Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είσαι λιγότερο απο 15 ημέρες μέλος στο forum , διάστημα που είναι λεία επιεικώς ΜΙΚΡΟ για να έχεις διαμορφώσει μία ιδίαν άποψη για το πρόβλημά σου !!!.

Αναφέρεσαι ότι την τριχόπτωσή σου την προκάλεσαν αναβολικά κ.τ.λ , η μεταφορά τριχοθυλακίων ΔΕΝ σου λύνει το πρόβλημα , απλά στο σκεπάζει!.
Αν το πρόβλημά σου προέκυψε απο εκεί πολύ απλά ΑΝ τα έκοβες (άν δέν το έχεις κάνει ήδη) θα είχες επανέλθει.
Αν τα έχεις κόψει και το πρόβλημα παραμένει , υπάρχει περίπτωση να είναι ΑΓΑ , άσχετα άν ο μπαμπάς ή παππούς σου είναι τίγκα στο μαλλί.

Όπως προκύπτει απο την έρευνα αγορά σου , υπάρχουν Ελληνικές κλινικές που χρεώνουν ακριβότερα απο πρωτοκλασάτες του εξωτερικού ,
ενώ έχουν χαρίσει τραγελαφικά αποτελέσματα και έχουν σφάξει κόσμο και κοσμάκι!.

Επέλεξες μία κλιική που ενώ η τιμή χρέωσης είναι δελεαστική δέν έχει αξιολογηθεί εις βάθος σε διάρκεια χρόνου και με πολλαπλά αποτελέσματα ,
στην ουσία ένα μόνο αποτέλεσμα απο το forum είναι σε διαδικασία πλήρους φύτρωσης και όλα τα άλλα είναι Pending...

Βασικά επέλεξες με γνώμονα την ΜΟΔΑ!.

Αυτό όμως που κανείς ΔΕΝ σου είπε (γιατί είσαι χρήμα για αυτούς - κάτι που άν διάβαζες το forum κάμποσο καιρό παραπάνω θα μάθαινες) είναι ότι ενώ είσαι μόλις 27 , έχεις αρχίσει να ανοίγεις στα πτερύγια και στο crown....και ότι η σημερινή , αυριανή σου τοποθέτηση των μοσχευμάτων και η οριοθέτηση της hailine σου θα είναι δεσμευτική ώς προς το περαιτέρω πλάνο των μτχ την εικόνα σου σου στο μέλλον και την διαχείριση- έλλειψη μοσχευμάτων που θα έχεις για να καλύψεις απο εκεί και πίσω, και αυτό ΆΝ όλα πάνε καλά και σε αυτήν την μτχ και τις επόμενες και δέν έχεις απώλεια μοσχευμάτων και η τριχόπτωσή σου (απο όπου και άν προέρχεται) που είναι σε εξέλιξη φρενάρει κάπως !

Θεωρώ ότι επρεπε πρώτα απ όλα έπρεπε να είχες πάει σε ένα-δυό γιατρούς . να είχες αποκλείσει διάφορα άλλα πράγματα ,
να περίμενες 1-2 χρόνια πώς θα εξελισονταν η κατάστασή σου , να ξεκινούσες μια θεραπεία πρώτα , μιάς και το πρόβλημά σου δέν είναι μεγάλο.

Ελπίζω πάνω στην βιασύνη σου να φανείς τυχερός...

Φιλικά

Δυστυχώς συμφωνώ στα περισσότερα από όσα λες. Έτσι θα έπρεπε να είναι. Παρόλαυτα ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει για τον εαυτό του ότι νομίζει. Για αυτό το φόρουμ είναι ανοιχτό για να ακούγονται όλες οι αντίθετες απόψεις και ο καθένας να βγάζει τα συμπερασματά του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όντως βαλτός είναι , (δέν ήθελα να το πώ τόσο χύμα) όπως και πολλά άλλα φυντάνια που εχουν ξεπεταχτεί τελευταία....

Βασική αρχή της δικαιοσύνης είναι ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα σχολιάζονται οι απόψεις τους, και μάλιστα σκληρά αν πρέπει. Σε αυτά τα μέλη έχει περισσότερη αξία η επισήμανση (με υπομονή) των λαθών και των παραλείψεων. Οι αφορισμοί τελικά το μόνο που εξυπηρετούν είναι το να χάνεται η μπάλα και η ουσία και φυσικά βολέυουν αφάνταστα τους "κλωνους" όταν στερούνται επιχειρημάτων....

