Kαλησπέρα , επειτα απο ερευνα σε Ελληνικές κλινικές (λογω χαμηλού budget) αυριο θα κάνω μμ στον κ.Β..ή
Αρχικά είχα παει για ερευνα στην ΒΕ...Ν Κ...D οπου ασχολήθηκαν πολυ μαζί μου ο κος Βαρ..ς και μου είπε 3ευρω/τριχθυλακιο .
Επειτα με DhI οπου πανω κατω ιδιο ποσο (2.800ευρω/1800 τριχθυλάκια)
μετα επικοινώνησα με πλαστικο όπου είχα δει καταπληκτικά αποτελέσματα απο ένα γνωστό μου και πολύ καλή τιμή μου έδωσε αλλα κάνει μονο strip (ελπίζω να μην το μετανιώσω που δεν έκανα εκεί.)
Τελικά μετα απο επικοινωνία με την κλινική του κου Βεκρή κλείσαμε ραντεβου για αυριο.
Ελπιζω να πανε ολα καλα. φωτο θα ανεβάσω αυριο απο την κλινική .
Εχω πολυ αγχος και ελπίζω να πάνε όλα καλα.!!!
Είσαι λιγότερο απο
15 ημέρες μέλος στο forum , διάστημα που είναι λεία επιεικώς
ΜΙΚΡΟ για να έχεις διαμορφώσει μία ιδίαν άποψη για το πρόβλημά σου !!!.
Αναφέρεσαι ότι την τριχόπτωσή σου την προκάλεσαν αναβολικά κ.τ.λ , η μεταφορά τριχοθυλακίων ΔΕΝ σου λύνει το πρόβλημα , απλά στο σκεπάζει!.
Αν το πρόβλημά σου προέκυψε απο εκεί πολύ απλά ΑΝ τα έκοβες (άν δέν το έχεις κάνει ήδη) θα είχες επανέλθει.
Αν τα έχεις κόψει και το πρόβλημα παραμένει , υπάρχει περίπτωση να είναι ΑΓΑ , άσχετα άν ο μπαμπάς ή παππούς σου είναι τίγκα στο μαλλί.
Όπως προκύπτει απο την έρευνα αγορά σου , υπάρχουν Ελληνικές κλινικές που χρεώνουν ακριβότερα απο πρωτοκλασάτες του εξωτερικού ,
ενώ έχουν χαρίσει τραγελαφικά αποτελέσματα και έχουν σφάξει κόσμο και κοσμάκι!.
Επέλεξες μία κλιική που ενώ η τιμή χρέωσης είναι δελεαστική δέν έχει αξιολογηθεί εις βάθος σε διάρκεια χρόνου και με πολλαπλά αποτελέσματα ,
στην ουσία ένα μόνο αποτέλεσμα απο το forum είναι σε διαδικασία πλήρους φύτρωσης και όλα τα άλλα είναι Pending...
Βασικά επέλεξες με γνώμονα την ΜΟΔΑ!.
Αυτό όμως που κανείς ΔΕΝ σου είπε (γιατί είσαι χρήμα για αυτούς - κάτι που άν διάβαζες το forum κάμποσο καιρό παραπάνω θα μάθαινες) είναι ότι ενώ είσαι μόλις 27 , έχεις αρχίσει να ανοίγεις στα πτερύγια και στο crown....και ότι η σημερινή , αυριανή σου τοποθέτηση των μοσχευμάτων και η οριοθέτηση της hailine σου θα είναι δεσμευτική ώς προς το περαιτέρω πλάνο των μτχ την εικόνα σου σου στο μέλλον και την διαχείριση- έλλειψη μοσχευμάτων που θα έχεις για να καλύψεις απο εκεί και πίσω, και αυτό ΆΝ όλα πάνε καλά και σε αυτήν την μτχ και τις επόμενες και δέν έχεις απώλεια μοσχευμάτων και η τριχόπτωσή σου (απο όπου και άν προέρχεται) που είναι σε εξέλιξη φρενάρει κάπως !
Θεωρώ ότι επρεπε πρώτα απ όλα έπρεπε να είχες πάει σε ένα-δυό γιατρούς . να είχες αποκλείσει διάφορα άλλα πράγματα ,
να περίμενες 1-2 χρόνια πώς θα εξελισονταν η κατάστασή σου , να ξεκινούσες μια θεραπεία πρώτα , μιάς και το πρόβλημά σου δέν είναι μεγάλο.
Ελπίζω πάνω στην βιασύνη σου να φανείς τυχερός...
Φιλικά