται ενα ευλογο χρονικο διαστημα αξιολογισης με καποια περιστατικα τελειωμενα, με καλες παρουσιασεις και αν ειναι δυνατο και face to face feedback απο 2-3 μελη, και μετα να μπορει να υπαρχει θετικη,αρνητικη ή καποια ενδιαμεση αποψη... οποιαδηποτε αλλη παραινεση προς μια κλινικη με ελαχιστο ή μηδενικο feedback (ελληνικη ή ξενη) εμπεριεχει ρισκο αποτυχιας για τον ενδιαφερομενο και να εκτεθει ο παρακεινων. Καλη επιτυχια στο Μπρουνο απο καρδιας μακαρι να εχει το αποτελεσμα που επιθυμει το παιδι και ας ηταν "μ@λ@κιες" αυτα που του λεγαμε...
καλημερα φιλε μου τωρα συνήλθα και ειμαι σε θέση να απαντήσω. ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά και απο εκεί και πέρα δεν εχω πρόβλημα για την κριτική που μου ασκήθηκε απλα ηταν περιεργο 10 λεπτα πριν κανω την επέμβαση να διαβάζω αυτα τα σχόλια. Δεν λεω μπορεί να ηταν σωστα απλα εγω ενιωσα περίεργα εκείνη την ώρα.
Τελος πάντων μακάρι να πάνε όλα καλά και σε μένα και στον καθένα.

piros75

Well-Known Member
bruno είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για 2.800 μοσχεύματα και όχι για 2.800 τρίχες, το ρωτώ γιατί από τις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησες δεν νομίζω πως συμβαδίζει η εικόνα με τα νούμερα.

bruno1989

Active Member
bruno είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για 2.800 μοσχεύματα και όχι για 2.800 τρίχες, το ρωτώ γιατί από τις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησες δεν νομίζω πως συμβαδίζει η εικόνα με τα νούμερα.
φιλε εφυγα κομματια χθες σημερα που θα παω θα παρω ακριβη αριθμό. μου ειπαν 2500 η 2800 αλλα ημουν σε φαση να τεζαρω ειδικα οταν εγινε το prp και μου πηραν αιμα σχεον λιποθύμησα. εχω τρελο θέμα με τις βελονες.και εφυγα αρων αρων σημερα θα ενημερώσω λεπτομερώς.
Θυμαμαι σιγουρα οτι μπηκν 2000 μπροστά και τα υπόλοιπα οπου υπήρχαν κενά.
Aλλα επιη ειμαι περιεργος οταν τελειωσε η εξαγωγη πριν το prp κοιταξα τα μοσχεύματα και η εξαγωγη αρχισε στις 10 και τελειωσε στις 3-μιση και η τοποθετηση αρχισε στις 4 και τελειωσε στις 8μιση

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Δε ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα με εξαιρεση τις φωτο του Δημητρη κ καπως του πιλοτακι, οπου ο αριθμος των grafts φαινεται να αντιστοιχει στα δηλωθεντα grafts που τοποθετηθηκαν, σε ολες τις αλλες περιπτωσεις, συμπαριλαμβανομενης και της δικης μου, μου φαινεται οτι τα grafts που μπηκαν ειναι λιγοτερα απο αυτα που δηλωθηκαν οτι μπηκαν...ειναι ισως επειδη μπαινουν κ διασπαρτα, δε ξερω...παντως στη συγκεκριμενη περιπτωση, ο ανθρωπος εχει το μισο προβλημα απ οτι ειχα εγω...εμενα μου εβαλαν 2006 gts και οκ οσο να ναι φαινεται το που μπηκαν τα grafts...ομως εδω( επιφυλασομαι βεβαια για καλυτερες φωτο) δε καταλαβα τι ακριβως εγινε κ οπως προειπε κ ο πιρος...που ειναι τα 2800 gts ωρε παιδια?Μακαρι να βγουν οχι 2800 αλλα 3000 gts, απλα εμενα μου φαινονται λιγοτερα...τι να πω...μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να πιστοποιουσαμε ποσα ακριβως μας βαζουνε...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω και εγώ μια αμφιβολία για το 2800 αλλά αν δεν δω τις φώτο τις κλινικής δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη. Επίσης αυτό με τα "σκόρπια" graft εδώ και εκεί (που ούτε 2 ανά τετραγωνικό εκαταστό δεν είναι) τι εξυπηρετεί? Δεν θέλω να πιστέψω ότι τα βάζουν για να μην τα πετάξουν όπως έχει πει κάποιος.

Μπλουζα