EKTOR

Member
Και μια ωρα να εχει καποιος στο φορουμ εχει ολο το δικαιωμα να πει τν αποψη του τα περι "νεων "και "φυντανιων"που γραφονται απο καποιους να ξερουν οτι "γραφονται"κανονικα .

dimitris50423

Well-Known Member
αυτο ειναι το νοημα του φορουμ να γραφει ο καθενας την αποψη του.. και ας δεχεται κριτικη.. οχι ομως να του πουμε οτι δεν μπορει να την πει.

Stripar

Established Member
Και μια ωρα να εχει καποιος στο φορουμ εχει ολο το δικαιωμα να πει τν αποψη του τα περι "νεων "και "φυντανιων"που γραφονται απο καποιους να ξερουν οτι "γραφονται"κανονικα .

Κατά ένα περίεργο τρόπο , η άποψή σου τυχαίνει να σε βολεύει αφάνταστα , μιάς και είσαι 7 μέρες μέλος !!!...

Και βέβαια "γράφονται" κανονικά όπως γράφονται και απο την άλλη μεριά δίοτι ο έξυπνος χρήστης λαμβάνει σοβαρά υπόψην του ποιός γράφει , τί...

Και σίγουρα μετά απο κάμποσο καιρό , όλα αυτά τα καινούργια μέλλη , (που μόνο καινούργια δέν είναι , αλλά κλώνοι) χάνονται για να φυτρώσουν ξανά νέοι λογαρισμοί , με το ίδο ύφος , γραφή , κ.τ.λ....και business as usual !!!

EKTOR

Member
Το κουβαδάκι σου και σ αλλη παραλια ....και για τα όνειρα σου να μπεις στον ονειροκριτη και όχι σ αυτό το φόρουμ.

Stripar

Established Member
αυτο ειναι το νοημα του φορουμ να γραφει ο καθενας την αποψη του.. και ας δεχεται κριτικη.. οχι ομως να του πουμε οτι δεν μπορει να την πει.
Το νόημα του Forum είναι να συνενισφέρει γνώση !....
Τι γνώση μπορεί να συισφέρει ένα άτομο μελος 10-20 ημέρες , εκτός και άν δέν είναι νέο μέλλος αλλά κλώνος
Αν ο καθένας μπαίνει εδω μέσα και γράφει ότι του κατέβει (όπως υποστηρίζεις με την αμέλειά σου) , το forum γίνεται επικίνδυνο γιατί μιλάμε γαι θέματα υγείας και όχι για μηχανές ή σκάφη...
Η ποινική , αστική (σε μιά σύγχρονη χώρα) και ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΗ ευθύνη που επιβαρύνει τους Διαχειριστές και Μoderators είναι τεράστια...

Stripar

Established Member
Το κουβαδάκι σου και σ αλλη παραλια ....και για τα όνειρα σου να μπεις στον ονειροκριτη και όχι σ αυτό το φόρουμ.

Ένα οποιοδήποτε νέο μέλλος μιάς βδομάδας θα ήταν τουλάχιστον σεμνός & προσεκτικός στο τρόπο και τον τόνο που γράφει!

Εσύ κλώνος κανονικότατος είσαι , άσε που οι ατάκες σου θυμίζουν κάποιον....

Τέλος στο forum με βρήκες ΔΕΝ σε βρήκα , συνεπώς κομμένες οι υποδείξεις !!!

dimitris50423

Well-Known Member
Τι γνώση μπορεί να συισφέρει ένα άτομο μελος 10-20 ημέρες , εκτός και άν δέν είναι νέο μέλλος
αν δηλαδη μπει ενας ιατρος στο φορουμ οπως ο τασμανια η ενα νεο μελος που μπορει να διαβαζει χρονια και να εκανε τωρα εγγραφη?
μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε νομιζω ποιος ξερει 5 πραγματα και ποιος γραφει οτι να ναι.. επισης αν γραφει κατι λαθος υπαρχουν αρκετα εμπειρα μελη που θα τον διορθωσουν οποτε μην αγχωνεσαι τσαμπα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει παραπληροφορηση απο ενα νεο μελος που θα λεει λαθος πραγματα..
χαλαρωστε τους τονους δεν υπαρχει λογος..
καλο ειναι να προστατευτουν και τα νεα νηματα που ανοιγουν παιδια για να ενημερωσουν.. τελευταια ειχαμε πει οτι θα γραφονται πραγματα σχετικα με το θεμα..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εκτωρ και Tol ειναι κλωνοι πως να το κανουμε τωρα....
bruno για αλλους γραφουμε δεν ειπαμε κατι προσωπικα για σενα.
Εχετε ενα συνηθειο οσοι ειστε για βεκρη να κλειδωνετε νηματα,ποιος σας καθοδηγει τελος παντων?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
καλο ειναι να προστατευτουν και τα νεα νηματα που ανοιγουν παιδια για να ενημερωσουν.. τελευταια ειχαμε πει οτι θα γραφονται πραγματα σχετικα με το θεμα..

