bruno1989
Active Member
σε ευχαριστώ πολύ φιλε να σαι καλα!!Ολα θα πανε καλα bruno! Σου ευχομαι να εχεις αριστο αποτελεσμα!
σε ευχαριστώ πολύ φιλε να σαι καλα!!Ολα θα πανε καλα bruno! Σου ευχομαι να εχεις αριστο αποτελεσμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ξεκινησατε ορισμένοι να βγαζετε αστρονομικά νούμερα.αυτά που θα βάλει ο φίλος είναι υπέρ αρκετά..μια χαρά.ρε john και με σηκωμένο μαλλί να βάλει τι πιστεύεις ότι θα δεις διαφορετικό??bruno μην τρελενεσαι όχι άγχος και για τα grafts μην το σκέφτεσαι..είναι όσα χρειαζεσαι.
να σαι καλα αδερφε σ ευχαριστώGood luck..
για τους κρόταφους δεν με ενδιαφέρει τοσο πολυ γιατι ετσι ειναι το καλουπι του κεφαλιου μου ποτε δεν ειχα μαλλια εκει ουτε πιτσιρικας ..για το μπιφτέκι θα ανεβάσω αυριο περισσοτερες.Φιλε, οπως εχεις μια αποψη με επιχειρηματα και σωστα την γραφεις, ετσι και αλλα μελη εχουν το δικαιωμα να πουνε κοσμια την αποψη τους και τη δικη τους εκτιμηση... Η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη που ειπα στον αριθμο των γρκαφτς και η αιτιολογια ειναι: α) 2400-2800 για α,β ζωνη και crown ειναι λιγα (Μπρουνο αν εχεις την καλοσυνη ανεβασε και μια το κραουν) β) στους κροταφους ειναι πολυ ανοικτος και θα χρειαστει περισσοτερα γραφτς για ομαλη συγκλειση.
συμφωνω με αυτα απλα ηθελα να το κανω τωρα για διάφορους λόγους κυρίως ψυχολογικούς. ολο αυτο εγινε απο τότε που είχα αρχίσει σκευάσματα για το γυμναστήριο αφου κληρονομικότητα δεν υπαρχει απο καμία μερια.. Ευχαριστώ πολύ παντως!!Απο την καταστασταση που βλεπω απο τις φωτο πιστευω οτι θα μπορουσες να το τρεναρεις για τουλαχιστον τρια χρονια γιατι εχεις τα περιθωρια του χρονου ,ισως με καποια συντηρητικη θεραπεια και θα ειχες και καλιτερη εικονα για την συγκεκριμενη κλινικη μιας και ειναι σε αρχικο σταδιο δειχνοντας βεβαια ενδιαφερον.Αφου το πηρες αποφαση ομως καλη τυχη και καλα αποτελεσματα και απο μενα.
καστανός είμαι κυρίως ο φωτισμός και οι φώτο ειναι χαλια αυριο θα ανανεώσω επαρκώς..ότι του είπαν και από την κλινική περίπου του λέμε και εμείς ρε παιδιά..θα του βαλουν 2500grafts μπροστά και αλλά 200-300 grafts πίσω και τέλος.έχει μαλλιά δεν ειναι άδειος.λιγο χειρότερα τον κόβω από τον akhshellas..ειναι και ξανθος όπως βλέπω,μια χαρά θα φαίνεται..απλά μην παρασυρομαστε συνεχώς.ο john john,σχεδων άδειος α και β ζώνη έβαλε 3500grafts και λέμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα του φόρουμ.γιατί ειναι βέβαια,γι αυτό και το λέμε.αλλά αν ήθελε ο john 3500 θέλει 3000 ο bruno??με 2500 θα γίνει τουμπανο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φίλε εσυ ησουν η εξαίρεση δεν αναμένω σαν τα δικά σου αποτελέσματα(αν και το εύχομαι)μακάρι να πάνε όλα καλα ...!!!!! thx και για τις οδηγίες!!μια χαρα ειναι τα μοσχευματα που σου ειπαν.. η φυτρωση ειναι το κλειδι.. μπορει να βαλεις 3500 μοσχευματα και να πιασεις 60-70% φυτρωση η να βαλεις 2400 και με υψηλα ποσοστα φυτρωσης να γινεις τουμπανο..
και εγω 2300 εβαλα και ελυσα μια χαρα το προβλημα μου.. καμια σχεση η αραιωση η δικη μου με εσενα.
καλη επιτυχια και απο μενα.,.
27 ειμαι. εννοω ορμονικά σκευάσματα τεστοστερόνης , κρεατινες, νιτρικα , και αλλα .......Τι ηλικια εχεις? τι σκευασματα ενοεις?
χαχαχαχαχα 23 χαπια την μερα επινα φιλε αστο.. καταστροφή ειναι. σε ενα καλοκαίρι εγινε η ζημιά. αφου η μάνα μου επαθε σοκ που με είδε μετα απο ένα μηνα.. πρωτεινη ειναι το λιγότερο .. αστα τωρα πανε αυτα...μακρια..ρε bruno,τι σκευάσματα επερνες ?? μάλλον εμπενες σε κύκλους με διάφορα φαρμακια,μην τα αναφέρουμε τώρα.! δε καταπινες που λέει ένα βαρελοτο καλύτερα??πολύ ζημιά γενικά κάνουν..γιατί μην μου πεις από πρωτεινες και έτσι την πατησες.
tasmania συμφωνω φιλε οτι εχω καλυτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα απο τον bruno αν ειχαμε ιδια περιοχη να καλυψουμε με ιδιο αριθμο μοσχευματων το πιο πιθανο ειναι να ειχα καλυτερο αποτελεσμα εγω.. εγραψα οτι ειναι καλα τοσα γιατι εχει να καλυψει αρκετα μικροτερη περιοχη απο οτι ειχα εγω. παντα με κριτηριο το να υπαρχει υψηλη φυτρωση φυσικα.Δημητρη αλλη τριχα εχεις εσυ (παχος, σπαστη) και αλλη ο Μπρουνο. Ακριβως το ιδιο περιστατικο με σενα αλλα με ποιοτικα χαρακτηριστικα τριχας ξανθο,λεπτη τριχα,ισια, θα ηθελε πολυ περισσοτερα απο 2300 γραφτς...