Για αυτό ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση και να υπάρχει αυτοσυγκράτηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εκτωρ και Tol ειναι κλωνοι πως να το κανουμε τωρα....

Αποδείξεις δεν υπάρχουν αλλά να σου πω δεν με νοιάζει κιόλας, όποιος ακολουθεί προκλητική συμπεριφορά θα μπανάρεται μετά από παρατήρηση. Προφανώς παίζει ρόλο και η "παλαιότητα" και η συνεισφορά και η ιστορία του καθενός σε αυτό το φόρουμ. Για νέα μέλη με ελάχιστο αριθμό μηνυμάτων και τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα υπάρχει καμμία επιείκια. Οφείλουν να είναι σεμνά και φυσικά να λένε ευθαρσώς την γνώμη τους. Μας ενδιαφέρει να έχουμε νέο αίμα αλλά μας ενδιαφέρει και η ποιότητα η οποία "χτίζεται" με σοβαρά ποστ και όχι με χουλιγκάνισμους.

John_HDC

Φυσικα αποδειξεις και δεν υπαρχουν αλλα καποια πραματα για μενα ειναι καρτα αυτα τα 5 χρονια που παρακολουθω το φορουμ.
Ενας νεος σαν το bruno δεν θα το καταλαβενε με τιποτα αλλα με αυτα που λεμε με stripar θα κατσει να ψιλιαστει τωρα τι γινεται και πως κινουνται μερικοι γιατι αυτοι η μερικοι σιγουρα στελνουν και pm στα νεα μελη και προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο.
Εγω απο μονος μου να στειλω Pm σε καποιο νεο μελος δεν το κανω ποτε για να τον πω (Φιλε σου χω μια καλη προταση) ποτε δεν το κανα μονο εαν αυτο το μελος με στειλει πρωτο pm τον απανταω.

Stripar

Established Member
επισης αν γραφει κατι λαθος υπαρχουν αρκετα εμπειρα μελη που θα τον διορθωσουν οποτε μην αγχωνεσαι τσαμπα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει παραπληροφορηση απο ενα νεο μελος που θα λεει λαθος πραγματα..
χαλαρωστε τους τονους δεν υπαρχει λογος..

Ααα ναι?....
Και ποιά είναι αυτά τα έμπειρα μέλη που θα τον διορθώσουν?

Γιατί στο νήμα του bruno που γράφουμε τώρα , έχω διαβάσει 20 μαρτυρίες νέων και παλιών μελλών...
Κανείς όμως ΔΕΝ βρέθηκε να του πεί ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ τί πάς να κάνεις?...Βιάζεσαι πολύ χωρίς λόγο!
Αντιθέτως όλοι μπράβο Bruno , καλή επιτυχία , χωρίς κανείς να εξαιτάσει το ιστορικό του , την ηλικιά του κ.τ.λ

Δυστηχώς εγώ αναλαμβάνω πολλές φορές να κάνω το "μάυρο πρόβατο" , κάποιοι το εκτιμούν , κάποιοι άλλοι όχι.

Σημασία όμως ότι κάνουμε και ότι γράφουμε , είναι για αυτούς τους λίγους που χρειάζονται μια βοήθεια ή συμβουλή.
Αυτή που δέν την χρειάζονται ή δέν την θέλουν θα κάνουν ούτε σι άλλως του κεφαλιού τους!

aeratos28

Just aeratos
stripar σε αυτό έχεις δικιο,ότι δεν του είπε κάποιος Ώπα μεγάλε..αλλά ξέρεις κάτι?πως το βλέπω εγώ ? κοντά 30 χρόνων είναι ο φίλος.έκανε έρευνα λέει.έκλεισε την επέμβαση,άρα το εχει αποφασισει ήδη. εσύ ή εγώ να του πούμε όχι?και στο φινάλε ποιοι εισαστε εσείς θα πει που θα μου πείτε ναι ή όχι στο τι θα κάνω..καταλαβες?οπότε ασε να κάνει ο καθένας ότι θέλει.θα του πεις εσύ ή εγώ ή οποίος άλλος ξέρει και θέλει να του πει μια γνώμη για το τι μπορεί να καταφέρει και τέλος..όλοι φιλοι

Stripar

Established Member
Μέχρι ένα σημείο έχεις δίκιο!...
Και λέω μέχρι ένα σημείο , γιατί άν ο κάθε χ ψ ήθελε να κάνει το δικό του , και δέν τον ενδιαφέρει η άποψη καθενός , γιατί γράφτηκε πρίν 15 ημέρες και βομβάρδιζε με απορίες?
Και δέν πήγε να την κάνει κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει κανένα ή να ανοίξει νήμα?

Απλά έτυχε το παιδί όταν έκανε τις ερωτήσεις , να μήν του δώσουμε πολύ σημασία , ήταν βιαστικός και βρεθήκαμε πλέον προτελεσμένου γεγονότος.

Τώρα άν έπρεπε απο την στιγμή που είχε πάρει την απόφαση και είχε κλείσει την μτχ , να του γράψω την ωμή αλήθεια....είναι κάτι που με βασάνιζε πολύ!

Όμως ακόμα και έτσι , άν είναι λίγο ψυχρό για το παληκάρι , βγαίνει ένα ηθικό δίδιγμα για τα υποψήφια νέα μέλλη , ότι ΔΕΝμπορούμε να αποφασίζουμε για το πού και πότε θα κάνουμε μια μτχ με την ίδια ευκολία που αγοράζουμε κάλτσες !!!

John_HDC

Ο φιλος aeratos ειναι 27 ετων οχι 30.
Εγω αν ανηγα σα νεο μελος νημα ΝΑΙ θα θελω να με σταματησει καποιος και να με πει οχι μακρια απο τα δοντια του λυκου γιατι και εγω τοτε ειχα μιλησει με Γκουρα με Μπρεντα Με bergankord με ενα αλλον ουτε θυμαμαι και με laserline παλιοτερα και κατεληξα να παω bergankor γιατι ειχα παρει την αποφαση μου.
Ενα καποιος με σταματουσε καλα και θα κανε για να ψιλιαστω τι παιζει καλυτερα και να κανω νεα ερευνα οπως και εκανα.

John_HDC

Εγω τερμα δεν ξανα ασχολουμε με νεους που θελουν να πανε εδω ελλαδα μας γεμιζουν ενα καρο ερωτησεις τι και πως αλλα χωρις να δεχονται κριτικη....
Θα ασχοληθω και θα βοηθαω σοβαρα ατομα απο δω και περα και χεστηκα για τον καθενα στην τελικη δεν θα καθομαι να βασανιζω το κεφαλι μου 5 χρονια για τον καθενα και να μου την λεει και απο πανω.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ ρε john αλλά πλέον αν πεις την γνώμη σου ,εσύ ας πούμε ,θα του πεις για Κύπρο.και καλά θα κανεις γιατί πήρες άριστο αποτέλεσμα και όντως θες να βοηθησεις τον οποιοδηποτε..και θα πεταχτω εγώ ο βλάκας,να μην πω για άλλον και έχουμε βαβουρες,καταλαβες τι θέλω να πω,και θα πω ρε john πάλι για Κύπρο λες?? και εδώ αν είναι προσεκτικός,ξέρει τι θέλει,τι να προσέξει μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα..καταλάβες τι γίνετε??είναι πρόβλημα ρε συ.γι αυτό είπα ότι αφού είχε πάρει την απόφαση του εμείς θα του την χαλασουμε?

Stripar

Established Member
Σε αυτό που πρεπει να μείνεις αερατε είναι ότι η όλη κουβέντα γίνεται
ΌΧΙ για το άν έκανε καλά που αποφάσισε να πάει Βεκρή ή HDC

Αλλά για τό άν θα έπρεπε να κάνει ΚΑΝ μτχ τώρα...
Χωρίς να αξιολογήσει πρώτα την πηγή της τριχόπτωσής του , το pattern που πηγαίνει , την ηλικία του και άλλα πολλά!

Πριν 10-15 χρόνια πολλά μέλλη στην απελπισία τους έκαναν strip για 500-800 grafts σε γνωστά χασάπικα της Ελλάδας.
Μέχρι ένα βαθμό ήταν δικαιολογημένα γιατί δέν υπήρχε ενημέρωση - forum!.

Την σήμερα ημέρα όμως είναι λίγο αυτοκαταστροφικό!...

Μπλουζα